Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
köszi
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez a tûz eleme, így gondolom még 2 lesz😄
Hasonló tulajdonságok, 4 szint:
Nekem spec a 3. szint jobban tetszik, mint az utolsó.
A másik érdekes dolog, h azt írják: "who became specialized in summoning magic"
Szal külön summoner class nem lenne, hanem skill-tree szerûen dönti el az egyik kaszt, hogy most summoner (4 elementál és azok szintjei?), vagy mondjuk protector lenne?
(A teljes cikk a hiv oldalon, plusz a képek külön, a concept részlegen)
Enjoy
visszakanyarodva a játékhoz. E3-on végre felfedik a másik oldalt is! Ha tényleg karácsonyra tervezik a megjelenést (hmhm), akkor nem sok választásuk maradt a promózásra.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1.:Imádom a fizikát!Nagyon jo hogy lesz az Aionban!
2.:Úgylátszik én vagyok az egyetlen aki szereti a WASD-ot!Szerintem az a tökéletes irányitás......pedig utálom a WoW-t
3.:Az ugrálás engem nem idegesit söt nekem tetszik poén szoval engem nem érdekel ha ugrálnak pvp-nél vagy bárhol....ugyis leölöm öket<#crazya>#crazya>
Be Positive! MMO GAMER
persze gw-ben nics azért olyan maga szintü arrébbugrálás, de én csak annyit irtam h akár fb elöl is el lehet oldalazni😊 a lényeg h ez is minimális szintü kitérö manöver végülis megakadályozod h találjon😊 de persze ez a rendes támadásoktol nem véd, gondolom arra gondolsz aion-ba h egy-egy vágás elöl is el lehetne ugrani😊
+ ott van, amit janus84 is írt, nemhiszem, h itt sokan kattintgatni fognak, még akkor sem, ha a bázis fõleg koreai játékosokból fog állni.
Sztem wow irányitás > L2, viszont nagyonsok dologban L2 > WoW, ugyhogy én bizom benne, hogy pont kedvemre fog keveredni a jatek. 😊
Jah es L2Goku valoban véleményt nyilvánitott, csak épp a topikot nezte el, a wow fikazassal menjen wow topikba. 😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Nem mini, de kieg lesz😊
Be Positive! MMO GAMER

A cikk, tömören: (magát a cikket ITT találjátok)
Sanctum Elysea fõvárosa, számos nép otthona, de fõleg Elyosok lakják.
Azariel uralkodása alatt még csak egy kastély volt, de a Balaurok és Asmodiaiak elleni háború alatt társadalmi gócponttá is kinõtte magát. A nagy katasztrófa után - a szétszakadás után - az Öt Szeráf (maga Azariel is) együttesen a levegõbe emelte az egész várost, így óvva meg azt az állandóan fenyegetõ támadásoktól.
Ám ez késõbb negatív dolgokat is vonzott maga után, hisz az ott élõ tömegeket elég nehézkes volt állandóan szállítgatni a földfelszín és a város között. Ezért egyfajta külváros is kialakult Sanctum alatt.
Híres építményei közé sorolják pl:
Airship Port (légi kikötõ, árukereskedelem és utazással kapcsolatos hivatalok)
Kibelium - Elysea legnagyobb épülete (célja ismeretlen, valszeg itt a kormány székhelye)
Továbbá vannak gyakorlóiskolák Daeva tanoncoknak, piacok, bankok és más hasznos dolgok.
A városnak van egy rejtett, szent kerülete, ahová csak a beavatott Daevák léphetnek be...
Még odaírták, h ez a név nem biztos, h végleges.
Azt hogy tették bele a CryEngine 1.0-ba? Vagy sutyiban upgradeltek a fejlesztõk a 2.0 motorra???