10050
  • T4sY
    Driádnál misztikus viharvivő? :D
  • TGWH
    Ezt nem értem.
    Van két erősítés ha erre gondolsz. A Misztikus viharhívőnél lévő a MV ca-k vissz.tölt.idejét csökkenti, a Homályos Ancariai meg a HA ca-k vissz.tölt.idejét csökkenti. Az egyik, nem tudom melyik növeli még a másik ca-inak vissz.tölt.ideit, de ha a kettő egyszerre aktív, egyáltalán nem vészes a dolog.
  • vidu01
    Ez engem is érdekelne, majdnem mindegyik buffnak a módosítói között van olyan hogy kevesebb energiát igényel a fenntartása, másik ágon meg mondjuk vmi sebzésnövelés persze hogy inkább azt válassza az ember.:)
  • TGWH
    Hány másodperc alatt töltődik vissza az a jégszilánk (vagy mineve)?
    Én is túlvagyok az első bosson, a kobold törzsfőnökön. Még a driádomnál is jobb az elf, kb. 1-2 perc alatt lenyomta azt a fehér óriást. A visszatöltési idők is elég emberbarátiak, 4,3 sec körül, talán fejlesztem is egy kicsit a támadó ca-imat. Tényleg iszonyat durva lett a patch óta a jégszilánk.
  • T4sY
    kéregbőr* :)
  • T4sY
    Könnyedség ("A kéregből kevesebb energiát igényel") fejlesztés a driád kéregből skillnél mit is növel/fejleszt ?
  • tomcsa4
    Én ezt találtam, már 2-3 nappal ezelőtt is írtam. De szerintem egy jó kétkezes többet ér.

• vidu01
    Tényleg, megnéztem nem mindegyikbe lehet gyűrűt meg amut is rakni. A világosbarnák a jófajták.:)
  • Norec79
    Tudom hogy már csak rare itemeket lehet vásárolni és nem is sajnálom hogy kijavítottaák.Mert elveszi a játékélményt hogy megtaláld esetleg csere-beréld másokkal a talált cuccot de ha már volt ez a lehetőség kihasználtam amíg lehetett.
  • árnyharcos
    miket*
    áá kéne egy szerkesztés gomb :D
  • árnyharcos
    berakod a kovácshoz és ha rámész a slotra egérrel kiírja milyen fajta és hogy mikre lehet belerakni
  • vidu01
    Találtam egy 4slotos kardot amin mindegyik hely más színű. Ennek van jelentősége? Azt tudom hogy az utolsó kékbe a sebzésátalakító kütyüket lehet tenni, de a másik 3 ugyanazt a célt szolgálja. Vagy nem?
  • bepe79
    Mukodik az, csak nem ugy, ahogy te gondolod. Merthogy az nem normalis, hogy set item-eket lehet venni az arusnal, ezt ne is varja szerintem senki. Meg szep, hogy ezt kijavitottak a 2.31.0-as patch-el. Mukodik a Burgaining / Alku skill, csak nem zold cuccokat lehet venni az arusnal, hanem jobbfajta kekeket, meg esetleg sargakat.
  • Norec79
    Hát igen kicsit erős lett a patch óta. A szettet pedig még a patch elött gyűjtöttem alku képességgel az árusoktól.De mióta fenn a patch azóta az alku nem müködik.
  • nyenyere
    nemár, biztos van valami újra pontozó legalábbis minden hasonló játékhoz szokott lenni
  • árnyharcos
    akkor ha nem szeretnéd újrakezdeni hagyd úgy, árnyharcos simán kibír pár fölösleges skillt :D
  • nyenyere
    árnyék harcosomnak csillag úr képeségeket fejlesztek de még az elején tettem az elsőre is 2-őt nemtom mi a neve de ahelyett más skill-t kellett volna és ezt szeretném kijavítani, már 8 órát játszottam vele úgyhogy nemnagyon szeretném újrakezdeni :S
  • vidu01
    Ok már világos csak Dante3 meg lejjebb azt írta hogy az összes kell hozzá.
  • vidu01
    Azzal a jégtüskével jóhogy könnyen kinyírtad, szerintem túl erős lett a patch óta. A settet honnan szerezted?:)
  • Norec79
    Itt egy kép az elfemröl hardcore/silver fokozaton, túlvan az első boss-on kb 8mp alat végeztem vele.
  • Norec79
    [IMG][/IMG]
  • árnyharcos
    nem volt komoly, csak "hülye kérdésre hülye válasz" :D
    amúgy meg tényleg érdemes az összes CA-ra legalább egyet rárakni, hogy lásd hogyan működik, úgyis annyi rúna pottyan hogy ha a ládád 10x nagyobb lenne akkor is betelne elég hamar :D

#Nyenyere: már meglévő skilledre raktál véletlen pár fölös pontot vagy felvettél egye teljesen haszontalan új skillt, azért ez nem mindegy és nem egyértelmű amit írtál :)
  • TGWH
    Igaz, de 20as szint környéke az már 6 óra, az meg azért mégis csak 6 óra. Mondjuk nekem több volt, mert egy rakat karin csak próbálgattam ezt-azt, de legalább nem rontottam el a tulajdonságokat :D
    Az elején azt mondtam, hogy csak azokat a ca-kat kell felvenni, amit használni akarsz. Az első részben így működött. Most viszont azt mondom, inkább felveszem az összes ca-t, látom mi mit csinál, majd 1es szintnél többet pakolok arra ami tetszik. Raktam pár rúnát a tűz alapú varázslatokra az elfemnél, hátha kell még v.mire.
    Megyek vissza játszani :)
  • árnyharcos
    ha ennyire elrontottad, és nem a 10. skilledet akkor még nem késő újrakezdeni :D
  • nyenyere
    sziasztok, elrontottam egy skillt..nem kellett volna rátennem, nemtud valaki olyan progit amivel újra lehet osztani a pontokat? elöre is kösz
  • bepe79
    Tul vagyok a Carnach-on, sokkal konnyebben ment, mint gondoltam volna, gyakorlatilag gyorsabban toltodott vissza a HP-m, mint ahogy utotte lefele, volt olyan, hogy meg a T-Energy Shield is toltodott visszafele, annyira nem tudott csinalni semmit a karimmal. A masik sarkany sokkal nehezebb volt, valoszinuleg azert, mert mar akkor fire damage-re keszitettem fel teljes mertekben a karim, az meg nem azzal tamadott, ellentetben a Carnach-al. Most igy nez ki a karim:

• bepe79
    Huhh, az elso sarkannyal is nagyon megszenvedtem, vert izzadtam kozben szo szerint. Es most jon a Carnach, lehet, hogy ez lesz a vegallomas a Temple Guardian-om szamara, merthogy Hardcore fokozat.. Felvettem a Carnach kuldit, most megyek, lvl29-es a TG-m:

• wedge31
    Már háromtól is ad bonuszt.
  • bepe79
    TopGun: valaszoltam a privire. Kozben a Temple Guardian-om (Devout Guardian) meg mar lvl 25 lett (Hardcore / Silver fokozat), es a Seraphim 's Island-on jarok:

• árnyharcos
    egy fajta setból 3 darab már ad bónuszt
  • Tovi
    Nekem is bebugolódott az egyik küldetésem, egy áruló papot kellene megölni, aki a hétvégi házában bujkál. A kör jelzi is,hogy a házban van, de az üres, sehol sem találom (emelet nincs a házan).
  • tomcsa4
    Köszönöm segítséged, sajnos nem lett jó. Csinálom a többi küldit akkor.
  • vidu01
    A TQs változat ésszerűbb szerintem, úgy több értelme lenne itt is feltenni a sett cuccokat még ha csak 2-3 db van meg belőle akkor is. Mondjuk a te példádnál maradva 3 cucc esetén adna +5öt minden képességhez, meg a többi bónusznak is egy bizonyos töredékét.
  • laikuss
    Igen van dobverő is, de a csontreszelőm vagy mi meg a pajzs ami van sokkal jobb igaz nem ér annyit pénzben.
  • dante3
    Aha, emlékszem, én is nyomtam TQ-t, pl. Lineage2-ben is a teljes szett ad csak bónuszt, ha jól rémlik!
  • vidu01
    Van ott egykezes is pl dobverő, és mellé még fel tudod tenni a cintányért pajzsnak.:) Ha nem kellenek akkor meg vidd el valamelyik kereskedőhöz egy valag pénzt adnak érte.
  • laikuss
    Elkerülte a figyelmemet ezért meglepett amikor az egyik küldi végén Blind Guardien videoclipp jött be és utánna kaptam kétkezes cuccokat mint "heavi metal" "Blind Guardien" stb. kár mert nem kétkezesre gyúrok.
  • vidu01
    Jó csak pl Titan Questbe meg úgy volt hogy egy sett adott mondjuk 5 bónusz (különféle plusszokat) és ahogy több darabot talált az ember rakta fel őket úgy váltak aktívvá. Értelemszerűen az utolsó darabra adta a legértékesebb bónusz tulajdonságot. De ezek szerint itt nem így van.:)
  • dante3
    Van ilyen nálam is néha, kilépsz főmenübe, utána vissza, és jó lesz!
  • dante3
    pl: