NBA Live 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
De a játékról ti is kérdezhettek tõlem!
msn:[email protected] bárki felvehet
Pedig elmentettem már vagy ezerszer, és nem megy 😞
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nekem olyan gondom van hogy, feltelepitettem az nba 2006,2007-et
és egyiket sem lehet irányitani se billentyûzettel se game paddal.
de látja a játék hogy ott vannak
nem reagál semmire
csak egérrel tudom a beállitásokat is beállitani.ha tud valaki segiteni akkor jelezzen
köszi elöre is
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Feltelepítettem ,crackeltem a játékot de indításkor hibát jelez,tud valaki megoldást?
és te nem tod hogy kell slam dunkon eldobni a labdát?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
elõre is kössz
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
másik: dynastyban fejleszteni szeretnék egy játékost, odamegyek assistantra a team staffban, kiválasztom a játékost, legyen 4 hét, de semmit sem fejleszt rajta. Hogy kell a játékosokat fejleszteni?
Spread De Love!
www.nba-live.com