Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
van az a regio, ami a kivalasztasnal felulrol a masodik.
van a masik regio, aminek a vegen egy 2-es van.

A serverek nevei megegyeznek minden regioban, ergo Lugbug es Azariel servert minden region talalsz.
Ezt probaltam leirni a #3397-hsz-ban.
Akik olvassak az aionsource.com -ot ( a legtobb EU-s s USA player), azok abban a regioban vannak, amelyik felulrol a 2., nem abban amelyik 2-esre vegzodik.

Tatyla
ok próbának vettem egy 10 órás csomagot ha minden jó fizetéskor egy 90 órásat...
én most a Lugbugon vagyok még pár haverral 2-es régió az Azariel is ebben van igaz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
sry Zomil helyett Snomag-ra gondoltam

Sáska
az az lesz, amit akkor irsz be, mikor belogolsz a jatekba felhasznalonevkent.
Regiovalasztasra is figyelj.
Amennyire tudom Zomil es Krinyo vannak a 2-essel vegzodo region, a masikon meg 4en vagyunk magyarok.

Tatyla
amikor a 3Zoom-nál kér olyat hogy account ID az melyik a játékban lévõ felhasználónév vagy a jelszó vagy ha egyik se hol tudom megnézni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nemtom neki tetszett nagyon kerdeztem is milyen a fejlodes mondta hogy gyors mondjuk ez relativ 😄

viszont annak orulok hogy Kínai letere eu/us serveren akar jatszani majd jon a legionkba kell egy kocka chanter 😄

Veni, vidi, vici

Pont chantert kezdett, megértem, ha problémázik😄

en sajna nem mivel gladimat otthagytam lv20-on meg csinaltam sok masik 13+ karit viszont Kínai srac akivel osszebaratkoztam o igen lv30 Elyos chanter meg lv20 Asmodian chanter volt a srac 😄

o is mondta hogy meg kene egy kis balance mellete meg sok olyan kulfoldi player van aki jatszik/ott koreai aional es nemelyik otthagyta gamet balance miatt, game tetszik nekik csak karik kozott van egy kis szakadek persze nem mindegyik kasztra vonatkozik ez

gondolom mire eu/us kijon lesz megint egy kis patch skillek es kasztok javitasa erdekeben

ui.: tevedtem ma mar 1.1 lesz szerintem mivel sokat updatel xD

Veni, vidi, vici

Zomil
miért, te 25-ön tuljutottál? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mit szoljak a jatekhoz? 😄 ob nemvolt rossz igaz hianyosnak ereztem par dolgot balance meg nem a legjobb 25 utan se illetve meg mindig 1.0 a game a beigert 1.1 helyett 😄

egyeb ohaly sohaj okoska? 😄
<#banplz>
ui.: varom eu/us megjelenest remelhetoleg ott mar nagyobb lessz a balance

Veni, vidi, vici

musha
most komolyan ezen kattogtok, hogy valaki egyszer hülyeséget kérdez? inkább a játékról írjatok nagyon okosok, mert ahhoz nem sokat szóltatok hozzá...

empire nem az ugatason van a hangsuly vagy hogy leromlik a szinvonal mar azzal is romlik hogy ekkora tahok irkalnak mint te <#mf1>
szal hogy lehet ekkora hulyeseget beirni? <#eplus2>
nagyon nagy monitorfejunek kell lenni hogy tisztiba legyel vele hogy game nemszakitja meg a neted 30 percenkent vagy 30 percre 😄 ezt szerintem mar az idosebb emberek is tudjak 😄

ui.: lehet hogy a tetrises haverodnal is fiatalabb vagy 😄
<#boxer><#mf1><#boxer> <#taps>

Veni, vidi, vici

krampusz140
Igazabol szertntem te magadban rontod a szinvonalat viszont en itt a temat lezartam. (nem kivanok lesullyedni a 8 altalanosod szintjere) gg hf

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

hmm ezek valahogy nem illenek bele az Aion világába<#pardon1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Látom nem igazan vagy a toppon agyilag a beugatáson kivûl. Azért írtam hogy "havernak" mert cinikusan és burkoltan gondoltam veszed a lapot,mert azt még sem írhatom "hogy a szarnak ugatsz bele a nagyon dolgába a kalácsképeddel te seggfej" mert az nem igazan való fórumra,és valahol engem is minõsít. De amint látom egy igazi "gyökérrel" van dolgom és szeretnélek megkérni arra,hogy máskor ne reagálj az én hozzászólásaimra mert csak lerontjuk a színvonalat. Mert ha értelmesen nem tudsz beszélni,akkor inkább kussolj. Köszi, és elnézést a többiektõl.

krampusz140
"és tetrises havernak meg üzenem,hogy nem mindenkinek monitor alakú a feje. nem igazan érzem magam a haverodnak, nemtom mennyi esett le az elõzõ kommentbol, de nem volt barátkozó szándékú, de ha te így ismerkedsz...<#eljen> mellesleg nem kell monitor fej ahhoz hogy utannajarjak a dolgoknak mielõtt hülyeséget kérdeznék<#integet2>

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Re. tegnap délután,estefelé elment azóta nem is volt egészen reggelig.De mondták hogy náluk a hiba (Gyöngyös) és tetrises havernak meg üzenem,hogy nem mindenkinek monitor alakú a feje.

Sáska
Birka #3347 hsz-ban megtalalod hogyan lehet accountot upgradelni.

<#csodalk><#wow1><#csodalk>
<#conf><#falbav><#conf>
sorry en csak ennyit tudok erre mondani <#idiota>

Veni, vidi, vici

krampusz140
Format C. Ugye ezt most vicnek szantad hogy 1 jatek lekapcsolja a netedet? Ha komoly add el a geped es vegyel TETRIS-t<#eljen>

Invitel most nekem is szarozik, de ez valszeg útfelújítás miatt van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Birk@
Az elég kemény 😊 HA az segít chello van itt is (8.ker.BP), de itt megy

Birkus Maximus

De nekem annyira elmegy hogy a modemen az "online" led is kialszik.

Birk@
Inkább arra tippelnék, hogy az MMOhoz folyamatos internet kapcsolat kell, böngészõ, ilyesmi annyira nem érzékeny erre, ott soxor észre sem veszi az ember ha szar a net kicsit

Birkus Maximus

"Ez a regiovalasztasnal fentrol a 2., azon belul az Azariel server "

Itt vagyunk "elvileg" páran.

Szerintetek az lehetséges,hogy az Aion lecsapja a netemet? Mert ma egész nap kb fél órát tudok aionozni utána fél órára elmegy a net,aztán vissza jön és minden kezdõdik elõröl. Vagy szimplán a UPC raklap fos?

Sáska
😄

"radirok ingame" nagyon nagy, gz <#vigyor5><#hehe>

"vessetek a mókusok közé" :)

Birk@
milyen néven, melyik régió 😊

Birkus Maximus

Sáska
mikor a gamecardot regeled, akkor szamit a regio, amit kivalasztasz. Ha atmesz masik regioba, akkor csak az ingyen 5 orat kapod. A megvasarolt gamecardot csak abban a regioban lehet lejatszani, amit a regisztracio soran valaszottal.

Snomag, ti melyikbe regeltetek?

EU-ban nem így lesz, szal mind1 😊

Na gyertek online és /w me 😊

Tatyla
fõleg hogy még full angolosítás nincs is...

Birk@
ok, akkorénis belogolok akkorra 😊; pár válasz:

Kicsit jobban belegondoltam ebbe a kínai törvénybe, és rájöttem, hogy határozottam pozítív számomra a tény, hogy 1 accal nem lehet egymást váltva 1 héten belül maxlvl-en lenni... <#banplz> jópár embert ismerek, akinek lehet jót tenne egy ilyen szabályozás, nem mintha közöm lenne hozzá <#taps><#idiota>

Birkus Maximus

"regiovalasztasnal fentrol a 2., azon belul az Azariel server"
8 körül ott is leszek!😊 Most még meló😞 De hát valamibõl finanszírozni kell a tyin-tyin gazdaságot😊

Ez így tökre nagy bossfightnak tûnik, közben ha jól látom, ez egy sima rák a parton 😄

Én is lekaptam már õket<#banplz>

Sáska
este 7 korul leszek/szunk. Majd radirok ingame.

Kortez néven én is megérkeztem.

Köszönöm. Érkezem én is,egyenlõre még az ob accomal mert nem tudom eldönteni,hogy vegyem meg fullban a játékot vagy elég csak gamecardot vennem hozzá és megmarad minden?!

Sáska
Aion Account + 337500 Seconds Pre-paid Card

93 ora jatekido, nem tudom, mennyi ido alatt lehet lejatszani.
ahol vagyunk most: #3370 hozzaszolas.

Sis3 ha jól írom a neved. Én ott vásárolok és azt amit Te is vettél,ezzel mennyit tudsz játszani körülbelül egy hónapban? és hol játszotok ?!

Sáska
azt hittem hogy 1 nap a cooldown az 50% xp buntetesen; majd akkor hetvegen kiprobalom!
Az is fura, hogy a beta accra lehetett gamecardot venni, es csak siman folytatni, de remelem nem lesz belole gondod!

Snomag
hat latod ez jokerdes, sajnos meg nem latok a jovobe szoval csak remenykedni tudok benne h nem ko 1het mulva megvennem <#vigyor3>

Értem. és gamecardot vettél kinai beta accra,így magyarul végleges lett az accountod?! Vagy majd egyszer meg kell venned fullba?

Snomag
En a kinai beta accra vettem gamecardot (3zoomon keresztul, paypallal) es ugynezki mukodik.

3ora jatekido utan nekem feldobja, hogy mostantol 50%al kevesebb xpt kapok, amig nem pihenek 5orat. Tehat pl ha reggel jatszol 3orat, utana kilepsz, elmesz sorozni 5orara aztan vissza, akkor megint jatszhatsz 3orat buntetes nelkul.

Na sziasztok.
kérdéseim lennének. Én is tervezem,hogy megveszem a játékot, és elöször is. Van béta accountom,elég hozzá gamecardot venni és hozzá adódik a játékidõ vagy full accountot kell vásárolni?! + kínai vagy koreai változaton játszotok Ti?! És utolsó kérdésem,hogy ha valaki esetleg tudna adni egy pontos linket hogy melyiket érdemes megvennem és hol azt nagyon megköszönném. És a bonus kérdés,tényleg kapok napi korlátot 3 óra játékidõ után?! Elõre is köszönöm a segítségeteket.

Snomag
Tudsz adni linket valami leirashoz, ahol elmagyarazzak, hogy kell 'felnott IDt' beallitani?

Nem mintha hetkoznap ez problema lenne, de hetvegen neha lenne tobb mint 3oram jatszani.

Sáska
Ez kinai torveny.
Eloszor en is hulyesegnek tartottam, de mivel ugysem tudok ennel tobbet jatszani 1 nap (csalad, munka, mas program), igy teljesen ok szamomra.
jah, meg emiatt az sincs, hogy az emberek benthagyjak a karijukat tok foloslegesen igenybeveve a servereket.

Igen, ott minden MMO-ban így van, ez a törvény.