104
  • DjDano
    Sokan azért fikázzák a vista-t mert az ultraszar gépükön, esély sincs futtatni,,, az aero meg nem csicsa, a kor követelménye, hogy nézzen is ki valahogy egy opredszer!
  • Yv@n
    Fikázók fikázásának fikázói? :)
  • Mo.Organ
    ez egy jó verseny, annyi hiba van ugyis hogy ebböl milliomos lehet most egy fejlesztő.
  • jzombi
    Éppen erre gondoltam:
    "Épp erről van szó: "Nem igazán ismerem az aerót" illetve nem igazán ismerik.

De fikázni mindenki fikázza ezerrel, mert csak a "csicsát" látja"

Nem értem ki az a mindenki.
  • takraj
    Asztalra Vista :)
  • dester
    Aki az egyik topic-ban isteníti az xgl-t és még fel is rakja az ubuntu-ra, a másik topic-ban meg fikázza az aero-t úgy, hogy szvsz csak képen látta, az meg is érdemli, hogy fikázzák azért mert fikázza az aero-t.
  • risp
    1) Én, és még sokan mások sosem mondunk ilyet, illetve én még semmit sem mondtam. Egyébként szerintem egy gui nyugodtan legyen szép, mert az nekem kellemes.

2) Az xgl-t sem ismerik, de mindenki fikázza, mert mások fikázták az aerót. Saitek meg egyiket sem ismeri, de mindenki hülye. Egyébként az általa linkelt hozzászólások szerintem nem zárják ki egymást.

Egyébként kiokosíthatnál hogy az aero mit csinál pontosan, ami nem a látvánnyal kapcsolatos.
  • raingun
    A dolog csak azért hülyeség, mert vannak hibák, melyeket pár perc alatt is lehet javítani, másokat meg több hetes munka.

A hétvégi melót meg hülye aki bevállalja odakint. Keresnek mint állat, szóval ez aprópénz.
  • Doomista
    heh,nekem nagyon tetszik,én iylen vista bz vagyok,szerintem jó a vista aero nagyonis,szép átlátszók,ágárágr megörülök érte :D

(windows astalaVISTA rulZzZ)
  • jzombi
    Nem. De lassan úgy veszem észre, hogy mindenki azt veti a másik szemérer, hogy fikázta az aerót. Ezek közül hányan fikázták ténylegesen? Csak mert nemkéne a másikat azzal fikázni, hogy az aerót egy-két ember fikázta.
  • dester
    Épp erről van szó: "Nem igazán ismerem az aerót" illetve nem igazán ismerik.

De fikázni mindenki fikázza ezerrel, mert csak a "csicsát" látja

Szerinted illetve szerintetek az aero csak "csicsa"?
  • risp
    Nem igazán ismerem az aerót, de te vajon ismered-e az xgl-t? Szerinted csak "csicsa"? Mibe is kötsz bele pontosan?
  • Newfronter
    A lényeg hogy hozza a megfelelő sebességet és kész. Ha ezt meg tudják csinálni, hogy X számú program feltelepítése után is hasonló sebességeel fut az oprendszer akkor gratulálok. Erre minden esély megvan...
    A másik része pedig a Vista alá megírt programok, amiket jól kell megírni és akkor nem lenne probléma soha, csak hát mivel be kell tartani egy határidőt, így elmarad az optimalizálás és bugos lesz a program (ezt a programokra értem nem az OS-re).

A felület meg nem fogja nagy mértékben befolyásolni a rendszer gyorsaságát, mert az már régen rossz. Megint más ha egy WindowBlinds fut a kernel mellett...

Amúgy a Vistában a kereső funkció lesz nálam a top, meg a virtuális mappák. Nem beszélve az oprendszerre megírható programoknak a drasztikusan több lehetőséget nyújtó funkciók.
  • adam012
    ez poén:D
  • jzombi
    "Én nem fogom lepucolni, nem mondom egy két dolgot nem fogok esetleg kikapcsolni, de nem azért fogok váltani vistara, hogy win95öt bámuljak, mert akkor inkább érdemes maradni a 2000 vagy xp-nél, különben minek "váltasz" ???????"

Ez egy elég hülye gondolatmenet volt. A Vista-ban nemhiszem, hogy csak a csilivili 3D-s kezelőfelület az újdonság, ergo nem feltétlen azért vált az ember... Jelenleg egy olyan ablakozórendszert használok linuxon, amit még talán a windows 3.1 is felülmúl grafikában (fluxbox). Csak egy tálca van, és egy egyszínű háttér. Viszont villámgyors.
  • saitek
    Na megvan a vista-s híreknél "szokásos" így kikapcsolom a csicsát meg úgy kikapcsolom a csicsát:)

Linux-nál pedig a jóval csicsásabb XGL:"lesz egy faca GUI-nk"

Link
  • droland
    Én nem fogom lepucolni, nem mondom egy két dolgot nem fogok esetleg kikapcsolni, de nem azért fogok váltani vistara, hogy win95öt bámuljak, mert akkor inkább érdemes maradni a 2000 vagy xp-nél, különben minek "váltasz" ???????
  • droland
    Én nem fogom lepucolni, nem mondom egy két dolgot nem fogok esetleg kikapcsolni, de nem azért fogok váltani vistara, hogy win95öt bámuljak, mert akkor inkább érdemes maradni a 2000 vagy xp-nél, különben minek "váltasz" ???????
  • jzombi
    Hasonló volt pl. FF-nél is, nem tudom, hogy milyen sikerrel, de szvsz ezek nagyon megérik az adott cégnek/alapítványnak. MS fizet egy kevés pénzt (ez neki semmi, bár ez persze függ a jelenlegi hibák számától is:), a fejlesztők meg teljesítményük szerint kereshetnek számukra egész jó adag pénzt.
  • TothLaci
    Marketing :)
  • Alexease
    Uhh de szep csicsan nez ki:) Lesz boven mit kikapcsolgatni, letiltani, lepucolni rendesen:)))
  • Newfronter
    Ja tényleg sorry!
    De legalább valami ösztönözi is őket hogy csináljanak valamit! MErt amilyen lusták mostanában a programozók...
  • ftomi
    Nem a hiba megtalálásáért fizetnek, hanem a kijavításáért!
  • Newfronter
    Jó kis kezdeményezés... tényleg jó lenne ha már a béta 2 egy stabil oprendszer lenne, mert pl. ha én is fejlesztő lennék, tuti találnék hibát... mert így is találtam. :)