Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosan erröb beszélek, pl. fel kell huznom 160-ra az extract vitalyt-im és ugyeehhez sokal kell gyüjtögetni küldizés közben, minden szir szart összegyüjtök, de föleg olyanokat amik kellenek gyüjtögetös quest-hez, amikor végeztem megvan az a szint ami nekem kell és legközelebb ah-nál járok ami megjegyzem eltnen-ben elég közel van, akkor csak bepakolom gyorsan a sajátom és ha látom, h vki nagyon áron alul adja el azt megveszem és berakom ujra
ugyan ez a helyzet mikor craftolni indulok akkor ugyebár kell sok weapon/armor/accesory(bocs ha rosszul irtam) flux és tuti van 2-3 ember aki v nem figyel oda, v nem ért hozzá és 10-15-öt berak minimális árért én ezt megveszem ami kell megtartom ami nem kell berakom a rendes áráért
amugy nem is értem mit jössz ezzel a "amig te átbogarászod höhö addig én +10szint höhö"
nézted már az ah-t? alig van benne cucc ráadásul meg kéne tanulnod értelmesen keresni, mert az 1.5-ben már nagyon jó rá lehet keresni a cuccokra
jah és még azt nem is emlitettem, h ma jön a nagy roham érdemes mindennel beraktározni föleg gyüjtögetös itemek, mert mindenki gyorsan fel akarja majd szintezni magát, h beérje a headstartosokat igy szép áron el lehet majd passzolni majd
több idöt igényel? hát max. 5perc, annyi belefér és azalatt a max 5perc alatt amit rászántam volt már h kerestem 50k-t
majd szolj ha te "+5perc farm/quest" alatt szerzel 50k-t minimális erõfeszitéssel
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Adott x cucc, berakom 2k-ért. Megveszed, berakod 4k-ért. Hatszor annyi idõ alatt veszik meg Tõled, mint Te tõlem, és mindkettõnk 2k-t keresett rajta. Gratula!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hajrá rakjátok csak be a cuccokat fele annyiért, én meg dupla annyiért visszarakom ^^
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És nem kell neki 1+ k értékû teleportscrollt használni, vagy madarazni oda-vissza, vagy végiggyalogolni oda-vissza negyedóra alatt, hogy van-e már jóáras cucc az AH-ban, ami neki kell, hanem megvette, és ment a dolgára tovább.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
én 1nap alatt eladok 3x10-et 2k-ért õ meg eladta az a 10-et 500/db-ért
vajon ki járt jobban? :D
fuck mmo's..i.,
Igen, ez a hienizmus mûködik mindenhol. Így lesz egy egyszerû, egyébként gyorsan eladható termékbõl/eszközbõl igen drága, értékes valami, mert mindenki igyekszik lehúzni róla mégegy bõrt az eladó és a végfelhasználó között. Mondjuk ez a piac lényeg, tehát ezért a magatartásért természetesen nem is lehet senkit hibáztatni. A rendszer része.
Amúgy szerintem legegyszerûbb egyszerûen megadni neki egy kártyaszámot és kész is, csak nekem volt elfekvõben egy nc-s gc, szal azért beregisztráltam ezt.
ha találok, egy jó cuccot berakom annyiért amennyit ér, ha 2napot kell várnom, h megvegyék akkor 2 napot várok
nem egy idiota miatt szedtem meg magam, h beraktak vmit jóval olcsobban, h gyorsan megvegyék én megvettem és beraktam ujra drágábban :)
Olyan áron kell pörgatni az eladnivalót, hogy elmenjen, mire újabb cuccokat vinnél be.
Egyébként mindenki feltolná az árat arra várva, hogy majd megveszi valaki. Szerintem ez egy nagyon jó kényszer arra, hogy ne tudjanak nagyon elszállni az árak.
én folyamatosan fejlesztem craft/gathering skilljeimet, és 1-2 materialt föleg azokat amik küldihez kellenek nagyon jól el lehet adni+ amiket csinálok cuccok, van h 1-2-öt is berakok és akkor még ehhez jön hozzá, h ha találok vmi zöldet akkor azt is be szeretném rakni, ezek egyike se szemét cucc mégis warehouse-ban/invertory-ban vannak pedig szivesebben betenném, h megvegyék
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Szerintem ez tökéletes így, ahogy van.
Max anyni kedvezményt tudok elképzelni, hogy lvl30 után valamilyen metódus alapján ad néhány extra slotot, 5-10 szintenként.
Egy brókerlátogatáskor eddig max 3-4 zöld cuccot tudtam bepakolni egyszerre, azt meg el is vitték mindig, mire megint mentem. A szart a vendornak kell adni. Sok olyan van, hogy fehér itemet az NPC-nél megvásárolható ár többszöröséért rakják be, hátha valaki megveszi. És ezek miatt kell néha 300-400-500 itemet végigtekernem, hogy találjak egy ár/érték arányban normálisat.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Személy szerint nem fogok odamenni minden talponállóhoz, hogy talán azt árulja, amire nekem kéne, hanem 2-3 szintenként elbattyogok a Brokerhez és "bevásárolok hétvégére".
Persze közben mobcsi a kézben és napszemcsi a homlokon. <#bohoc>#bohoc>
Természetesen a private store-ban is találni néha jó cuccokat, de a keresgélési idõt inkább xp/pénz szerzésre fordítom.
#8097 Akkor nem lesz szerver cap bõvítés, csak újabb vasak?
hol tolod?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE