10050
  • DORSANAX
    A kulcs a kézikönyv hátoldalán van,tehát azt természetes,hogy adja.
    Szerintem nem érdemes ezt tovább ragozni,vegye meg aki jónak látja...
    Valaki mondja meg viszont,hogy mekkora értékűek voltak a Guardian cuccok,mert nekem nem szokott kilépkedni a játék,de most úgy adódott,hogy lement a koncert,majd utána ledobálták nekem a cuccaikat a fiúk és azonnal kilépett,így amikor betöltöttem újra a játékot már sehol sem találtam a fegyvereket...
  • envoka
    Harbonah jóvoltából.

Link
  • rage
    Hát ez így van.
    (De amíg a vevő hazaér, gyorsan újra be lehet regisztrálni a játékot az előzőleg papírra leírt regisztrációs kóddal :-))
  • Maksi
    NO, igen! De akkor személyes átadás-átvételnél nem lehet gond ezzel, ha a vevő előtt inaktiválja a kódot az eladó a saját gépén.
  • rage
    Az a lényeg, hogy ő maga uninstallálás során inaktiválja a regisztrációt. A sorozatszám a kiskönyv hátoldalán van, de csak akkor érsz vele valamit, ha a régi felhasználó felszabadította a licencet.

Nyilván ha korrekt, akkor ezt is megtette.
  • Maksi
    Ezek szerint nem tudtam, hogy ez így működik. Azt hittem, éppoly egyszerű, mint bármely MMORPG-nél, ahol az accountot simán el tudja adni az ember, és bárhonnan be is tud lépni vele.
    Ezek szerint tévedtem, elnézéseteket kérem.
    De ha van minimális korrektség is az eladóban, akkor gondolom megoldható, hogy uninstall után adja a játék melle a regisztrációs kódot is, vagy nem?
  • LeonSilver
    Ja.Gyárilag ..
  • vidu01
    Már van hozzá magyarítás.
  • 50cent911
    készül majd a játékhoz magyarítás?
  • wedge31
    Ide ,hogy lehet bejutni / Ancariai studios ester egg /
  • DORSANAX
    Jah,de szerinted ez így megéri?!
    Most én arról beszélek,hogy "tisztában voltam vele,amikor megvettem,hogy nem tudom majd eladni"...
  • TGWH
    v.hol mint ha le lett volna írva, hogy ha az eladó nem vonja vissza a regjeit, akkor egyszerűen törlik. Eladás előtt muszáj visszavonni (vagy csak kérték, nem is tudom), vagy írsz a megadott címre, tisztázzátok ki adta el, és hogy töröljék a felhasználót, majd a kulccsal az új tulaj regel. V.hogy biztos meg lehet oldani. Ha nem mond le a régi tulaj a kulcsról, akkor meg besétálsz szépen a bizonyítékokkal a legközelebbi rendőrségre, és közlöd hogy megloptak.
  • DORSANAX
    Ez nem elmélet,ez így igaz,ezért írtam,hogy nem akarom megbántani az illetőt,de csak nagyon közeli ismerősnek tudja majd eladni és még később neki lehet majd kellemetlen...
    Maksi,Te pedig nem értetted ezek szerint.
  • LeonSilver
    Erről van szó.Itt most nem arról az emberkéről van szó aki alant felajánlotta a játékot megvételre.De előfordulhat, hogy valaki eladja úgy, hogy a vevő nemtudja használni.És itt még az sem lényeg, hogy az eredeti lemezeket adja.Ugyanis egy akárhonnan letöltött S2 is megy minden gond nélkül eredeti kulccsal.
  • LeonSilver
    Hogy értsd miről van szó.

Én eladom neked a Sacred2-t 4k-ért.
    Hazaviszed és örülsz.De nem sokáig.Ugyanis ha én a saját gépemen ( meg mondjuk a haverén mert ugye egy kulcsal 2 gépre lehet feltenni ) nem vonom vissza a regisztrácíót akkor Te hiába vetted meg ha megfeszülsz sem tudod használni a játékot.Még offline sem.
  • envoka
    Minden rosszindulat, és gyanúsítás nélkül.
    Ha az eladó már kétszer telepítette a játékot, úgy, hogy a kódot nem vonta vissza, a vevő, aki "új" gépre rakja a játékot, nem tudja azt aktíválni, mivel az eladó már felhasználta a két lehetőséget. Itt jön a csavar. Az eladó tovább tud játszani, mert ha már fent van a gépén, nem kell a dvd hogy játszani tudjon.
    Persze ez csak elmélet.

• LeonSilver
    Nincs account.Regisztrációs kulcs van.
    Ha nemtudod vagy nem érted mi a helyzet legalább marhaságokat ne beszélj.
  • Maksi
    Mi a gáz ezzel az account eladással?
    Nem elég az, hogy ha megmondja az eladó az account felhasználó nevét, és a jelszavát, amit utána a vevő használhat, vagy megváltoztathat, és saját jelszavával léphet be, amit az eladó nem tud?
    Akár az adás-vétel bonyolításakor is meg lehetne ily módon változtatni a jelszót, nem?
  • DORSANAX
    Magyarul azt akartam mondani,hogy mint eladót is zaklatnának esetleg,pedig én becsületes voltam...
  • DORSANAX
    Sajna,ez van,teljesen igazad van...
    Nem az árával van a probléma,ha ismer téged az illető,aki megveszi.Akkor is állandóan zaklatnának,ha valami gondjuk van a regisztrációval.Nem is te vagy a hunyó,mert pl. gépet cserél és nem vonta vissza a kódját,stb...
  • LeonSilver
    Éppen ezen gondolkodtam én is.A 4k az korrekt ár lenne érte de az "isten bizony"on kívül mi lehet a biztosíték arra, hogy az eladó nem adta ki a kódot vagy éppen saját maga nem használja többet.
  • DORSANAX
    Amikor én megvettem,már akkor tisztában voltam vele,hogy ezt játékot eladni már nem tudom.Azt is megmondom,hogy miért.Regisztrálom,majd senki nem fogja elhinni nekem a családtagokat kivéve,vagy esetleg a közeli ismerőseimet,hogy a kódot nem adtam ki a kezemből.A családtagoknak pedig nem adja el az ember.Természetesen nem akarlak megbántani,de remélem érthető,amit mondani szeretnék ezzel.
    Esetleg nagyon közeli haveroknak,iskolatársaknak...
  • SuLtAN17
    Bocsi srácok de ha valakit esetleg érdekel ide is beteszem:
    Eladó Sacred 2 4k-ért! Egyszer volt használva a 2 dvd, számlával kis könyvvel mindennel együtt!
    Ok: WoW:WolK, CoD5 :)
    Enjoy!
  • rage at work
    A Blind Guardian küldetésért kapott hangszerek árából bőven kijön egy hátas.
  • TGWH
    Ameddig eljutottam abba a városba, addigra volt vagy 1,5 milla aranyam. Az tény, hogy nem könnyű ellenfelek kerülnek az utadba, de egy jól fejlesztett karinak nem lehet akadály.
  • bepe79
    Tegyuk hozza meg, hogy nem konnyu kuldi a special mount side quest, es nem is olcso mulatsag a hatas. Persze, ha valaki megcsinalta a quest-et es nincs nala annyi penz, akkor kesobb is visszamehet megvenni.
  • johnnie_walker
    Én ugyan csak ritkán nézek be ide, de már legalább 10x-szer láttam felbukkanni a speciális hátasok témáját (válasszal együtt). Pont a Gar Coli városában kell a hozzá tartozó mellékküldetést felvenni. A küldetés adóját egy felülről jövő fénysugár világítja meg, nem lehet eltéveszteni.
  • vidu01
    Én az elfel úgy végeztem vele hogy ráengedtem legkisebb emberem, a sakkaradémont aztán otthagytam őket egy kicsit hadd barátkozzanak! :D Kicsinálta a démon, meg még maradt neki kb fele élete.
  • johnnie_walker
    Akkor jól haladsz, lemegy a kék, utána már elkezd fogyni a hp-je is, csak picit lassabban. Türelem. ;)
  • doncsabi
    hol lehet szeriezni karakterekhez tartozo álatokat?
  • doncsabi
    mert a kék csik lemegy és élete nem esik le
  • doncsabi
    seraphim mal
  • johnnie_walker
    Erről a nagyszerű ork szakácskönyv jut eszembe, melynek terjedelme vetekszik az Enciclopedia Britannica-val: "Öld meg ami él, és főzd meg!"

Szóval üsd, vágd amíg mozog. Nincs vele semmi extra teendő, van egy pajzs csíkja, meg egy életerő csíkja, lenullázod és kész.
  • vidu01
    Jó gyorsan! xD
    Mivel vagy?
  • doncsabi
    sziasztok
    hogy kel megölni a gar colossust?
  • xido
    Na kijött a Reloaded...ergo angoloknál megjelent..kiváncsi leszek a serverek népességére innentől:)
  • bepe79
    Es itt a kep a karimrol (SW HC lvl8):

• bepe79
    lvl 8 lett a Shadow Warrior-om Hardcore / Silver-en. A Hafted Weapon Lore-ra rasegitettem a Tactics Lore skill-el es a Speed Lore skill-el, szeleteli az elleneket / NPC-ket rendesen. Az elso varosban felvettem a Goblin kuldetest, aminel egy behemot nagy kodobalot kellett vegul legyakni, ugy, hogy korulottem millio kis goblin sertepertelt, de aztan mind meghaltak. :D Kaptam is a kuldiert egy jo kis sarga unique item-et. Es a tobbi sarga unique cucc is surubben hullik kicsit. Az allando vedelmemet a 2-es szintu aktiv buff adja (a nevet most kapasbol nem tom', ott lathato a jobb also sarokban, a secondary attack-emen pedig a Demonic Blow van, amivel jo nagyokat odacsapok 6-7 masodpercenkent.

• bepe79
    Elinditottam Hardcore Mode-ban es Silver fokozaton a Shadow Warrior karakterem, mar lvl3-as:

Elso skill-nek az Armor Lore-t valasztottam, hogy az alap vedettsege meglegyen, es egy sima Brigand ne pufolje szet, masodik skill-nek pedig a Hafted Weapon Lore-t, ahogy azt jo elore el is terveztem, es hullott mar az elejen egy jo kis kek szeletelo bard, ami a kezeben van. Az elejen a temetoben minden sirt felnyitogattam es osszeszedtem jopar holmit meg egy csomo health potion-t, indulasnak ez igy pont jo volt. Az ellenfelek erossegen erzem, hogy itt kicsivel jobban kell majd vigyaznom, de hat ettol HC. Az Armor Lore melle kesobb felveszem a Toughness-t is termeszetesen, hogy meg jobban be legyen vedve.
  • Morfi
    Én 60-as vagyok és a főszálban még csak a sivatagban tartok :D