1931
  • Rage47
    nekem is megvan a 2. nagyon menő a durium armor^^
  • Klemice
    szedd fel a heavens peaknél a kékeket zöldek kellenek hozzá
  • ricsa008
    megint elakadtam az erdőbe Oberion vagy ki előtt van egy lépcső az alján ül egy nagy varangy de akék minionok még hiányoznak mit kell azon a részen még csinálni
  • Code92
    kemény dió?? nem kemény mindig menekül, és sok szerzetese van, de nem nehéz, barna és piros minionokat vigyél hozzá.
  • Klemice
    höhö nem is volt olyan nehéz csak taktikázni kell :) megvan a 2. smelter
    a paladin kemény dió?
    apropó hol találok kék és piros bogarakat mert nagyon fogytán vannak a lényeim :S főleg a piros
  • Rage47
    elsőt kinyirtam, másodikat meg életben hagytam. az egyik minionnal elvittettem a cuccot a csontváz orra elől. az meg olyan béna volt h nem találta el:D
  • Klemice
    a csatornában van két kékkel lövő csontváz akik kereket őriznek az kemény dió van vmi taktika?:S
  • Dopti
    Ja nem, megvan
  • Dopti
    Üdv!
    A kékek HIVE -ja az elfes pályán van?
  • genRob
    Nem tudtok vmi megoldást az invert mousera?
  • Tatyla
    amikor legelöször lemehetek a pincébe van két dagi a harmadik feladatnál ,de kinyirnak mindig,megoldás?
  • Klemice
    gyerekek az milyen megoldás lenne a csatornában hoy elfutok a barna termelőhelyig vagy lehetetlen a ombikon keresztül?:D KOra játszottam magam ma nincs erőm játszani csak agyban agyalok :D
    apropó az erdőben merre van a hiányzó szobor?
  • Rennadant
    Nahát így nem tartott 3 percig se. Köszi. :)
    Hamarabb fogyott el a türelmem, minthogy rájöjjek erre magamtól. Már a falra másztam attól a 4 mondtattól amit folyamatosan ismételt.
  • vassyg
    #340?
  • PunkZoli
    hehe sivatagban vagyok:D az már gondolom a vége:)
  • vassyg
    Háát ha 3 óra alatt eltoltad a törpéktől a végéig, akkor az már nem kéne hogy gondot okozzon:) Amúgy meg amikor felhúzza az aurapajzsát akkor annak mindig van valamilyen színe piros,zöld, stb... na kapizsgálod már?
  • Rennadant
    Na eljutottam a végére. Sebezhetetlen főellenség ftw.. Hogy csináltátok?
  • PunkZoli
    mi van olyankor ha a szoborba beraktam a minionjaimat és nincs több feladatom?:P merre tovább?:)
  • dartonita
    Csak az eleje huzos,amig kek minionjaid vannak.Addig erdemes inkabb egyedul kardozni,varazsolni,es szaladni,a kis dogok total benak harcban.Ha mar bejutsz,verd szet a hordokat,meg mindent,sok a gyogy es varazsital.Utana pedig mar relative konnyu ha megkapod a tobbi fajta lenyt is.
  • Code92
    a legjobb taktika az h.a parton hagysz néhány barna miniont odamész a zombikhozhoz, 1-2 -t levágsz közülük, és odacsalod őkat a partra a barnákhoz,l ők meg könnyen leszedik.
  • Rage47
    én nekikmentem kékekkel. ha meg tudtam akkor barnákkal is:) közben csapkodtam őket karddal, meg varázsoltam:)
  • Klemice
    csatornában mondjadtok már valami stratégiát :S egyszerűen rettenetes a sok zombi
  • hapi
    passz.kb 3 nap de csak pár órát játszottam naponta. attól nagyon függ hogy mennyit gyűjtögetsz meg mászkálsz céltalan.
  • Rage47
    mennyi ideig tartott kb. míg végigjátszottad? szal mennyi a játékidő?
  • Klemice
    sisakba ugye mindegy mit áldozok majd be mert a páncéloknál van olyan meg a fegyvernél hogy %okat meg +okat ír ki oda egyenblő arányban érdemes áldozni ugye
  • hapi
    tojás becéloz sihfttel, balgombra lény odamegy felveszi, ekor még shift nyomvatart és egérrel irányítod a tojást cipelő lényt. oda csalod magadhoz vagy ki a vízből vagy ahol ártani tudsz neki. mert a madár követi a tojcsit.
  • hapi
    végig játszottam jóként! már el is kezdtem rosszként. mistress, green lények, meg a steel foundry megvan és csak 20 lényt vesztettem. így talán lessz miből kovácsolni mert elsőre alap páncéllal nyomtatm végig, annyi lényem meghalt hogy nem volt miből kotyvasztani :)
  • IgH
    Ott mi a taktika amikor blue minionokat kell megmenteni a madarak elől? Mondja,h vmit a tojásokkal kell csinálni..
    Egyébként kb hány %-ánál vagyok a játéknak? Mennyi van még vissza?
  • Rennadant
    Hú köszönöm! Nem tudom megoldja-e a problémám, de legalább van mit csinálni. :)
  • vassyg
    miután kijöttél a sörföző túloldalán ott egy híd elötte 2 elfel, ott kell a vizidakotákkal átsunyulni a túlpartra a tekerőhöz, aztán hajrá...
  • Rennadant
    Már maxon vannak az arcanium cuccaim is.. :) A törpe királlyal viszont megfogtál, lehet nem csináltam meg.
  • vassyg
    törpe sörfözde ellopva, arcanium bánya kitisztva, törpe király+rollie megölve??? :)
  • Rennadant
    vassyg, mivel befejezted, elsősorban hozzád lenne kérdésem:
    mikor elviszi az overseer a szobrot, utána meddig kell várni, vagy mit kell csinálni, hogy folytatódjon a játék? Már egy napja csak mászkálok, mindent összeszedtem, törtem zúztam, és kezdem unni így. :)
  • gyuri12
    a fának a gyökerei hol vannak, én már bejártam a környéket,de nem találtam meg őket...asszem 3,vagy 2 még van:/
  • vassyg
    hmm aztmondtad megszerezted a tower heart-ot és ugye vissza is vitted a teleporthoz? mert utána meg kell adnia.
  • vassyg
    talán ha részleteznéd a problámát segítenék^^

Amúgy meg kivégeztem, nagyon jó kis játék nehéz lerakni. A story is rendben van a végén, van egy kis rövid(!) videó a tetteink következményéről, én próbáltam ahol csak lehet gonoszkodni de így is "csak" 48% corruption-om lett végül, utólag belátom mindenhol/mindenkit mészárolni kellett volna:) a fontos szereplőket ugyse lehet megölni.
  • Örm
    Visszamentem és megint visszaterepoltáltam a pályára, de még mindig 5 van. A towerben kell csinálni valamit?
  • vassyg
    telportálj vissza a towerbe, ott megkapod a max 10-et...
  • Sephi
    Nem lehet mert viz van odaig :(
  • Scofield
    Valaki már tart a ssivatagos pályán ??? Mert én most nagyon elakadtam és kéne egy kis help!!