Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There will be initially 25 tones which will be used during emotes."
Szintén koreai cikkbõl.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha kaptok béta kulcsot akkor napi 35 screenshot és 3 oldal élménybeszámoló a minimum😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
- Bemutatásra kerül a Pandaemonium (Asmo földrész)
- PvP (Elyos vs Asmodian!!!)
- Részletek a karakterkészítésbõl, az egyedi dyeing systemrõl (cuccfestegetés), és a már soxor említett skincserélgetésrõl
- Craftrendszer bemutatása!!!!
Maga a show novemberben lesz, addigra elindul a zárt koreai béta is.
A show-ra a teljes klienst hozzák, nem pedig a 2éves bemutatóklienst.
tudom hogy az de azóta futás közbe jól tartom akezem lehet mégis neki volt igaza😄
ON
jöhetne már a kóreai béta új infókat ingame képeket akaroooook
ennyire szedett vedett a aion source? XD
やられたらやり返す。倍返しだ!
segíti a gyógyulást.
yesss csak 1 képet néztem meg de nem a videóból lett fényképezve, vagy rá lett közelítve, vagy egyszerüen rosz minõségû?????
lol akko elég nagy farok az edzöd már bocs mert a kéz futás közben is meg lesz eröltetve szoval...na mind1.....és kösz a jókivánságokat mindenkitõl
ON
Be Positive! MMO GAMER
megj.: szerintem a szárnyas csajszi nem vót benne😊
(épp képfeltõltés közbe bukkantam rá /verseny/)
ezek alatt értitek hogy 8 féle ruci??😄
picid dzsigolós frizko+ karakter windó
kiscsajszi ha nem egy rakás bit lenne elvenném feleségül😊
az a széles váll😊
és a végére egy érdekesség: még nem láttunk kezdõ ruciba Aion karit😊
TQ neked meg jobbulást
ui.: nekem is tört már el csuklóm de az edzõm akkor is futtatot mondvánhogynem a lábam tört el😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
(még videotkat pls!! XD)
やられたらやり返す。倍返しだ!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
De a fejlesztés ezen szakaszában ne várj ilyenekre. Majd open béta környékén úgyis nyílik wiki.
Meghökkentett a képarány? 16:9-10, teljesen alap dolog, én is ezt használom. Játékban úgyis lesz "normál" nézet is.
egész jó kezelõfelületi képtervek vannak a
http://aion.gamona.de/index.php?seite=screenshots
oldalon.
Ami egyébként még meghökkentett, hogy a koreai csíkszemûek nem viccelnek, a saját szemükhöz igazították a kijelzõt. Valszeg vennem kell nekem is széleset. <#falbav>#falbav>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)