1931
  • Örm
    és, hogy? Mert azt írja ki, hogy 5 a maximum.
  • vassyg
    hát idézz még 5-öt, tádá!!
  • Örm
    Hello!
    Miután megszerztem a tower hearth-ot mit kell csinálni? Ha visszamegyek az előző pályára akkor ott van egy hid amit nem lehet leengedni és egy szikla amihez 10 szörny kellene, de nekem csak 5 van. Kösz a segítséget!
  • genRob
    Hali!

Invert mouse-t nem lehet beállítani?
  • CalebJoe
    Megvan a kék minion-ok fészke de el van kerítve méreggel, de a plague-ét hol találom?
  • Bucser
    küld ki a zöldeket rájuk. Azok a nagy bengákat gyorsan leírtják meg néhány kéket.
  • Sephi
    Csatorna brutal.

Van egy helyen ket bazi nagy csontvaz szellem amelyek valami kek magiaval lovoldoznek.... 6-7 olyan loves telibe es meg is olnek faxom...
  • Klemice
    na kész a erdő is :) jöhet a csatorna
  • ricsa008
    és az kb merre van
    végre nem dobál ki aztán most meg elakadtam
    előre is köszi
  • Bucser
    Másik pályán. Ahova a csajszi küld. Kellenek hozzá a zöld minionok.
  • ricsa008
    Valaki segiccsen merre vannak a kék minionok mer az elrőbe elakadtam
  • ricsa008
    ja bocs Minimum Specification:
    ----------------------
    - Windows XP
    - DirectX 9.0c
    - CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
    - 512 mb RAM
    - Graphics Card: GeForce FX5900 / Radeon 9500 or above
    - DirectX 9 Compatible Sound Card
    - 4.5 Gb Hard Drive Space
    - 2x DVD-ROM Drive

• ricsa008
    Recommended Specification:
    --------------------------
    - Windows XP / Vista
    - DirectX 9.0c
    - CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
    - 1Gb RAM
    - Graphics Card: GeForce 7800 or Radeon X1800
    - Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
    - 4.5 Gb Hard Drive Space
    - 2x DVD-ROM Drive

• Frosty01
    egy gépigényt tudnátok mondani? :\
  • vassyg
    steel > durium > arcanium.

Az arcanium fegyóba 500, armorba 1000, sisakba 2000 miniont lehet majd áldozni jó gyűjtögetést^^
  • Klemice
    skacok 4 creature 3 mana és 1 hp oszlopom van
    nem kevés az az egy? oberonnál vagyok
  • gyuri12
    Népszerű témák
    1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    2. SilkRoad Online
    3. Real Madrid Fan Club
    4. Harry Potter 5
    5. Hamis törvények
    6. Jaccunk mi is szoláncot
    7. Humoros és aranyos képek, videók
    8. XBOX360
    10. Overlord
  • Ghoster
    Csináld úgy, hogy nyomd egyszerre a jobb és a bal egérgombot, és akkor te tudod irányitani a csicskásaidat. Nyomod folyamatosan a kettőt, és közbe mozgatod az egeret és arra fognak menni, csak ugy legyen hogy nyomod a balt egy kicsit hogy előreszaladjon egy pár aztán a jobb egér gombját. Nem mindig jön össze elsőre, de nagyon könnyen bele lehet jönni. Igy már szerintem sikerülni fog neked.
  • RZednik
    Közben meg is lett!
  • ricsa008
    a Fixed-exe-t használom és a hiba az hogy negyed óra után vagy kidob az asztalra az overlord.exe leált szövegel vagy restaltolja a gépet pedig szépen megy mediumba akadás nélköl
  • tonyr #311
    azaz dwwin.exe
  • tonyr #310
    w ha nem ez a gond, akko ird le h pontosan mit ir ki a hibaüzi...
    feltéwe ha nem a dwww.exe miatt wan... me akko billbácsinak akar lewelet küdeni :P
  • tonyr #309
    ha az exe leáll, ill kilépéskor bexarik, akko fix-ed exe-t kapd le hozzá a r3l0ad3d-töl
  • robotnyk
    nem az, amivel egy helyben tarthatod a minionokat? sweep közben a Qval lehet letenni, és akkor ha elengeded az egérgombokat, ott maradnak.
  • Peetor
    Valami Guild Marker ability-ről beszél mikor odaérek a gejzírekhez, de fogalmam sincs milyen képességet jelent ez, vagy hogy kellene használni.
  • RZednik
    Meg tudná mondani vki, h merre van az a Statue of the Mother Goddess?
  • Peetor
    Szevasztok! Most tartok a "gejzíres" résznél a kékekkel és egyszerűen nem tudok továbbhaladni. A túloldalon kellene eltekernem a kart hogy megnyíljon a híd és akkor tovább tudok haladni. Gondolom a kékekkel vhogy szlalomoznom kellene a gejzírek között, de fogalmam sincs hogy hogyan. Biztos megvan a technikája, aki ezen már túljutott az írja már le nagyjából hogyan jutott itt túl. Eszeveszett klikkelgetéssel a legközelebbi gejzírig vhogy sikerült elmennie pár kéknek, de egyből visszajöttek. Elég nagy csalódás lenne ha emiatt nem tudnék továbbhaladni! :(
  • robotnyk
    hasonló indokkal már pontoztak fel valamit, ugyanígy 1-2 nappal a kikerülés után. nem emlékszem, hogy mi volt, de az is azért volt, mert gondolom szidták őket a pofátlanul alacsony pontszámért, meg ez is.
  • ricsa008
    ha engem kérdeztél akkor csak annyi hogy az overlord.exe leált
  • tonyr #302
    mi a hibaüzi ?
  • Bucser
    Eszméletlen állat ez a játék:)

Megvan a 4 törzs, tower felfejlesztve teljesen, asszony megvan. Indulok a zombivárosba.

egyébként a későbbiekben a steel felszerelésen kívül lesz valami? Csak hogy ne nyomjam beléje feleslegesen a minionokat:D
  • Sephi
    Iaaaaai de szanniii :DDD
  • gyuri12
    10-ből 9. vannak benne apróbb hibák,amiket nem lehet elnézni.sajnos
  • Zsolo007
    Kiderült miért változott a pont, ott van a review alján:
    Editor's note 06/28/07: GameSpot learned after this review was originally posted that the version of Overlord for the PC sent to us by Codemasters for review purposes was not actually the final version of the game. After testing the retail version of the game, we found that certain statements in the original review regarding the camera control were not accurate. The review was then updated and the score adjusted accordingly. GameSpot regrets the error.
  • Zsolo007
    Teljesen egyetértek, én 1280x800-ban tolom low-n és így is csodálatosan szép :)

És köszönöm a tippeket!
  • Code92
    csak 6.5??? ezek hülyék. minimum egy 8-ast megér, ha nem többet!!!
  • Seth
    De érdekes, hogy volt ott egy ikon is miszerint szar a kamera, namost ez eltűnt és kapott ráadásul 1 pontot, szóval most 7.5 -ön van ,loálmár , ilyen még nem volt szerintem hogy utólag javítják a pontozást^^
  • Thanatos
    az "általában" csak attol függ mennyire egyezik az izlésed az övékével szvsz... :) én az iylen stieok pontjait max annyira nézem hogy ahol egy játék gynausan mindnekitől 1-2 körül kap 10 pontbol ott már tényleg gyanus..., de ugy 5-6 felett már totál izlések és pofonok szindroma :)
  • Sephi
    Oszinten reg nem lattam ilyen gyonyoru jatekot.
  • ricsa008
    nem tudjátok mi lehet a megoldás arra hogy engem kb negyed óra után kidobjon hibaüzivel???