378
-
argo001 #378 Elfoglaltam az összes helyet, amit a játék kijelölt, az ellenséges bandáktól (ugye ez 30). Folyamatosak lesznek a támadások ezután is? Csak mert nem mindig van hangulatom az üzleteket védeni. :D -
Police72 #377 Sajnálom, hogy nem adták ki PC-re. Lassan nekem is bele kéne kezdeni. A Vice City a legjobb játék a világon, akkor ez csak nem lehet rossz.
Valaki nem játssza esetleg ESR-esen? -
Police72 #376 Ironhorses:
http://cheats.ign.com/ob2/068/881/881201.html
Ennyit meg azért csak tudsz angolul, hogy lefordítsd, mi mi. Vagy szólsz privátban, vagy gógli fordító. -
ironhorses #375 Azért minden gombot nem próbálhattál! Próbáld a sima fel meg le gombot! -
ironhorses #374 Vcs-hez ps2re nincsenek valami jó csalások, mint például ami repülőt ad vagy hasonló?? -
crazystylez #373 sziasztok!
Ma kezdtem el vele játszani ps2-őn
Egy kérdésem lenne:
Melyik gombbal emelem meg a raklapokat amikor tűz van és a kocsira kéne pakolni őket vagymi...? Mert nyomtam minden gombot össze-vissza de nem történt semmi.
-
wenyige #372 -
wenyige #371 mikor irsz visza 1percmúlva kérek válasz őreg
-
wenyige #370 irj visza lehet velejátcani
-
Verseghy #369 csá -
Martinka #368 csá
-
#367 oh ... az látod meglehet, mert az nem az enyém :D -
#366 Ha tényleg iso és a cpu is fel van húzva, de mégis akad, akkor valószínűleg ultragagyi a memóriakártyád. -
#365 iso kiterjesztése van. a CPU Óra játékot felraktam maxra de még úgy is akad... :S de csak akkor, ha kocsival megyek... a másik CPU-s cuccost is és még így is akad... :S nemtudom mivan :( -
#364 köszi szépen, megpróbálom és visszajelzek :) -
#363 Ha memkariról játszol, és .cso-kiterjesztése van, próbáld meg átkonvertálni .iso-ba (ehhez használj mondjuk UMDgen-t). Ha így sem javul próbáld meg a proci órajelét húzni (Select gomb --> CPU Clock GAME (ezt húzd a legmagasabbra)) -
#362 valaki megtudja nekem mondani, h a Vice City Stories a psp 2000-esemen miért akadozik? és nem néha, hanem jóformán egyfolytában!:( valaki help plzz, mert nagyon idegesítő :( -
mekmoki #361 na és it hogy kel leszedni kodokat a PS2re a gran thert auto vice city storiesre? Kérlek segitsetek -
sz4bee #360 Elfoglaltam az összes Business miujságom és még mindig támadnak rám az ellenséges pirosautos emberek.A motoros banda már rég nem támad meg, de ezek a piros autos gyilkosok állandoan zaklatnak és már ki se merek menni az utcára mert lelönek.Abba fogják egyszer hagyni vagy mindig ilyen eröszakosak lesznek velem? -
Verseghy #359 Kéne valahol Pesten összeszedni egy jó 7-8 fős társaságot, nyomni GTA:VCS multit:)
Lenne kedvetek?:) -
S8DJ #358 Biztos nem a régi GTA3 motorral fognak foglalkozni mikor ott van a GTA4 -
S8DJ #357 GTA: San Andreas Stories - Amcsi Edition? jó hülye vagy hallod -
Verseghy #356 Vedd meg a Normál változatot és ott ott kezdesz -.-
Amúgy szerintem izgalmasabb, ha addig játszassz vele, legalább elértél valamit. -
RED BULL F #355 Hali. vki PS2-es verzióhoz tudna adni egy olyan mentést, ahol már a másik sziget is megvan nyílva?? mert én nagyon vacakolok vele és már érdekelne mien a jobbbik sziget :) -
smusher #354 sztem te gyere közelebb hogy belerúgjak egyet a fejedbe -
Shark96 #353 Aki még nem tudná 2008 októberén, jön a San Andreas Stories! -
Tisszi #352 helló -
matenagy12 #351 csá -
matenagy12 #350 csá -
Verseghy #349 Hello!
AZ lenne a kérdésem, hogy a saját ilyen 'bűnrezidenciámon' ha megcsinálom a 15ből a 15 munkát (ugye job-ot) akkor azzal az ahhoz tartozó küldetést kilöttem és nemkell már vele törödni? -
kilcsir #348 itt az összes kódot megtalálod. Ha magyarul szeretnéd itt megtalálod, de kevés van -
Atomkoponya #347 Hy!Nem írná le valaki nekem azt a linket hogy honnan lehet GTA Vice City Stories-hoz kódokat találni???NAGYON SŰRGŐS! -
#346 nem értek PSP-hez, PS2-n tolom sry.. -
kilcsir #345 kijáccottam ps2-ön jee:D
Nekem teccet, most hogy már nincs mission, és igy már kicsit unalmas lesz, ugyhogy valszeg eladom.
crisadam17: google-ba beirod "vice city stories cheats" és ott az elsö link
-
#344 Igen sajnos ott is nagyon lemegy néhány helyen a framerate :S
Esetleg azt nem tudod, hogy PSP-n hová kell berakni a zenét a costum trackhoz? -
Amúgy 73%-nál tartok -
crisadam17 #342 lécci agyatok kodot ps2 re
-
#341 nekem PS2-n is nagyon tetszene, de a jobb szigeten már ugyanolyan az fps mint az LCS-nél :( -
#340 PSP-re is meglett, ott sokkal jobban tetszik mint PS2-n. -
#339 nah jó ezt teljes mértékben visszaszívom, az első 15-20 küldetést megcsinálva, állíthatom hogy talán a legjobb GTA rész a 3 után (de majd a 100% után mondok biztosat :P)