Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
jah nem tettem hozzá, hogy ha esetleg nem jönne át az irónia: aki megválszolja kap egy bocicsokit...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
megválaszolná nekem valaki, hogy a levegõbe hogy oldjátok meg az irányítást WASD nélkül? mert ha ÉK fele akarok emelkedni kb 10 métert, szeretném tudni, hogy oldod meg klikkeléssel?
köszi

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Zomil
szép 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Úgylátszik mégsem annyira üres ez a hét, itt a köv lény a summoner ágra specializálódott varázshasználóknak!
Ez a tûz eleme, így gondolom még 2 lesz😄
Hasonló tulajdonságok, 4 szint:
Nekem spec a 3. szint jobban tetszik, mint az utolsó.

A másik érdekes dolog, h azt írják: "who became specialized in summoning magic"
Szal külön summoner class nem lenne, hanem skill-tree szerûen dönti el az egyik kaszt, hogy most summoner (4 elementál és azok szintjei?), vagy mondjuk protector lenne?

(A teljes cikk a hiv oldalon, plusz a képek külön, a concept részlegen)

Hogy ne töltsük oly eseménytelenül a hetet, és mert amúgy is elég sokan érdeklõdtek pmben, feltettem ftpre a hiv. oldalakon hallható számokat. (3 darab + az egyik vágott verziója)

Enjoy

csak enyit írtatok amíg nem voltam, kevés. én is szeretem a wsad-t fõleg mert fpst és mmorpg-ket szeretem. engem nnem fog zavarni ha ugrálnak de akkor már inkább repüljenek el azért van az a képesség és jobbna is néz ki ha a warriort a földrõl dobálod meg tûzgolókal

TQ cheater
Amugy Janus vedd ki a nyelved a popsikájábol(csak gyakorolok)😄

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
janus84...ott a pont!

Be Positive! MMO GAMER

<#puszis>

visszakanyarodva a játékhoz. E3-on végre felfedik a másik oldalt is! Ha tényleg karácsonyra tervezik a megjelenést (hmhm), akkor nem sok választásuk maradt a promózásra.

Zomil
tévedsz, én is szeretem a wasd-t 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lyanat pont azért szeretjük, mert ilyen 😄

TQ cheater
Ja bocs hogy megin szolok:
4.Lyan Kyj te cinikus vagy!#368<#nyes>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Sziasztok!Lenne egy pár hozzászolásom:
1.:Imádom a fizikát!Nagyon jo hogy lesz az Aionban!
2.:Úgylátszik én vagyok az egyetlen aki szereti a WASD-ot!Szerintem az a tökéletes irányitás......pedig utálom a WoW-t
3.:Az ugrálás engem nem idegesit söt nekem tetszik poén szoval engem nem érdekel ha ugrálnak pvp-nél vagy bárhol....ugyis leölöm öket<#crazya>

Be Positive! MMO GAMER

Pontosan, ahogy mondod! 😄 Kerestem egy videót, amin a sziklafalnak csapódik a FB, nem az ellenfélbe sajna nem tlálom. Amint meglesz majd linkelem.

Zomil
még egy kis off:
persze gw-ben nics azért olyan maga szintü arrébbugrálás, de én csak annyit irtam h akár fb elöl is el lehet oldalazni😊 a lényeg h ez is minimális szintü kitérö manöver végülis megakadályozod h találjon😊 de persze ez a rendes támadásoktol nem véd, gondolom arra gondolsz aion-ba h egy-egy vágás elöl is el lehetne ugrani😊

Kite az más. Meg a miss, dodge, evade is más, meg az is amikor a lassító wardban futsz a bunyithumperek elõl, vagy amikor nem állsz a met.showerben 😄 de olyan hogy látod a fireballt hogy közelít, és ugrassz balra egy nagyot és a füled mellett elzúg az is más. 😊 de ez már nagyon off bocs. Olyat én nem láttam még GW-ben, hogy az ele kasztol egy FB-t, én meg elkezdek szaladni, szlalomozni, aztán hehhh mellé :p Remélem Aionban lesz ilyen móka.

Zomil
"Nem lehet GW-ben semmilyen kitérõ manõvert alkalmazni" tévedsz ugyanis lehet, ezt hivják ugymond kite-olásnak mikor pl lightning orb,nyilvesszö stb. elöl kitérsz

Nem lehet GW-ben semmilyen kitérõ manõvert alkalmazni, és még más mmo-ban sem láttam, hallottam ilyet. Meglátjuk mennyire lesz játszható. Szerintem jópofa ötlet.

Zomil
egyébként ha már wasd-röl van szó sztem GW-ben pont el van találva nincs eszetlen ugrálás, de arra pont jó h pl egy nyilvesszö v tüzlabda elöl elugorj😊

lentebb már írtam, h mindkét irányítást beteszik, nemtom mit paráztok😊
+ ott van, amit janus84 is írt, nemhiszem, h itt sokan kattintgatni fognak, még akkor sem, ha a bázis fõleg koreai játékosokból fog állni.

Nézzetek meg pár videót. Fogjátok látni, hogy repkednek a levegõben pl pvp közben is, és mint ígérik lehet a külömbözõ csapások, tûzlabdák elõl kitérõ manõvereket végrehajtani, nem ugy mint a wow-ban, hogy végigmegy a csík éshabizony végigért akkor az már talál is. Itt majd el lehet hajolni, zuhanórepülni. Tudod, mint amikor CS-ben bemégy a fedezékbe amikor lõnek, meg ugrálsz, hogy nehezebb legyen eltalálni :p Mindemellett mivel teljesen 3D-s mozgás van levegõben a WASD (elõre,hátra,oldalazások) minimum szükségesek, lehet nem is lesz elég. Levegõben vicces lenne click and m. mozgás, nem sík terepen mégy, hogy kattolsz a földön és odamegy a karid. Mondjuk egy 3d-s szemüveggel térben fénycekával, még lehet oda is találnánk ahova szeretnénk 😊 Ugarbugráról, meg annyit, hogy erõsen platform elemekkel lesz tûzdelve a játék, ahogy én eddig kivettem. Lesznek ügyességi ugribugri részek, ahol bizony szépen lelehet zúgni(leszakadt hídon átugrás), mászkálás indákon, és remélem sok hasonló.

Sztem is felesleges a WASD, ez a 4 gomb pont 1-el több mint amit l2-ben átlagban hasznalni kell, túl sok. 😛 😊
Sztem wow irányitás > L2, viszont nagyonsok dologban L2 > WoW, ugyhogy én bizom benne, hogy pont kedvemre fog keveredni a jatek. 😊

Jah es L2Goku valoban véleményt nyilvánitott, csak épp a topikot nezte el, a wow fikazassal menjen wow topikba. 😊
Gordis2k
Nem volt felesleges! Vélemény volt és hozzátenném WASD szerintem is értelmetlen ugrabugra gagyi lesz tõle...azon szét röhögöm magam mikor az a pvp, hogy körbe ugrálnak mint a bohocok és ugy támadnak.. ennek ellenére nagyon várom az aiont reménnyel. Tudni valamit a mikortokról?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

kösz, h megosztottad velünk eme teljesen felesleges hozzászólásodat. további szép estét.

L2Goku
Eleg Gaz hogy MMORPG be WASD vel kell jaccani , ez nem CS vagy masik FPS hogy WASD kell , Lasd L2 : Imba Config Tipikus az az MMORPG nem mint a Szaros WOW ami DedoGame. WoW az egy Rakat fos 100 ertelmes emberbol 99 aztmongya hogy fos xD aki meg nem az Hazudig Maganakis

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

na végre hír

TQ cheater
Aha thx

Be Positive! MMO GAMER

igen, 06-os E3-on mondták egy interjúban.
Nem mini, de kieg lesz😊

TQ cheater
Hali!Megin olvasgattam a topic elejét és megakadt valamin a szemem...#120."Az elsö küldetéslemezben már választhato kaszt lesz a YONG is!"----a küldetéslemez=minikieg.??És ez igaz egyáltalán?

Be Positive! MMO GAMER

Hoppá, még 2 kép😊

én azt is olvastam 😊

Zomil
lol nekem Sanctum key jutott eszembe a gw-böl 😄

burger king hol van????

Új cikk! - Ezek szerint heti rendszerességgel kapunk némi infót? Nem lenne rossz😊

A cikk, tömören: (magát a cikket ITT találjátok)

Sanctum Elysea fõvárosa, számos nép otthona, de fõleg Elyosok lakják.
Azariel uralkodása alatt még csak egy kastély volt, de a Balaurok és Asmodiaiak elleni háború alatt társadalmi gócponttá is kinõtte magát. A nagy katasztrófa után - a szétszakadás után - az Öt Szeráf (maga Azariel is) együttesen a levegõbe emelte az egész várost, így óvva meg azt az állandóan fenyegetõ támadásoktól.
Ám ez késõbb negatív dolgokat is vonzott maga után, hisz az ott élõ tömegeket elég nehézkes volt állandóan szállítgatni a földfelszín és a város között. Ezért egyfajta külváros is kialakult Sanctum alatt.

Híres építményei közé sorolják pl:
Airship Port (légi kikötõ, árukereskedelem és utazással kapcsolatos hivatalok)
Kibelium - Elysea legnagyobb épülete (célja ismeretlen, valszeg itt a kormány székhelye)

Továbbá vannak gyakorlóiskolák Daeva tanoncoknak, piacok, bankok és más hasznos dolgok.

A városnak van egy rejtett, szent kerülete, ahová csak a beavatott Daevák léphetnek be...

Még odaírták, h ez a név nem biztos, h végleges.

Akkor cserélgetik az NCSoftos oldalon a képeket, mert nekem újak voltak, ezek szerinte megéri felnézni néha. 😊

Ezek voltak a legelsõ képek, amik megjelentek a játékról. Függetlenül ettõl, az elsõ sorban levõk sztem mindent ütnek😊

Új képek ---> KATT
legalábbis én még nem láttam õket. Szép a "sárkány?" 😊

Hmm Arthas! Látom te készültél rendesen! <#email> 😊

Arthas
Kár😞

Örülök! 😊 Kövek gördültek rendesen.

nem lesz benne dx10

akkor most lessz állatkertes bácyi is???<#idiota>

DX10?
Azt hogy tették bele a CryEngine 1.0-ba? Vagy sutyiban upgradeltek a fejlesztõk a 2.0 motorra???

én akkor most megszóülom hogy milyen kinézete van. de tetszik

Zomil
lol akkor mégis jól gondoltam 😄

Nem, ez a fehérebbeké. Az elõzõ csak poén volt😉

Zomil
jah h ez a pesszimista oldal lovacskája? 😊 akkor a másik tényleg rozsaszin lesz😄DD

Lovacskaaa! 😄 Nagyon aranyos. 😊 Mennyien vágynak már ilyen világra, és a sok konzolos is végre kiélheti magát. Hanyszor hallottam már, hogy milyen jó lenne valami anime fílinges mmo (nem csak Koreának). Nem hinném amúgy, hogy bárki lemerné szólni, még akinek nem tetszik az ilyen világ, az is kereste az állát, amikor meglátta az eddigi videókat. Köszönjük az uj híreket Lyana! 😊

ugyanez, csak rózsaszínbe<#beka2>

Zomil
gondolom az vmi darkosabb tipusut 😄