Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
köszönöm végre valaki megértette :D

pontosan erröb beszélek, pl. fel kell huznom 160-ra az extract vitalyt-im és ugyeehhez sokal kell gyüjtögetni küldizés közben, minden szir szart összegyüjtök, de föleg olyanokat amik kellenek gyüjtögetös quest-hez, amikor végeztem megvan az a szint ami nekem kell és legközelebb ah-nál járok ami megjegyzem eltnen-ben elég közel van, akkor csak bepakolom gyorsan a sajátom és ha látom, h vki nagyon áron alul adja el azt megveszem és berakom ujra

ugyan ez a helyzet mikor craftolni indulok akkor ugyebár kell sok weapon/armor/accesory(bocs ha rosszul irtam) flux és tuti van 2-3 ember aki v nem figyel oda, v nem ért hozzá és 10-15-öt berak minimális árért én ezt megveszem ami kell megtartom ami nem kell berakom a rendes áráért

amugy nem is értem mit jössz ezzel a "amig te átbogarászod höhö addig én +10szint höhö"
nézted már az ah-t? alig van benne cucc ráadásul meg kéne tanulnod értelmesen keresni, mert az 1.5-ben már nagyon jó rá lehet keresni a cuccokra

jah és még azt nem is emlitettem, h ma jön a nagy roham érdemes mindennel beraktározni föleg gyüjtögetös itemek, mert mindenki gyorsan fel akarja majd szintezni magát, h beérje a headstartosokat igy szép áron el lehet majd passzolni majd

több idöt igényel? hát max. 5perc, annyi belefér és azalatt a max 5perc alatt amit rászántam volt már h kerestem 50k-t
majd szolj ha te "+5perc farm/quest" alatt szerzel 50k-t minimális erõfeszitéssel

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

s0n1c
Az, hogy kijár jobban egyszerû matematika, szerintem felesleges vitatkozni ezen. De nem te jársz jobban, hidd el :) Az meg, hogy ki ránt rá nagyobbat a lookgearre nem tudom, hogy kapcsolódik ehhez a témához. Ingame anyagi javak felhalmozásáról volt szó, nem pedig arról, hogy ki alszik jobban a pizsijében a játékélmény miatt.
Azért arra idõt kell szánnia, hogy átnézze a sok marhaságot, plusz idõt kell szánnia arra is, hogy a max 10 spotot rendesen karban tartsa, mert a felvásárlással+farmolt cuccal elég sokmindent berakhat, fõleg ha questitem-packokat csinál. Hatványozottan több idõt tököl az AH-ban. És a pluszbevételre szánt ideje nálam +pénz helyett +xp+loot képében jelentkezik. Szvsz jobban jártam. De én abból indulok ki, hogy kraftolok és kraftoltatok, nem pedig kész cuccot vásárolok, ezáltal nem kell annyira tisztában lennem az árakkal. Az ah-búvárok biztos gazdagabbak lesznek, de nem élményben. Nekem többet ér +5perc farm/quest, vagy kraftolás, mert marad nyoma a kariban, nem csak kinah, ami ahogy jön, úgy el is megy... Nem hiszem, hogy jobban lesz öltözve, mint én.

0Fritz0
A havidíj miatt kérik el.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Help.Megjött a kulcsom lehet már aktiválni?Mert nekem nem sikerül.Credit time card meg paypal de én már megvettem akkor mi a fa..kérdez?
s0n1c
befektetési = befektetett, sorry
s0n1c
És mibõl gondolod, hogy neki nincs "saját cucca", amit a tiétekkel együtt rak be eladásra? Csupán arról van szó, hogy a saját farmolt mennyisége mellé még felvásárolja a tiéteket is potom összegért, amit aztán elad drágábban (ill. azon az áron, amin a sajátjait kívánta értékesíteni). A tiéteken nem keres annyit, ez igaz, viszont plusz pénzre tesz szert szinte nulla befektetési energiával (mivel még most kevés anyag van a tradereknél kb. 10 perc lehet a böngészés)!
De értjük. Arról beszélsz, hogy Te annyi idõt szenvedsz az AH-val, amennyi idõ alatt mi 3szor kifarmoljuk a nyereségedet a nagy bizniszeden. Gyakorlatilag a kevésbé ah-mumusok által (pl általam) farmolt cuccot forgatod meg egyszer, ahelyett, hogy ütnél sajátot. Magyarán mi tartunk el Téged ingame anyagilag.

Adott x cucc, berakom 2k-ért. Megveszed, berakod 4k-ért. Hatszor annyi idõ alatt veszik meg Tõled, mint Te tõlem, és mindkettõnk 2k-t keresett rajta. Gratula!

0Fritz0
Jah, azok... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zomil
mind1 látom feleslegesen koptatom a billentyüt, mert nem értitek miröl beszélek :D

hajrá rakjátok csak be a cuccokat fele annyiért, én meg dupla annyiért visszarakom ^^

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

0Fritz0
Azt írják, hogy mászkálj a három üst között, miután megölted Overseer Barbarti-t.

Ha ott volt benn az AH-ban pl. egy olyan zöld/kék item set mondjuk, ami neki nagyon kellett, (és már csak kicsi hiányzott hozzá, hogy megvegye,) és abban utána mehet elõre mint az orosz hadsereg, és két nap alatt összeszedi a különbözetet, akkor nyilván õ.
És nem kell neki 1+ k értékû teleportscrollt használni, vagy madarazni oda-vissza, vagy végiggyalogolni oda-vissza negyedóra alatt, hogy van-e már jóáras cucc az AH-ban, ami neki kell, hanem megvette, és ment a dolgára tovább.

koszi

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

GameCard, Paypal vagy Bankártya kell.Viszont a bánkártyánál ellenõrzés céljából 1 eurot levesz!

Ha megveszem a jatekot az aktivalashoz kell bankkartya? Mar mint az ingyen 30 naphoz es ha igen le is vonja a penzt vagy csak ervenyes kartya kell hozza?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Running
A szörnyek olyan ijesztõek néha...

alacsony szinten nem erdemes ezzel szoszmotolni. magas szinten lehet hogy 1 szornybol esik ennyi penz.
Zomil
szted normális ha vmi 2k/db áron van benn õ meg berak 10-et 500/db áron :D

én 1nap alatt eladok 3x10-et 2k-ért õ meg eladta az a 10-et 500/db-ért

vajon ki járt jobban? :D

csak arra probaltam utalni, hogy nem feltetlenul eri ez meg. hiszen 2 nap alatt joval tobb penzt is belehet gyujteni szimpla jatekkal.
MeoH
Nem. Meg kell adni a fizetes modjat. Lehet bankkartya, gamecard vagy paypal.

fuck mmo's..i.,

semo1
A game activation card nem elég ,hogy játszak 30 napig ingyen? Mert az account management-be ez nem elég

"nem egy idiota miatt szedtem meg magam, h beraktak vmit jóval olcsobban, h gyorsan megvegyék én megvettem és beraktam ujra drágábban :) "
Igen, ez a hienizmus mûködik mindenhol. Így lesz egy egyszerû, egyébként gyorsan eladható termékbõl/eszközbõl igen drága, értékes valami, mert mindenki igyekszik lehúzni róla mégegy bõrt az eladó és a végfelhasználó között. Mondjuk ez a piac lényeg, tehát ezért a magatartásért természetesen nem is lehet senkit hibáztatni. A rendszer része.

Pozitív hozzáállás, hogy szerinted idióta az, aki az alacsony árú tranzakciókat részesíti elõnyben, nemt nem akar két napot várni, mire eladni/megvenni tud valamit, amire, vagy aminek az árára éppen ott és akkor van szüksége.

Szerintem valahogy elkavarodtál ott a reg oldalon, én épp pár perce reggeltem és gamecard mellé megerõsíthetem, semmi mást nem kellett megadni. Rányomtam hogy activate account, bekérte a serialt, aztán feldobta a lehetõséget hogy adjak meg fizetési módot a késõbbiekre. Ott nem kell piszkálni se a kártyás részt se a paypan-ost, csak rányomsz a gamecard-ra, megadod a kódot és már aktiválta is.

Amúgy szerintem legegyszerûbb egyszerûen megadni neki egy kártyaszámot és kész is, csak nekem volt elfekvõben egy nc-s gc, szal azért beregisztráltam ezt.
o 10 perc alatt eladta es utana mehetett jatszani. te pedig 2 napot ulsz rajta es kozben nincs mas beveteled. valoszinuleg a gyors eladas miatt o tobb penzt gyujtott egyeb forrasbol es tobb xp-t szerzett, mint te ugyanannyi ido alatt.
Fritz nem segítenél?
Zomil
jah persze berakhatom én 10k-val olcsobban, csak nincs annak se értelme, ha folyton a másik alá licitálunk, mert annak semmi értelme

ha találok, egy jó cuccot berakom annyiért amennyit ér, ha 2napot kell várnom, h megvegyék akkor 2 napot várok

nem egy idiota miatt szedtem meg magam, h beraktak vmit jóval olcsobban, h gyorsan megvegyék én megvettem és beraktam ujra drágábban :)

Strahd_
es inkabb bizonyos szint utan. En beraktam egy tort ami 9 lvl re van ;P teljesen felesleges lepes volt tolem

Be lehet ám azokat a cuccokat olyan áron is rakni, hogy egy 2000 aktív userrel rendelkezõ szerveren 20 perc alatt tutira elmenjenek :-))), ne dekkoljanak egy hétig a listán.
Olyan áron kell pörgatni az eladnivalót, hogy elmenjen, mire újabb cuccokat vinnél be.
Egyébként mindenki feltolná az árat arra várva, hogy majd megveszi valaki. Szerintem ez egy nagyon jó kényszer arra, hogy ne tudjanak nagyon elszállni az árak.

A priv store-ban nekem az tetszett L2-ben, hogy lehetett packokat árulni, tehát mondjuk full setet egyben, vagy lehetett kiülni vásárolni is adott cuccot. Viszont korlátozni kéne Aionban is, hogy ne lehessen már össze-vissza csücsülni mindenhol, mert pl Sanctumban wh-ig eljutni kín. Vagy 1-2 kisebb városkában körbeülik a mission npc-t, szánalom.

s0n1c
Nekem spec tetszik a priv store, de mesterfokon ez az SWG-ben volt jelen (mondjuk ott a körülmények adta lehetõségek jobbak voltak).
Zomil
minden mmo-nál ugy van, h játék regisztrálása után meg kell adni mivel szeretnél fizetni, ha gamecard-al akkor annak a kodját meg kell adni

Zomil
sztem nagyon nem elég :D

én folyamatosan fejlesztem craft/gathering skilljeimet, és 1-2 materialt föleg azokat amik küldihez kellenek nagyon jól el lehet adni+ amiket csinálok cuccok, van h 1-2-öt is berakok és akkor még ehhez jön hozzá, h ha találok vmi zöldet akkor azt is be szeretném rakni, ezek egyike se szemét cucc mégis warehouse-ban/invertory-ban vannak pedig szivesebben betenném, h megvegyék

Zaylka
Elnézést a dupla postokért, tárgytalan, tehát a game card mellé mindenképpen kellett választani kártyát vagy paypalt. Hogy ezt miért kellett ilyen hülyén megcsinálni? Nem lett volna elég, ha kösz szépen, aktiváltad a game cardot, mutatja, hogy van más fizetési lehetõség is és csá, de hogy kötelezõen kell máris választani...Jó mindegy én voltam a hülye, de ha én aki már nem egyszer csinált ilyen fizetéses regisztrációt megakad ezen, mi van szegény emberrel aki teszem azt elõször csinál ilyet...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zaylka
Ja igen, tehát a game account managmentnél meg nem írja, hogy lenne játék hozzárendelve az ncsoft accountomhoz. Most akkor hogy van ez? Tehát az accountnál use serial, oda beírom ami a game cardon van, aztán játék account kreálása, de utánna meg elõhozza a payment oldalt és ott mit kell csinálni, hiszen a gamecardal már elméletileg fizettem és ha ott a use game card time vagy mire kattintok akkor meg azt írja nem jó a kód... :D

Zaylka
Na megvan a játék! Csináltam ilyen master accountot, beírtam valami serialt, elméletileg tán game accountot is csináltam, de ott meg azt irja nem érvényes kód. Na most akkor vagy az van, hogy már megcsináltam az accot csak hülyén van megcsinálva az oldal és nem közli egyértelmûen, hogy gratulálunk az 1 hónapodhoz, vagy egyszerûen csak szar a kód, bár akkor nem tudom hogy jutottam volna el a game account kreálásáig, viszont a master accountnál meg nem írja, hogy jelenleg már ketyeg a 30 nap. Na mindjárt kész az update és elválik, de nagyon örülni fogok neki ha szar a kód ami hozzá volt csapva a dobozhoz... :(

odium solvent és a striking rodom megvan de ezkkel mit kell csinálni?Itt akadtam el a két kellék megvan és nincs írva semmi hogy ezt hol kell leadni vagy mit kell csinálni velük
természetesen azt szoktam, de ettõl a hulladékok még benne maradnak magukhoz képest irreális áron....és akkor is el kell menni sokszor a 1x-2x oldalra, hogy megtaláljam, amit keresek (szintemnek megfelelõ, keresett paraméterekkel rendelkezõ, stb.)

a broker éppen azért lesz olcsóbb rövidesen, mert nem lehet korlátlanul pakolni bele a sz@rt csillagászati áron. Mindenkinek kelleni fog a slot a jobb cuccokhoz, ezért arra hajtanak majd, hogy minél elõbb elvigyék a cuccát.
Szerintem ez tökéletes így, ahogy van.
Max anyni kedvezményt tudok elképzelni, hogy lvl30 után valamilyen metódus alapján ad néhány extra slotot, 5-10 szintenként.

Krinyo
ár szerint rendezed és akkor felül lesz a legolcsóbb

Elég ez a 10 itemes max, a bróker nem inventori. Olyat kell belerakni, amit el lehet adni. És olyan áron kell berakni, amin el is lehet adni gyorsan.
Egy brókerlátogatáskor eddig max 3-4 zöld cuccot tudtam bepakolni egyszerre, azt meg el is vitték mindig, mire megint mentem. A szart a vendornak kell adni. Sok olyan van, hogy fehér itemet az NPC-nél megvásárolható ár többszöröséért rakják be, hátha valaki megveszi. És ezek miatt kell néha 300-400-500 itemet végigtekernem, hogy találjak egy ár/érték arányban normálisat.

0Fritz0

Belton
Mi a különbség az USA ill EU Cliens között mert az usa 5600FT az Eu meg 10.000Ft o.O

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sziasztok! Nem tud valaki segíteni?Elakadtam az eggyik campaign questben a lvl 14 esben "Odium in the Dukaki Settlement-ben" a questet megcsináltam elviekben de nem tudom leadni .Segítene valaki?
Zsoltika 007
Pedig szerintem is jobb a wowos modell. Brókert olcsóbbá kell tenni, private store-t meg kivágni és kész.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Krinyo
Fordítva is igaz. Ha nincs semmi konkrét dolog amit meg akarsz venni, csak nézelõdsz, akkor is találhatsz valamit amire konkrétan nem keresnél rá brokernél. Plusz ha kisebb városban, faluban vagy és eladni, vagy venni szeretnél akkor ez jó megoldás. Egy idõ után úgyis eltûnik a sorbanállás és akkor lehet használni rendesen.

VipJoco
Broker jó dolog, de mi ez a kis eladáslimit? 10item 1szere, amit bõviteni nem is lehet tudtomal. Ha igen hol és mennyiért? :)

0Fritz0
Legjobban a kis boltok vs. plázák hasonlattal lehet élni ezzel kapcsolatban.
Személy szerint nem fogok odamenni minden talponállóhoz, hogy talán azt árulja, amire nekem kéne, hanem 2-3 szintenként elbattyogok a Brokerhez és "bevásárolok hétvégére".
Persze közben mobcsi a kézben és napszemcsi a homlokon. <#bohoc>

Természetesen a private store-ban is találni néha jó cuccokat, de a keresgélési idõt inkább xp/pénz szerzésre fordítom.

#8097 Akkor nem lesz szerver cap bõvítés, csak újabb vasak?

Krinyo
Broker nincs mindenhol, jó ha van piac

Ams
ez nem igaz, jók azok bíszt.

hol tolod?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE