Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a wizardot nem kasztként értem, hanem varázshasználóként.
Asmodianokról még semmit sem tudni, de ha ott is lesz summoner skillje vmelyik kasztnak, akkor sem ilyet fog nyomatni.
Wind Spirit. Wizardok idézhetik. 4 szintje lézetik, a fenti képen láthatjuk, hogy néznek ki az egyes szinteken.
Pokémon😄 Ez nem negatív jelzõ akart lenni (de tuti, h lesz vki, aki megszólja, miért ilyen animés), sztem nagyon beleillik Aion világába, és örülök, hogy végre egy mesésebb kinézetû MMO lesz!
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Bocs a kis off-ért, de sokan beleakadhatnak, és ráadásul még szárnyas emberkék is repdesnek benne helyenként. Mindenképp megtévesztõ. Akit érdekel azért vethet rá egy pillantást. 😉
és még jópár hsz..
neked is lehetne #311😄
amúgy repülésen, dizájnon, meg pár skilleffekten kívül nem sokat mutatnak, UI, karakteranim és egyéb mind L2-bõl van, mert azok még nem voltak kész akkor.
Excal1bur Leader of Sleepers
(nemsokára azért lesz itt modi)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
TESS, ezzel el leszel úgy 4 percig😊
+ még legalább 1 órányi anyagot találsz YouTubeon.
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Kasztokhoz: késõbbi oldalon írják, hogy orosz forrásból van, és hogy csak spekuláció (aka. semmit nem tudnak õk sem) Szal egyelõre marad a 6/6.
MÁS:
Koreai interjút lefordítottak, pár új infó:
- 10 trading profession, vagyis craft szakma lesz, ám valami újfajta megoldással, mert nem akarják, hogy a játékos állandóan farmolja a cuccokat.
- PLUSZ! Ami nekem nagyon bejön:
Ha egy állatkát sokat farmolnak, akkor ugye a piacon idõvel lemegy az ára. No, ennek az lesz a következménye (amellet, hogy egy ideig nem menedékbe húzódik, ahogy arról már írtam lentebb), hogy az állat megszedi magát, és erõsödik!!! Szal itt is bejön az élõ economy dolog, im lovin it!
- Repülés irányítása fpsekhez hasonlatos lesz, szal az általam is remélt egér+wasd, q-e, y-c gombokkal történik majd. Megnyugodtam😊
Be Positive! MMO GAMER
Nem emlékszem, hogy jött volna errõl hivatalos megerõsítés, nem a "szerintem ezek lesznek" topik?