Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
nemtudom srácok, én nem adnék ennyi pénzt ki egy játékért... fõleg hogy semmi extra dologgal nem jár ha fizett csak egyszerûen örülj hogy játszhatsz😄

Armin & Ayu fan

Trixtan
Az account managmentben a game account-nál azt írja NONE 😊
Ez miért lehet?

Lenne 1 problemam felraktam a jatekot regeltem minden jo, de mikor bejon a keprnyo ahol jelszot felhasznalonevet kell beirni, nekem ott minden koreaiul van. Ez mitol lehet???

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Zaylka
Igazából elfogadta, csak én azt hittem ezzel le van tudva a pénzügyi dolog, de gamecard ide vagy oda mindenképpen meg kell adni egy más fizetõ eszközt is. Ha viszont a game account kreálásig sem jutottál el akkor nem ugyanaz a gondunk! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Strahd_
😊 szeretem amikor a Q nem csokken idoben hanem no 😛

Trixtan
Azért kicsit jobban is felkészülhettek volna a startra.
**rva annyukat

Hali! Visszaolvastam és láttam hogy neked sem fogadta el a Game Card kódot! Hogy oldottad meg, mert nekem is ugyanazt csinálja.....
Belton
Csak nem 789678556 lettel volna a sorban <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Zaylka
Nah már 12 fölött van a Castoron kis sorcim. Ami eddig tapasztalat, végre videok alatt van angol szöveg, a tutorial egyszerûen zseniálisra sikerült, tökéletesen lehet érteni a nõ hangját. Per pillanat ami nem tetszik, hogy egész álló nap az Aion vs WoW flame megy a chaten és rohadt unalmas, félek ennek soha nem lesz vége, fél szervert meg csak nem blokkolhatom! 😊 Esetleg ha castoron valaki magányos farkas és olykor beszélgetni támad kedve megtalálja a karim Evilangel néven! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Running
Ha nem a spatalos szerver, akkor melyiket ajánljátok még?

Prody
xDDDDDDD lol

Pyotr
Ha már hirdetés: én wow accountomat cserélném aionra ,tokennel kiegészitõvel 2hónap feltöltetlen gc-vel!(Tapolca v. Vprém átvevéssel)

&#9608;&#9608;

Sziasztok!
Tetszik a játék a videókon nagyon. De ennek ellenére nem merem csak úgy simán megvenni, mert mégis MMO és lehet egybõl ráunnák. Van valami lehetõség, esetleg trial amin kiprobálhatnám? Elõre is kösz a választ.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Mibadzott fel rajta?

werkfilm
eladó 1 db dobozos aion +acc 2500ft pesten
vigyétek el mert szétbaszom a gépet leírhatatlanul felbasz ez a game nagy fail, soha többet ncsoft
pm me asap

Nem kellett sokat várni hogy behaljon az egész... <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Belton
Én is így voltam vele ismerõsök miatt meg nézem.
De kezdi el venni a kedvem hogy ki adtam érte x összeget és most még csak be se lehet logolni mert meg azt se irja menyit kell várni .<#wilting>

Zsoltika 007
Accountot csak akkor kreálhatsz ha sorra kerülsz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Trixtan
Melyik serveren vagy?
Amúgy még accountot sem lehet kreálni annyira le van terhelve :/

Zsoltika 007
Nekem is ez volt. De nyomogattam kicsit és végül beállhattam 2005/2005-be 😄 2.5 óra

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

The Garrett
Azt hiszem én nyertem a sorakozós versenyt: Már be se enged a queba se, mondván there are too many users right now. 😄

(nem lesz így ma 33 :/ )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Krinyo
jah lepörögtt a 3 órás sor faszan

Sziasztok,

Melyik serveren melyik oldalon vannak a magyar jatekosok?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nekem annyira, hogy ezt se nagyon akarom elkezdeni <#kacsint>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Megcsináltam az accoutot, az ncsoft oldalán írja is hogy playable erre nem enged be hogy hibás ID vagy pass. Rányomok a change password-re és írja hogy the game account has not completed, plz come back in the near future.
Belton
Wow elég volt egy életre 😊
És igen Ragnaroson voltam xD

s0n1c
3 órás sor volt mikor joinoltam, és 20 perc alatt lement a sor 😄 sztem ez mindenképp pozitívum 😄
Zsoltika 007
Nemár! Én is éppen ezen agyalok. Most még nem gáz átmenni másikra. És a tököm se fog várakozni minden nap meló után.

Running
valszeg 30 percenként kibaszkurálja az afk-s majmokat, mert én is 1800-ról 46. helyre kerültem.😄

Most indítottam, 246 / 5min o.O

lol😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ragnaros

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Belton
Melyik serveren vannak még nagyobb magyar clanok ill emberek a Spartalol on kivul ?

Tatyla
el kellett lépnem itthonról,most értem haza erre be akarok lépni 2 órás que 948...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
enyém 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lehet jönni a serverre
Zomil
félre ne érts, nem azt mondom, h AH buzi vagyok és egész nap ott rohadok 😄DDD

csak van néhány item kb. 10 féle amiröl tudom, h milyen ár körül mozog, és általában, ha arra járok ezeket megnézem

pl. a flux-okat mindig meglesem, mert azokbol igen jól lehet kaszálni, ha vki nagyon áron alul rakja be

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MrStokes
Ha sima feher cumokra nem vagy kivancsi a brokernel, akkor ki lehet azokat is szurni, a megfelelo zold kis pipa hasznalataval...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A Privat Store korlatozas hatasara nagyon kivansi leszek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Illetve Templarnal ha bent vagy shield def-ben akkor sem engedi az uj item bind-olasat, de ekkor figyelmeztet 😄

MrStokes
Nem tudom, hogy az miatt -e, de 15 oratol 16ig pihi van szerverkarbantartas cimszoval.

Sáska
a) nincs meg a szinted hozza
b) nem tudja hasznalni a classod az adott fegyvertipust
c) combatban van a karaktered, s emiatt nem tudja soulbind-elni a fegyvert

Jah, ilyet én is szúrtam már ki, 5-6 kesztyû egymás alatt 1800-2000ért, broker meg 2400-ért vette meg darabját. 😄

Hidd el, hogy tudom használni AH-t, mert szükségem van rá nekem is. Csak én felélem, ha valamit áron alul találok, nem visszaforgatom. És ez elég ritka, tapasztalatból írtam amit, nem számoltam vele, hogy Neked mindent áron alul kínál a broker. Én egy nap max 1-2 cuccot látok viszonylag olcsón. Csak azt szoktam megnézni, ami kell krafthoz, illetve ami esett és el akarom adni. Ha elkezdeném bogarászni milyen itemnél szúrhatták még el az árat, biztos nem 5 perc lenne. o.O

A zöld fegyvereket miért nem tudom használni?Valamit használni kell hozzájuk?
Sáska
teljesen igazad van - en is ugyanezt csinalom.
sot, van hogy zold cuccok olyan olcson vannak a brokernel, hogy a vendor dragabban megveszi..

Tatyla
drágaszágom:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
ja 1 óra pihi,aludjatok 😄

Lehet már aktiválni, csupán meg kell adnod hogy késõbb hogyan kívánsz majd fizetni. Nem vonja le a havidíjat, csak be kell neki állítani hogy bankkártyáról vagy paypan-ról tolod. (lehet gc-t is fizetési módnak, de ahhoz kell gc kód is)
Zomil
amugy lelötték a szervereket 😞