Szuperolcsó lesz a Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PS3 60Gb HDD-s verziója alapból Linux-al érkezik <#nyes>#nyes>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ps3 esetleg késöbb vagy megint pc vagy egyik se 😄
A PC játékra IS jó, de NEM arra való... ez olyan mintha a fociban a fejelés. Fejelni is lehet, de alapvetõen "labdarúgásról" van szó nem fejelésrõl...
Nézd csak meg az elmúlt év PC-s neveit... 70%-ban már konzolról jött nevek. És ez a tendencia csak növekszik.
"Egyébként én komoly gamer vagyok még is wii a szimpi miért lehet?"
Fiatalság bolondság <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nekem tökéletesen jó a pc is. Ott én választom meg hogy mi kerüljön bele és mi nem. Nemcsak játékra használhatom a gépet.
Meg sajna az elején szerintem ps3 gamekbe ez a funkico nem lesz kihasznával pedig fps gameknél ott kötelezõ lenne!
Xbox 360 nálam ezért ugrott sima konzol irányitást kösz nem 😄
Ezt nem japo mondta hanem more!
Egyébként én komoly gamer vagyok még is wii a szimpi miért lehet?
Red steelt látom még nem láttad akár ezért az egy gamert is érdemes a wii evvel az irányitoval!
http://www.576.hu/hir_reszletes.php?id=46199
Játékélményt figyelik, emellé pedig megrögzött márkabuzik. Ha a sony egy zsák krumplit árulna sony logóval azt is megvennék, jó marketing mellett.
Nekem wii jön be ezeddig legjobban, másik kettõ majd akkor jöhet egyáltalán szóba, ha megközelítik a wii nyitó árát 😊
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Azért bazmeg, mert a jelenlegi 3.2-es 64 bites, 2 Giga 2x667 Mhz-es, X850XT PE, Sata, DL-es DVD pörkölõ, Audigy 4. stb., közel 300k-s gépemet röhögve alázza.
"Az emberek többsége két készülék mellett dönt majd, ez pedig az Xbox 360 és a Wii lesz, amely kijön a PS3 árából"
Anyád az Miyamoto... az emberek többsége -fõleg az ex-PS1-es és PS2-es emberek- igyekeznek spórolni, hogy minél elõbb magukévá tehessék a mindent verõ konzolt.
Ez a Wiiiiii a 14 éves korosztálynak állat kis gép lesz, de komoly gamer X-re vagy PS3-ra szavaz.
Csak ne lenne indulóban ilyen drága :-(
Miyamoto elfelejti, hogy nem feltétlenül az ár a döntõ -bár az is baromi fontos. Az emberek nem hülyék, jól tudják, hogy PS3 jóval többet ér, mint amennyiért kínálják majd...