18
-
ropi21 #18 inkább donnie darco mint pillangóhatás.
imádom,amikor párhuzamot vonnak dolgok között amiknél nem túl erős a hasonlóság
film: nemrosz... a film végéig találgatsz,hogy mi is lehet a dolgok mögött, de ezen túl nem akkora az utóhatás mint pl a butterfly effect-nél -
Mashu #17 Blaze: Azért a Mullholland Drive elég érthetelen volt.
Ezt meg első nézésre lehtett érteni szerintem.
Aki meg akarja nézni ne olvassa tovább
Az egész film egy álom szerűség ami a fiu fejében zajlott le, halál közeli élelmény. Magát okolta a baleset miatt. Akik körül állták a baleset helyszínén meg a hozátartozói alkották az "álom" szereplőit. A bűntudat miatt szenvedett egész film alatt. -
Thief55 #16 Hát kb nekem is meg kell néznem még párszor, hogy rájöjjek bizonyos dolgokra... a végén tök sötétség volt nálam -
#15 szerintem nagyon jó film, tegnap este néztem meg. Nem sokban hasonlít a pillangóhatáshoz, inkább csak stílusában, egyébként két teljesen más világot tükröz a film. Más, és máshogyan jó.
Ajánlom mindenki nézze meg, ezt látni kell. -
blaze #14 Ezt a filmet hogy lehet összehasonlítani a Pillangóhatással? A Pillangóhatás egy kib... jó film, van története, cselekménye, mondanivalója, eleje, vége. Ez a film meg sz.tem egy nagy kaki. Se eleje se vége, a története meg a néző fantáziájára van bízva. Ez a film totálisan a Mullholland Drive-ra hasonlít, de ott legalább volt egy leszbikus jelenet Naomi Watts-al. Én elhiszem, hogy vannak hozzátok hasonló emberek, akiknek tetszenek az ilyen filmek, de megérteni nem tudlak titeket. -
#13 az első film aminél végignéztem a stáblistát a MOZIBAN :D
mert egyszerűen megneztük, és akkor ültünk a moziban, és az első kérdés ami felmerült bennünk a:
"MI VAAAAN?"
és az volt a vicces, hogy szinte nem értettünk belőle semmit még is egy marha jó film volt :) -
#12 A Pillangóhatás sokkal jobban tetszett, bár ez se rossz. -
kev #11 A film jó volt, bár nem hasonlítanám a Pillangóhatás-hoz. Más. -
Venom1986 #10 Jó kis film!Kb egy hónapja láttam -
#9 Éppen tegnap sikerült megnéznem, remek film. Én spec a trailer alapján valami 6.érzék szintű thrillerre számítottam, de ez a film egészen más.. És ki****ott jó.. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az ilyesmit.. -
winnie #8 szerintem ki van zárva.
azért nem éppen ugyanolyan. -
Jankec #7 Nah ha ez is akkora jó lesz mint a Pillangóefektus, akkor tuti megszerzem minél elöbb és meg is lesem:)
-
Abator #6 Érdekesnek ígérkezik, és ezt sajna nem sok filmről lehet mostanában elmondani ...
(Véletlenül a Mission Impossible 3 lett belinkelve filmelőzetesnek) -
echo #5 Nah erre kíváncsi lettem. Dícsérő kritika, dícsérő hsz-ek, na meg a pillangó hatás is bejött, azsem muszály lesz megnéznem :) -
#4 már láttam a filmet én is, és tényleg nagyon jó. a film az elejétől a végig érdekes, nem lehet unatkozni rajta. :) -
TommoT #3 Ja és télleg nagyon jó film. Többszöri megnézésre. -
TommoT #2 Hogy értelmezitek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?a végét, mi történt valójában? Ha csak a fiú agyszüleménye futott le volna, akkor a végén a doki miért kezd emlékezni -
winters123 #1 Nagyon jó film, meg úgy általában bejönnek a McGregoros filmek.
Egyetértek a kritikában leírtakkal ^^