15
-
Royal84 #15 A L'Amour Toujours-ra, amit ha jól tudok, akkor lehet, hogy nem is árultak itthon dupla cd-s változatban....de javíts ki, ha tévedek. -
Dottor Dag #14 Melyik dupla cd-jére gondolsz? nem egy van... -
Royal84 #13 Én se vennék ott semmilyen cd-t, ahol többet kérnek el egy szimpla cd-ért, mint külföldön (Németo) egy dupla cd-ért (pl: Gigi D'Agostino dupla cd változata külföldön anno 20€ azaz kb 5000Ft volt, itthon az egyik cd-t csak 7200Ft-ért árulták). Így nem is csodálom, ha csődbe menne a hazai zeneipar. Jó lenne, ha a boltok észre vennék, hogy az áraik nem túl megfelelőek, de sajnos erre úgysem kerül sor. -
pemga #12 Hmm, ha azt mondod amerikai címed van, akkor működik nem? Nem hinném, hogy leellenőriznék a paypal-ban melyik országba vagy bejelentkezve. -
Béla bácsi #11 Nem csodálom. Azért a trágyáért, amit ma többnyire zenének neveznek, én se adnék egy fillért se. -
#10 Sose fogok fizetni koncertbelépőn, mozijegyen kívül semmilyen zenéért vagy filmért! Gondolom kis országunkban nem vagyok ezzel egyedül. Mégis ami érdekel megszerzem, aki kéri annak lemásolom. Az üres adathordozókon lévő díj meg nem érdekel... gondolom sejtitek mérnem... -
#9 ez darabszám tekintetében 23,3%-os, értékben 15%-os visszaesést jelent.
Na itt a lényeg, ha nem megy 4000Ft-ért adjuk 5000-ért!!
Ezek normálisak??
Sok buzi marketingmanaggerdirector!
Ennyit érnek! -
klastrom #8 Warez forever !!!!!!!!!!! -
nedudu #7 Vissza a bakelitet azt nem lehetett másolni ilyen egyszerűen -
zerke #6 Szóval... midemellett mennyi bevételük volt a sarcból? -
zerke #5 Sejtettem, hogy valaki felemlegeti, hogy a _saját_, _eredeti_ CD-m tartalmát nem tehetem _saját_ használatra _saját_ mp3-lejátszómra, ami után egyébként kifizettem az artisjus _hadisarcot_ (http://www.artisjus.hu/opencms/export/artisjus/felhasznaloknak/aktualis_jogdijkozlemeny_U.html).
Egyébként a hadisarcot azért vezették be, hogy a jogvédő szervezetek megtűrjék ezeket a könnyen sokszorosítható adathordozókat. Amint a táblázatból látszik, már a magnószalagoknál bevezették (pontosabban: ott vezették be - addig gondolom volt bakelitlemez, és kész... azt meg nem nagyon lehet sokszorosítani). -
Hunreal #4 Hoppá, de itt jön a gond... Másolatot nem készíthetsz róla, még saját használatra sem. Persze csak akkor minősül bűnügynek, ha másolásvédelem van a cd-n. Ilyen idióta törvényeket bazzeg. -
#3 Hurrá!
Ami férges, azt ki kell vágni! :D
-
zerke #2 Én sem értem: minden értelmes üzletember a költégeinek a letörésén van, illetve azon, hogy vizsgálja a fogyasztói szokásokat.
Költségek letörése: internetes boltolás (Apple: hogyan is állunk ezzel az "iTunes in the rest of the EU" dologgal? Szlogen volt az egész, mert az amerikaiaknak úgy tesznek, mintha nem múlt volna már el 2004 május 1.)
Fogyasztói szokások: jelentkezzen, aki öt albummal, és discmannel szaladgál! Nincsenek sokan. Lehetne, hogy megveszem a CD-t, átalakítom mp3-ba, aztán feltolom az icipici lejátszómba és boldog vagyok. Mennyivel jobb lenne, ha már eleve elektronikus formában vásárolhatnám meg...
Cégek: tessék innovatívnak lenni. Az iTunes mutatja, hogy van kiút. -
chokeerigo #1 Ha majd nem kérnek 5-6000 FT-ot egy CD-ért, valószínűleg ez a helyzet így marad.