Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foxpal
De hát ez nem wow téma ezt ott lehet folytatni😄

foxpal
Szerintem nemhasonlít az aion a "wow"-ra..
Bár én még nemjátszottam vele de nemis akarok mert úgy alapjából nemtetszik az egész játék összesen talán 3 wow videót láttam azt se teljesen mert béna:S

én még mindíg lock nerf miatt haragszom...
néhány új bg nem ártana, meg valami értelmes world pvp, az tény
wintergrasp jó, csak kevés

3TOMI3
mit röhögsz te is majd aion-ni fogsz ;>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
A pvp addig volt fun, mig 60 volt a szinthatar. Utana ko-papir-ollo lett az egesz.

Together we'll fly someday...

Hja, wow-ban minden hülyének megvan max lvl, a set kifarmolása nehéz csak 😊

Kár h Aionban nem lesz meg 22/25, kíváncsi lennék Abyssra 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

click-et ki lehet kapcsolni opciókban.

Én speciel inkább pvp beállítottságú vagyok, raid inkább csak érdekesség, jó szórakozás néha, más játékokban is elsõsorban pvp tartalom érdekel.
A wow elõtt pedig srozntam, hát ahhoz képest a wowos szintezés kellemes séta 😊

BEAST
Mondja ezt egy war pve nub ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vicc, hogy az embereket még mindig mennyire le tudja kötni az elõre leprogramozott pve raid... mi benne még a kihívás?😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Me0w
Nem tudom, mi volt benne az unalmas, de ugye embere valogatja 😊 Azt elfogadom, hogy pl. ZA haromszazotvenkettedszerre unalmas, foleg, hogy az ujaknak mindig halalosan kellett valami, de BT azert mindig ebren tudott tartani, pedig en priestkent a 3 gombos kaszt voltam 😉

Ez elvileg nem lesz ingyenes, és eredeti wow-osként ezt jól tudom, hogy ingyenes sosem nyomja le, eddig még fizetõsnek sem sikerült. 😊
de 1x bejöhet valakinek, wownak is jót tenne a verseny, és egy igazán jó játék is csábító lehet unatkozó wowosoknak, pl peccs elõtti pangáskor kiemelten 😛

BEAST
Erdekes, en wowban a fejlodos reszt jobban elveztem amig tartott, mint a halal unalmas raidelosdit.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Me0w
Nem tudom, te melyik wow-rol beszelsz, de a world of warcraftban a fejlodes egy szukseges 'rossz' volt, timesink, stb. A jatek akkor kezdodik, mikor elkezdesz raidelni, es akkor fejezodik be, amikor mar nem tudod vallalni a heti 4 raidet 😉

Hát, rangerrel 10 mob is maga volt a halál.
De most meg olyan a quest h csak partyban lehet tolni, az meg a kínaiakkal pöppet gázos-.

Me0w
Ingyenes jatek sosem lesz a wownak vetelytarsa. Ha kicsit belegondolsz, rajossz, hogy miert.

q adó spotok, küldizés, lényegében az indulási szakasz hasonlít, csak jobb grafikával, de ez legtöbb játékról elmondható 😊
azt a reményt kelti, hogy nem arról szól majd a fejlõdés, hogy menj ki a pusztába és öld a mobot milliószám, ha fejlõdni akarsz
a mozgás viszont zavaró, hogy klikkre is meg wasd-al is megy a kari, ez eléggé megkavart párszor, de az hogy castoláskor automatikusan fordul a célra kényelmes 😊

Ez így látszik ?

Hát de miben ? 😄 Abban h wasd-al kell menni ? De most komolyan.

lvl 6ig még hasonlít 😊

Elvileg most van leállás.

Sáska
akkor este varj mar meg!

gondolom javítanak valamit, és leállították, teljesen szokásos dolog, szerintem...

Hm, nem értem h ez miben hasonlít a wow-ra 😄 RoM, na az hasonlít, de ez semmiben.

Gordis2k
Megvan😊 valahogy átváltottam egy másikszervercsoportra....ezért lagolt annyira😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Na kipróbáltam, eléggé wowszerû ahogy néztem 😊
A grafika is nagyon szép, még lehet belõle valami.
Kíváncsi leszek, hogy ez elér valamit, vagy AoC és WAR sorsára jut, jó lenne már a wownak 1 versenytárs, ami ösztönözné a fejlesztést.
Aion-ban csak a származása problénás, sztem EU nyitás után fél évvel ellepik a botok, goldot/itemeket pénzért adják-veszik majd, $-ért isten leszel, GM-ek meg xarnak az egészre, de ne úgy legyen 😊
Ebbõl még jó játék lehet, ha el nem kúrják, és +1 lehetõség, ha megunom wowot 😄

Gordis2k
Nekem eltünt a szerver amin a karaktereim vannak... ez miért lehet?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Birk@
11 😊

Birkus Maximus

BEAST
Nem is kell csabitgatni, jelenleg nincs olyan mmo ami jobban lekotne mint a DF, kesobb lehet hogy lesz.

Sáska
te nem dolgozol? hanyas vagy puto?

foxpal
Ha vége akkor isro és megy a bot 😄

Birk@
*polcot 😉

Birkus Maximus

Birk@
Egyetértek az elõttem szólóval.. elég vicces, hogy lassan egy polot megtöltenek a "be nem jött" MMO-k oO

Birkus Maximus

jólvan nem akarlak én csábítgatni, látom jól elvagy te DF-be;P

addig warhammerezünk vagy fenesetudja, de amint kint lesz Aion még egy jópáran dobbantunk warból szal jövünk egy páran😊

én biztos, barátnõmmel együtt😊)

Sáska
jah tegnap beszelgettem Kog-gal ventrin, es mondja hogy lehet jossz te is:]

BEAST
Persze hogy emlekszem ra, de "l2WOW" maximum vesztartalekkent johet szoba.

tegnap kezdtem egy mage-t és lám kivel futok össze a játékban?😊 ArTe 😊 nem tudom vágod-e ki õ? még az õsrégi l2-es brigádból való, találkozásunk örömére dumálgattunk, mondta hogyha kijön Aion jönnek õk is😊), vicces, kicsi az online világ😊 - Asmdoian oldalra természetesen

Sáska
de jon ki angol verzioju kliens?
Kina eleg nagy regio, illene angol nyelvvel is felszerelniuk a klienst sztem..

Tatyla
nekem olyan vészes lag eddig nem volt söt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MeoH
EU/US start 1utt lesz. Pontos info nincs, coming soon...
Angol forditas akkor lesz tovabb, ha ki jon az ujabb angol verzioju kliens. Az a forditas is "hivatalos", nem sufnitunning, csak eddig van kesz. Lag erdekes volt nalam is, volt hogy orakig semmi, utana meg sznte szetfagyott a kliens, alt-f4 segitett csak. De en ezt a tavolsagnak tulajdonitom.

fuck mmo's..i.,

Sáska
Es akkor most hogy nez ki a timeline?
Kina - Aprilis
Japan - ??
EU - Q3-Q4 2009 (pontosabb info nincs?)
USA - ??

amugy vki irta lentebb, hogy az angolositas csak lvl25ig van. Sztem siman elkepzelheto, hogy megcsinaljak a full angolositast, mert miert ne?
Amugy a lag-nak lehet koze ahhoz hogy beta, vagy pusztan a server tavolsaga miatt volt ez? Volt, mikor 3-4 seces lagjaim voltak, de volt, hogy semmi gond nem volt..

Tatyla
eu open béta nem lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
Nyar-Osz kornyeken tuti lesz <#idiota>

16.-ig van elvileg nemde? amúgy is ki szokott valamit írogatni a "GM", meg idõt is szokott mellé írni, de hogy mit az jó kérdés😊
tényleg EU beta lesz egyáltalán?

Remélem nem 😄

Tatyla
mit írogatnak már hogy 04.14. 19.00h? zárás? mert addig kínai idõ szerint már csak 3 óra 20 perc van...

Gordis2k
nem értem nekem eltünt az a szerver ahol játszottam...a karakteremmel együtt....😞