1931
-
gyuri12 #211 teleporálj vissza,ott majd tudni fogod mitkell;) -
#210 Hello!
Elakadtam a játék elején. Ott tartok, hogy visszavittem a toronyba a tower heart-ot, de ezután nem tudom, hogy mit kell csinálni. Már be jártam az egész tornyot, de nem kapok semmilyen új feladatot. Tudna valaki segíteni, hogy itt mit kell csinálni? Kösz! -
#209 ezek a tűzizék eléág gyengék -
Scofield #208 Nekem végre sikerült kijutni a zombiktol hemzsegő csatornábol -
Grempli #207 köszönöm -
gyuri12 #206 amikor gurul,megáll,és akkor üssed.5-ször megcsinálod,és kikell pukkasztani aztán,és kész -
Grempli #205 A dagadt hobbitot a konyhában nem tudom kinyirni, valami tipp? -
#204 Megvannak a zoldek! -
gyuri12 #203 amikor kilépsz(nem kifagyás) akkor mentheted el -
ricsa008 #202 és még1 kérdés menteni hogy lehet vagy csak az Autosave van ? -
ricsa008 #201 ja 20 perc után BOCS -
gyuri12 #200 mi 20? -
ricsa008 #199 éngem kb 20 után mindig kidob valami 5let akadás nélkül mediumba fut -
#198 ki volt jelölve shifttel? nekem simán, egytől megfeküdt (kétszer is, első próbára a hegyek közötti kunyhóknál megfeküdtem ) -
IgH #197 azzal is próbálkoztam már,eldobom arra a labdát,és átmegy rajta. -
#196 tűzlabdát a pofájába. -
gyuri12 #195 amúgy ez a kastélyos rész iz veri szar:C
dög nehéz ezeket a szarokat kinyírni,minden nagyobb csatában megdöglik a fele seregem:C -
IgH #194 és azt hogyan? ott áll fenn az asztalon és nem tudom sebezni -
gyuri12 #193 nekem nem halt meg,ott annyi anyázás volt,hogy csak na! -
#192 Asztalra kidobást nálam a demo produkálta, a teljessel semmi gond nincs. -
ricsa008 #191 Nektek előfordult már hogy kidobott az asztalra vagy mint pl nekem resetelte a gépet? -
#190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyírd ki gyorsan a hegedűst. -
IgH #189 a dagadt hobbit királynál mi a taktika? ott táncolnaka minionjaim akiket akikre rárohan kurvasok hobbit és nemtudok olyan gyors lenni h ne csinálják ki őket utána meg engem,a király meg sehol..szal itt szinte mindenképpen meghal egy csomó minionunk? vagy hogykell értelemesen csinálni? -
vassyg #188 Na mivel sokunknak gondja van a továbbjutással ime egy ki help:
Gondolom az első faluig mindenki gond nélkül eljutott, ha az se megy akkor hagyd a fenébe ezt a játékot. A falunak 4 kijárata van É,D,K,NY. Legyen a Déli az a kapu ahol elsőnek bejössz, ehez képest poziciónáld a többit:)
Elsőnek irány kelet, mészárold a halfingokat egészen a falujukig, ott be a nagy lakóházba, verekedd el magad a végéig ahol is megleled a falu ellopott kajakészletét, mondanom sem kell egy igazi overlord nem adja vissza a cuccost, hanem levágja az utba beálló 3 parasztot és elteszi magának^^ Vissza a faluba, hallgassuk meg a kocsmáros szidalmait, majd ismét irány kelet a halfing faluba. Itt kinyílt egy kapu ami a dagadt hobbit király konyhályához vezet, mindenkinek sok sikert hozzá, itt vannak a piros minionok, ha megvannak vigyuk a nyugati kaputól nem messze található steel smelterhez őket, megkezdődhet a tornyunk renoválása.
Falu. irány észak, hála piros barátainknak gond nélkül bejutunk a várba, nem egy hosszú rész, de a végén a főboss elég nagy szívás...
Ha megvan kiszabadul a mistress és csatlakozik hozzánk:P
Aztán irány nyugatra itt a birkakarám mögött vezet egy út az elfek területére. Elöször itt 2 "vérunikornist" kell megszabaditanunk szendvedéseitől, majd hosszú kacskaringós út után megleljük a zöldek fészkét. Itt még szöszmötölhetünk egy kicsit túlméretezett gyökerek vagdosávával, de egy idő után nem tudunk tovább jutni csak kék minionok segítségével.
Tehát vissza a toronyba, és ha minden igaz akkor eddigre már elteleportálhatunk egy heaven peak nevű városkához is. Ne is habozzunk sokat, a táborból lefelé vezető út végén némi zombi társaságában meg találjuk a kék minionok barlangját amibe csak akkor tudunk bejutni ha a zöldekkel eltakarítjuk a trutyit a bejárat elöl. Ez egy igen szopatós rész, a gejzíres résznél igencsak anyáztam.
Ha megvannak a kékek, irány a felszín itt már mindenki eldöntheti hogy marad itt és bekommandózik pár száz zombin keresztül a csatornán át a városba, vagy visszatér az elfekhez további kertészkedés céljából:)
-
#187 hát, a pirosaknál úgy volt, hogy voltak ott olyan leölhető lények, amik adtak még "alapanyagot" ahhoz, hogy meglegyen a 10 db. a kékeknél még nem járok, de ott is lehet valami ilyesmi. -
Bilux #186 Már megvannak a zöldek most van 8db kékem és 10 kéne hogy elcipeljem a kaptárjukat vagy mit, hát remek... -
Madmano #185 Szasztok.Lenne egy kérdésem,kérésem:1megás tempóval mire leráncigálom a teljes gammát,megőszülök.Nincs Kaposvár környékén vki innen,aki már letöltötte és lemásolná nekem?Árban megegyezünk. -
#184 Azt mondjak hogy a zold minionok azok az elefeknel vannak , nyugatra a falutol. Majd este kiderl <3 -
Bilux #183 2 unikornis megölve meg 1db a gyilkos fát tápláló valami.
Többihez meg kell a vízi meg a zöld szörnyecskék... -
gyuri12 #182 de vazz,a hobbitoknál?(halfling)
vagy a saját börtönömben? -
Bilux #181 Erdőben vagyok a túlparton látom is a zöld szörnyeket, de egyszerűen nemtudok átmenni. -
Bilux #180 Már az erdős résznél lennék de ide is kéne a vizi meg a zöld szörnyecskék nemtudom kiszabadítani őket
Erődben is gázos meg vizi akadály van.
Egyelőre nemtudom mit csináljak. -
#179 Gyerekek!!!
Az ego var ellott vok es eppen a kek minionokat kene megszereznem de nem tudom hogy kell mert zold mergezo fust van a bejarat elott. Hol a turoban szerzek zold miniomokat???
PLZX -
#178 nah látom egyre több lesz a rajongó:p azt hittem pedig h nem lesz népszerű a game, mert nem nagyon reklámozzák(sajna) -
#177 kék manok alött a zöldeket kell +szerezned az elf erdöben -
#176 mistress a börtönben wan :) -
gyuri12 #175 nekem miér nem segített senkise? hol a mistress? -
#174 Ezek szerint egy kicsit spoileres lett a kérdésem sry -
#173 Azokat nem úgy szedik fel a megölt ellenségektől, vagy dobozokból? Mindig cserélik jobbra, ha találnak. -
#172 Nagyon állat ez a game. Most csináltam meg a seltert.
Azt valaki megmondaná, hogy mitől függ a páncélok, fegyverek ereje? Attól, hogy menyi miniont áldozok fel?