Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
ez most komoly ? oO
de ez csak csájníz verzióra vonatkozik gondolom.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
lol nem elég fizettek érte még korlátoznak is?:-)
ok befejeztem mostmár..de ez télleg vicces.-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sáska
hmm, ez fura, marmint az, hogy felnott ID-vel csak 5 ora utan jon be a felezes. Gondoltam felnott id-t regelnek nekem, ha van sajat hitelkartyam,stb..

Majd megnezem pontosan mennyi ido utan jon elo, bar hetkoznap sosincs idom 5 orat jatszani egy nap.

Xp, ap, loot és gathering is felezve van, majd következõ 2 óra után abszolút semmi nem jár.

Sima ID-vel 3 óra után, felnõtt ID-vel 5 óra után jönnek ezek.

ez érdekes bétában akármennyit játszottam egyszerre semmiféle korlátozást nem kaptam...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
ja, meg meg azt akartam kerdezni, hogy 3.5 ora jatek utan kapsz 50%-os buntetest? Tegnap jatszottam, s miutan bejott az 50%-os bunti, gondoltam felhuzom a collecting skillt, de nem tudtam semmit gyujteni, mert mindig sikertelen volt. Gondolom akkor ez is korlatozva van.

Sáska
Ti melyik serveren vagytok? Mi Birkaval atjottunk arra a serverre, amit Lyan ajanlott, ahol az amerikaiak vannak az aionsource-rol. Ez a regiovalasztasnal fentrol a 2., azon belul az Azariel server. Vegul Elyost- csinaltunk, mert elvileg ezen az oldalon az angulositas mar lvl33 korulig kesz van.
Elvileg jon majd erre a serverre meg ravenwoods is. Mondjuk nekem mind1, melyik serveren vagyunk, de jo lenne, ha egyutt tudnank mozogni valamilyen szinten😊

Krinyo
Snomaggal vettünk game cardot a beta accra 3zoom.com-on és simán hozzáadta az idõt. Én mostmár a 8. órában lehetek 😄

omg akkor most ez hogy van náluk beta accal lehet játszani ha veszel feltöltõt? :o a játékot meg es kell venni vagy mifene?

Krinyo
Most már biztos hogy megy beta accal

Kínai vagy Koreai változatot vettétek meg ?

<#pias>

Hagyad má magadat, had tolja ha teheti, kínaiban kipróbál párezer forintért pár karaktert meg meglesi hogy mi merre, aztán eusba meg elõrõl kezdi, szíve joga..!! Én sem fizetnék elõ kínában,ha nincs is lagg,de a távolságból adódó "skillkéslekedés" miatt sem, de kinek mi..
Krinyo
A vélemnéy szép dolog csak nem mindenkit érdekel 😄
Én sem értek egyet sok mindennel, de nem megyek végig a topikokon hogy hirdessem az igét 😊

Snomag
En pl ugy vagyok ezzel, hogy vegre van hosszu ido utan egy olyan mmorpg, ami tetszik, szoval boven megeri befizetni, csak azert, hogy ellegyek kicsit.
Az sem teljesen szokatlan, hogy szintezem egy karit, amit aztan lehet otthagyok, lehet nem. Emiatt se nagyon lesznek almatlan eszakaim, hisz szinte minden betaban ue volt a helyzet, sot akkor is amikor az amcsi verzioval elkezdte az ember tolni a wowot, majd eu megjelenesnel otthagyta. (es meg sok peldat lehetne ra mondani)

Ertem, hogy mit mondasz, de ha ugy nezed, hogy ez is csak egy jatek, amivel azert jatszik az ember, hogy jol elszorakozzon, akkor szerintem maris nem annyira hulyeseg.

Amugymeg minden MMO penzkidobas, valszleg ha megjelenik euban, sem fogod eleted vegeig tolni. (ok, el lehet adni a karit, de erted)

Tatyla
Azariel*

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jockey
nem vagyok mmo isten, nem is allitottam ilyet, csak butasagnak, vagy inkabb penzkidobasnak, vagy epp az mmo jellegebol fakadoan hulyesegnek tartom, ha olyanert fizettek, ahol nemtudtok normalisan kommunikalni..(lvl25ig megvan az angolositas, es utana?😊)
nyomtam mar CB-t OB-t l2nel is, mert arra jo amit csinaltok, hogy kiprobaljatok, de hogy fizzesek azert, ami majd megjelenik Us/EU-ba iss egyszer, azt butasagnak tartom..
plane, hogy addig ha meg szinteztek is, es tegyuk fel angolositanak is, ha ezen teruleteken is elindul, egy lenyegesen nagyobb ismert nyelvu komunitit dobtok azzal, hogy most kinaba jatszotok.. akkor majd torlitek a karikat vagy mi?😊
OB CB erre jo, kiprobalni valamit, habejott orulni kell neki sztm es varni, hogy elerheto legyen nalunk is (nem magyaar nyelvur gondolok), de ha ti fiettek erte am legyen, ti penzetek, iddotok, csak sztem hulyeseg. ennyit irtam le, ez a velemenyem, es lehet ignoralni es leszarni, mindekinek szive joga, meg neklem is az, hogy igy gondoljam😊
mindenestre sok sikert a kinai karaakteres trade es egyeb playerbeszelgetesekhez..😊

Birk@
Én Google-os fizetéssel oldottam meg, új kártyareggel kb 15 perc volt összevissz. Most benn ténfergünk a default ENg szerveren 😊

Birkus Maximus

Sáska
egy masik sraccal atjottunk arra a serverre amit Lyan irt. a 2. regioban van, a server neve Azriel.
Itt elvileg tobb az EU/USA player. Ha kell help, irj PM-et.

Zomil rakta fel az alapokat.

Sikeresen beruháztam én is a tyin-tyin aion-ra 4250 HUF-ért(játék +game card). Rendszeresen ebayezem így nem volt gond a paypal. Mivel olvastam, hogy hívni fognak annyira nem lepett meg. Az kicsit zavart, hogy éjfélkor hívtak. Kicsit vicces volt a hölgy akcentusa(de szerintem az enyém is neki😊), de vettem az akadályt. Mivel nem napi 24ben jáccom, így számomra bõven elég lesz a 25ös angol limit juniig. Idõeltolódás miatt pedig jó eséllyel európai társakkal tudok játszani, ahol szvsz vérpisitk a megrendelési nehézségek miatt nem nagyon lesznek.
Majd keresem a magyarokat az Ereshkigal-on . Thx Sáskának😉

Tatyla
fúú dzsoki bazzeg te valami mmo isten vagy? mi itt mind lehetünk a szarod mert mást nem érdemlünk?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ki csinálta a magyar oldalt?

Sáska
nem is kell, hogy adj a velemenyemre; btw nem tudom megallapitani 2 ora utan, hogy egy mmo jo vagy sem, de azt el tudom donteni ket ora utan, hogy tetszik-e egy jatek, vagy sem. Szerintem ez meg neked is megy..
Amugy meg mint irtam, attol meg, hogy a server kinaban van, sok europai, s amerikai jatssza akikkel ugynaolyan jol el lehet "csevegni" mint a magyarokkal.

Birk@
Jockey drága még nem ismeri az closed- és Open Beta mibenlétét úgy látom 😊 <#banplz>

Birkus Maximus

2 óra után ? Az szép!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Krinyo
"mar bocs de ennel nagyobb idiotasagot nemtudok eklkepzelni, mint hogy egy kinai szovegezezu mmo-t vegyek meg" - idáig vélemény, ami ezután jön csak pofátlanság 😊

Jockey
benned alapbol ketelkedem, aki 2 ora utan meg tudja allapitani hogy egy mlmo jo vagy sem, annak a velemenyere nem sokat adok..
ez nem szemelyeskesbol irtam, mielott felreertes lenne..

Jockey
nem is kell kommentalni, szintiszta idiotasag sztem, de mint mondtam ez az en velemenyem, nem kell tetszen es egyet is lehet erteni vele..
elvileg jonni fog egyszer ide is, de aki nem bir varni az menjen nyugodtan csevegjen kinaiakkal lol

Birk@
Krinyo
3zoom.comrol vett gamecardot és aktiválták neki a béta accra, más nem kellett.

Birk@
Kérdés, hogy hogy állítod be a krikszkrax kezelõfelületen a helyes beállításokat, a bétához csak user/pass kellett, semmi más. Gondolom valahol be leheet ezeket normálisan állítani

Birkus Maximus

Tatyla
na ja majd nyomjátok az infót...
havonta 94 óra nekem is megérne 10 ojrót...

Krinyo
de majd kiderül ha letelt az 5 óra 😄

Krinyo
Nem akarok fölöslegesen hisztériát kelteni de úgy néz ki hogy felmegy gamecard beta accra is. Sno most vett egy 10 órásat, feltolta és most azt írja ki az elején hogy 14 óra 26 perc játékidõ van.

Régebben nagyon sok különbség volt, most már semmi.

Preview event és OB között mi a különbség egyébként ?

Amúgy elyosnak ha minden igaz lvl33-ig van meg, asmonak lvl25-ig a mostani peccsben az angol nyelv.

+. ezen szintek felett teljesen el kell távolítani az angol .pak-ot, mert ha aktív, akkor nem lehet folytatni a játékot.

A következõ angolos peccs június közepe körül jelenhet meg leghamarabb, már ha nyáron valóban elkezdõdnek a Preview Eventek.

Tatyla
ja és akkor ott vagyok én akai csak magyar tudni jól <#hehe>

Koreain még angol peccs nélkül is bõven meg lehetett érteni a dolgokat kezdeti kitapasztalás után. Persze olyan, hogy lore, questleírás és egyéb kimarad, de enciklopédiával meg a gps-el 70%-ban lehet tudni, hogy mit kell merre csinálni.

Sáska
most betaban lvl25ig angol. figyeld meg, h par het mulva kijon hozza a tobbi resz is. Az alapok mar most le vannak forditva, emellett vannak hozza leirasok.
mint irtam lentebb, sok a nem kinai player, mar lattam par ora alatt portugal, orosz legion-t a jatekban.
szerintem jatszani egy olyan jatekkal aminek az alapjat erted, es a fele mar le van forditva kevesbe hulyeseg, mint havidijat fizetni olyan jatekokert, amik megjelenes utan is lagolnak tele vannak buggal, es meg sorolhatnam..amugy lattad, hogy mennyire kinai szovegezesu? ha nem, akkor kkthxbb

Birk@
OMG, ezt inkább nem kommentálom túl oO Legközelebb ha csak ennyit tudsz írni olyanokról, akiket érdekelnek más dolgok is mint téged, inkább maradj csendben kérlek :> Én is ismerek egy rakás embert akik ilyen szervereken játszanak, képzeld még emberszabásúak is 😊

Birkus Maximus

Snomag
naja, a sok idiota, akiknek tetszik valami. 😄

nem is ertem..

25 ig angol, ismerek olyat aki ~ 2 éve tolja kóreai silkroadot... attól még h neked valami nem tetszik/hülye vagy hozzá nem hülyeség.

Jockey
mar bocs de ennel nagyobb idiotasagot nemtudok eklkepzelni, mint hogy egy kinai szovegezezu mmo-t vegyek meg
hihetetlen mekkora az isten allatkertje...

Birk@
Dehogy, a játékot mindenféleképpen meg kell venni

Birkus Maximus

Sáska
igen, megtalaltam ezt a servert, at is mentem. Az eddig latott emberek felenek nem kinai neve van. Portugal legiot mar talaltam lvl5-on..😊

Sáska
nem tudom, nem hiszem.

Krinyo
Nem lett volna elég csak a béta accra gamecardot venni?

Tatyla
mondjuk az angolosítást ha tényleg elõfizetek azért megvárom...