Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"You'll be able to change the appearance of your hairstyle, hair color, facial, body, voice, as well as two special features.
There will be initially 25 tones which will be used during emotes."

Szintén koreai cikkbõl.

Győri Devi
szeretnék oldalkészitõ lenni! 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
hát jah csak elöbb az kell h lyana mindent leforditson nekem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

yesss
azért akad😄

ha kaptok béta kulcsot akkor napi 35 screenshot és 3 oldal élménybeszámoló a minimum😄

Zomil
remélem hiv. oldal készitöiként kapunk béta kulcsot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

dougO
Ennél van még jobb kép?? Már ez is nagyon szééép 😊))

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

MeoH
Helyes, ugy legyen.

fuck mmo's..i.,

G* Convention tartalmából (egy koreai cikkbõl van, nem 100% a dolog):

- Bemutatásra kerül a Pandaemonium (Asmo földrész)
- PvP (Elyos vs Asmodian!!!)
- Részletek a karakterkészítésbõl, az egyedi dyeing systemrõl (cuccfestegetés), és a már soxor említett skincserélgetésrõl
- Craftrendszer bemutatása!!!!

Maga a show novemberben lesz, addigra elindul a zárt koreai béta is.

A show-ra a teljes klienst hozzák, nem pedig a 2éves bemutatóklienst.

Folyamatban a dolog.

yesss
nem azt mondat kb 3 het hogy ez a kép csak ideiglenesen marad fennt??😄 csak mert szavasztattál minek és nem ez nyert😄 asziszem

yesss
OFF
tudom hogy az de azóta futás közbe jól tartom akezem lehet mégis neki volt igaza😄
ON

jöhetne már a kóreai béta új infókat ingame képeket akaroooook

Mark nagyon lusta😄

Győri Devi
Check out these three videos of Aion's elementals/summons. Thanks to lyankyj and DeiF for rounding these three videos up.
ennyire szedett vedett a aion source? XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

törött csukló, hát akkor gyógyúj meg.nekm eddig semmi nem volt eltörve csak a lábam olt megzúzódva, sajna labda helyett egy vasúti talpfát találtam el.1 hónapig kellet rögzítõgipszben feküdni(gépezni), a konfort
segíti a gyógyulást.

yesss csak 1 képet néztem meg de nem a videóból lett fényképezve, vagy rá lett közelítve, vagy egyszerüen rosz minõségû?????

TQ cheater
OFF
lol akko elég nagy farok az edzöd már bocs mert a kéz futás közben is meg lesz eröltetve szoval...na mind1.....és kösz a jókivánságokat mindenkitõl
ON

Be Positive! MMO GAMER

mirõl van szó?

yesss
"ezek alatt értitek hogy 8 féle ruci??😄"

tényleg ez lesz az asok variáció??😊

yesss
megnézem......😄

Pont a vid felénél látható, amint egy szárnyas démoncsajt mágiázik le.

yesss
jaja tudom de azért egy kép mégis más mint egy pillanatnyi felvillanás

megj.: szerintem a szárnyas csajszi nem vót benne😊

A színezõs vidbõl és GC07-es trailerbõl vannak amúgy.

Aham, de állítólag a közeljövõben nem kapja meg a maga kis videóját. Reménykedjünk.

Zomil
egyébként még az air elementál hátra van nem?😊

TQ neked meg jobbulást

yesss
ne agódj 6 hétig még biztos nem lesz játék😄

ui.: nekem is tört már el csuklóm de az edzõm akkor is futtatot mondvánhogynem a lábam tört el😊

TQ cheater
Eltört a jobb csuklóm.6 hétig nincs gépezés.Amúgy jók a videk.

Be Positive! MMO GAMER

Győri Devi
én újra gondoltam...

やられたらやり返す。倍返しだ!

yesss
asszem itt elég sokat találsz Videók fül😊

Győri Devi
nem rossz <#eljen>
(még videotkat pls!! XD)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

yesss
nekem akkoris a water elemental teccik a legjobban!!!

Earth Elemental!

Kegyetlen jól néz ki az utolsó két szintje!!!

HD változat

Kata
én meg majd akkor választok, ha már lesz egyáltalán játék 😛

[/cserf][/fülünyúl]

majd ha lesznek karakterleírások én akkor fogok választani

yesss
édes kis lementek😊 de maradok az Andr0medA nevû cleric karinál 😊

SamuraiJack
sziasztok ! ez ingyenes játék és ha nem akkor menniybe kerül ?

Zomil
ahh de iszonyat jó 😊

Tûz Elementál Videó!

A pajzsa tetszik^^

Water Elemental Videó: Aionlib

Felraktam YT-re is:
KATT

Áh, teljesen összezavarnak, nem leszek képes kasztot választani:S

Looooser
én 4:3 mall dolgozom a 16:9 maradjon a moziban...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

EU Hiv. Oldal Kevesebb infó van rajta, mint a rajongói oldalakon.
De a fejlesztés ezen szakaszában ne várj ilyenekre. Majd open béta környékén úgyis nyílik wiki.

Meghökkentett a képarány? 16:9-10, teljesen alap dolog, én is ezt használom. Játékban úgyis lesz "normál" nézet is.

egyébként melyik oldal a gyári hivatalos? Mi a forrás? Vagy itt nem lesz olyan, mint a diablónál az Arreat Summit, ahol tényleg minden tudnivaló fenn van (skillek szitenkénti adatai, karakterek minden adata, mi hogyan változik szintlépéskor, mitõl és hogyan változnak attack és cast-speedek cuccokkal stb..., nem pedig csak nagyvonalúan az irányelvek?

németül tud valaki?
egész jó kezelõfelületi képtervek vannak a
http://aion.gamona.de/index.php?seite=screenshots
oldalon.
Ami egyébként még meghökkentett, hogy a koreai csíkszemûek nem viccelnek, a saját szemükhöz igazították a kijelzõt. Valszeg vennem kell nekem is széleset. <#falbav>

yesss
mi én??
aszittem te idegesítesz engem😄

Looooser
ez az oltsad csak egészanp idegesít bent a suliban 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Akkor következtess.

yesss
hogy miket mutatnak be?😄 nem vagyok otthoz az efféle szakszavakban

A béta végén mutatják be az asmokat, úgyhogy addig nem lesz kép, sajna.

Gordis2k
Amint vége? Amint elkezdõdött lol.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zomil
az még arrébb van😊