10050
  • Prince23
    Akkor ok. azt hittem vmi szoftveres gond lehetett.
  • bepe79
    Semmi gond, nekem sem megy fel a 2.34, pedig origi a game-em, itt az UK-ban a GAME-tol rendeltem. Ugyanugy leall 99%-nal azzal, hogy egy file modosult, es nem hajlando a 2.31-rol frissiteni. Ugyhogy en azota is 2.31-el jatszom, a Dryad-om eseteben ugysem volt olyan oriasi valtozas a 2.34-nel.
  • Prince23
    Ja és az utolsó patchet azért nem tudta feltenni, mert azt írta, hogy pár file módusult. ezért. mikor ellenőrizte a frissitést.
  • Prince23
    Az is megteszi kezdésképpen.
  • elitehun
    Kezdőként szerintetek kivel kezdjem? Én az árny harcosra gondoltam. THX a választ
  • Prince23
    Így csináltam. nem akar összejönni. nyomok egy restartot, hátha úgy jó lesz.
  • wedge31
    Akkor menni kéne ebben a sorrendben 2.12.0 > 2.31.0 > 2.34.0
  • Prince23
    Innen töltöttem le a 3 update-t.
  • Prince23
    Igen!
  • wedge31
    Eredeti ?
  • Prince23
    No csak kéne segítség.
    2.34-re nem akarja frissiteni a sacred 2-őt.

Ezt írja:
    A telepített sacred 2 játéknál néhány file megváltozott. A patch telepítése nem lehetséges. Telepítsd újra a sacred 2-őt.

Mi van? hát fenn van a játék, és szép sorba haladtam a patchek telepítésével, csak az utolsónál adta be a törölközöt.
  • Prince23
    Sry :DD
    félreértés történt. Kétszer töltöttem le az utolsó frissitést xD sry
  • Prince23
    Miért nem tudom feltelepíteni a második és a harmadik patchet? az első kiadású patch az fel ment rendesen. de már a második frissitéssnél azt írja, hogy telepítse újra a játékot... úgy érzékeli mintha fel se lenne rakva a sacred 2. bezzeg az első update az felment
  • Reggaester
    Harci reflex.
  • rizsa1669
    hello
    a kérdésem az lenne hogy a Harci reflexek-et vagy az Alkat skillt vegyem fel utolsónak?? Sztem a harci reflex lenne a jobb, mert árnyharcos vagyok és az Örjöngő lendület ad + életerő regenerációt és + életet, amit az Alkat adna.
    Szerintetek melyiket kéne felvennem??
  • tomcsa4
    A játék eredeti? Ha nem (és valószínű), akkor vedd meg ha megengedheted magadnak. Ha csak módjával van pénzed, akkor egy megbízható tagtól a logouton.
  • Cortinaar
    Most végre bejött a karakter, csak állandóan a menübe visszadob, ha elindulok vele.
  • Reggaester
    Igen, az a baj. Ugyanoda kellene felraknod, egyezzen meg a a régi elérési úttal.
  • Cortinaar
    Igen, mentések ott vannak a könyvtárban, s mikor elindítom a játékot, akkor abban is ott van a mentett karakter, de rákattintva kidob az asztalra. Az számíthat, hogy a régi install a C-n volt, most mág a másik meghajtóra telepítettem a játékot?
  • tomcsa4
    Jól kivetted az előző mentést? Az egész mappát érdemes mindig, amit a Docba tesz.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Régi karakteremmel 2.10.1-es patch-el játszottam.
    Felraktam a 2.31-et és karakterem betöltésekor nem indul el, kidob asztalra. Ha új karaktert kezdek, az sikerül. Nem tudjátok hogy tudnám folytatni a régi karimmal ? (bronz fokozat, utolsó főellenség legyakása előtt vagyok) Köszönöm
  • McFrost
    Köszönöm, pont ott vagyok most.
  • Panzerfaust
    Atamark kapujában adnak hozzá küldit.
  • McFrost
    Nem tudok átugrani, teleportálni meg nem tudom tudok -e.
  • TGWH
    Elf át tud teleportálni a kapukon, azt hiszem az inkvizítor is. Hogy az árnyharcos átugorja-e, abban már nem vagyok biztos. De a teleport átvisz 2.34-es patchel is a kapukon, ezt kipróbáltam.
  • McFrost
    Helló és BUÉK!

Idei első témába vágó kérdés:
    Járt-e már valaki erre:

Ez az emberek földjén van, északon, Banshee miniboss közelében. Van itt egy szellemváros, piros x-nél lehetne bemenni, csak a kapu zárva van. Kérdésem: ha járt már itt valaki, bejutott-e s hogyan? Küldetés hoz majd ide?
  • tomcsa4
    Minden játékostársamnak B.U.É.K.!
  • Gabesz026
    B.U.É.K MINDENKINEK
  • bepe79
    Na, elinditottam: most lvl 7 a bevasarlos-Dryad-om (:, es a Barg skill-jet mar lvl 7-re majdnem felhoztam olyan szintre, amin a kari van, mindezt ugy, hogy az Enhanced-et ugyebar lvl 5-ig kell felhuzni, hogy Barg-ot valaszthassak (masodik soros a Barg). Kovetkezo spell valasztasnal, lvl 8-nal felveszem a Capricious Hunter Focus-t, es utana lvl 15-nel a Tactics Lore-t. Most a 2. kisebb varosig felhuztam a karit lvl7-re, es ugy tervezem, hogy mivel nagyon fontos a Tactics Lore is, ezert a nagy varosba erve jo sok side quest-et elvallalok majd, es lepek par szintet ott is felfele. Kivancsi leszek mi sul ki belole, azt tudom, hogy oriasi hatranybol indit igy a karim. Ime:

• bepe79
    Nagy valoszinuleg begyujthetett egy szep kis critical hit-et, ugyanis azt vettem eszre, hogy max-on volt a HP-ja, es a kovetkezo masodpercben meg kb. ugy 10%-on, tehat a piros csikbol mar csak egy picike volt, es hiaba utottem ra szinte azonnal a SPACE-re, hogy igyon egy HP potit, a kovetkezo tized-masodpercben mar halott volt. Nem tudom mivel tamad a 3. kod / fog boss, de erdekes mindenesetre... Azt hiszem inditok egy kereskedo Dryad-ot, az 1. skill-em az Enhanced Perception (Hatekony eszleles) lesz, a 2. a Bargaining (Alku), es a 3., 4. es 5. lesz a Capricious Hunter Focus, a Ranged Weapon Lore, es a Tactics Lore. Es az elejen megprobalok minden mellekkuldit elvallalni, hogy gyorsan lepegessek szintet.Kivancsi leszek, lehet, hogy rossz otlet, de maradok a Dryad karimnal, mert nagyon megszerettem. Csak ezuttal lehet, hogy felveszem majd a Combat Reflexes-t is, ha a most meghalt Dryad-omnal felvettem volna, akkor lehet, hogy elkerulte volna azt a critical-t, es meg most is elne.
  • bepe79
    Na, igy az ev vegere a Dryad-om minden gondja megoldodott, ugyanis a 3. fog boss-nal a mocsarban elhalalozott... szerencsetlensegere Hardcore mode-ban vittem, igy vege a dalnak, nincs feltamadas. Pedig mar annyira unom a jatek elejet ugy kb. a sivatagig, semmi kedvem megint elolrol kezdeni, de kenytelen leszek. Majd kitalalom, hogy melyik karival, valoszinuleg SW lesz.
  • bepe79
    Elso korben most csak elosztottam a felgyult skill pontjaimat, a skill-en pedig meg gondolkodom, vagy a Combat Reflexes, vagy az Enhanced Perception lesz a befuto. Bar Enhanced Perception nelkul is esett mar vagy 3 set item (zold), es egy par sarga cucc, koztuk egy olyan sarga item is, aminek van +2 All Skill-je. Most mar lvl 29 a Dryad-om, ime:

Elmondhatatlanul ruhellem ezt a lapos-mocsaras vilagot, ugyhogy megprobalok minel kevesebb idot tolteni itt.
  • Jokes
    Sziasztok!
    Biztosan volt már róla szó,de mégiscsak megkérdezem...Kb. óránként kidob a játék hibajelentéssel....két patch fenn van a kb.400 mb és a kb20 megás is.kell még valami? Vagy ki kell kapcsolni valamit?Vagy be?
    Előre kösz a választ.
  • TGWH
    Szerintem van olyan erős a driád (kéregbőrrel meg a másik támadásnövelő erősítéssel), hogy simán elbírja akár mind a kettőt is. Nem tudom hogy vannak elosztva az oszlopok az utolsó (zöld) képességeknél, de akár azt is lehet, hogy alacsony szinten a Hatékonyabb észlelés, és magasabb szinte az Alku. Vagy akár a Lovaglás alacsony szinten, az még jó vissz.tölt.idő csökkentő is, és magasabb szinten vagy az Alku, vagy a Hat.észl, mert mindkettő jó képesség, de ha az egyik jó magas szinten van, az már elég a jó cuccokhoz. Csak egyik esetben drága aranyakért veszed meg, a másikban találod a jó felszerelést. Csak alacsony szinten gond a kevés arany, magasabb szinten meg tudsz ügyelni, hogy ne vegyél minden második szinten egy 3 páncéllal erősebb sisakot.
  • bepe79
    lvl 28 lett a Dryad-om, mar a mocsarban jarok vele. 7. skill-nek erdemes felvenni az Enhanced Perception-t (Hatekony eszleles) es utana majd a Bargaining / Alku skill-t, vagy pedig felesleges, es inkabb Speed Lore, vagy Damage Lore, vagy az a skill, amivel el lehet kerulni a critical hit-eket, vagy pedig az, amivel no a critical-re az eselyem?

Itt a kari:

• garaib
    Szia!

Itt lehet lejutni.

Üdv,
  • Cortinaar
    Köszönöm a válaszokat, sikerült. Egész gépet kellett újraindítani, s megjelent a tárgy. Korábban már a játékot újraindítottam, de semmi nem történt. Most a Tűz, Kén és sárkánypikkelyes küldetésnél vagyok, de egyenlőre nem találom a bejáratot... :)
  • envoka
    Válaszd ki a naplódban a küldetést ( klikkelj rá), ilyenkor újratölti a küldit, és hátha "megjavul".
  • vidu01

erősítésből származó...

Na ilyen bónusszal sem találkoztam még idáig.
  • TGWH
    Az pech, egy régebbi mentésed nincs? Időnként nem árt kilépni és menteni a mentéseket.