Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
Kata, Banneres linkben fent van az összes infó, amit tudunk(rövidítettámnemteljes: Játékról menüpont)😊
Egy sorban:
Csodálatos graffal és zenével megáldott repülõs mmorpg, mely minden részletében (skillchain,customization,divinepower,játékosokáltalalakítottszerver,blabla)tengernyi újdonságot kínál más eddigi mmokhoz képest😊
Francba, így sem fér ki😛
[/cserf][/fülünyúl]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha privátban elküldöd az adatokat, beregellek.
ÉS megerõsítem, hogy azért akartam regisztrálni, hogy ott is elmondjam, hogy a Frakciók fül legördülése után az egeret nem tudom lehúzni a megfelelõ sorra, mert hirtelen eltûnik az ablak. Nézze már meg valaki.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Eddig LotROztam, de az újabb kiegben idiótán oldották meg a reputation rendszert meg jópár mást is, kb két hete nem játszom.
Most Tabula Rasa bétázom, aztán a fullt nyomom egy ideig, míg nem lesz más.
Amúgy itt azért a LotROt hoztam fel példának, mert szerintem a vaakuum által tárgyalt témához ez a játék illik, eddig ez oldotta meg a legjobban.
Be Positive! MMO GAMER
Az utolsó mondatod elsõ felét remélem, hogy a Próféta mondatta veled. Úgy legyen.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha ez a játék az "öreg" MMO-soknak -MMO játékban töltött idõt nézve, mert sztem IRL nálam csak fiatalabbak lehettek- hoz újdonságot, akkor nekem biztos, hogy a többszörösét fogja, már csak " az újszülöttnek minden poén ..." alapon is.
A jó MMO-ban az út és a cél is élvezetes, persze egyéntõl függ, ki melyikért rajong a kettõ közül.
Az újabb mmo-kban pedig már létezik egy megoldás a "rosszulosztottpontok" dologra, mégpedig csekély értékért cserébe az egyik npcnél újraoszthatod õket. De mint már írtam, Aionban nem a stat lesz a mérvadó.
Nekem nincs gondom a szintlépés rendszerével, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a képzettségek fejlesztésének a rendszerével az RFO-ban. Azért hoztam fel az RFO-t, mert egyedül azt ismerem, és azzal látok nagyon-nagy hasonlóságot. És az bosszant, hogy ott pl a melee karik shield tulajdonságaihoz kell többezer liter life poti, odamenni a monszták közé, belekötni lehetõleg 8-10-be, és állni közöttük, iszogatva a life potit, és reménykedve, hogy a shielddel kapcsolatos fejlõdéshez szükséges BLOCK minél több támadásra bevillan. Na ez a faszság szerintem. Miért nem lehet szintenként adni pontokat, hogy költse el az a barom játékos, ne pedig órákig azt bámulja a kocka monitorán, hogy összecsõdített mobok hogy püfölgetik a csíra karakterét a csigalassú fejlõdés érdekében. MErt ez minden, csak nem játék. És ennek másik változata a gombkipöcköléses skillfejlesztés, merthát ugye az egyik skill fejlesztéséhez harcban kell blokkolni sokat, a másikhoz meg eredményesen magadra pakolni minél többször...és leleményes játékos meg kitalálja, hogy a gép hogyan tud jó karaktert fejleszteni magának. Ha viszont a gép olyan jól elvan magában, akkor én mijafacomért fizessek is mellé. Én akarok élményt, a gépem köszöni, de nem igényli (még, mert nincs lelkivilága).
Nekem pl az nem minõsül JÁTÉKnak, hogy a gép egy fél éjszaka zümmög magában, zabálva az áramot, hogy másnap 100 ütésbõl ne 8-at, hanem 11-et tudjon blokkolni a karakter. Szerintem az olyan programozót minmum tarkón kell lõni, aki ilyen fejlesztést ír egy játékba. Ez az én véleményem. Ilyen szempontból iskolapéldának tartom a diablo2 rendszerét, ennél bonyolultab megoldás szerintem erõteljesen a játékélmény rovására megy. Lehessen a karit kifejleszteni viszonylag gyorsan, de legfõképpen egyszerûen. A karakterfejlesztés igazából a játék része, de utána jön a java, amikor a kockagémer használni szeretné a tápállat karakterét. Mert mi értelme a hosszú éjszakák monoton gép-automata játszatásának, ha a vége felé kezd kiderülni, hogy ez a karkater igazából nem is tetszik a gazdájának? Az egész szívást végig fogja csinálni a T elõfizatõ még egyszer egy másik karakterért? Másodjára már rohadtul unalmas lesz. Én tutira nem tenném. Nekem ez az egy hónap a lvl 50-szint kicsit soknak tûnik. Ilyesztõen soknak.
(mondjuk az AION-ról is úgy szereztem tudomást, hogy az idei GC híreit bámultam, hátha bejelentik a dio3-at) Persze könnyen lehet az is, hogy az MMO nem is nekem való, és kár erõltetnem.
Zomil írta, mi a grind, így újraolvasva a hsz-em, gondolom tárgytalan a dolog😊
Bind on Aquire téma: itt játékos-játékosról van szó.
Tegyük fel, vagy egy Thralkzir's Fiery Sword of Hippihupp nevû tárgy, amit egy nagyon nehéz ellenfél dob egy nagyon nehéz helyen. A bind azt gátolja meg, hogy ez a tárgy olyan kezekbe is kerüljön, akik nem érdemelnék meg (bénakisgyerek benéz az Aukciós Házba, és sok-sok pénzért megveszi azoktól, akik leölték érte a mobot). És nem lesz tucattermék sem, mert nem átruházható, így csak annak lesz, aki teljesítette a feladatot. Emiatt a (bot)farmerek sem fogják farmolni a mobot, hisz nem érnek vele semmit.
(megjegyzés: Aion rátesz még egy lapáttal, a sokszor ölt szörnyek idõvel erõsödnek, szaporodnak, stbstb..)
yesss: inkább ilyenekkel legyen tele a topik, mint egysoros(szavas) kis semmiségekkel, nem?
Eddigi tapasztalataim szerint a skilleknek minden játékban kötött értékeik vannak, csak nem mindegy, hogy a maximumot hogyan lehet elérni.
-Hivatkoznék az RF-onlin-ra, mert csak azt ismerem: ott a használattól töredék százalékot-ezreléket fejlõdik a skill, és amikor elérte a 100%-ot, akkor szintet lép, utána még lassabb ütemben fejlõdik. És ez van lemaximálva 10-es szintre asszem. buff esetében szintenként nõ az idõtartama is, és nem lehet akármikor újra elnyomni, így amikor már 3 perc a hatóideje, jóval lassabban lehet használni, tehát méglassabban tud fejlõdni. Erre emberek összeálltak ellentáborokból, vagy egyszerûen csak két accot használnak két géprõl, és kihasználják, hogy az egyik faj a másiknak a buffjait le tudja szedni. Biztonságos, kíváncsi szemektõl távoli helyen megáll a két kari, egyiknél lesúlyozzák a buff pakoló gombot, a sásiknál meg a buff leszedõt, így megspórolva, hogy hosszú perceket kelljen várni, amíg a buff letelik, és újbb 0.000005% (cirka) százalékot lehessen fejleszteni rajta az újabb használattal. Na EZT NEM LÁTNÁM szívesen az aionban. Akkor már lehessen a karakter szintfejlõdésével párhuzamosan döntésalapúan fejleszteni a skilleket, mint a diablóban....
ez a szint lépés ha megnézed bármelyik RPG vagy MMORPG játékban így van nem lenne kihívás pl lv 300 exp lv 2 450 exp lvl 3 700 exp most5 ha belegondolsz ez így van az életben is
1 éves korodig nem csinálstz semmit fexel eszel alszol 2 éves korodban már felülsz talán felálltsz 3 évesen elkezdesz beszélni és ez mindig minden évben egyre gyarapodik a tudásod amit csinálsz szertintem így és ezért lesz a játék valóság hû és pont ezért lessz áélvezhetõ a játék most gondolj bele ha minden lvl 300 exp lenne nem lenne kihívás lenne 2000 lvl és hülyeség lenne a játék és amúgy ez a gomb kipöckölõsdi hülyeség mint a wowban mint az L2-ben 1-2lvl.el nagyobb mobot tudsz ölni (ha exp farmolásra mész) amitõl jobban jöz exp szerintemmm ezzel sincs probléma
remélem nem értettem féllre a problémád ezen részét ha igen bocs a zagyvaságért
magyarul aion-ba nem azon lesz a hangsuly h folyamatosan öljed a mobokat h fejlödj
"szvsz könyves modszerrel lesz a skill fejlesztés" mint a Diablo 1-ben <#vigyor2>#vigyor2>, ez tetszik. Gondolom egy könyv annyiba kerül, hogy 1 könyvhöz 5 napot kell mobokat gyakni a rávaló begyûjtéséhez. Másrészt viszont lehet azokat a skilleket is fejleszteni, amit egyébként nagyon lassan lehetne a használati lehetõségekbõl adódóan.
"Bind on Aquire = Amint a játékoshoz kerül a tárgy, az övé, és nem adhatja tovább." El sem dobhatja, vagy adhatja npc-nek?
A tucattárgya megjelölést nem értem. Nem lesz egy egységes rendszer, hogy egy adott típusú/szintû fegyvernek pl miket kell tudnia kötelezõen? (pl hatótáv, tól-ig sebzés és adott fix bónusz?)
Itt arra tippelek, hogy akkor valami olyasmi lehet a vége, mint a Dio2ben az uniq és a rare.(amit szerintem Lbactak kicsit, mert szerintem uniknak kellene hívni a mostani rare-nak hívottakat, és fordítva, mert rare ugyanazokkal a statokkal tényleg nagyon ritka, ezért megérdemelné a uniq nevet, míg uniq meg ezerszám.)
Szóval itt a mostani D2 értelemben vett rare cuccok lesznek, amik tulajdonoshoz lesznek szabva. Jól értem?
Eddigi tapasztalataim szerint a skilleknek minden játékban kötött értékeik vannak, csak nem mindegy, hogy a maximumot hogyan lehet elérni.
-Hivatkoznék az RF-onlin-ra, mert csak azt ismerem: ott a használattól töredék százalékot-ezreléket fejlõdik a skill, és amikor elérte a 100%-ot, akkor szintet lép, utána még lassabb ütemben fejlõdik. És ez van lemaximálva 10-es szintre asszem. buff esetében szintenként nõ az idõtartama is, és nem lehet akármikor újra elnyomni, így amikor már 3 perc a hatóideje, jóval lassabban lehet használni, tehát méglassabban tud fejlõdni. Erre emberek összeálltak ellentáborokból, vagy egyszerûen csak két accot használnak két géprõl, és kihasználják, hogy az egyik faj a másiknak a buffjait le tudja szedni. Biztonságos, kíváncsi szemektõl távoli helyen megáll a két kari, egyiknél lesúlyozzák a buff pakoló gombot, a sásiknál meg a buff leszedõt, így megspórolva, hogy hosszú perceket kelljen várni, amíg a buff letelik, és újbb 0.000005% (cirka) százalékot lehessen fejleszteni rajta az újabb használattal. Na EZT NEM LÁTNÁM szívesen az aionban. Akkor már lehessen a karakter szintfejlõdésével párhuzamosan döntésalapúan fejleszteni a skilleket, mint a diablóban.
És a grindfest mit jelent?
lvl 50 a max az RFo-ban is, de az valami halál, hogy ölj meg 20 gyíkot, majd 30 madarat, majd 20 king-gyíkot, majd 20 king-madarat, majd 20 extraking gyíkot, stb... közben figyelj, hogy jó tempóban fejlõdjön a skill is, mert különben ha nagyon lemarad a skillfejlõdés a karakterfejlõdéstõl, a mûködési szisztémából adódóan késõbb ki sem tudod fejleszteni, annyira nem fog fejlõdni a low skill a highlvl mobokon, mert nem tud eleget sebezni, a low monsztákon meg azért nem, mert a karakter lvl sokkal nagyobb a monszta lvl-nél, ezért szinte 0-kat fejlõdik rajta a skill akkor is, ha nagyon jól sebez, öl, lassí, gyengít, stb.
viszont még mindig csak az oldal cimét irták ki XD nembaj alakul
Item Binding azt jelenti, hogy egy tárgyat a karakteren kívül más nem használhat, így eladni sem lehet. Több változata van:
Bind on Aquire = Amint a játékoshoz kerül a tárgy, az övé, és nem adhatja tovább.
Bind on Equip = Ha a játékos ki/felpróbálja a tárgyat, onnantól az övé. Szal amíg csak az inventoryban van a cucc, addig nem bindelt, de ha már használod is, akkor nem adható tovább.
Fõleg az értékesebb tárgyak kapnak ilyet. Elõnyös, mert ezekbõl nem lesz tucattermék, értelmét veszti a (bot)farmolása, stbstb.
A skilleknek kötött értékük lesz, pár item segítségével lehet majd javítani a staton. Több szintje lesz a skilleknek, pl Ultimate Blow I, Ultimate Blow II, stb.
Az biztos, hogy itt nem annyira a skillek erõssége, inkább az összekapcsolásuk dönt majd a csata végkimenetérõl. Épp most írok egy rövid cikket a rendszerrõl, majd ott részletesebben is beszámolok.
Azt mondták, lvl 50 elérése kb 1 hónap, questekkel, történetvégigjátszással. Nem lesz grindfest, ettõl nem kell félni.
Másik kérdésem, hogy szerintetek ez olyan lesz, hogy egy adott skill a használattal fejlõdik valami rohadtlassan, vagy lesznek helyzetek, amikor tudatosan lehet egy keretbõl fejleszteni rá?
Mert azok a játékok, ahol éjszakára tûzõgéppel lesúlyozott billentyûzettel kell bekapcsolva hagyni a gépet, hogy a kari fejlõdjön is valamit, és még így is majdnem egy hónap, mire egy karaktert normálisan ki lehet fejleszteni, az nekem nagyon nem bejövõs. Én szeretem próbálgatni a különbözõ karaktereket, nekem az elveszi a kedvem, ha max egy hét alatt nem tudok egy top-közeli karaktert csinálni. Pláne bosszantó, ha közben kiderül, hogy az adott kaszt vagy akár csak egy skill nem úgy mûködik, nem olyan a hatása (minõségben, idõben stb), mint gondoltam...
Szal, szerintetek milyen megoldás lesz a karakterfejlesztésre???
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)