365
Windows Media Player 11
-
szaharin #44 Itt is letudod akar tolteni,de korabban irtam mar par linket..Ha eredeti a windowsod, akkor egyszeruen:) -
chatgyerek #43 Lécii valaki írja le hogy honnan lehet rendesen letölteni és hogy kell normálisan feltelepíteni! köcc! -
#42 van egyáltalán értelme felrakni ezt a 11-et, tud valamit azon kívül hogy jobban néz ki? :/ -
#41 de azt hogy mit játszik le az a kodektól függ... :S -
#40 Az OGG-ot lejátsza... -
#39 Biztosan lesz valamilyen plugin, amivel lejátszásra lehet bírni, amugy a Flac-en kivül szerintem nem is fontosak... -
Dave9214 #38 nélam nemjó, hiába telepitettem azt a bizbaszos dll-t, nem fogadja el! -
#37 OGG-t nem tud? Égő... -
#36 Ja - Sőt pl.: flac-ot ogg-ot és mp3prot se tud. - Senki sem mondta hogy csak ezt kell használni. -
szaharin #35 .pls filet hogyan lehet megnyitni benne..?sehogy?:S -
#34 Azt hiszem a Windows Live Messenger 8 után újabb progit üdvözölhetünk, ami nagyon minőségire sikeredett! És még csak beta állapotúak... -
szaharin #33 LoL:D Dehogy hiszem azt:D Nekem a 11 van fent, azoknak akiknek tetszik a 11es kinezete de maradnak a 10nel azoknak ajanlom..:) -
#32 Processzorhasználat:
mp3 max 3%
wmv max 7%
mpeg max 3%
divx régebbi 7%
divx 6 (xvid-kódolás) max 25% -
#31 Ha azt hiszed, hogy egy szkin-el megkapod a 11-es tudását, erősen tévedsz... tehát semmi értelme -
szaharin #30 3.4es p4em van, es ahogy nezem elegge ugral a procihasznalat..:D 2%-4%-62%..
-
#29 Hát akkor tapasztalatok:
Jogtiszta winre 2 perc alatt települ
Futtatáskor 14 megánál többet nem eszik
Telepítés után a windowsos háttérben futó folyamatok száma egyel csökkent !! ??
A 10-es nél gyorsabban indul
Processzorhasználat 2-3 % max
Eddig hibát nem találtam benne
Felülete logikusabb - szebb
Beta szintet simán veri - sőt
( nem vagyok MS fan - csak tények )
-
szaharin #28 WMP 11 skin WMP 10-hez..:)itt -
#27 azért azt te sem gondolod, hogy 100%-osan fogja enni a procit, mert ezzel a verzióval még gyakran megesik.. -
szaharin #26 Amit eloszor irtam linket, ott leirjak a megoldast a prolemadra szerintem...:) -
Dodo55 #25 Ha telepítés közben elolvastad volna mit ír a telepítő, akkor tudnád, hogy azért ugrott be az az ms oldal, hogy hitelesítsd a winedet, mert anélkül(elméletileg, de gyakorlatilag lehet) nem lehet telepíteni. -
#24 Oké, +van! -
#23 Én amikor instalálltam akkor egyszercsak beugrott az Awant Browser és valami Microsoft oldalra vitt.At bezártam és nem éehetett telepíteni! -
#22 "A dizájn elképesztően szép, a kezelőfelületet átdolgozták, átláthatóbb, praktikusabb lett. Szerintem telitalálat a progi, bár még kicsit eszi a procit, de ezen majd finomít a MS.."
háppersze, MS erről híres :) -
#21 Szia, +szeretném kérdezni hogy hol állítom át a színt!? -
#20 na, nekem nem sikerult telepiteni, 15 perc utan a "ctrl+alt+del" megoldassal veget vetettem az installnak... meg dolgozzanak rajta, aztan jo lesz...
amugy: "winmediaplayer11" skineket le lehet szedni egy rakas helyrol.. meg a 9-es verziokhoz is van itt
-
#19 Ennyire azért illene tudni angolul... :))
Amugy június tájékán igérik a véglegest, tehát akkor -
Verseghy #18 Magyarba mikor lesz(vagy van?) -
#17 AKinek nem tetszik a fekete skin, bármilyen szinárnyalatot választhat, akár pirosat is:
-
#16 Cefetül lassan 10 perc alatt mászott fel.
A dizájn elképesztően szép, a kezelőfelületet átdolgozták, átláthatóbb, praktikusabb lett. Szerintem telitalálat a progi, bár még kicsit eszi a procit, de ezen majd finomít a MS..
kép 1
kép 2
-
#15 Nagyon jó és szép és még valami: NAGYON DIZÁLNOS
Gratula nekem tetszik mert megérdemlem :) -
szaharin #14 En eddig nem talaltam benne hibat... -
CUCLI #13 nekem bejövős a design.
amúgy jól működik? vagymég nagyon bugzik.. -
szaharin #12 csinaltam 2 kepet..
Kep1 Kep2 -
#11 akkkor még nem töltöm le ha csak pre-beta -
#10 hmm... ezek a skinek mar megvannak wincustomize oldalon, de nem rossz :D -