1931
  • gyuri12
    teleporálj vissza,ott majd tudni fogod mitkell;)
  • Örm
    Hello!
    Elakadtam a játék elején. Ott tartok, hogy visszavittem a toronyba a tower heart-ot, de ezután nem tudom, hogy mit kell csinálni. Már be jártam az egész tornyot, de nem kapok semmilyen új feladatot. Tudna valaki segíteni, hogy itt mit kell csinálni? Kösz!
  • Klemice
    ezek a tűzizék eléág gyengék
  • Scofield
    Nekem végre sikerült kijutni a zombiktol hemzsegő csatornábol
  • Grempli
    köszönöm
  • gyuri12
    amikor gurul,megáll,és akkor üssed.5-ször megcsinálod,és kikell pukkasztani aztán,és kész
  • Grempli
    A dagadt hobbitot a konyhában nem tudom kinyirni, valami tipp?
  • Sephi
    Megvannak a zoldek!
  • gyuri12
    amikor kilépsz(nem kifagyás) akkor mentheted el
  • ricsa008
    és még1 kérdés menteni hogy lehet vagy csak az Autosave van ?
  • ricsa008
    ja 20 perc után BOCS
  • gyuri12
    mi 20?
  • ricsa008
    éngem kb 20 után mindig kidob valami 5let akadás nélkül mediumba fut
  • robotnyk
    ki volt jelölve shifttel? nekem simán, egytől megfeküdt (kétszer is, első próbára a hegyek közötti kunyhóknál megfeküdtem )
  • IgH
    azzal is próbálkoztam már,eldobom arra a labdát,és átmegy rajta.
  • robotnyk
    tűzlabdát a pofájába.
  • gyuri12
    amúgy ez a kastélyos rész iz veri szar:C
    dög nehéz ezeket a szarokat kinyírni,minden nagyobb csatában megdöglik a fele seregem:C
  • IgH
    és azt hogyan? ott áll fenn az asztalon és nem tudom sebezni
  • gyuri12
    nekem nem halt meg,ott annyi anyázás volt,hogy csak na!
  • hen-tes
    Asztalra kidobást nálam a demo produkálta, a teljessel semmi gond nincs.
  • ricsa008
    Nektek előfordult már hogy kidobott az asztalra vagy mint pl nekem resetelte a gépet?
  • robotnyk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nyírd ki gyorsan a hegedűst.
  • IgH
    a dagadt hobbit királynál mi a taktika? ott táncolnaka minionjaim akiket akikre rárohan kurvasok hobbit és nemtudok olyan gyors lenni h ne csinálják ki őket utána meg engem,a király meg sehol..szal itt szinte mindenképpen meghal egy csomó minionunk? vagy hogykell értelemesen csinálni?
  • vassyg
    Na mivel sokunknak gondja van a továbbjutással ime egy ki help:

Gondolom az első faluig mindenki gond nélkül eljutott, ha az se megy akkor hagyd a fenébe ezt a játékot. A falunak 4 kijárata van É,D,K,NY. Legyen a Déli az a kapu ahol elsőnek bejössz, ehez képest poziciónáld a többit:)

Elsőnek irány kelet, mészárold a halfingokat egészen a falujukig, ott be a nagy lakóházba, verekedd el magad a végéig ahol is megleled a falu ellopott kajakészletét, mondanom sem kell egy igazi overlord nem adja vissza a cuccost, hanem levágja az utba beálló 3 parasztot és elteszi magának^^ Vissza a faluba, hallgassuk meg a kocsmáros szidalmait, majd ismét irány kelet a halfing faluba. Itt kinyílt egy kapu ami a dagadt hobbit király konyhályához vezet, mindenkinek sok sikert hozzá, itt vannak a piros minionok, ha megvannak vigyuk a nyugati kaputól nem messze található steel smelterhez őket, megkezdődhet a tornyunk renoválása.

Falu. irány észak, hála piros barátainknak gond nélkül bejutunk a várba, nem egy hosszú rész, de a végén a főboss elég nagy szívás...
    Ha megvan kiszabadul a mistress és csatlakozik hozzánk:P

Aztán irány nyugatra itt a birkakarám mögött vezet egy út az elfek területére. Elöször itt 2 "vérunikornist" kell megszabaditanunk szendvedéseitől, majd hosszú kacskaringós út után megleljük a zöldek fészkét. Itt még szöszmötölhetünk egy kicsit túlméretezett gyökerek vagdosávával, de egy idő után nem tudunk tovább jutni csak kék minionok segítségével.

Tehát vissza a toronyba, és ha minden igaz akkor eddigre már elteleportálhatunk egy heaven peak nevű városkához is. Ne is habozzunk sokat, a táborból lefelé vezető út végén némi zombi társaságában meg találjuk a kék minionok barlangját amibe csak akkor tudunk bejutni ha a zöldekkel eltakarítjuk a trutyit a bejárat elöl. Ez egy igen szopatós rész, a gejzíres résznél igencsak anyáztam.

Ha megvannak a kékek, irány a felszín itt már mindenki eldöntheti hogy marad itt és bekommandózik pár száz zombin keresztül a csatornán át a városba, vagy visszatér az elfekhez további kertészkedés céljából:)
  • robotnyk
    hát, a pirosaknál úgy volt, hogy voltak ott olyan leölhető lények, amik adtak még "alapanyagot" ahhoz, hogy meglegyen a 10 db. a kékeknél még nem járok, de ott is lehet valami ilyesmi.
  • Bilux
    Már megvannak a zöldek most van 8db kékem és 10 kéne hogy elcipeljem a kaptárjukat vagy mit, hát remek...
  • Madmano
    Szasztok.Lenne egy kérdésem,kérésem:1megás tempóval mire leráncigálom a teljes gammát,megőszülök.Nincs Kaposvár környékén vki innen,aki már letöltötte és lemásolná nekem?Árban megegyezünk.
  • Sephi
    Azt mondjak hogy a zold minionok azok az elefeknel vannak , nyugatra a falutol. Majd este kiderl <3
  • Bilux
    2 unikornis megölve meg 1db a gyilkos fát tápláló valami.
    Többihez meg kell a vízi meg a zöld szörnyecskék...
  • gyuri12
    de vazz,a hobbitoknál?(halfling)
    vagy a saját börtönömben?
  • Bilux
    Erdőben vagyok a túlparton látom is a zöld szörnyeket, de egyszerűen nemtudok átmenni.
  • Bilux
    Már az erdős résznél lennék de ide is kéne a vizi meg a zöld szörnyecskék nemtudom kiszabadítani őket
    Erődben is gázos meg vizi akadály van.
    Egyelőre nemtudom mit csináljak.
  • Sephi
    Gyerekek!!!

Az ego var ellott vok es eppen a kek minionokat kene megszereznem de nem tudom hogy kell mert zold mergezo fust van a bejarat elott. Hol a turoban szerzek zold miniomokat???

PLZX
  • Rage47
    nah látom egyre több lesz a rajongó:p azt hittem pedig h nem lesz népszerű a game, mert nem nagyon reklámozzák(sajna)
  • tonyr #177
    kék manok alött a zöldeket kell +szerezned az elf erdöben
  • tonyr #176
    mistress a börtönben wan :)
  • gyuri12
    nekem miér nem segített senkise? hol a mistress?
  • N3v3rland
    Ezek szerint egy kicsit spoileres lett a kérdésem sry
  • hen-tes
    Azokat nem úgy szedik fel a megölt ellenségektől, vagy dobozokból? Mindig cserélik jobbra, ha találnak.
  • N3v3rland
    Nagyon állat ez a game. Most csináltam meg a seltert.
    Azt valaki megmondaná, hogy mitől függ a páncélok, fegyverek ereje? Attól, hogy menyi miniont áldozok fel?