1931
  • robotnyk
    általában a gamespot jól értékel, és tudom, hogy a játékújságírás baromi szubjektív dolog, de aki erre 7,5nél kevesebbet ad, az vagy valami megkeseredett lélek, vagy egyszerűen sznob. graphicsra 6ost?! ne vicceljünk már...
  • Thanatos
    ezert nem eredems nézni az ilyen csodasiteok értékelését, mint ahogy a papir újságokét se... :)
  • Sephi
    6.5 -ot kapott a aGameSpot-on. Ez az utobbi idok egyikk legszorakoztatobb jateka es ok lepontozzak. Szanalmas.
  • Hmuda
    Idővel megoldódik mindkettő.

A tulajdonságok növeléséhez a megfelelő oszlopokat kell begyüjteni (piros=életerő, kék=mana). A pénzt meg majd akkor ha meglesznek a kohók.
  • gyuri12
    azt:)
  • dartonita
    Szia

A penzen egy par kuldetes utan a kastelyt fogod tudni csinositgatni,fegyvereket,pancelokat kovacsoltatni,fejleszteni a minionokat.
    Tulajdonkeppen karakterfejlodes rpg ertelemben nincs,kulonfele megszerzett cuccokkal azonban a hpd es manad novelheto lesz.
  • grebber
    Én még nemtolom vele mert nincs helyem de elolvasok minden kommetet:

"a pénzből lehet a tornyot tuningolni, és kardot, baltát, buzogányt venni. "
  • gyuri12
    tudsz majd belőle venni upgrade-eket.
  • Zsolo007
    Sziasztok! Én csak ma jutottam hozzá, és az volna a kérdésem, hogy rájött-e már valaki arra, hogy mire jó a pénz? Ugyanis gyűjtöm gyűjtöm, de semmi haszna eddig...

Valami karakterfejlődés van? Egyáltalán max életem növekszik, meg manám? Mert ilyen dolgokl nem találtam semmit.
  • dartonita
    Huh....nabazz tenyleg keveset alszom mostanaban :D
    Koszi boyz,hnap kiproszalom
  • ricsa008
    a részletességet állítsd custom-ra
  • dartonita
    Hm lehet hogy en vagyok feluletes,de ott csak felbontast,frekvenciat es reszletesseget talaltam.
    Persze orulok hogy egyaltalan elindul a konfigomon.
  • Alwares
    Tweakelni? Hát a startmenüben ott van a configolója, abban elég sok mindent át lehet állítani... Szerintem az bővel elég.
  • dartonita
    Heloszia

Ahhoz hogy megtudd idezni a kulonbozo szinu (es tudasu) minionokat,meg kell szerezned a feszkuket(hive),es azt elcipeltetni veluk egy teleport kavicsig.A pirosat a halfling bazison talalod.

Csatlakoznek az elottem szolokhoz.Nagyon regota nem talalkoztam olyan jatekkal ami ilyen szinten lekotott volna,es ennyire eredeti lenne.
    Egy remek hangulatu logikai jatek vegulis :)
    A map-et hianyolom,es "kisse" szaggat a regi masinamon,de ettol eltekintve igazan szuper.
    Ha esetleg valaki idokozben rajonne hogy kell tweakelni(pl shadows,reflections off)akkor legyen kedves megdobni egy pm-el.htx
  • beamkiller
    en az elso varos utan tartok, h kell piros minionaokat idezni, ott van a ket cucc egymas mellett, de nemtok idezni pirosakat,pls Help, Pm vagy itt.
  • vassyg
    milyen vízesés az csak kivezet a szabadba ahonnan jöttél nem?
    gyűjtögesd csak^^
  • Klemice
    kérdezték korábban.. párral lentebb

© Crymic
    ma 21:51 | privát | válasz erre | #269
    Hali
    Elakadtam a törpöknél, mikor van egy kapu meg pár törpe aki bombákat dobál egy falról. A bombákat nem dobják el a kapuig, a fal alá bedobják, de ott nem történik semmi, más utat meg nem találtam. Valaki tudja hogy itt mi a teendő?
    © vassyg
    ma 21:54 | privát | galéria | válasz erre | #272
    shiftel+bal klikkel felkapod egy minionnal és odaviszed a kapuhoz
    Válasz 'Crymic' üzenetére (#269)

• Scofield
    Valaki már tart a bombás törpéknél???
  • Klemice
    amikor megvan a kék hive is akkor kinyílik egy vízesés öhm szóval arra menjek vagy folytassam amerre akarom?
    apropó a pénzt mddig gyűjtögeessem?
  • vassyg
    shiftel+bal klikkel felkapod egy minionnal és odaviszed a kapuhoz
  • vassyg
    a barlangból van egy másik kijárat miután levágod a benti gyökeret, igaz arra nem emlékszek hogy ott mi van:)
  • pockanywi
    megtaláltam !! :D :D:D
  • Crymic
    Hali
    Elakadtam a törpöknél, mikor van egy kapu meg pár törpe aki bombákat dobál egy falról. A bombákat nem dobják el a kapuig, a fal alá bedobják, de ott nem történik semmi, más utat meg nem találtam. Valaki tudja hogy itt mi a teendő?
  • vassyg
    én azt imádom amikor egy bossból szereznek maguknak kis relikviát(hobbit koronás minionon majd behaltam)
  • pockanywi
    a barlangban csak 1 gyökér van? mert arra gondoltam, hogy lehet a barlang végén kivezet egy járat az utsoló gyökérhez, igy megkerülve a szakadékot. Azt a gyökeret ami a barlangban volt, azt kivágtam már.
    Az a gyökér maradt, ami elött az a sok bogár van, és sok zöld lelket lehet gyüjteni, ahol még a pálya elején az unikornis volt.
  • vassyg
    minion upgrade-t még elég soká kapsz, de majd ott lehet mevenni ahol a váradat is csinosítod (a felső emeleten lady rosenál vagy az új... hmm inkább nem spoilerezek:P)

• gyuri12
    hi! valaki eltudja pontosabban mondani,hogy mit kell csinálni Heaven Peak-nél,a kékekhez vezető utón?(pontosabban,hol van az út:))
  • hapi
    pedig ott van 2 győkér az 1ik barlangban. nehéz így segíteni járj körbe mindent. a barlang bejárata az elf városnál van 1 víz árkon kell átmenni.
  • pockanywi
    Sziasztok! Megakadtam annál a résznél, amikor az elfeknél az erdöben meg kéne ölni Oberont. A 6 gyökérböl 5öt levágtam, de az utolsóért nem tudok átmenni egy szakadék miatt amiben viz van. A vizben nem tudnak átuszni a kék mimionok, mert nemtudnak lemászni a szakadékba és a gyökéren sem tudnak átmászni, hogy hidat csinálhassanak. Probáltam megkerülni is a helyet, de nem tudok átjutni. Valaki aki továbbjutott legyenszives segitsen.
  • Klemice
    vedd leljebb a grafikát 1024ben kicsit akadt x1300massal de mediumban pöpec
  • magus
    hát ez nagyon tetszik, rég röhögtem játékon : )

még nagyon az elején vagyok, de ezek az idióta lények, ahogy mennek, és minden baromságot felvesznek, meg ahogy mozognak, áh, nagyon jó : D

kicsit szaggat ugyan, dehát ez van
  • Klemice
    na megvan a kék hive megnyílt egy vízesés is oda be kell menni vagy mehetek tovább amerra akarok speciel az erdőbe
  • Klemice
    ezeken a rohadt gejzíreken nem bírom átvinni őket grr szar irányítás
  • Sephi
    KIGYO FAQ :

Sima. Elore kudesz egy impet es elkapja. Azzonal utana kudesz 19 barnat es azok raugranak a fejere a kigyonak. Aztan visszahivod oket es ketszer ismeteled. Es kesz halott :D
  • Klemice
    na megvna csak trükközni kellett
  • Sephi
    Nem birom megolni a kigyot....
  • Rage47
    a szörnyeidet irányítsd át a túlsó partra, majd te is menj utánuk a vízen keresztül. balra felé lehet átmenni
  • Klemice
    a zöldek ott integetnek a túlparton az erdőben de én meg nem tudok odajutni
  • Rage47
    nekem is sárgás
  • Klemice
    láttam egyvideót ahola csávónak már sárgán világít a fegyvere gondolom smelterrel beáldozott szörnyeket és azért