Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow1>

Én e gy darab hordót sem találok a farm területén ... a kertben van még a csirkék között 2-3 kis szalmakupac,aztán annyi.
A stégre is kimentem, de onnan sem látszik semmi, a víz szélében lévõ kövekre meg nem lehet kattintani ...

Unknow
Egy hordóban lesz bal oldalon (ha szembe állsz a vízzel), könnyen észrevehetõ 😊
Valaki árulja el nekem, hogy elyoséknál averteronban a balbua farmon a kincset hogy kell megkeresni?
Az összes aggro karaktert lecsaptam a területen, beleértve a sámánt, ment a fõfõnököt a házban.
Megtaláltam a késsel fölszögelt levelet, leadtam a kapitánynak(de kiderült, ez egy másik szál)
Ennek ellenére még mindig nincs készen a küldetés. a területen a növényeken kívül kettõ tárgyra tudok kattintai, az egyik egy vödör a ház elõtt, amire a karakter ráük, ha "use"parancsot kap. A másik a házban egy láda, amire szintén csak ráül. A küldetés leírásából meg nem derül ki semmi, csak hogy annak játr a kincs, aki defeat balbua farm.
Help pls, mert rettentõen idegesít, hogy nem találom a megoldást. Pedig tuti tök egyszerû.

Talán azért, mert itt egyáltalán nincs ilyen, mind a két faj túlképp ugyan az a nép, csak a torony felrobbanásakor a világ két különbözõ felén rekedtek. Szal ez egy szimpla polgárháború és mint tudjuk egyetlen egy polgárháború esetében sincs jó meg rosz oldal, sötét meg világos, stb, csak két egymással harcoló fél.
Ööö...melyik az "alliance" oldal és melyik a "sötét" oldal? Bocsi, de mindég összekeverem ezt a két oldalt<#idiota>

Titan
Én most jöttem le..minden faja volt...

Zsoltika 007
Igen. De mikor linkeltem még piros volt az összes eu szerver.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Forrest Tomee
Hixer, arra fel kell készülni, hogy a campain küldik lvl 17-tõl nem nagyon mennek egyedül. Minden MMo-ban amit eddig játszottam(WoW, War, Lorto, AoC) rákényszerítenek egy pont után a csapatjátékra, hiszen ez végül is MMo.
A repülés nem megy a kezdõ helyeken, de egy kis gyakorlással a 'glide'-olást nagyon jól ki lehet használni. Miután elkezted a siklást a 's'(vissza) gombot nyomd akkor kezd el igazán siklani-lebegni. Gyakran egészen lapos terepen is ha jól elrugaszkodom szép távokat tudok megtenni, nem beszélve ha berántok 2-3 elit mobot akkor sokszor menti meg az életemet.

Küldi vs grind, nekem nagyon nagy meglepetés volt az eddigi MMo-k után, hogy grindeléssel is nagyon sok xp jön. lvl 20 vagyok és 5-7 mob az egyenlõ egy küldivel. Ez nekem tetszik mert néha jó csak gyakorolgatni a skilleket, betenni valami zenét és puff-puff... :o)

Grafika so-so(minden High-on) nálam továbbra is a Lotro viszi a hangulatot/szépséget megelõzve a Aoc-ot is. WoW után minden esetre ég és föld a különbség. Gondolom nem akartak nagyon csili-vili millió fûszál mozog grafikát mert sok játékos gépe nem bírna vele.
Eleinte nagyon féltem, hogy túl 'mangáspikacsu' lesz az egész de (Asmo oldalon legalábbis) köszönhetõen a változatos karakter generálásnak nyomát sem láttam.
Szakmák jók már az elejétõl, hasznos az alchemy, cooking. A többit nem nagyon erõltettem a béta alatt, de rangerként láttam már alacsony szinten készíthetõ jó íj.
Jó, hogy az elejétõl lehet mindent gyüjtögetni/készíteni, mert aki szeret 'pepecselni' a karakterével az jól leköti magát. Ezt hiányoltam a WAR és AoC-ból nagyon.
A használható droppok is szépen esnek, vasárnap óta 2 kék is összejött bár egyiket sem tudtam használni és traidelni sem lehetett.
Lag vagy kidobálást nem tapasztaltam egyáltalán.
Még a pvp rész van hátra, hogy jobb képet kapjak.
Eddig nekem nagyon tettszik, sok dolog amit az eddigiekbõl hiányoltam az megvan, változatos, várom, hogy élesbe is elkezdjem fejleszteni a karakterem.

Hat szvsz gyujtogetes kozben is lehet grindelni kicsit nyugodtan, aztan meg ne sajnaljak mar senkit, hogy annyival tobb eselye van valami ertelmes dropra... Azert aki emiatt a kis grind miatt nem fogja megvenni, az nem fog hianyozni a szerverekrol 😊

Eddig még nem lõték le, sõt, egyre többen szaladgálnak itt körülöttem. Bíztató.

Beengeedett, de azzal a hírrel fogad, hogy 2 percen belül le lesz lõve karbantartásra, ami várhatóan 1-2 óra ...

Titan
Nem elérhetõ 1 szerver sem...😞

Amit linkeltél, az szerint per pillanat mennie kellene.
Egyébként updateléssel kezdte, csak azután a login+jelszó megadás rendszeresen kiakasztja.

Szerintem hogy ki milyen szinten fejezi be altgart az attól függ, hogy mennyit megy groupban és ismeri-e már a questeket. Én 21-es vagyok és most fejeztem be az abyss gate questet igaz krall-oknál random groupokkal voltam így kicsit tovább tartott ott megcsinálni minden küldit és ezért több exp jött be mobölésbõl.

Zsoltika 007
Talán mert most jött ki új patch és nem is futnak az eu szerverek... STATUS

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Can not connect to the authorization server már sokadjára az elmúlt fél órában.

Hamed
En annyi negativumot vettem eszre, hogy hiaba harangoztak be hogy igy tobb quest meg ugy tobb az xp 1.5-ben, ez nagyon nem latszik. Sot meg nerfeltek is az eliteket, eddig 35-38k xp volt egy, most adnak 18-20k-t.

Lvl18-on kesz volt az osszes sima es elit quest altgardban, es kb. egy harmad szint grind volt megint. 19-rol 20-ig mar egy fel szint ugyanez. Ennyi nalam meg belefer, de a "quest nelkul egy centit se mozdulok" tipusu jatekosok mar nyomjak a rinyat a forumokon.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Kicsit gondolkodtam ezen a quest vs grind dolgon, és gyakorlatilag nem biztos, hogy rosszabb a grind. Persze, nem szabad túlzásba vinni... De nekem pont iszonyúan tetszett Lineage 2-ben, hogy bármikor bárhol tudtam fejlõdni haverokkal pluszmínusz 5-6 szintkülönbségû karakterekkel. Aionban meg vagy elejétõl együttquest, vagy egyedül pöcsölés...
Viszont egyedül pöcsölésnél jobbak a questek mint a grind, ezt aláírom! 😊 Meg akkor is, ha van kivel együtt menni. Csak én pl nem a játékhoz igazítom az életem, így akkor leszek on, amikor úgy alakul, szóval nem nagyon lesz akivel együtt fejlõdjek... És questekben lemaradok akkor már nem jön vissza senki babusgatni. 😊

Repüléshez: Szerintem pont jó, hogy rendesen korlátozva van, mert abyssban így is lesz mit tanulni/gyakorolni, nem lenne jó teljesen megúnni mire odaér az ember. Meg különbenis kitolás lenne a meleekkel szemben ha mindenhol lehetne.

Gyûjtögetõs: Ha a Krallokra gondolsz, nem 15-ös szinten kéne odamenni, hanem mondjuk 18+, én pl 20 voltam amikor nekiálltam ott questelni. Akkor már nincs 4el magasabb mob, sõt, fordítva... És valóban lesznek komolyabb mobok, mert igazából váltás 20 fölött van, amikor kikerülsz verteron-ból. Akkor már szép állatokkal lehet összefutni, de meghagyom a felfedezés örömét. :p

Zomil
A repülés részben igaz, de sokat segit a siklás is sima terepen, könnyen meg lehet logni mob/ellenség elöl. Lvl 25-töl jutsz el az abyss-ba és ott már bárhol lehet repülni igy ott minden vágyadat kiélheted ott 😊
Amugy repülés azért nincs mindenhol, mert nehéz lett volna megoldani, h mindenhol tökéletes legyen, mert ugye a mob-ok levegöbe nem ütnek igy bármikor felszálhatnál és elrepülhetnél v a bossokat könnyebb lenne leölni, esetleg, ha vki átjön a riften és repülve felülröl közelit meg hát nem lenne vicces, elég azt átélni abyss-ban 😄
amugy volt vhol régen egy cikk miért is nem lenne jó, ha mindenhol lehetne repülni
Amugy igen a játék névjegye a szárnyas harc, de nem a mobokkal, hanem lvl 25-töl abyss-ban 😊

A szintkülönbség néhol valóban van, ezért érdemes minden quest-et még a gyüjtögetöseket is megcsinálni, ugy már akkora különbség nem lesz, de azért ez föleg koreának köszönhetö ott a grind a divat, de a nyugati verzióbba jóval több q-t raktak szerencsére a készitök 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hixer
sziasztok, beírom, hogy nekem mi a véleményem eddig a játékról (lvl 15 vagyok meg nem vagyok egy MMO szakértõ, szóval csak így átlag gamer szemmel)

a látványvilág nem rossz, de ezt inkább nem boncolom tovább, mert talán minimum graffal fut el a játék, de láttam HD videókat, szép, de néhol kiugróan ronda, azért remélem csak azért mert beta
a szörnyek jópofák, vannak elég viccesek, de azért annyira nem extrák eddig, de ettõl még jó, lehet késõbb még durvábbak vannak
a skillek nagyon durvák, esküszöm a kombók, hangeffektek nagyon ottvannak, néha már csak azért is megtámadok ezt meg azt, hogy gyönyörködjek a tripla kombóban, 10/10
a questek oké, fõleg tetszik a kis cutscene a fõquesteknél, mégha van ami 3 másodperces akkor is...

ami viszont nem tetszik az az, hogy kb a repülés és a szárnyas harc a névjegye a játéknak, de az eddig meglátogatott városok, areákból talán egy volt ahol lehet is repülni, ot van is küldi hozzá, namost persze nyilván ez késõbb változik tudom én azt, hogy jussak csak el X lvlig és akkor ott már minden areába lehet repülni, de akkor IS, most komolyan miért kell 15 percig gyalogolnom vissza valahonnan, amikor van szárnyam és nem ez nem olyan mint a mount, mert ahol nem lehet repülni, sose lehet repülni, nem lvl meg pénz kérdése, ez nem tetszik, lehet van mögötte vmi logika amiért ezt csinálták, nyilván túl könnyû lenne lvl 10-tõl az egekbõl osztani az áldást a hörcsög-populációra, de akkor is kicsit átverve érzem magam, hogy húha repülõ fightok, aztán "You cannot fly in this area." fõleg idegesít a fõváros, mert rohadtnagy és olyan szívesen körberepkedném, ott tényleg nem értem miért nem oldották meg, lehet meghalna a szerver

a másik ami nem tetszik egyenlõre az eddig talán 1-2 helyen futottam bele olyan helyzetbe, hogy nem túl optimális szinten érkeztem olyan küldikhez, amiket még nem tudtam megcsinálni, de a kissebb lvl küldik már elfogytak, szóval marad a grind vagy keressek csoportot (a bossfoghtokat persze csoportba csináltam, mert úgy fun, de ilyen gyújts 5 lótúró küldi csoportban halál, a quest item sharing nem volt tapasztalatom szerint, vagyis ha mindhármunknak 5 izét kellett gyûjteni akkor 2 órán keresztül csapkodtuk az elleneket, míg 15 összegyûlt a 3 fõs csapatba)) és ha solo-n próbálta az ember nem segített néhánynál, hogy kb. 5 cm-enként auto-attack ellenfelek vannak és komolyan Splinter Cell szinten próbálok ellavírozni közöttük, hogy összeszedjek vmi növényt a földrõl, amiközbe betámad egy nálam 4 szinttel magasabb mob, aki eddig a másik irányba mászkált, pont mikor félig van a progress bar a gyûjtögetéssel... WTF, komolyan annyiszor megesett, hogy ez már nem véletlen. én megértem sõt láttam is chatbe írogatták, hogy végre a játék nem olyan kézenfogós napközi szintû, mint amilyen a WoW lett. és én ezt megértem, de szerintem még egy kicsit lehetne balanszolni néhány helyet, tényleg nem kéne eltúrni túl könnyûre, de egy picit, pl. kifejezetten tetszik, hogy a quest célokat meg kell keresni, van leírás, hogy kábé hol, de keresd meg, az néha idegesítõ amikor tényleg 200an kérdezik ugyanazt mindig egy területen...

és persze nem tetszik az sem ami senkinek sem, hogy ha nem sikerül loginolni a játékba, akkor kilép és várhatod végig amíg újra elindul, plusz nálam még vmi bug is beütött, mert mindig felhúztam az agyamat, hogy megnyitja az AION honlapot kilépéskor, aztán rájöttem ki lehet kapcsolni, kikapcsoltam oké lett, aztán még aznap párszor ledobott a szerverrõl(utána ugye kilépett automatik) és akkor megint elkezdte nyitogatni a weblapot és azóta bármit próbálok, mindig megnyitja a weblapot, pedig az opciót már régen többször is újra kikapcsoltam

sokminden másról nem tudok besz révén lvl15, de a hibák ellenére tetszik a játék, bejönnek a chain skillek, a repülés, bár kevés egyenlõre, crafting tetszik, bár nem értem azokat, akik beregelnek open beta-ra és utána mikor eljutnak a fõvárosba, kimaxolják a craftingot és ott árulnak a fõtéren, komolyan ember vasárnapig tart a játék, utána mindent törölnek ha mindenigaz, micsinálnak komolyan...

nah szóval csak így ennyi gondolatom támadt hirtelen, nyugodtam mondjátok mit gondoltok, mivel nem értetek egyet, mivel igen, csak a gyûlölködõ értelmetlen "Akkora noob vagy, mennyél WoWozzál." hszeket kihagynám

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Na én készítem elõ az összes windows-t ami létezik mindent ha esetleg nem indulna el AionXD
Holnap ilyenkor fogom kezdeni hétvégén napi 24 órában<#eplus2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Megvolt mind a kettõ, semmi változás.
Találkoztam már pár emberrel fórumon, akiknek ugyan ez a gondjuk, de még õk se jöttek rá mi lehet a gond.

reinstall directx

Krinyo
próbáld letörölni uninstallal csak az ncsoft lancsert

Az is megvolt, leszedte újra az összes file-t, de utána semmi :/

Krinyo
probáld kitörölni a gameguard mappát

Megvolt, semmi változás.

Ok, végülis már annyira nem tok mit kezdeni ezzel, hogy megcsinálom 4. re, hátha... 😄D

Krinyo
akkor 4x is repair, update, ruter restart xD

Direkt odaírtam végére, hogy megvolt már 3 szor xD

AntiHero
hát nekem nem jön max 150-el😊 nem baj tegnap éjfél óta töltöm és már 77% így szedem le akkor is😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Krinyo
lancserben repair

Oksa thx,megnézem úgy mit alkot..

Szedd torrenttel a full klienst, nekem néha 400kb/s el is jött.

Max 12kb/s<#wilting>
OM*G

Van végre beta key, de a qrva játék még mindig nem indul, betölt Gameguard, elõjön repülõ fickó szárnyával, aztán semmi, megint launchert látom, valakinek ötlet? (Reinstall megvolt 2X, Repair is 3X)

Tatyla
még nem megvenni akarja 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
steam

Web-röl kliens honnan a leggyorsabb?Tipp?

Itt van meg van a kulcs<#worship><#worship>
Isten vagy nagyon köszönöm😊!!!

Tatyla
hajrá <#taps>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én a Telemachus serón vok Kamui néven és Asmo magányos magyar vagyok😞
teddymac
melyik serveren vannak magyarok?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

AntiHero
köszönöm<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Már csak 96

THX!!!!!!!!!!!!!!!! 😄

http://www.gamesource.it/

Itt van még 101db kulcs.

VipJoco
Gordi eddig nekem is csak ugy logolt, ha 2klienst inditottam el. 1.nel beirtam felhasz jeszo 1pillre megfagyott es semmi. Utanna inditottam a masodik klienst es mire az is betoltott loginig addigra a masik belepett 😉

Gordis2k
10bõl 1x enged be...

Ja futna a 7 kliens a hátérben azt hittem az a baj..

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Krinyo
l2vel együtt? ingame walker? <#eplus2>

Próbálgasd, elsõre nekem se megy :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;