10050
  • jnc
    Amióta felraktam a legfrissebb nvidia drivert, a jéték érezhetően szaggatottabb lett, főleg a barlangokban. Ez normális?
  • envoka
    Driáddal végigmentem arany fokozaton is nulla halállal. Persze nem ilyen kereskedő skillekkel.
  • bepe79
    A petya a HWSW-n azt mondja, hogy van egy boss, aminel Dryad-al valoszinuleg nincs eselyem, en meg most hosszutavra terveznek, ugyhogy ma este vagy holnap (amikorra eltakaritom a tegnap este nalam tasrtott hazibuli romjait) inditok egy Shadow Warrior-t, es azzal aztan nem lesznek ilyen gondok. Egykezes kard + pajzs kombora gyurom, es Death Warrior-ra valoszinuleg, de ezt meg addig eldontom.
  • Rufios
    Hali
    technikai jellegű kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban
    felraktam majd patcheltem a 2.1.2.0-val ( magyar feliratos verzió), felment gond nélkül az egész és megy is szépen de minden alkalommal mikor játszom vele legalább egyszer megöli a rendszert:
    - explorer.exe hibát érzékelt ezért leáll
    - vagy csak felvillan egy pillanatra egy kék képernyő el se tudom olvasni mi van ráírva és automatikusan újraindul a gép
    - vagy a képernyő illesztőprogramja hibát érzékelt ezért leáll üzenettel fekete képernyő mehet a reset
    Mi okozhatja ezt?
    XP Professional integrált SP2-vel van a gépen (elvileg Sp3 kéne hozzá de nem kérte és a telepítésnél se volt gond)
    és DirectX 9.0c van a gépen.
    Ha valaki tudja mi lehet a probléma légyszi írja már meg
    Előre is köszi
  • menpe
    gonooosz
  • vidu01
    Csak lvl30ig megy a kari ugy hogy nem gaz.^^
  • Drilla
    HC dryad Ancient Bark nélkül? Szurkolok
  • Jhon Balu
    nagyon köszönöm a segitséget!
  • josi
    és ha magyar winfos van akkor természetesen azt válaszd ki!
  • josi
    ezt hiányolja
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    végre megvan a game,de amikor telepíteni szeretném akkor megjelenik egy ablak és azt irja ki-1155:A(z)G:\instmsi30.exe.fájl nem található.mi lehet a baj?
  • Sheol
    Igen arra mondtam, de TGWH is értette. :)
    Nekem még nem volt türelmem aranyig elvinni egyik karimat sem, így nem láttam, hogy lenullázza a teljesített küldiket, ami logikus is igazából. :)
  • josi
    Csak hogy ő arra mondta, egyetlen 1 küldetést sem csinált meg
  • TGWH
    Ha új nehézségi szinten kezded előröl a játékot, akkor minden küldetést újra végig kell csinálni, persze csak ha akarod. A térkép marad, azt nem kell újra felfedezni.
  • Sheol
    Ezt én is meegtaláltam, csak kisebb szinten.
    Ahogy nézem, annyira nincs sok unique tárgy, viszont több szinten is léteznek, kicsit más módosítókkal.
    Ilyenek a setek is, és szerintem ez eléggé el van így baszva.
  • McFrost
    Felvet több kérdést is a kép:D
  • Sheol
    Hogy a 'csába volt türelmed ezt a rengeteg küldetést megcsinálni?
  • envoka
    A képességre is rá kell tenni a 75 pontot (bónuszpontok nem számítanak bele), akkor lesz csak szakértelem.
  • Gabesz026
    Szevasztok!

Ezt most találtam

• rizsa1669
    végre most már én is aranyos vagyok
    már csak a 75. szint kéne és akkor jönnek a szakértelmek :P
  • envoka
    Lehet utána is pontot tenni rá, csak szintednél nagyobb nem lehet a képesség. Ha pl. 160-as szintű vagy, elméletileg lehet a képesség is 160-as.
    Egyébként 200 szint a max.
    200-as szintig 401 tulajdonságpontot, és 911 képességpontot lehet elosztani, úgyhogy mind a 10-re jut 75 pont, van amelyikre még több is.

• Gabesz026
    Asszem 200 vagy 215
    Mondjuk azt hittem miután szakértelemmé fejlesztek 1 képességet utána még lehet tenni rá pontokat de legalább így mind az összes tulajdonságot szakértelemmé lehet fejleszteni.
  • elitehun
    Maximum hány szint van 100?
  • elitehun
    Na mivan? Este senki sincs itt?
  • elitehun
    Ha jól értelemezem akkor interneten keresztül is lehet coop módban játszani ugye?
    Ezt írja:
    Ez egy különleges játékmód mely lehetővé teszi, hogy egyjátékos mód esetén interneten keresztül meghívhassunk más játékosokat is.
  • elitehun
    Ezer köszönet. jó tippet adtál!
  • Gabesz026
    Ja ez lemaradt!

• Gabesz026
    Itt vannak a karim tulajdonságai nagyon darál.

• bepe79
    lvl 20 lett a Dryad-om, tul vagyok a Gar' Colossus boss-on (1. foboss).
    Valamelyik arusnal talaltam lvl18-19 kornyeken egy sarga 3 socket-es ijat, ami raadasul +2-ot adott a Capricious Hunter Focus-hoz, es csopogott erte a nyalam, de nem tudtam megvenni, mert valami 150000-160000 aranyba kerult. :( Na mindegy, majd magasabb fokozaton, amikor mar tobb penzem lesz. Most igy nez ki a kari:

• bepe79
    lvl 19 lett a Dryad-om, meg mindig nem jarok az elso boss kozeleben sem. Vegul ugy dontottem, hogy nem a Concentration-t veszem fel lvl18-on uj skill-nek, hanem a Spell Resistance-t, mert igy lvl25-on felvehetem az Armor Lore-t, es az szerintem a legfontosabb skill. A Concentration-t majd raerek lvl3x-nel, amikor mar amugyis le tudom szoritani a regen idot valahogy jobban, meg tul leszek a sarkanyokon is (ha tul leszek...), stb. Most mar jo par +1 meg +2 All Skill-es cucc van a karin, tehat ez a Dryad nagyon durva lesz kesobb. Most igy nez ki:

• Prince23
    Amúgy neten nem szoktatok nyomulni? egyáltalán lehet??:O
  • Gabesz026
    Sziaszok!

Íme a karakterem lvl73

• rage
    Olyan, mintha a Physics driver nem lenne jó.
    Nvidia oldaláról szedd le a legújabbat, tedd fel, hátha az segít.
  • elitehun
    Esetleg ha crack-elem megoldja? Vagy vigyem vissza a játékot?
  • elitehun
    Segítene valaki? Megvettem, felraktam és amikor indítani akarom ezt dobja ki:
    An exception has been thrown!
    Error #: 9
    Function: cPhysics::init
    Description: NxCreatePhysicsSDK failed!.
    File: d:\projects\sacred2\source\s2render\engine/physics/physics.ccp
    Line: 298
    Stack unwinding:
    -<<callstack>>
    Előre is THX
  • McFrost
    Azt a tárgy foglalata határozza meg, csak oda lehet "betenni", ahol engedi a fegyverkovácsolást.
  • ult1mate
    hogyan lehet a kovácsnál az élező funkciót használni? mert bármire nyomnám nem engedi.
  • Prince23
    Hogy lehet coopozni vagy multizni? látom az emberkéket, de szerót nem látok. Csinálni servert pedig nem lehet.
  • Narandil
    Egy kérdésem lenne: útólag át lehet írni a karakter nevét? Találtam a mentés mellett egy file-t, ahol igen, de ha betöltöm a mentett állást, akkor ugyanúgy visszaírja. Előre is kössz!
  • rage
    A Temp mappák tartalmát nyugodtan törölheted.