11580
Europa Universalis III
-
Haglee #1340 Gyerekek nem vágom az event módot.. vagyis a beállításokban a leaders, advisors ill. rulers-t ha eventre állítom, akkor mivan? :D Elvileg eventeknek kéne irányítani őket, ezzel ellentétben meg se halnak a királyok, nem jönnek tanácsadók és vezérek se nagyon akadnak.. -
#1339 De Erdély valóban létezett, azonban nem királyság volt, hanem bánság. Most létrehozhatnék egy új irányítási formát, de minek? A dolgot pedig úgy oldottam meg, h a törökök ellen a háborút a magyarok irányitják, így Erdély csak vazallusi "segédtüzér" rangban maradt. -
Grrrrrrr #1338 És az a verzió, hogy nincs Erdély, hanem az ország szerves része? Akkor nincs mit elvegyenek tőlük. -
#1337 Hehe, de tényleg azt a nevet adtam neki, most tartok a 0.35-ös változatnál. Egyébként akkor is, ha magterületén "terpeszkedsz". -
#1336 Hun mod... Akkor warningolnak a reputációd az egekbe szökik. -
#1335 Hát ezér' csinálok saját modot . Lehet, h nincs benne annyi érdekesség, mint az MM-ben, de Mo.-ot Töröko. nem szállja meg egyből, sőt, történelemhűen a magyarok visszaverik őket egészen Koszovóig (Rigómezőig). Már csak annyi a gond, h miután a törökökkel megbébélnek a magyarok, a törökök bejönnek, és elveszik Erdélytől Szászföldet és Bánátot. De sztem úgy fogom javítani, h a magyarok lesznek ennek a háborúnak a "vezérei", nem pedig Erdély. A másik gond, h még mindig nem értem, mi a lóért kerülök háborúba az engem warningoló államokkal... -
#1334 MM mod file-kat átírtam, erre töltés közben lefagyott -
#1333 #1328 -
#1332 Micsoda -
#1331 mod-al nem kompatibilis... alapjátékkal műxik? -
#1330 Attól függetelenül amit adtál, tetszetős kis javítás. Máris használtba is vettem. -
#1329 Észrevettétek, h a patch-el (mármint az 2.1essel) csak 50 év után lesz egy tartomány magterület? Nos én ezt javítottam ki vissza 25-re. Nem kell nagy tehetség hozzá, csak vmennyire tudni kell angolul, azt annyi. -
#1328 Egy tehetséges user javítása az Ai bazi nagy hadseregére/flottájára, valamint arra hogy 1820 körül némely ország ne baltás egységekkel rendelkezzen:
patch
A két fáljt be kell másolni:
triggered_modifiers.tx.t-t /common könyvtárba
fix.csv-t a /localization könyvtárba. -
Relik Nom #1327 no comment...egy hivatalos magyarítást így elk*rni...szégyen. -
#1326 A magyaritasok.hu -team csinálta... A paradoxnak így sokkal olcsóbb volt -
Relik Nom #1325 ez az original magyarítása? Ne hülyülj! Így adják a boltban? Ahhoz képest jó láma... -
#1324 Nem, ez a magyarítás onnan van. HEHE és HÜMM egyszerre, ez paradox :P -
Relik Nom #1323 Egész jól áll a szénám Kasztília élén. Tsipa kösz a magyarítást, műkszik. Bár helyenként csúnya dolgok vannak benne. Kénytelen lezsek megvenni az originalt úgy tűnik... -
#1322 Énis próbálkoztam feltenni a 2.1-et ,de ezzel a inno setup dologgal nem igazán ment, segítene vki? kösz -
#1321 Érdekes, na beállítottam, az egyik fájlban, hogy a max rev.risk nacionalizmusból újra 3% legyen, és csak 25év kelljen a provok core-á alakításához. Mostmár csak azt nem értem, hogyha egy állam warn-ol engem (pl. warned by Poland), akkor ha más ország ellen háborút kezdek, akkor az is háborúba kerül velem. Érdekes. Asszem hamar lesz újabb patch ezekből a hibákból kifolyólag. -
#1320 Nem tudom, én az MM moddal nyomom (2.1-patch kompabilitis), újat kezdtem, 100 év alatt nem volt egy lázadás sem. -
#1319 Inkább maradt volna az agresszió, az élethű volt, viszont az állandó lázadások... Nemtom, Magyarországon kb. 50-100 évente volt egy-egy nagyobb zendülés, nempedig 5 évente?! -
#1318 Úgy néz ki... Ráadásul megszállt tartományomban lázadás tört ki: 18000 ember aztán csatlakozott hozzájuk még 18000.. Hm, érdekes. Mindenesetre az Ai agresszójából kissé visszavettek, így játszató a játék. -
#1317 Újgazdag... ... "Olyan dolgokról, mint a pénzköltés a barátnőd szülinaplyára biztos nem hallottál" Nem, az meg mi a lóf@sz?
Egyébként a saját fizumból élek, de ezt te biztos jobban tudod -
#1316 Tudod Solten, lehet, hogy neked sok pénzed van férrerakva, de nekem nem csak a játékokra kell a pénz... Olyan dolgokról, mint a pénzköltés a barátnőd szülinaplyára biztos nem hallottál. Pedig igen-igen örülnek a kisebb-nagyobb ajándékoknak a nők... csak egy kis kedvesség... Aztán ott vannak olyan dolgok, minthogy le van kötve a bankban a pénz! Hát igen, így az kamatozik is. De lehet, h neked apuci mindent ki tud fizetni egyből, újgazdagéknál mindig van pénz... De ne aggódj, így is, úgy is megveszem, hiszen kel az online game-hez :) -
#1315 Márcsak egy gondom van, valóban ennyire felment a lázadás lehetősége a nem core és más számára core provokban?! -
#1314 Találtam egy telepítős torrentet... :) Végre, mostmár faszán műxik.. kösz. -
#1313 Valamint van egy tök jó, 15. századi egyenruhájuk a skótoknak
Ez is ugyanott: sco_1.dds -> SCO_1.dds -
#1312 A napoleon's ambitionhoz új "egyenruhát" alkotott pár országhoz (Franciao., Poroszország, Dánia, Hoillandia, Oroszo. stb.) a készítő. Ez nekem nem nagyon akart előjönni.
Megoldás:
\gfx\anims könyvtárban vannak az egységek. Mindössze annyit kell tenni, hogy az aprobetus fileokat át kell írni naggyá:
Pl: dan_4.dds -> DAN_4.dds
És a 19. században már új uniformisban feszítenek
-
#1311 dont giváp
-
#1310 Kösz sg... (mi a t*köm bajotok van a linkeléssel??)
-
#1309 -
#1308 -
#1307 Nah, király vagy -
Gamer KR #1306 nah, ezt a progit leszedtem, és visszamásolgattam a fileokat, és müködik. ! Köszönöm a segítséget Solten, ha ezt néhány hozzászólással előbb írod, akkor nem kezdem dobálni a sarat. Mégegyszer köszi! -
Gamer KR #1305 LOL, úgy tünik nem vagyok egyedül a problémával, Solten, ha nem tudod a megoldást, és értelmeset nem tudsz benyögni, STFU!!!1! thx
-
#1304 pl. inno setup-unpacker... -
#1303 "de majd ha lesz, azt is megveszem. Addig is szeretném használni"
ha megvan pirate, utána biztosan megveszed... -
#1302 Reménytelen eset, agyátültetés talán segít... -
#1301 Nos az alapjátékot megvettem eredetiben, most azonban a napoleonra nincs pénzem, de majd ha lesz, azt is megveszem. Addig is szeretném használni. Szal leszedtem a frissítést, de azt írja sajna nincs fenn a napoleon a gépemen, és kíváncsi vagyok az új dán színre is , szal mivel lehet kicsomagolni a patchet?