Szuperolcsó lesz a Nintendo Wii

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zelda mindenekelõtt 😊

Tinman
Nem szereted a pingvint vagy mi van?
A PS3 60Gb HDD-s verziója alapból Linux-al érkezik <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez ugy álltalánoságban mondtam szal az vegy magára stb. 😄

Nekem utoljára super nintendom volt szal mondhatni pc párti vagyok ,de eljött az idõ ujtisára ps3 vagy pc ps3 drága a wi meg megfogott aki minimálist nemtud utána jarni a témába az csak marioba gondolkodik,de én sem arra gerjedek 😄
Ps3 esetleg késöbb vagy megint pc vagy egyik se 😄

Tinman
Ez mellément... személyi számítógép párti vagyok, de a sok PC-s agyu nem gondolkodik ugye? <#eplus2>
A PC játékra IS jó, de NEM arra való... ez olyan mintha a fociban a fejelés. Fejelni is lehet, de alapvetõen "labdarúgásról" van szó nem fejelésrõl...

Nézd csak meg az elmúlt év PC-s neveit... 70%-ban már konzolról jött nevek. És ez a tendencia csak növekszik.

"Egyébként én komoly gamer vagyok még is wii a szimpi miért lehet?"
Fiatalság bolondság <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tök PC párti voltam eddig, de elegem van a folyamatos bõvitgetésbõl. És ez a Wii tetszik, ha valóban ennyire olcsó lesz és a tényleg kihasználják a távirányítót tuti vennni fogok. Nekem nem éri meg kiadni 150et PS3ra azért mert havonta játszanék vele 10 órát.
Ma2ska
De ha csak egyiket veszi meg már akkor jobban jár mintha 300 khuf s konfigba öli a pénzt , a játékélményröl nem is beszélve.

Tinman
Bocsi! Jogos!

Jájj...mondom, hogy dettó azt tudja a kontrollere! Amúgy nekem se XBOX-om se PS2-m nincs, a gépen játtszok ritkán ha van idõm...persze örülnék bármilyen konzolnak...ingyen. Volt PS-em + DreamCast-em. Ha a wii eléri a DreamCast színvonalát akkor megéri az árát tényleg. De itt úgyis a csillivilli game, a multiplayer /online/, na és a kiadott játékok minõsége és sokszínûsége lesz a döntõ.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Ha van valakinek pénze vegye meg mind3at. Utána gondolkozzon el hogy megérte ennyi idõt és energiát, pénzt kiadni ezekre a konzolokra.

Nekem tökéletesen jó a pc is. Ott én választom meg hogy mi kerüljön bele és mi nem. Nemcsak játékra használhatom a gépet.

Csak hasonlo funkcio ps3 te nem fogsz kardozni meg ilyenek 😄!
Meg sajna az elején szerintem ps3 gamekbe ez a funkico nem lesz kihasznával pedig fps gameknél ott kötelezõ lenne!
Xbox 360 nálam ezért ugrott sima konzol irányitást kösz nem 😄

joofiu17
Szohoz sem jutom...

Pussz

Sok kis konzol agyu gondolkodni nem ártana 😄
Ezt nem japo mondta hanem more!

Egyébként én komoly gamer vagyok még is wii a szimpi miért lehet?
Red steelt látom még nem láttad akár ezért az egy gamert is érdemes a wii evvel az irányitoval!
http://www.576.hu/hir_reszletes.php?id=46199

"Õk a grafikát figyelik+ a valóság hûséget, fizikai hatásokat" bullshit.
Játékélményt figyelik, emellé pedig megrögzött márkabuzik. Ha a sony egy zsák krumplit árulna sony logóval azt is megvennék, jó marketing mellett.

Nekem wii jön be ezeddig legjobban, másik kettõ majd akkor jöhet egyáltalán szóba, ha megközelítik a wii nyitó árát 😊

" Kissé érdekes Redmond érvelése, amely fõként jelenlegi pozícióját félti a Sony nagy durranásától." Igen Peti! Van is miért aggódnia! 😄 Már csak azért is, mert úgy gondolom ázsia elég nagy ország, és szerintem evidens, hogy nem a gagyi Wii-t vagy az /nem is tom hogy fogalmazzak finoman/ übergagyi Xbox 360-at veszik majd meg. Õk a grafikát figyelik+ a valóság hûséget, fizikai hatásokat /ugye japánok is eléggé technika buzik/, ja + nekik a 120-150 ezer Ft csak zsebpénz. Szóval ott nem a pénz a döntõ. Emléxek, mikor a PS2-t kiadták , volt aki képes volt 1 napot ott aludni hálózsákban. A ps2 200 ropi körül volt 6 éve! Szóval a Ps3 ezeket figyelembe véve tarolni fog.

"Merril Lynch " Jajj má megint õk? 😄D Még hisznek nekik az emberek ennyi durva melléfogás ellenére is???

Ma2ska
/mielött fanboysággal vádolsz, ps2, xboxom is van, de most 360 lesz a következõ.

PS3-nak is a távirányítoja ugyan ezekkel a funkciókkal rendelkezik! 😊

Ma2ska
Ja "xbox1,5", a sony jobban tette volna ha hazudozás, lejáratás , kamu videók helyett a teljesitményre és a játékokra összpotositott volna.

öhöm, ezt Moore mondta, nem Miyam bácsi😊
Majd egyszer veszek egy ps3-at meg egy wii-t. A ps3 az alapból tetszik, ez a wii meg lol. Jó az a távirányító.

Dzson
Ezek után 99,9999%, hogy PS3mat fogok venni. A mikrofos kampánya nem áll másból, mint pocskondiázásból, a wii-hez meg lesz 2-4 értelmes game évente azt csá'. Egy x3,6 + külsõ hd-dvd árából veszek egy eleve blu-ray olvasós PS3-mat.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

mesor
<#wilting>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Tinman
"Miért vásárolnák 600 dolláros PS3-at?"

Azért bazmeg, mert a jelenlegi 3.2-es 64 bites, 2 Giga 2x667 Mhz-es, X850XT PE, Sata, DL-es DVD pörkölõ, Audigy 4. stb., közel 300k-s gépemet röhögve alázza.

"Az emberek többsége két készülék mellett dönt majd, ez pedig az Xbox 360 és a Wii lesz, amely kijön a PS3 árából"

Anyád az Miyamoto... az emberek többsége -fõleg az ex-PS1-es és PS2-es emberek- igyekeznek spórolni, hogy minél elõbb magukévá tehessék a mindent verõ konzolt.

Ez a Wiiiiii a 14 éves korosztálynak állat kis gép lesz, de komoly gamer X-re vagy PS3-ra szavaz.
Csak ne lenne indulóban ilyen drága :-(

Miyamoto elfelejti, hogy nem feltétlenül az ár a döntõ -bár az is baromi fontos. Az emberek nem hülyék, jól tudják, hogy PS3 jóval többet ér, mint amennyiért kínálják majd...

← ElőzőOldal 3 / 3