Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A leírások szintén "for '06 E3 client only (+G*)". Azért körvonalakban lehet látni mire mennek az adott kasztok.

Egy Wizard: Divine Power Explosion - Level 4-et nagyon szívesen kipróbáltam volna😄DD

LIST of Pre-Alpha Skills
Itt van néhány tervezett, de tény, hogy az assasin skillek nincsenek köztük, de pl. ranger van.

Idézet az oldalról:

"Az Asmodianokról legkorábban a koreai zárt béta után közölnek információkat."

Skill-leírást egyetlen kasztból sem láthattunk, a GC-s videken láthatókat direkt a rendezvény miatt készítették. A '06-os bemutatóvidek között mind a 4 iskola szerepel, nagyobb részében meg pont hunterrel mennek.

Looooser
Ahogy nézem az oldalakat a videókat azt veszem észre hogy mintha mindegyik csak az egyik frakcióról szólna a magyar oldalon fennt van egy lehetséges repülési mód.. olyan mintha csak az Elyos frakciót favorizlnák... ám de még egy apróság nem látok a vidikben vagy a képeken Archereket vagy akár egy assassin skillt... ez kicsit zavaró

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Zomil
hát ez tényleg igénytelen😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A community page elsõ lapján, a random címek közé igénytelenül be van dobva. Hétvégéig van idejük😊

yesss
wááá új logóm van (közérdekû közlemény😊 a lógómûhelyben csinállták Álatlános eszmecsere

Zomil
lehet h vak vok de én nem látom 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A héten normálisan is felkerül..legalábbis remélem😊

Győri Devi
hmm a hivatalos oldalon kirakták a magyar lap linkjét 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Hehe! Egyébként mit számít, hogy hány GB? Van 300-ad nem? Az bõven elég lesz! 😄

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

Gordis2k
lol egy giga?... A lienage jelenleg(ami messze nem tartalmaz annyi texturát de kb ugyan akkora lehet) 4giga és telepitve 7giga szoval SZVSZ 7-9giga lesz a cuc és minden kieg kb 1giga mint az L2nél is.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

szerintem nagyobb betükkel kéne írni a fórumot hogy mindenki észre vegye

yesss
látom kaptatok egy pár noob-ot a hivatalos oldalra.. félek hogy új hír már csak okt 31.én jön😞

Looooser
aha értem

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Egyfajta körlevélként mûködik a dolog, ha van új, hiv. infó, azt automatikusan elküldik a rendszerükben szereplõ oldalaknak. + Néha egy-egy nagyobb angol lap kap vmit, aztán, majd ha elkezdik hirdetni a játékot, majd az infókat is szépen szétszórják, hogy zajosabb legyen a légkör.

Looooser
Off
nem vagyunk túl jó pajtik mint az õ reply-jében olvashatod XD
ON
am tényleg hogy most ti vagytok a hivatalos magyar lap nem kaptok belsõ infókat?

yesss
le van tiltva meg én is levagyok asziszem😄

Zomil
és msn-en/privátba nem lehet megbeszélni?...

yesss
nyugi csak nem tudom a holnapi órarendem...

Igazán elgondolkodhatnál, milyen fórum/topik is ez.
Moderáld már magad egy kicsit!

yesss
igazad van

holnap hány óránk lesz?

Looooser
Hát pl nekem nem mert nem toom hogy a 300 gigámból mennyit szánjak rá XD

Zomil
hát a bétának sztem annyi, de a rendes sztem több helyet fog foglalni

amugy nem mind1 neked?😄

yesss
keresztkérdés: kb mekkora lesz a telepítõje a játéknak 1 giga?

yesss
igaz....

persze, újaknak jobban örülnénk, nem?

yesss
és az baj??

GC-s képek sajna😞

yesss
tök véletlenül talátam friss képeket asziszem még nem mutatta itt õket senki

Hátõõ mindenesetre brutális játék lesz! WoW-os irányítás szal az nálam pl egy brutális + pont! Remélem open beta lesz! 😊

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

yesss
ugyan én sose unatkozom most is pk2-t modosítok vicces mert ha sikerül akkor rögtön lvl 80 ról kezd a karim😊

Hát ez spec egyátalán nem lenne vicces. Én elhiszem hogy unalmas várni, de ilyen azén ne forduljon meg a buksidban okés? 😊

yesss
azon gondolkoztam hogy tök vicces lenne ha bejelntenék hogy mégsem fejlesztik tovább a játékot...😊 és köszönyük a türelmüket mert hiába vártak nem lesz játék😄😄

yesss
na mi történt mindenki jáccik vagy mi??😊

Zomil
kérdezd meg mert azt tudom h a frame-el kéne megoldani csak az nekem kinai😄

ha gondolod akkor megkérdezhetem ismerõsömet mert õk meg tudták oldani. vagy adok ts ip-t és megbeszéled velük

Zomil
3zene van de még dolgozom rajta h folyamatos legyen

Töb zene van, legalábbis ketõ biztos van, mer egszer én végig tekertem a számot, és jött a következõ. Csak ugye mindig ujra kezdõdik a zene ha mondjuk mindig másik zene kezdõdne ujra az mondjuk fain lenne. De a zene legyen a legkevesebb, ez az oldal istenkirály és késsz.

Looooser
legalább több zenét tegyetek be... szó elírási hibáért is szóljunk? na mind 1 grat az oldal elsõ osztájú de a zene megõrít...

ne is mondd, engem is rohadtul idegesít, ki is nyomom a hangfalat😊

Zomil
ezen én is akarok változtatni csak még nem sikerült rájönnöm a modszerre(illetve a modszer megvan csak használni nem tudom) XD

na nkem ami nem tetszik annyira mert nem szeretem hogy a zene újratöltödik mikor pl belépek a képekhez. ezen lehetne változtani. nem szükséges így is király

ja tudom ,de most azért vagyok iylen mert ma már minden összejött ami jó, meg ami rossz. és az oldal ami nagyon király, na még mindig annak a hatása alt vagyok.ne nézzetek rám csúnyán, tudom hogy hülye vagyok

yesss
ez igen kemény szöveg...😄

nem tudok mondani semmit mert mert még nem néztem meg. de olyan nincs hogy tökéletes. de legyen

A "mit javítani"-t írd be a fórumába légyszi kicsit konkrétabban, hogy tudjuk is javítani😊

na mostmár van magyar oldal ami király de nehogy azt hidd hogy tetszik.najó csak vicc volt de még van mit javítani.ja én hozom a híveket. leszünk 1 páran

Győri Devi
tetszik az oldal sztem jo lett
(ha kell help a forditásban csak szoljatok<#email>)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Én is csak anyit tudok hozzá füzi hogy fanasztikus lettaz olda, mindentekintetben. Grat hozzá, hamarosan regelek ismajd oda természetesen 😊