1931
-
#251 én is csak véletlenül találtam rá :))
az első faludba ahogy beérsz, menj balra, aztán a kapun ki, és jobbra.. tüzes szörnyek is kellenek ahhoz, hogy elérhesd a smeltert -
#250 a smelter még mindig nincs meg :@ pedig már a csaj is csatlakozott -
#249 hát az néha jól jönne:D -
#248 Sziasztok!
Valakinek, esetleg volna magyarított borítója a játékhoz.
Köszi előre is. -
#247 aki megveszi a gamet kap tékrépet ezt nem tudná vki megszerezni mert már kerestem de semmi siker.. -
gyuri12 #246 nekem nincs meg a minimum,de mégis megy rajta(elég gyorsan) -
#245 sztem nem egetverő a gépigénye 1általán. amúgy igen -
#244 A teljes gamenek is olyan nagy a gépigénye mint a demonak? -
PunkZoli #243 neki tényleg bugos a gám:P...
együtt mentünk végig a pocsolyáig és neki a menüt hozza be:) -
Code92 #242 hy most ott tartok a zombis csatornában h. egy vizikígyó jön, és egy kaert kéne elforgattassak a miniononkkal, mindezt a vízben, vannnak ilyen pelikánok is meg a tolyásaik is pőróbáltam azzal elvenni a kígyó figyelmét, de nem jött össsze pls v.ki help -
ronhaven #241 vassyg irt a minion upgradelesrol ezt kerdeztem hol lehet
sisak meg nem vedelemre jo, ennyire ne nezz mar hulyenek, hanem valami olyasmit mond hogy jobban lenyugozom az alattvaloimat vele, es nem tudom ez mi -
Grempli #240 Köszönöm, délután megnézem. -
gyuri12 #239 huhh erre már nem emlékszem,nyírjad a kis piros bogarakat,valamennyi pirosad úgyis van,azokkal meg vidd ki(nekem gond nélkül ment amúgy) -
#238 ráirányítod őket, h vigyék el -
#237 alapból sztem nem lehet őket fejleszteni. sisak gondolom védelemre jó -
Grempli #236 Nagyon jó feltevés:)
Hogy tudom kivinni az odujukat? -
ronhaven #235 minionokat hogy lehet fejleszteni? hogy jobb cuccaik legyenek alapbol
es a sisak mire jo? -
gyuri12 #234 a lairjukat kivitted onnan? vagy az hive?:S -
Grempli #233 Sziasztok.
elakadtam a "dagadt hobbit a konyhában" rész után. Megszereztem a vörös manóimat, de a pálya végén nem jönnek velem. Ha vissza megyek a hobbitokhoz megint nekem esik egy csomó ellenfél(akiket már likvidáltam) sőt a pálya elején megint megjelenik a dagadék. Sajnos így az elfekhez nem tudok bejutni, mivel nem tudok "vörös ördögöket" gyártani, pedig tornyomban, az információ képernyőn tele vagyok kis piros szörnyekkel.Nem lelem a vörös teleportot.
Segítsetek , ha valakinek van tippje kérem ossza meg velem. -
#232 ya okay +wan.. a gombák miatt nem fértem el mellette, azt utánna má jöttek utánnam.. :) -
#231 izé a kékek barlangjában a lair-t nem wiszik towább a manok...
addig wiszik csak, ahol + kell mentenem a madaraktol azt a 6 kéket, onnantol + se mozditják a lairt.. plz hlp -
#230 köszönöm!
elképesztő a játék
hmm a vörösöktől még sok van ugye? -
Code92 #229 a pénzből lehet a tornyot tuningolni, és kardot, baltát, buzogányt venni. -
Code92 #228 legegyszerűben úgy h. a kékeket átküldöd a kígyó jobb olalán a túlpartra, ők lertekernek egy kart, lesz híd, átmész a másik oldalra ott le tudsz menni a vízbe és tdod csapkodni. -
#227 Gyerekek a kekek barlangjaba hogy a turoba kell megolni a nagy kigyot? -
vassyg #226 az olvasztóban tudsz alap fegyvereket/páncélokat gyártani(ez akkor lesz fontos ha lesz már újabb fajta fémhez hozzáférésed, mert alapból már steel cuccaid vannak akkor minek gyártanál ugyanolyat.)
+tudsz upgradeolni a már meglévő dolgaid, amihez miniont kell áldozni. Attől függően hogy milyen szinűt áldozol kapsz bonúszokat, fegyverre plusz sebzés, +crit hit, aztán páncélra nagyobb armor,regeneráció, stb.
Persze ahoz hogy lásd a hatást nem árt 50-100-ával áldozni...
A kész cuccaidat a sarokban lévő "szekrénynél" nézegetheted meg.
A pénz kell majd az új fémből készült cuccok gyártásához, a toronyod lakberendezéséhez, minionok upgradejehez hogy ne egy szál pendelyben szülessenek meg(ez pld. 2*5000 aranyba fog fájni). -
#225 "Lehet égő" - égő
Hallgasd má mit mond a főrohadék, és megtudod, hogy juss el szivig,
a bolond után bele a portálba és ott megtalálod. -
gyuri12 #224 várban -
#223 a pénzt minek kell gyűjteni amugy? most azon gondolkoztam el hogy az olvaszót bevittem-e a tornyomba az hol is van?:S -
gilaba #222 Nos... Mr. High punkzoli leszedte és kiderült, hogy kicsit bugos az én verzsönöm... A teleport helyett behozza a bejelentkezési képernyőt... -
#221 (#172) A selter működését akkor végülis tudja valaki? Minek kellenek oda minion áldozatok? -
#220 nekem is volt így sajnos ez van ahol vannak keltetők ott vissza a towerbe egy autosavera -
gyuri12 #219 mikor kilépsz,kattolj arra,hogy mented.
PunkZoli: nem leeht mindenki olyan jó mint te,ezért szép a világ.inkább segíts neki:)
gilaba: nem nézted meg mindenhol, a portált nem nézted meg,fogadunk?(nagy medence) -
IgH #218 h a faszomba kell ebbe menteni? pont ottvoltam ahol elérhetővé váltak a zöld minionok előtte kiírta h autosave..kiléptem gondoltam itt elmenti.erre visszalépek gondoltam megnézek és az evernight kurvalófaszba tudok csak teleportálni ahol 5évvel ezelőtt az unikornisokat öltem..hálás.. -
#217 nyomd le a birkákat, a portálból vegyél még ki 5öt. -
#216 Visszamentem, de ott van egy oszlop amit nem tudok arrébb tetetni mert 5 szörnyem van és 10 kell hozzá. -
PunkZoli #215 lama -
gilaba #214 Sziasztok!
Lehet égő, de elakadtam méghozzá ott, hogy szerezd meg a torny szivét vagy valami ilyesmi... Nos rohangáltam a kis gnomokkal lent...Fent boldogitott az udvari bolond... De nem tudom, hogy hogyan kell megszerezni azt az átkozott szivet :'( Előre is köszönöm a segitséget. -
#213 meddig tart a game ameddig meg nem szerzem az összes miniont? -
Code92 #212 nah megvannak a kékek ésd kijutottam a vizes szar részről, a vizisárkány nagy szopatás.