Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és ugybár elvileg még a héten kikerülünk hivatalos oldalra hivatalos oldalként 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én megvagyok elégedve az eredménnyel amúgy^^
Ha bármi hibát találtok, vagy egyéb észrevételeteket légyszi írjátok meg az oldalon, hogy utána járhassunk!
A FAQ-ot csak elkezdtük, mert ötletünk se volt, mit tartalmazzon, szintén a fórumba lehet kérdéseket tenni, ebben segítsetek!
más téma: Wáá megvan a zenééém eddig csak YouTube vidin volt meg most már megvan mp3 ba is nagyon kirááály(latinos zene és baromi jó,akit érdekel pm me "nem linkelek a multori miatt")
csak még megbeszélem Lyana-val, de jelenleg vmiért nem müködik az msn-je 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Már megjött a válasz, hivatalos oldal leszünk! De amíg el nem rendezzük a dolgokat, nem indulunk el.
Egy tört szerver létrehozásának esélye nagyjából egyenlõ a nullával, egy élvezhetõ és mûködõképes szerver pedig teljességgel lehetetlen.
Elég szomorúnak tartom, hogy egy ilyen csodálatos játéknál ilyen dolgok felmerülnek egyáltalán. Aki tudja, hogy egy mmorpg mit nyújt annak a havidíj nem összeg. Akinek nem lesz rá pénze, az mégha lesz tört szerver, akkor sem fogja tudni rendesen élvezni a játékot.
Szvsz elég kevés olyan ember van számítógép mellett, aki némi ügyeskedéssel, spórolással ne tudná megoldani ezt az összeget annak tudatában, hogy mit kap érte cserébe.
U.I.: Nem túl sokan mennek? Több millióan! Játszanak free szervereken! L2 tön egy felmérés szerint többen mint officiálon ugyanis ezeken a szervereket 10ed 100ad 10000ed annyi munkával lehet maxos karid. Becslések szerint 10000-15000 free server van... átlag 500játékossal.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
megj.: boldog vagyok.....(nem a törlés miadt😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
やられたらやり返す。倍返しだ!
Be Positive! MMO GAMER
amugy nem sokáig kell vele tört szeron játszani mert ha kijön az ep2 ingyenessé teszik az egészet
Láttam valahol egy infót, hogy ECSoft csinálta az RF-Online nevû gamét is, és azzal régebben játszottam. A Karakterek igen hasonlatosak abban az RfOnline Cora faj karaktereire, meg a class-ok is nagyon hasonlóak. A látványvilága egyébként király az RFO-nak is (szerintem), bár tény, hogy az RFO egy régebbi game, de szerintem a fiúk arra alapoznak. (Rengeteg a hasonlóság az Aionnal). Talán az volt a beletanulási folyamatuk része, és most megmutatják, a tapasztalataikkal mit lehet kezdeni.
Javaslom az érdeklõdõknek, hogy nézzék meg az RFO-t, amíg kijön az Aion. Vannak belõle tört szerverek (régebbi patch-ekkel), hogy el lehessen dönteni, akar-e valaki fizetni érte. És a hangulata jó elõkészítõ. Én biza elõszedtem.<#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
OFF
Mercuryn
ON
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
やられたらやり返す。倍返しだ!