Archlord - újabb fantasy MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nem akarok Offmode szerveren játszani!!! Meg most a tárcám se engedné meg!!!
Valaki helpeljen nekem!!! Elõre is köszi!!!!
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Ez egy vegelathatatlan vita hogy kinek mi tetszik, es a hangsuly azon van hogy tudni kell abbahagyni. semmivel sem rosszab egy mmo mint egy off jatek aminek van egy vege de majd jon 3 kiegeszito es 5 uj resz. MMO-nak ott van vege ahol te akarod es ha par honap vagy eve elteltevel tortennek valtozasok akkor ujra is kezdheted. Ha egy jatek nem a szabadidodet tolti ki hanem sokkal tobbet vesz el eletedbol akkor nem a keszitoket kell ocsmarolni, mert az azt jelenti hogy elertek amit akartak, idot .. PENZT aldoztal ra. Ha azt veszed eszre hogy nem mesz el haverokkal sorozni, nem mesz el edzesre mert szintet akarsz lepni akkor mar betegsegrol beszelunk, es ez megint csak a keszitok munkajat dicseri. Jelenleg szerintem a legtobb az WoW paciens a piacon.
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
És mit értem el vele? semmit.
Az mmorpg-k lényege: fejlõdj, fejlõdj, fejlõdj. Az ember úgy van vele, hogy majd ha magasabb szintû leszek, majd ha jobb cuccaim lesznek, akkor fogom igazán élvezni a játékot, és akkor fogok jókat pvp-zni. Aztán egy hónap múlva amikor már magasabb szintû és jobb cuccai vannak, azt veszi észre, hogy nem élvezi, mert ahhoz mégmagasabb szintûnek kéne lennie mégjobb cuccokkal. grindgrindgrind, néhány hónap, és jön a felismerés: soha nem elég erõs ahhoz az ember, hogy elérje a célját és emiatt élvezze a játékot. Egy hónap alatt leölsz 15 fajta szörnybõl egyenként kétezret. Nah ezt nevezem én életnek... És az idõ, amit elbasz rá az ember az életébõl, a pénztzel visszavásárolhatatlan, az idõ a legnagyobb érték, ezt higyjétek el. Akinek van esze, nem játszik mmorpg-t. Ha valaki mindenképp hasonlót akar, akkor Guild Wars.
Silkroad egy az egyben szinte Grindage...
Nade a lényegen nekem mitsem változtat, továbbra sem találtak ki nekem tetszõ MMORPG-t, amiért még fizetni is hajlandó lennék havonta.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én a Wow-ot nem tartom Mmorpg-nek. Egy baltával hasított grafikával rendelkezõ ronda szinekben ponpázó, hangulat nélküli "valami", ami nagyon messze van egy igazi mmorpg-tõl.
A Wow-ot az elõzõ Blizzard játékok híre adja el, mint amilyen a Diablo, vagy a Warcraft méltán népszerû részei! Aki szerette ezeket a játékokat (és az emberek többsége igen), az kipróbálja a Wow-ot is. Sokan életükben nem játszottak "ütõs" mmorpg-vel, mint amilyen pl. a Lineage2 vagy a Silkroad.
Ez az én véleményem volt, aki Wow párti, játszon csak azzal - az való neki.)
Tököm tele a grindelös MMO-kal is, amikor az a nagy kveszt, hogy öljek meg ebböl 10-et, abbol 20-at 30-at...
Sok mmo-t megnéztem, mindegyikbe beleuntam (WoW, Lineage II, ragna, KAL, Silkroad stb) mindnek az a lényege, hogy cseszkuráld el a szabaidöd javát azzal, hogy tápolj - instázz cuccokért - pénz- stb. Semmi ész, akinek jobb a cucca az nyer.
Nade 1 éve elvagyok a GW-vel, igaz nem MMO, de nekem ez felel meg a legjobban. Nem maradok le semmiröl ha két hétre elutazok - vizsgaidszak. Továbbá rengeteg skill/kaszt keverés -> egyediség. Nameg általában nem azért halsz meg mert a másik többet kockult és 10x jobb armorja/fegyvere van.
WoW-ról még annyit, hogy a világ amit teremtettek, az fantasztikus, de a kasztok számomra tul egyszerüek.
A WoW meg valszeg azert formedveny szamodra mert fizetni kell erte. De hat izlesek es pofonok. Nem azt mondom hogy hu de jo a wow, mert meg nem lattam olyan mmo-t ami nem az idomilliomosoknak dukalna, de manapsag aki egy mmo-ra befizet ezzel szamol, ha meg nem akkor vagy balek vagy csak azert jaccik mert a szabadidejet el szeretne tolteni masokkal jaccva, es nem tud sakkozni vagy ultizni.
Valamit errol is mondjak. Kerek-perec L2. Meg az "ujitas" a sarkannyal is, karakterek pancelzat es kornyezet grafikajarol nem is beszelve. 1 az 1-ben ugyanaz a motor.
Talan meg mindig a fung-wan lenne a legelvezhetobb jatek szamomra, ha sokat javitananak a grafikajan. Guild rendszere a GW-t porra zuzza.
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Én egyenlõre kíváncsian (ki)várok, mert rengeteg ötletes MMORPG jön ki a köv. egy évben, aztán válogatok. Például kíváncsian várom a Ragnarok 2-t, mert tudni akarom mitõl van sokmillió elõfizetõje az elsõ résznek. Vagy a feltúrbozott EVE-t ...
Ühüm, de az egy FPS. Akkor inkább nyomom az UT aktuális (és fantáziatlan) részét havidíj nélkül.
Annyira nem, keress rá az E3 hírekbõl azokra, amik a Lucas Arts-al kapcsolatosak. Két játékhoz is liszenceltek valami hiperrealisztikus rendszert.
Ha a kiegnél nem lesznek szétválasztva a szerverek 60+ (kieggel rendelkezõ) illetve hagyományos wow részre, akkor cancel account lesz.
A WoW meg a fenébe sincs! Gagyibb MMO-t még nem játszottam, mint az a förmedvény.
És ha fizetõs lesz ez az új találmány, hát ne számítson semmi jóra, mert a leírásból semmi újdonságot nem hallottam, szal maradok L2-nél.
lineage2=farmer/botparadicsom? keress értlemes szervert drága! Ezerszámra vannak, csak keresni kell. Magyar szerver is van már jópár.
geri15/csirke: bizony vannak ingyenes MMORPG-k is. Ott van mindjárt a Knight Online, vagy a Silkroad. Ez utóbbi egész jó minõségû grafikailag.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Drága játék ráérõs hülyegyerekeknek.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Amúgy én egy jó sci-fi mmo-ra lennék kíváncsi, mondjuk a Starcraft világán. Vagy mondjuk egy freelancer-szerû kereskedõs mmo.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
u dont have to listen anybody else but me
egyébként meg aki a DnL-t még bármely kint lévõ MMORPG konkurenciájának tekinti, az nem játszott a SoG-gal.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A jövõ az összefüggõ területet kezelõ, töltésmentes, valódi virtuális világoké, mint a Dark and Light, WWII Online, Infinity, stb. Ilyen szempontból a fent említett játékok az elsõ lépcsõt képviselik, s idõvel átvezetnek a komolyabb játékokra.