10050
  • JonasSandor
    November 11 de gépigényt nem kaptunk.
  • JonasSandor
    Mért?
  • Plata
    Hű.silent hill,háát mázli hogy sosem érdekelt.:D
  • JonasSandor
    A sillent hill f már nem fog elindulni win 10-en ha lehet hinni neki.
  • Plata
    Hogy ez a winfos 11 milyen jó.
    Win 11 frissítés.
  • Plata
    Ez hülyeség.
    Van olyan játék ami miatt a 11-et nem akarom feltenni.
    Igazából a köv gépemre is 10-et tervezek.
    Még lehet venni 10-et.
  • RJoco
    A kérdésre válaszolni nem sikerült.
  • JonasSandor
    Nagyon vicces valaki, ha nagyon nem tudtak átállni win 11-re, akkor nagyon tudom sajnálni. 10 év szerintem elég idő volt arra, hogy átállással gondolkodjanak. Ne szarakodjunk már itten a kompatibilis gépekkel is, hogy nincs rá pénz mert nettó baromság.
    Gombokért hozzá lehet jutni használt géphez.
    A 11 nek a verziószáma fontos jövő ősszel csak a 25h2-es lesz támogatva.

A win 7-et meg 2024-be tiltották le róla minden klienset nem az idén.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2025.08.17. 20:04:39
  • Plata
    Szerintem baromság hogy a Bf 6 ne futna win 10-en,még évekig használják.
    Bár a Win 7-en már nem megy steam.
  • RJoco
    Eléggé off, de muszáj megkérdeznem, hogy honnan veszed ezt a baromságot?
    Én nem emlékszem olyan winre, ami ne működött volna azután is, hogy leálltak a frissítésével. Sőt a melóhelyen még van XP-s gép is. De sok teszter fut W7-en, mert idő és energia W10-re vagy W11-re átállítani, ha egyáltalán a teszthardver támogatott. Ha nem, akkor meg felejtős.
    A steam is asszem csak idéntől nem támogatja a W7-et vagy W8-at. Mintha olvastam volna róla valamit.
    Persze van egy-két cég néhány programmal, mint a Fusion, akik már most reklámozzák, hogy januártól nem fog futni a szoftverük W10-en. Szóval addig van időm beszerezni egy offline verziót, merthogy emiatt W11-re nem fogok váltani, az tuti.
    És szerintem a steam sem fogja kinyírni a játékosbázisát egy azonnali tiltással.
    A battlefield 6-ot meg inkább hagyjuk. A csaló programokat korlátozó vacka miatt soha nem fog felkerülni egy gépemre sem. De nekem nem is fontos. Akinek meg fontos, annak meg nem lesz gond a W11-re való áttérés sem.
  • Plata
    Mókolt rendszer?
  • JonasSandor
    Csak októbertől kuka és jönnek a 11-es gémek amik mókolt rendszeren nem fog elindulni, már a battlefield 6 se fog elindulni.
  • Plata
    Hát szerintem még lesz akinél az fut.
  • JonasSandor
    Windows 10 már kuka lesz úgyhogy már senkit se érdekel xdxd
  • Plata
    Én annak örülök ha fut win 10-11-en és kész.
    Na és annak is örülnék ha nem 70 dolcsi lenne. XD
  • JonasSandor
    Javítsák ki a hibáit meg legyen a mai operációs rendszerre optimalizálva azt heló.
  • Plata
    Nem kell szebb grafika.
  • kjozsef056
    Tévedés. Remastered készül, grafika alapján kb nem is szebb semmivel..
  • Plata
    WoW.
    De úgyis elcseszik.
  • JonasSandor
    Készül a remake gyerekek.
  • JonasSandor
    Magyarítása nem tudom hogy áll.
  • Plata
    Mi a túró.
  • derboy
    Látom nem érted,Bëlga Zenekar egyik számába van benne.

Illés Béla
  • Plata
    Mi a szösz,hogy lehet egy nem magyar játékban magyar név?
    Főleg meg ki a rosseb az az illés béla?
    El nem tudom képzelni hogy pont egy magyar pofa nevét rakták volna bele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.28. 11:16:32
  • derboy
    Nem csak a játékon belül találtam.Érdekeségek.
  • Plata
    Ez valami mod?
  • derboy
  • derboy
  • JonasSandor
    Sajnos csak angolul működik, magyarítással elcsesződik.
  • JonasSandor
    Játszik még vele valaki? sokat moddoltak rajta.
  • Hegyirabló #10020
    Szevasztok!

18-as szintű vagyok jelenleg, és belefutottam a nagy Fehér Griffbe, de meg sem karcolom. Rosszul csináltam valamit, vagy ez ilyen kemény legény? Szeráffal vagyok. Van ilyen fény oszlopom, elég jó, meg uniqe kardom, egy setes cuccom, stb.
  • Romeo One
    SacredWiki segített. Már a leírásban is benne van, hogy bugos a küldi, gyakran adja az iránytűt/iránykört rossz barlangra. Térképen volt a helyes.
  • Alexzel
    Nem tudom pontosan melyik questre gondolsz, de nézd meg a Sacred Wiki-nek a Sacred 2 Questek részében. Itt általában elég jó leírások szerepelnek a feladatokról és a játékról - persze van úgy hogy kevés az infó.
    Próbáld ki esetleg a Sacred 2:Community Patch-et - ajánlott új karakterrel. Raktak bele pl. olyan set-eket, amiket bármelyik karakter használhat, új questeket, tárgyakat (pl. visszacsapó íj, Throwing Potions, vagy Star Wars rajongóknak Lightsabers).
    Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2015.07.30. 04:33:54
  • Romeo One
    Hmm...
    Megkadtam. Driád, fény hadjárat, VII. rész. A sivatag délkeleti sarkában le kell menni egy barlangba, ami egy vízesés mögött van. Namost ha kint vagyok, oda mutat az iránytű. Ha bemegyek, akkor meg e bejáraton kifelé. Ha kijövök, megint be, ha újra bemegyek, megint ki...
    Ezt eljátszottam párszor. Jópárszor. Én csinálok valamit rosszul, vagy bug? Hogy lehet megoldani?
  • Romeo One
    Köszi!. Igen, ezekre gondoltam.
  • Alexzel
    A Survival Bonus-t az Inventory-nál írja ki, ha a kurzort a karakter szintjére viszed (leírás róla). A harcban töltött idő alapján növekszik, kezdetben gyorsan, később már lassan. Ebben az új ablakban kiírja pl. azt is hányszor haltál meg, ill. a térkép mekkora részélt derítetted fel.
    A pergament sajnos nem tudom, de ha ez a 'Parchment', akkor ha jól tudom ezzel mások is így vannak.
  • Romeo One
    Üdv!
    1, A túlélési bónuszt kiírja valahol? Többször említettetek számszerű értéket, ez számolt dolog, vagy kijelzi valami?
    2, A pergamen mire jó?
  • grebber
    Nagyon remélem hogy lesz benne system link
  • wedge31
    Hát, ha azt mondom, hogy nem gyözött meg ez a gameplay még finoman fogalmaztam...

Augusztusban azért majd meglessük.
  • grebber