1931
-
Bilux #171 Valaki segíthetne ha már megcsinálta thx -
ricsa008 #170 nekem elég durván Reset-elte a gépet utánna a monitorom vibrált és szétnyújtotta a képet . Ez a VGA vagy Monitor haldoklásának a jele? -
Bilux #169 Én meg a kékeket nemtudom felszabadítani van valami zöld varázslat elöttük.
És ugye a vízben csak ők nem döglenek meg.
-
ricsa008 #168 aha köszi -
hapi #167 Aki elakad az a faluban sétáljon ott van több kapu minden kapu más questhez vezet és más térképrészlethez. Több felé lehet menni de vannak olyan helyek ahol pl. csak kékekkel vagy zöldekkel lehet átmenni nyilván ha még nem szerezted meg őket akkor ne arra menj.
Remélem nem spoiler de a pirosak a dagadt melvin konyhájában vannak :)
-
gyuri12 #166 hm.kéne segítség! ott járok,hogy egy mistress-t vagy mit kell szerezni a toronynak,csak,az hol van?:) a partinál,vagy máshol, a partinál már mindent néztem(a többi küldi ott kész is van amúgy) -
#165 az isoban lecserélhető a crack, így nem kell a fixet külön kiírni -
ricsa008 #164 a FIX -be van egy ppf valami ISO javítást lehet vele végezni az mire kell? -
#163 Ez a játék nagyon ott van.
Nem a szokványos sablon tucatjátékok egyike, ez a "nézdahátam" akció-rpg játék. Eredeti, ötletes, szellemes és nagyon szórakoztató.
Ajánljátok mindeninek!!
Nálam feliratkozott az alábbi különleges listára:
- Psychonauts
- Rayman Raving Rabbids
- Neverhood
- Beyond Good & Evil -
Code92 #162 elvileg "find the red minions" a quest de találni sehol sem találok... -
Code92 #161 visszaküldtem az összes barnát, de a piros vakondtúrás felett meg se jelenik h. hívhatnék pirosakat :( -
#160 küldj vissza néhány barnát és utána hívhatsz pirosakat. Hisz a max létszám nemváltozik. -
Gabosh #159 Durva cucc. :D
És az se semmi hogy hirtelen mennyi game jön ki. -
#158 kipróbáltam a játék demóját. Nagyon tetszik, végre valami újdonság. Szép grafika és jó irányíthatóság. Le a kalappal a fejlesztők előtt. Pár kép: www.gportal.hu/screenshots -
#157 Gyerekek az ego var ellott vok es eppen a kek minionokat kene megszereznem de nem tudom hogy kell mert zold mergezo fust van a bejarat elott. Hol a turoban szerzek zold miniomokat??? -
Code92 #156 az lenne az egyik quest h. találjak piros minionokat, a tüzesbogarakból szereztem olyan pöttyöket, de a piros földtúrásból még mindig nem tudok piros minionokat előhozni v.ki pls help -
#155 nemtom, nekem bejön. a képek alapján nem gondoltam volna, hogy ennyire jól néz ki egyébként. -
gyuri12 #154 örüljetek
Népszerű témák
1. Tibia
2. DrIVer: Parallel Lines
3. SilkRoad Online
4. Harry Potter 5
5. XBOX360
6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. torrent (NE KÉRJ MEGHÍVÓT!)
8. '80 as évek zenéi
9. Jaccunk mi is szoláncot
10. Overlord(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) -
gyuri12 #153 jajj hee ha nekem is így menne a gépemen...:(
és sztem kapcsold ki az elmosó effektet,az ronda:) -
#152 omg, de ronda ezzel a bloommal, vagy akármi is az ami elmossa a képet. Enélkül sokkal szebben néz ki szerintem.
Egyébként a demohóz volt csak szerencsém, nagyon bejön, olyan dungeon keeperes érzésem volt. Jó kis játék ez :) -
#151 mekkora poén már ez a cucc? :D hangulatos, a játékmenet meg ha nem is forradalmi, de nem minden nap jön ki ilyen. emellett a grafika is szép, a hangok is ütnek, jó a szinkron...
-
#150 nah látom sokaknak teccik, így sztem én is kipróbálom. csak fusson majd a gépemen!! -
heringer #149 Mert az image fileval csinál vmit. -
heringer #148 Overlord.Fix-RELOADED ezt felraktam akkor már legközelebb nem kell megcsinálni. -
gyuri12 #147 nagyon tetszik a gém,most a hobbit( a halflnigok,azok,nem?) bulit kell szétvernem:) nagyon jó,ahogy a sok kis makájgeci katonám ott szarakdoik mindennel(leisszák magukat,és buborékoznak,hasonlók) meg úgy tetszik az egész:) és elvileg nem menne el a gépemen,közben meg hozza a 15-20 fps-t:D(nekem az már játszható) -
Gabosh #146 Hát az h zöld fü .:D meg ilyenke hasonlo szin meg a hero is . -
Gabosh #145 + dungeon keeperes betüése is van
-
#144 Fable-ra hangulatában hasonlít egy kicsit, na meg abban, hogy ott is mindenki gonosz volt.. -
#143 Hát így elsőre nem rossz. És nem fagy! :D
Néha viszont jó lenne érteni mit mondanak. Bár így sem akadtam még el.
Lényeg ami lejött, bár elég zavaros, hogy van egy bunkered ami szét van rombolva, ezt kell felépíteni bizonyos küldetésekekkel.
Kemény ahogy felvesznek mindent a kis snecik és magukra húzzák.. :D -
Code92 #142 valamiléyen szinten igen (a demó alapján) de ez kissé másabb kategória, nem tom h. lehet-e szabadon mászkálni a helyek közt (remélem igen) ez amolyan építsd a birodalmat, stílus a fable meg egy amoplyan lineárisabb fajta hack and slash kalandjáték, nekem mind2 game nagyon bejött -
ronhaven #141 amikor a halfling bulin tancolni kezdenek ott mit kell csinalni? -
#140 a gamma hasonlit a fable-ra?? -
#139 heroes-ra?:D az tök más sztem -
#138 nézz körbe még 1x, hátha valahol alakítható valami... -
Gabosh #137 :D lol dehülye vok :S 10 e t tok kihivni , sry .:D
Egyébként engem heroes ra emlékeztet kicsit. -
Gabosh #136 Nagyon táp game , bejön , :D cska elakadtam legelején , pedig nemszoktam :S
Ott vok hogy megszereztem város szivét , és most vissza kell mennem alkotn i ,de csak 7 kisarcot tok hivni 10 el lehet felemelni azt a követ ,szal nemtom most mivan. -
TomDantes #135 Ja semmi, vissza lapoztam és megtaláltam a gépigényt. -
TomDantes #134 Egy gyors kérdés: ahhhoz hogy fusson kell mondjuk vista vagy SM 3.0 videókártya? Vagy valami ilyesmi?
Vagy fut a régebbi gépeken is? -
#133 Csak párat kéne visszaolvasnod! -
#132 És honnan lehet "megvásárolni"?