Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesss
bummm hecccsát.... <#violent> jáccani akarok már<#gun><#vigyor5>

yesss
lol most hogy látom milyen kasztok lesznek több dolog is érdekel nagyonjó oldal lett(mégegyszer mondom)

TQ cheater
Ya elég zsír az oldal,mondjuk reggelni nem tok😄

Be Positive! MMO GAMER

yesss
lol még zene is van...😊

yesss
nagyon brutál lett grat mindenkinek... szép munka😊

Zomil
yeyeye😊

jah és ugybár elvileg még a héten kikerülünk hivatalos oldalra hivatalos oldalként 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ERRE TESSÉK!😊

Én megvagyok elégedve az eredménnyel amúgy^^

Ha bármi hibát találtok, vagy egyéb észrevételeteket légyszi írjátok meg az oldalon, hogy utána járhassunk!

A FAQ-ot csak elkezdtük, mert ötletünk se volt, mit tartalmazzon, szintén a fórumba lehet kérdéseket tenni, ebben segítsetek!

yesss
ohh ez baj...😞

más téma: Wáá megvan a zenééém eddig csak YouTube vidin volt meg most már megvan mp3 ba is nagyon kirááály(latinos zene és baromi jó,akit érdekel pm me "nem linkelek a multori miatt")

Zomil
amugy én már szivesen közzétenném az oldalt 😊
csak még megbeszélem Lyana-val, de jelenleg vmiért nem müködik az msn-je 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

yesss
milyen beszélgetést inditottam el....😄

Na hát ezt jó tudni, köszke.

Nem a világot, maga a torony neve Aion, ezért az alcím. A játék teljes címében az AION szó után kettõspont is van, csak ezt általában szépen lehagyják, vagy kötõjellel helyettesítik.

"a görögöknél a végetlen idõnek megszemélyesítése" Szerintem ez a kolcs, mert hogy az alcim, az hogy : Az örökké valóság Tornya, vagy torony az örökkévalóságban. De ez csak jó pofa, szerintem semmit nem akart jelenteni, pusztán csak a világot nevezték igy el, bár kitudja, igazából erre csak a tervezõk tudnának választ adni

bodesz
szóval Aión egy mitológia személy volt? nemujdonság hogy neveket lopkodnak görök mitológiából sztem...meg lehet nemis onna nvették bááár ki tudja :o

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

yesss
csak siesstek mert nagyon érdekel...😊

erre én is gondoltam de majd megnézem a programnak a listályát és akkor majd megmondom hogy vannak e wow-hoz és l2-höz hasonló játékok

Na ez egy jó hír gratula hogy hivatalos oldal lehettek :9 remélem hamarosan elkészültök. további jó munkát hozzá.

Errõl nincs infó, de az biztos, hogy még lesz pár olyan dolog, amitõl hátast fogunk dobni.

Már megjött a válasz, hivatalos oldal leszünk! De amíg el nem rendezzük a dolgokat, nem indulunk el.

yesss
mikorra jönmeg az üzi merthogy már elküldtétek a kérelmet egy ideje😊 vagy addig adjatok linket pls

yesss
hehe lesz házzaság Aion-ba?? mert Silrkoadba most mutizák meg az esküvõi ruhákat

+ még tucatnyi mást, különbözõ nyelveken😊 Bár a címhez talán ez áll a legközelebb😉

yesss
hehe mit is jelent az Aion??

yesss
én nem azt mondtam hogy van de ha van is akkor se verik nagy dobra.... Meg valóban nem nagy összega havidíj és össze lehet hozni valahogy viszont ha egy game free akkor van ugye fizetõs szolgáltatás benne és azok kifizetésével lehet hogy többre jösz ki mint ha havidijat perkálnád csak.

Egy tört szerveres játékélmény (ha lehet egyáltalán élménynek nevezni) semmiben nem hasonlítható egy rendes szerver által nyújtott lehetõségekhez. Az egész pont csak az értelmét veszíti el. A havidíj nagyjából annyi, mintha az ember elmenne 1 este szórakozni. Akinek az ideje, energiája engedi, annak egy mmorpg a nap 24órájában bármikor korlátlan ideig kikapcsolódást, szórakozást nyújt. Rettentõ jó kapcsolatokat lehet kiépíteni, barátokat és életreszóló kapcsolatokat lehet szerezni. Jelenleg nem tudok ennyire minimális áron ilyen tartalmas idõtöltést mondani.
Egy tört szerver létrehozásának esélye nagyjából egyenlõ a nullával, egy élvezhetõ és mûködõképes szerver pedig teljességgel lehetetlen.
Elég szomorúnak tartom, hogy egy ilyen csodálatos játéknál ilyen dolgok felmerülnek egyáltalán. Aki tudja, hogy egy mmorpg mit nyújt annak a havidíj nem összeg. Akinek nem lesz rá pénze, az mégha lesz tört szerver, akkor sem fogja tudni rendesen élvezni a játékot.
Szvsz elég kevés olyan ember van számítógép mellett, aki némi ügyeskedéssel, spórolással ne tudná megoldani ezt az összeget annak tudatában, hogy mit kap érte cserébe.

Gordis2k
Ha ez így van akkor miért nincs: CoH/CoV free(nc soft), LoTRO free, EQ2 free, eveo free és még sorolhatnám ugyanis összesen 2 játékot a WoWot és az L2 sikerült igy ellopni, mert akkor még(4éve) erre nem vigyáztak mikor az alap programot megirták.

U.I.: Nem túl sokan mennek? Több millióan! Játszanak free szervereken! L2 tön egy felmérés szerint többen mint officiálon ugyanis ezeken a szervereket 10ed 100ad 10000ed annyi munkával lehet maxos karid. Becslések szerint 10000-15000 free server van... átlag 500játékossal.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

yesss
Mindig hibázik valaki ezért ilyen szerencsétlen az emberiség....

Gordis2k
Ahoz kell az eredeti Server kliens! Ami WoWnál és L2 nél is szabadon repked a neten. Hidd el az Aionnal nem követik el ezt a hibát!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

yesss
Gondolatm hogy törlöd na mind1 ez is megvolna az elsõ törölt üzenetem😄 bünti pontot nem adsz vagymár adtál??

megj.: boldog vagyok.....(nem a törlés miadt😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye nincs harag?😊

Győri Devi
sztem ez az aionnál nem lesz kivitelezhetõ és egyetértek az elöttem szolok véleményével miszerint semmi értelme

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Eredeti #1122 törölve. Van erre egy másik topik, oda lehet.

yesss
jaja én is hallotam hogy tudnak szervergépeket csinálni csak tényleg nem túl sokan mennek akkor (kb 5-6 ember)

TQ cheater
Háát igen,ugy a pvp-röl meg a dungeonrol is le kell mondanunk,bár jo lenne ingyenesen játszani😊

Be Positive! MMO GAMER

Zomil
ugye 500ezer Ft-os szervergéped van? amugy sok értelme nem lesz ha 10ember fenn lehet a szerveren 1szerre 😊

az egyik haverom leszedett egy olyan programot amivel a saját gépét játékszerverré tette. a szerver akkor müködik ha a gép be van kapcsolva .õ pl wow szervert hozott létre. ezt majd aionál is meg lehetne nézni és akkor majd jöhetnétek az én szerveremre ami inygenes lenne. de még nem néztem meg a programot hogy hogy mûködik ugyhogy lehet hogy ez is csak álom marad.

Zomil
jó játék az rfo csak nekem kicsit unalmas mivel tömény grind a küldik kimerülnek annyiben h ölj meg 100zöld békát majd ha ez megvan jöhet a 100kék is...szoval meguntam, viszont szép kis játék és a classok is jók😊

amugy nem sokáig kell vele tört szeron játszani mert ha kijön az ep2 ingyenessé teszik az egészet

Néztem a http://www.aiongenesis.com/index.php?page=theclasses.htm oldalon a lehetséges classokat, és hát mit is mondjak? Emlegetik a pet-et is.
Láttam valahol egy infót, hogy ECSoft csinálta az RF-Online nevû gamét is, és azzal régebben játszottam. A Karakterek igen hasonlatosak abban az RfOnline Cora faj karaktereire, meg a class-ok is nagyon hasonlóak. A látványvilága egyébként király az RFO-nak is (szerintem), bár tény, hogy az RFO egy régebbi game, de szerintem a fiúk arra alapoznak. (Rengeteg a hasonlóság az Aionnal). Talán az volt a beletanulási folyamatuk része, és most megmutatják, a tapasztalataikkal mit lehet kezdeni.
Javaslom az érdeklõdõknek, hogy nézzék meg az RFO-t, amíg kijön az Aion. Vannak belõle tört szerverek (régebbi patch-ekkel), hogy el lehessen dönteni, akar-e valaki fizetni érte. És a hangulata jó elõkészítõ. Én biza elõszedtem.<#vigyor2><#integet2>

Zomil
😊

Küldtem egy levelet egyik belsõs ismerõsnek, hogy nézzen utána a kérésünknek, ha minden igaz, holnap vissza is ír/meglesz az eredmény.

Looooser
beb***na csekkeljétek le még 1xr

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Zomil
csak nem 😊

más cím lett megadva, lehet😊

Zomil
kezd idegesiteni h nem jön semmilyen email 😞

Looooser
hát figy ha megkapjátok az engedéjt elmondom alpból fogtok okosságokat kapni olyat amit mi 1 vagy 2 héttel késöbb kapnánk 😊
OFF
Mercuryn
ON

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

még nem kaptunk választ + igyekszünk tartalommal feltölteni. Bár azt a kevés infót, amit eddig kaptunk már átnéztük😊

Egyébként hogy áll a fan oldal? 😊 Még nem kaptátok meg az engedéjt vagy mit amire vártok? már én is kivivagyok az oldalra, biztos jó munkát végeztetek

majd az ottani topikban vagy privátban, köszi

cabalozok
Én is calaozok amég ki nem jön az aion, ti melyik szerveren játszotok?
Győri Devi
azzal nincs is semmi baj 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

yesss
lol maugy biztos én vagyok az mert megnéztem az adatlapod Skiza...