104
Next TH
-
#104 de kijött :D -
#103 sose -
Maathe #102 Nemtudja vki h mikor jön ki PS2-re? -
#101 I Ain't Interested -
LPandN #100 Ezt figyiJól játszik. :D
Meg ezt a hírt:Ezt. -
#99 Én valahogy
ilyennek
képzelem el, nemhogy PC-re?! -
#98 Off Powwaaa ! -
#97 :D -
#96 -
#95 -
#94 ezt megbeszéltétek, végülis csak 2 napba tellet -
#93 Akkor jó -
#92 én is -
#91 A Project 8-ra gondoltam.. -
#90 hát ha nem jön ki, pc-re akkor ezer százalék hogy nem :) -
#89 Hát akkor tényleg ennyire külömbözünk, na mind1, azért kipróbálni biztos kifogod...:)
-
#88 számomra mindenképp bukás, és annak aki nem deszkázik, illetve az előzőket szerette, azoknak is biztos. Mivel én a THAW-ban az arcade részt szeretem (pergős, gyors, túlzott, és nincs köze a valós deszkázáshoz egyáltalán), ezért kétlem, hogy a Project 8 nekem tetszene.
TH Downhill jam még talán, mivel a crazy szeretem az ilyen arcade versenyeket, túlzott szimulátorokat (például crazy frog :D ), de ez sem hasonlítható thaw-hoz, amit még ennyi idő után se untam meg megjelenés óta! -
#87 nyitottam -
#86 thp8nak is kéne topik nem?
már majdnem több itt róla a szó mint a DJ-ről :P -
#85 ezt nem értem?!
,,...sztem bukta lesz belőle...,,
...akkor jó :L -
#84 De ez annyira nem tetszik, hogy így előre eldöntöd hogy bukás lesz, mert az a verseny játék, tényleg igen gányinger, de a Project 8-ból még nincs is gameplay videó(ha pedig van sorry) szóval egy-két trailer, és kép alapján szerintem ne döntsd így előre ell, főleg hogy még nem is játszhattál vele.. Épp ideje volt valami váltásnak, lehet hogy a THAW-val, lezárult az arcade deszkázás, és a Project 8 személyében, egy tényleg élvezetes szimulációt kapunk (karakterkészítéssel !! ez fontos ::D) -
#83 Amúgy a honlapon csak egy trailer van ? -
#82 PS2-re is ? Király ! -
#81 amiért az activision mostanában csak konzolra csinál játékokat. És amiért az eddig bevált arcade stílus után kiad egy gyenge verseny-est, meg egy szimulátor -t, aminek semmi köze az eddigi TH játékokhoz, és sztem bukta lesz belőle, max pár deszkás fog pötyögni vele a jó graff meg valósághű trükkök miatt. -
#80 biztos hogy csinálni fognak pc t is valamelyikből, eddig mindig csináltak. Miért pont most hagynák abba? -
#79 lehet hogy mind2-t tudjuk játszani majd emulátorral :D -
#78 Tony Hawk's Downhill jam ezekre fog megjelenni, ezekre van bejelentve: Nintendo's Wii, Nintendo DS and Game Boy Advance.
Tony hawk's Project 8: Xbox 360™, PlayStation®, PlayStation®2, PlayStation®3, Xbox Live™ -
#77 xbox ra nem tudom kijön e a DJ, a p8 biztos. PS2 re mindegyik kifog jönni mint minden TH eddig -.- -
Maathe #76 -
Maathe #75 Oks, de azért még lehetne válaszolni a kérdésemre:
A Tony Hawk's Downhill Jam, és a Tony HAwk's Project 8 is kijön XBOX-ra és PS2-re? -
#74 ne keverjük a downhill jam et a project 8 al. Ez DJ topic, project 8 nak nem tudom hogy van e -
Maathe #73 Tony Hawk's Project 8
A linket elcsesztem -
Maathe #72 A Tony Hawk's Downhill Jam, és a Tony HAwk's Project 8 is kijön XBOX-ra és PS2-re?
Hawk's Project 8[/URL]
-
#71 én már igen :D -
#70 http://www.youtube.com/watch?v=CUh72UL6cwg&search=tony%20hawk
Asszem ezt a videot még nem láttam :/ -
#69 tehát ezt a grafkiát még rosszabbá csinálják 8-| -
#68 JAh nincs is nagyon Cube-os játék ami nagyon hiányozna (az E. Darkness-en kívül) és X-en is csak néhány elenyésző, szal én örökre maradok a PS mellet... -
#67 hát igen de nekem nem kéne, amugy se teccik ez a DJ :D -
#66 Végre egy jól kinéző Nintendo masina ! :D -
#65 na már! csak hogy tájékoztassak mindenkit a nintendo WII igy fog kinézni -.- :
Tehát nem egy olyan kis szar lesz :)