26
Chrome 2
-
#26 Az első résznek hihetetlen jó volt a hangulata.Pár hónapja fölraktam a gépre,és ugyanúgy beleéltem magam.Szóval nagy kár érte. -
#25 Kár érte. Megnéztem volna milyen a Chrome világ az új 4-es engine-nel. -
#24 Sajnos igen a fenébe :( -
#23 Megbukott?! Őszintén azt reméltem valami infó mikor megláttam az új hsz-t. -
Klub #22 Na ennyit erről a játékról. -
#21 Elég sokáig hegesztik ezt a gamet.És semmi info róla mikor akarnak megjelentetni.Ugyan van a másik 2 techland game-el a Dead Island-al és a Warhound-al -
Gabyee #20 le tudta valaki tölteni a trailert? -
GrimReaper78 #19 Jaaa, én azt hittem, hogy a kettő ugyanaz és a Warhound az alcím :P
Jól megnéztem az oldalt ;) -
#18 Meg a másik Techland gamenek a WarHound-nak is ugyanigy néz ki a grafja :D -
GrimReaper78 #17 Igencsak pofás képek, látszik, ohgy ugyanaz a motor hajtja, mint a Call of Juarezt. A Chrome nekem nagyon bejött, a kiegészítője pocsék volt, ez remélhetőleg újra jó lesz. -
Gabyee #16 erről a kibasz worthplaying-ről sosem tudok letölteni:(
van vagy 4 server egyik sem műkszik -
#15 Képek + Trailer -
#14 Jól hangzik a mostrum kinyirásának elve! -
#13 Az új pc guruban megjelent egy kis info
első
Második -
#12 ígvyan nekemis tetszett
anno akkor az 1nek volt a legszebb hasonló grafikája...a far cry-ig :D -
#11 csatlakozom, valóban nagyon jót játszottam vele. A multiját nem próbáltam, mert annak idején a Battlefieldben nyomtam... Az első olyan fps-nek tartom ahol tényleg szépre sikerült a táj. Ráadásul óriási területeket lehetett, az akkori mércével, bejárni. Remélem yó lesz a 2-es is... -
#10 elsö multiját "probáltam".... :/ háát....ritka szar volt.De ezek a képek jópofának tünnek......akármi. :) -
Goth #9 Az első az egyik kedvencem fps-m volt... Remélem ehhez is lesz magyar szinkron =) -
#8 Hát nemtom...első egy nagy kalap fos volt...de ez a képek alapján nagyon ígéretesnek tűnik!! -
#7 jóak lessz -
Shadow_THH #6 loáál -
#5 -
#4 -
#3 -
#1 E3on a chrome2 is ottvan...
"És bizony a Chrome sem ússza meg a dolgot, ugyanis befutottak a második rész első képei. A képeket elnézve sikerült csiszolni a grafikán, és a képek is elég hangulatosak lettek." www.gamestar.hu