Tony Hawk\'s Downhill Jam
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudja vki h mikor jön ki PS2-re?
számomra mindenképp bukás, és annak aki nem deszkázik, illetve az elõzõket szerette, azoknak is biztos. Mivel én a THAW-ban az arcade részt szeretem (pergõs, gyors, túlzott, és nincs köze a valós deszkázáshoz egyáltalán), ezért kétlem, hogy a Project 8 nekem tetszene.
TH Downhill jam még talán, mivel a crazy szeretem az ilyen arcade versenyeket, túlzott szimulátorokat (például crazy frog :D ), de ez sem hasonlítható thaw-hoz, amit még ennyi idõ után se untam meg megjelenés óta!
TH Downhill jam még talán, mivel a crazy szeretem az ilyen arcade versenyeket, túlzott szimulátorokat (például crazy frog :D ), de ez sem hasonlítható thaw-hoz, amit még ennyi idõ után se untam meg megjelenés óta!
De ez annyira nem tetszik, hogy így elõre eldöntöd hogy bukás lesz, mert az a verseny játék, tényleg igen gányinger, de a Project 8-ból még nincs is gameplay videó(ha pedig van sorry) szóval egy-két trailer, és kép alapján szerintem ne döntsd így elõre ell, fõleg hogy még nem is játszhattál vele.. Épp ideje volt valami váltásnak, lehet hogy a THAW-val, lezárult az arcade deszkázás, és a Project 8 személyében, egy tényleg élvezetes szimulációt kapunk (karakterkészítéssel !! ez fontos ::D)
amiért az activision mostanában csak konzolra csinál játékokat. És amiért az eddig bevált arcade stílus után kiad egy gyenge verseny-est, meg egy szimulátor -t, aminek semmi köze az eddigi TH játékokhoz, és sztem bukta lesz belõle, max pár deszkás fog pötyögni vele a jó graff meg valósághû trükkök miatt.
biztos hogy csinálni fognak pc t is valamelyikbõl, eddig mindig csináltak. Miért pont most hagynák abba? <#wave>#wave>
Tony Hawk's Downhill jam ezekre fog megjelenni, ezekre van bejelentve: Nintendo's Wii, Nintendo DS and Game Boy Advance.
Tony hawk's Project 8: Xbox 360™, PlayStation®, PlayStation®2, PlayStation®3, Xbox Live™
Tony hawk's Project 8: Xbox 360™, PlayStation®, PlayStation®2, PlayStation®3, Xbox Live™
xbox ra nem tudom kijön e a DJ, a p8 biztos. PS2 re mindegyik kifog jönni mint minden TH eddig -.-
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Oks, de azért még lehetne válaszolni a kérdésemre:
A Tony Hawk's Downhill Jam, és a Tony HAwk's Project 8 is kijön XBOX-ra és PS2-re?
A Tony Hawk's Downhill Jam, és a Tony HAwk's Project 8 is kijön XBOX-ra és PS2-re?
ne keverjük a downhill jam et a project 8 al. Ez DJ topic, project 8 nak nem tudom hogy van e
Hawk's Project 8[/url]
Hawk's Project 8[/url]
http://www.youtube.com/watch?v=CUh72UL6cwg&search=tony%20hawk
Asszem ezt a videot még nem láttam :/
Asszem ezt a videot még nem láttam :/
JAh nincs is nagyon Cube-os játék ami nagyon hiányozna (az E. Darkness-en kívül) és X-en is csak néhány elenyészõ, szal én örökre maradok a PS mellet...
na már! csak hogy tájékoztassak mindenkit a nintendo WII igy fog kinézni -.- :
Tehát nem egy olyan kis szar lesz :)
Tehát nem egy olyan kis szar lesz :)
HA van mûködõ Nintendo Wii emultátor, vagy lesz, nem szóltam... De így is azt mondtam hogy a kiadó veszít sokkal többet, mintha PC-re adnák ki...
xD
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ez azért is vicces, mert akkor nem nagyon sokat fognak keresni vele, ergo nincs nagyon sok Nintendo átirat PC-re..
valami olyasmi lehet
:S
Oldal 1 / 3Következő →