6
  • asysoft
    #6
    Mivel itthon van pár SD-s cucc (jelenlegi fényképező, PDA, memóriakártyák), nem akarom ezt kidobni amiatt, mert Sonyt fényképezőgépet veszek. Ráadásul több készülék támogatja az SD valamelyik formáját (simán kívül -mini és -micro, valamennyihez van átalakító), mint amennyi a MemorySticket valaha is fogja. Ha választok, nyilván nem egy olyat fogok, amelyikhez vehetek új kártyát (jó drágán), aztán ha esetleg lecserélem, dobhatom ki... Kényelemről nem is beszélve: utazás alatt fényképezőgépből bármikor átrakhatom a kártyát, nagyobb képernyőn mutogathatom, stb...
  • strogg
    #5
    A sony memory stick -je kb: 2x drágább mint a sima sd kártya. Nem mind1.
  • Hedgehog
    #4
    Engem komoly érzelmek kötnek a pénztárcámhoz, ezért ha látom hogy pl. a compactflash cuccok jóval olcsóbbak mint a többi, fényképezőgépből olyat választottam, amibe az kell. Persze ez 1-2 éve volt, ma már biztos más a helyzet
  • sennatti
    #3
    Jó lenne, ha szabaddá tennék a forráskódját. Jobb mint az mp3. Hátha továbbvinné valaki. Csak az a hülye másolásvédelem. Pedig a minidisc sokra mehetett volna a másolásvédelmi baromságok nélkül.
  • fourgee
    #2
    Jézusom... Én soha nem a hozzá szükséges memória alapján választottam eszközt... :) A Compact Flash nem nagyon tetszik nekem, de mivel az általam kiválasztott fényképezőgépbe az kell, azt veszem, a telefonomba meg MMC kell, abba meg azt. Ha most kinéznék egy Sony gépet, akkor nem gondolkodnék azon, hogy abba mi kell, ha MemoryStick, akkor azt vennék bele. Nálad ez ennyire érzelmi alapon működik? :)
  • asysoft
    #1
    Hát igen, a Sony sosem tanul a hibáiból. iPod tört előre, de ők csakazértis natív mp3 támogatás nélkül adták ki az "mp3 lejátszóikat"... Megérdemli. MemoryStick is egy ilyen, többek között ezért is nem fogok Sony fényképezőgépet venni, de legalább a PS3-nál elkezdenek nyitni:)