378
-
#338 na még csak az kelett volna -
ldavid #337 amiért xbox-ra sem: sony -
campy #336 Hallod Április óta nem tudod?:D www.torrentspy.com írd be VC stories soundtrack -
campy #335 miért nem adták ki PC-re? -
#334 vicecitystories.hu -n van pár cikk -
LeryStar #333 na hello
van magyar nyelvu gameguide a neten ehhez a jatekhoz? :O nemtalalok.. -
LeryStar #332 na ez is megvan..jövök sírni ha elakadtam benne ^^ -
#331 Zenét hogy kell berakni a PSP-s változatban? -
#330 Megvan a 99 lufi:DDDDD -
#329 egy nyavajás kivételével...de dolgozom rajta.Nem találom azt az egy rohadt dögöt. -
#328 Vki kilőtte már a 99 ballont? :) -
#327 Ja persze. Az nem gáz. Mindegyik kocsit hamar megszereztem Csak a Strech-et nem akarta generálni a gép sokáig Vercatte Estate-nél.
Amúgy megcsináltam már mind a 4 listát és be is pakoltam a jutalomverdákat a garázsokba. -
ldavid #326 Caddy van a világítótoronynál is, a híd utáni bokorban elrejtve -
#325 azt ugye tudod hol van?
A golfos sziget környékén járkálnak vele -
#324 VCS-ben a listákért csak pénzt kapunk, vagy itt is vannak kocsik amiket kapunk? -
#323 Ja megvan már.
Most már csak a golfkocsi kell Leaf Linksen vagy hol... -
ldavid #322 csak ott lehet megtalálni, felváltva jelenik meg egy Admiral-al -
#321 Ja ezt próbáltam kifejteni csak már régen játszottam. Nekem úgy rémlett mintha a lépcső mellet ált volna egy. De lehet hogy tévedek. -
#320 Igen az van Starfish Ilanden (Vercetti Estate) erre gondolsz szerintem.
De én ott (is) keresgélek és semmi. :( -
#319 Diad villája előtt (ott a középső szigeten ami később megkapunk) azelőtt áll egy ha jól emlékszem. -
#318 Üdv.
Gondoltam mielőtt elkezdem a VCS-t előtte befejezem a sima VC-t.
Szóval nem tudja valaki a sima VCben a Sunshine Autos nál amikor a listákat kell teljesíteni, hogy a limót honnan lehet beszerezni?? (Strech) Elmegyek Starfish Ilandra és ott járkálok de csak nem jön...Nem generálja a progi és anélkül nem enged a következő listára. :(
Előre is thx. -
ldavid #317 szerintem nézd meg itt és itt, hogy szállítanak-e külföldre. hátha.. -
xido #316 Pc-s vagyok...azon játszottam a GTA-kat...de mikor kezembe kaptam kölcsönpsp-n a VCS-t...kis idegenkedés után rendesen visszajött minden hangulat..iszonyat jó..minden...csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni,mint a többi részről is,egyéb platformokon:) -
#315 minden vaágyam megszerezni a játékot. a sima vice cityt már rakásszor végigvittem és már kezdem unni. Honnan tudnám megszerezni a vice city storiest? amugy erdelyben lakok, marosvasarhelyen ill. Kolozsvaron, ha ez esteleg segit -
#314 Nemkösz -
ldavid #313 sehonnan :) -
#312 Srácok száundtrekket honnan lehet szerezni? -
#311 Aztán rakjam ki a napra száradni -
#310 tarsd langyos viz alá -
#309 költözz el :D -
#308 Ezzel az a baj hogy Nyíregyen lakok és errefelé nemigen van ilyesmi, sajnos. -
#307 szervízbe vidd el, házilag kockázatos -
#306 Hét vagy 5 hónapos a gép ugyhogy még nem nagyon volt. Azt mivel érdemes tisztítani esetleg? -
#305 Lehet,hogy a gépedben van a hiba.. de csak lehet! Fejtisztításon mikor volt legutóbb? -
#304 Játék közben néha küzépen kiírja hogy loading és teljes mértékben meghal. A lemezt pörgeti a lézer is viágít. Elég idegesítő mondjuk küldetés közben. Valaki nem tudja mi lehet a baj? -
#303 a grafika nálam jobb mint PC-n mivel elég gyenge a gépem, de a képélesség az nálam mindent jelent.. sajnos.. -
#302 Hát igen,a grafika kicsit gyengébb,de valahogy én mégis jobban szeretek konzolon gta-zni:P Igaz jó lenne egy jobb tv... de pl multizni isten pc-n:) -
#301 San Andreast 1 hét alatt toltam ki, mert az PC-n volt és baszott hosszú, ez meg PS2-n van és sokkal rövidebb, de nekem konzolon nem élvezet GTA-zni sajnos :(
Nekem kibaszottul sokat ront az élményből hogy nem 1280x1024 a kép PS2-n.
-
#300 A san andreas-t lazán ( lazán.. jólvan a repülős küldetéssel kb 1 hónapot szenvedtem:DDD) végigvittem,szal ez sem okozhat fejfájást -
#299 Ugyan, ha nekem egy PSP-vel sikerült, csak megy nektek PS2-n is valahogy :) A végén tényleg van pár eléggé nehéz, de összességében nem nehezebb sztem az LCS-nél. Abban is volt pár szopatós küldetés.