NBA Live 2007

Oldal 1 / 20Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ugy tünik...
müködik még ez a fórum?
Vki megtudja mondani, h kell alley-up ot nyomni zsákolóversenyen?
Falconer
Tényleg, thx! <#vigyor>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tomika123: Superstar Trigger+jobb analóg(ez van a videóban is)
Sziasztok!Én új vagyok és csak ennyit szeretnék kérdezni:2 analógos gamepadom van és mégse tudok 360/720 fokos dunkokat a Slam Dunkon!Légyszi segítsetek!Írjatok ide vagy az e-mail címemre:[email protected]!Elõre köszönöm annak aki segít!
De a játékról ti is kérdezhettek tõlem!
webibebi
klikkelj a billre vagy gamepadra és válaszd ki amien néven elmentetted

msn:[email protected] bárki felvehet

Falconer
Srácok, irányításnál miért van az, hogy bekonfigolom rendesen ahogyan én szeretném, de mégis ugyanugy érzékeli, mintha alapbeállitás lenne?
Pedig elmentettem már vagy ezerszer, és nem megy 😞

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hali, légyszi segítsen vki!! Nemrég töltöttem le a game-t és van vele egy nagy problemám. A stadion padlózata teljesen fekete és kis pöttyök vannak rajta. Ez mitõl van? Légyszi segítsetek.
Lövésem sincs.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sziasztok
nekem olyan gondom van hogy, feltelepitettem az nba 2006,2007-et
és egyiket sem lehet irányitani se billentyûzettel se game paddal.
de látja a játék hogy ott vannak
nem reagál semmire
csak egérrel tudom a beállitásokat is beállitani.ha tud valaki segiteni akkor jelezzen
köszi elöre is
Én nem, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hy all. Én amikor szerelek az "s"-el állandóan defensive foul van és rohadt idegesítõ, tudtok segíteni ?
N1ggA
alapból "s"

Spread De Love!

hello hogy kel a 07-esben elvenni a labdát az ellenféltõl mert bármit nyomok nemszedi el
KeKKSZike
Pont ezt akartam mondani... 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

N1ggA
1. Vedd meg boltban.
2. Várd meg a 08-at 😊

Spread De Love!

Szeva!
Feltelepítettem ,crackeltem a játékot de indításkor hibát jelez,tud valaki megoldást?
Hello. A magyar kézikönyvét nem tudjátok hol lehetne letölteni. Angolul megvan de ezzel valahogy nem megyek sokra. Elöre is kösz.
báttyó02
F betü azis

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
elvileg már tudja(irtam privit)

Alapconfigon space
és te nem tod hogy kell slam dunkon eldobni a labdát?
nesto
és cselezni hogy lehet benne? akármit nyomok nem cselez

Meg keresõ rulz.

rushman
olvass vissza

nesto

báttyó02
õõ nekem ugyvan ha az F betüt lenyomom,akkor feldobja,ha meg hosszan nyomom,akkor pl lábai között dobja fel

Nemtom 😛.

Ha igen pls ide vagy privátba ird meg!Elõre is kössz
És fejbõl nem tudod?
nesto
heló, a hivatalos honlapról melyik nevezetû peccset kell leszedni ahhoz hogy cseréljen játékosokat? köszi

Gamepadon egyszerû, billen is egyszerû, neten valahol levan írva, de én nem emlékszem már rá :S.

NBA07ben slam dunk contesten hogy kell eldobni a labdát például a plazma tvre vagy akárhova
elõre is kössz
báttyó02
szvsz a haverodnál router van ami bezavaar

lenne egy nagy gondom hogy neten akarok játszani egyik haverommal de akár meddig várok nem akar csatlakozni hozzá és úgy se mûködik hogy õ csatlakozzon hozzám. de egy másik haverommal meg simán ment a játék még szinte várni se kellett hogy csatlakozzon. ez miért van?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

rushman
gamecopyworld

rushman
általában hónap végén derül ki, mit sikerült rajta fejleszteni

N1ggA
fönt van, de úgy se mûkõdik
másik: dynastyban fejleszteni szeretnék egy játékost, odamegyek assistantra a team staffban, kiválasztom a játékost, legyen 4 hét, de semmit sem fejleszt rajta. Hogy kell a játékosokat fejleszteni?

Spread De Love!

báttyó02
hivatalos peccset rakd fel
www.nba-live.com

N1ggA
mit is kell csinálni ha nem cserél a gép se magának, se nekem? 😊

Spread De Love!

köszike😊

Fókameister
lay up ziccer dunk zsákolás

és mi mit jelent??? mert a shoot-ot azt tudom 😊

és mi mit jelent???

N1ggA
alapbeállítás szerint S-Lay-Up D-Shoot E-Dunk

Spread De Love!

hali. vki segítsen pls mert egyszerûen rejtély számomra h hogyan kell zsákolni akár hol vagyok mindenhonnan csak dob meg dob... nem akar zsákolni sehogysem:S:S:S pls magyarázza már el vki a billkombinációt mert most nba-zek elõször... :S

N1ggA
és mûkõdik, köszi!!!

Spread De Love!

KeKKSZike
ss gombot nyomva tartod + offball gombot nyomod!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

N1ggA
nekem nem rippelt, de én se tudom, szerintem a PCsen nem is lehet

Spread De Love!

Sziasztok meg tudnátok mondani hogy hogy kell freesytle-t váltani? mert rippelt nba-m van és nincs benne a videó
Oldal 1 / 20Következő →