10050
  • DORSANAX
    Mi a fenének kell kilépni a menübe,már bocsi?Én is úgy lépek ki,hogy nyomok egy F9-et,majd Alt+F4,osz jól van.Ráadásul pontosan és jó helyre tesz vissza.De nem akarok beleszólni,mindenki úgy lép ki,ahogy akar...
  • Harbonah
    nem az a baja Grebbernek, hogy kilépked a menübe neki a játék, hanem sokáig tart amig kilép a menübe
  • DORSANAX
    #4459-es /Hivatalból érkezett/HSZ-ből ollózva:
    "* Javításra került a hirtelen fps szám zuhanás."
    "* Javításra került néhány hiba, ami összeomlásokhoz vezetett."
    Kb.erre gondoltam...
  • DORSANAX
    Nem akarom elvenni a kedved,de azzal meg kell barátkozni,hogy sajna időnként ki fog lépkedni.Most is,ha visszaolvasol a legutóbbi patch leírásához,ott szerepel az indokolatlan FPS zuhanások és kilépkedések javítása,de úgy látszik ezt nem tudták megoldani.A "csúnya" verzióhoz képest talán annyi az előnye,hogy garantáltan úgy lépkedjük a szinteket és úgy kapjuk az XP-ket,ahogy a készítők megálmodták.Aztán azon lehet vitatkozni,hogy jól álmodták,vagy sem...
  • HammeRed
    A gólemes küldetésnél mit csinálok rosszul?Elvittem a 3 vödör vizet a gyereknek,lent a bányánál lecsaptam az elementálokat és visszavittem a fickónak aki azthiszem valami olyasmit mondott hogy jól van akkor most már foglalkozhatunk a gólemmel miután adott jutalomként valami magic fegyvert.Utána lemegyek oda ahol a gólemnek kellene lennie de nincs ott.Semmi megoldatlan feladat nincs a városban mert vagy 10x körbejártam már.Poén hogy minden adott feladatot megoldottam...
  • grebber
    Nem bolti egyelőre.2.12-es "csúnya" verzió!
  • Tovi
    Hol lehet letölteni az Elite DVD-t? Tudtok egy torrent lehetőséget?
    Ide írtam, mert elvileg nem warez, ha mégis akkor bocsi....
  • DORSANAX
    Igen,értem,de most a tiéd "bóti"?Vagy még csak most veszed majd meg,mert a menübe egy bitonyos verzió lépked ki...
  • grebber
    Nálam nem volt kilépkedés igaz nem toltam még sokat.Nekem csak a menübe való visszalépés sok idő!
  • DORSANAX
    Bocs,"FPS"...
  • DORSANAX
    Az a valaki én voltam,legálisan felteheted nyugodtan,mert az egy patchnek számít.Azonkívül nem nyúl hozzá,csak a "pak"mappához,ami a grafikát tartalmazza.
    A kilépkedések nálam is gyakoribbak mióta az új 2.31.0 van felrakva,szerintem semmi köze a gépemhez,mert símán fut 35-40 FFP-el az ELITE-vel és mégis kilép kb.2 óránként egyszer...
  • TGWH
    Hát még jó hogy +1 maggal jobban fut :D az érdekes ha a menübe sokáig tart neki kilépni. Nekem az asztalra nehezen akart kilépni, de rájöttem hogy nem fogta fel a kattintást az igen gombra :D Asszem gépet kell majd újítanom. A városokban viszont elég durván leesik 3-4 fps-re egy kis ideig a játék, az új patch előtt ezt nem csinálta (bár lehet az a baja hogy töltök fel/le netre...).
  • grebber
    Nekem nincs gond jól fut a game de viszont a menübe való kilépés vagy 5 perc neki nem értem miért!
  • TGWH
    Ha csak a grafikai fájlokat módosítod, akkor persze, v.ki már írta régebben hogy feltette. Én speciel egy stabil 30 fps-nek jobban örülnék...
  • grebber
    Ha megveszem az eredeti magyar sima verziót akkor arra feltudom minden zokszó nélkül tenni a netről leszedett elite dvd-t? (Ez nem magyar)
  • vidu01
    Itt látszik hogy mind a kettő használatban van nálam:
  • TopGun
    KOSZI! Maris megnezem!
  • vidu01
    Mind a kettő kell TGnél is alap skill a koncentráció mint MINDEN más karinál.
  • bepe79
    De jobb az a TG-nel, mint a T-Energy Shroud? Mert en akarhogy nezem, a T-Energy Shroud buff eri meg a legjobban, az nala a legjobb szerintem. Sokat szamit harcnal, hogy nem egybol a HP-mat pufolik le kozbetlenul, hanem csak a burkot / vedelmet korulottem.
  • vidu01
    Ki mondta hogy az elf gyilkológép? Az egy törékeny mágus.:) Egyébként a lángvihar amivel nagyon jól aprít meg a meteoreső. Tűzlabda is jó ha leviszed a regen idejét kb 0,4 mp re.
  • bepe79
    A Dedicated Blow skill/ca a 3 CA csoport kozul a legelsoben (legfelsoben), a Devout Guardian csoportban van, es ez a legelso skill benne. Ugyhogy konnyu megtalalni. A masik a Battle Extension, ami a Devout Guardian-nak fejlesztett Temple Guardian-nal szinten fontos skill/ca.
  • TopGun
    Ez a kobold fonok kuldetes ez az elf varosban veheto fel? mert en meg nem talalkoztam vele!?
  • T4sY
    Akkor mégis, hogy lesz atomdurva gyilkológép belőle, ha még célozni se lehet vele?
  • vidu01
    Sehogy, az olyan lassan repül ez sajnos egyik hátránya. Viszont van olyan módosítója hogy követi a célpontot na úgy már jobban használható.
  • TopGun
    Koszi! megprobalom oket!
  • T4sY
    Hogy kell célozni az elf tűzgömböccel? Alig lehet irányítani, elég furcsa a harcos után. :P
  • TGWH
    Elindítod a játékot, és kidob egy ablakot, hogy akarod-é aktiválni. Ott végigküzködöd magad, a lényeg hogy kézi aktiválásnál köss ki, onnantól sima ügy. Csak a serial kód kell.
  • doncsabi
    ujra rakásnál hogy kel aktiválni ujra?
    mert leaktiválás után nem mindul el ujrarakáskor
    és feloldo kodot nem találom
  • vidu01
    Itt a lap alján nézzétek meg, talán a felszentelt csapás lehet. Ja a harci riadót meg fel lehet tenni állandó erősítésnek ha megcsináljátok a 3. módosítóját is.;)
  • Tovi
    Most próbáltam egy igen jól fejleszett Driáddal is megölni a kobold Bosst (Gahanka), esélytelen. De ez legalább megmozdítja az életcsíkját, csak abban a pillanatban vissza is regenerálja.
    Lassan jöhet az új patch.......
  • TopGun
    Koszi! megkeresem, ez melyik csoportban van benne? vagy konnyu megtalalni?
  • bepe79
    Osszpontositott utes. Legalabbis en igy forditanam, nem tudom, a magyar verzioban hogy van benne, mert nekem full angol (origi, nem warez).
  • TopGun
    Szia! egy kerdes mi a magyar megfeloje a dedicated blow-nak legyszives ird le ok? mert a webforditas eleg nagy baromsagot irt ki! (
  • bepe79
    Na de neki sem egy teljesen karakterrel, meg nekem sem lehet megolni a Temple Guardian-al? Az egy kicsit erdekes egybeeses lenne. Es en is probaltam tobbfajta skill-t, tobbfajta sebzest, meg fizikai damage-et is rajta, es egyetlen millimetert nem vitte le semmi a HP-jat. Az rendben van, hogy visszatolti neki, de ha besebzek az lvl 3-4-5-os Temple Guardian-ommal a Dedicated Blow-al egy 100-150-est (eleg nagyot sebez), akkor ugyan legalabb egy piciket lejjebb mozdulhatna a HP-ja (mas ellenfelnel ez azonnali halalt jelent).
  • bepe79
    Pontosan ugyanezt irtam tegnap vagy tegnapelott.. (: En sem tudtam megolni a Kobold Boss-t, igy kenytelen voltam elmenekulni. Mindenfele es fajta sebzesre immunis, es a fizikai damage sem viszi le a HP-jat egy dekanyival sem, tehat halhatatlan. Pedig eddig meg lehetett olni. Ascaron-ek nem bugot foltoznak, hanem beleraknak meg parat, hogy elvezetesebb legyen a dolog. :)
  • Rettenthető
    Sztm azért van mert a C:-n nincs elég helyed, mikor telepítenéd, legalábbis nekem akkor csinált halálra tök ugyanígy.

Ugyanakkor viszont aki a 2.31-essel játszik, tapasztalta már azt, hogy a sárkányokat nem tudja korlátlan mennyiségben megölni, mint anno a 2.31 előtt? Remélem lehet rájuk vadászni továbbra is, csak nagyobb időintervallumnak kell a két vadászat között telni, mert ha nem, akkor részemről azt hiszem ennyi volt ez a játék...
  • BeatUhse
    Hali!

Tudtok segíteni abban mért csinálja azt, hogy mikor felraktam a 2.10 es majd arra a 2.12 es patch et addig minden rendben volt, de mikor a 2.31-est akarom felrakni elkezdi installálni és mikor a minimaps.zip et frissíti egyszer csak kiírja hogy az előbbi beállítások visszaállítása azt kilép és marad a 2.12 es patch:(. Az összes patch magyar , mar leszedtem több helyről is a 2.31 est + megpróbáltam a sacred updater el is az meg a mikor végezne kiír egy errort azt az is befosik.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • grebber
    9990-ért van ott is!De majd valamelyik nap kinézek a helyi Tescoba azt meglesem!
  • TGWH
    Nem az eredeti áron volt, lehet már csak 8k. Nem akarok hülyeséget mondani, mert lehet hogy angol volt, de a doboz ugyan olyan volt mint az enyém (hogy volt-e rajta magyar zászló azt az egyet nem tudom).
    Megyek ,,délutáni műszakra'', fejlesztem a driádomat :D hát igen, a templomőr nem nagyon jött be, meg fagyott mentésnél, és visszacsúsztam pár szintet.
  • grebber
    Hm az nagyon jó lenne mert ott elfogadják a vásárlási utalványt amit a melóba kaptunk karácsonyra és máris csak 3990Ft-ot kell nekem kifizetnem a játékért!