24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
es mi van ha az a Lv.10-es kari a sajatod es csak farmolsz vele .... lehet venni accountokat ... £50-£100 mar Lv.50 Glad van 11M-val .... megveszem eladok rola mindent a penzt elkuldom e-mailben. A masik az hogy az e-mail szerintem szemelyes .. nem igazan korrekt ha ellenorzik.
Most jut eszembe ... mi van ha teroristak hasznaljak komunikaciora a gamet ??? Belso e-mail , nincs FBI , CIA ....
Vagy milyen karival nyomhatja binladen ??? Vagy az FBI ???
A masik hogy nem szerepel sehol hogy nem kaphatsz barkitol barmit a jatekban .... azert ha valaki komoly elofizeto , raadasul kemeny osszeget fizetett a game-ert .... nem hiszem hogy bannolnak. -
anyway ... a kerdes az volt igy egymas kozt hogy csalas vagy nem .
Szerintem a power leveling az csalas ( vagy inkabb hulyeseg mert a jatek elveszti ertelmet ) -
Csenky #11445 Azért egy logfile-t megnézni nem nagy kunszt, és elképzelhető, hogy alapból szűrik benne a szép kerek összegű trade-eket. És ha a haverod nagyobb szintű, pvp-zett is, ilyesmi, akkor valszeg nem goldseller. De ha egy lv10-es kari passzolja át a dellát akinél van még vagy 50 milla és hébe-hóba osztogatja, az esélyes, hogy goldseller. -
ja .... szerintem egy Lv.20+ karival kuldik e-mailban aki valami high level Lv.40-Lv.50-tol kapja ugyan csak e-mailben . -
koocos #11443 És honnan tudják hogy ki kicsoda? -
Es azt honnan tudjak hogy ha goldseller-tol veszed ?? -
ha goldsellerektöl veszel kibannonolnak,ha egy másik játékos barátodtól aki maga farmolta ki a lóvét akkor nem... -
Nagyon nagy csalasnak szamit ha valaki Aion gold-ot vesz ??
-
Cence #11439 ha megveszed a játékot, ahoz alapbol kapsz 1 honap játék idöt (de kell egy bankkártya v egy gamecard ahhoz hogy betudd regelni magad (páraknak a bankkártya hibádzik) -
Cence #11438 már bocsi, elírtam FT közbe teamvezetés meg válaszadás nem nagyon megy még együtt, de ugy gondolom javitottam :p -
koocos #11437 Kb. az ajánlott gépigény 2xese meglesz, szóval azzal nem gond, de csak annyi volt odaírva h XP meg Vista:)
Köszi az infót, akkor nemfélek a win7től:) -
én is elszoktam nézni oda, meg core abyssba is...ott legalább az artik őrei 50ek, ha nagyon nincs mit ölni azok is jók:P -
aaa2008 #11435 kössz akkor arra még sporolhatok -
Jatekot is meg kell venni. -
aaa2008 #11433 üdv egy kérdésem lenne
ha valaki törtön kezdte a játékot és kipróbálná a fizetőst akkor elég befizetni egy hónapra vagy a játékot is meg kell fizetni? -
Csenky #11432 Tényleg, ez külön gratulációt igényel, amikor 3 napig tartott leadnom egy kész kvesztet az egyik npc-nek, aki folyamatosan farmolva volt...
-
szokott ott lenni altalaban 1-2 magas szintu, akik az elyos tower guardjait farmoljak. Ha ok nem is, a kozelben levo fortress biztos vedelmet nyujt:) -
Csenky #11430 Muhaha, GL HF 32-esek! xD
Viccet félretéve elég szánalmas lenne, ha tényleg felbukkanna ott ezután néhány 40+os hun elyos vérpistike. :p -
Csenky #11429 " fehér recik Noble ra procolhatnak be azaz zöldre..." /eddig oks/
"...(max) a zöld receptek Worthy re" /he?/
Ezt írtad először, már bocs, de ott van. Most másodszor nem ezt írtad, a második hsz-ed helyes. És nem minden zöld proccol kékre, a második hsz-ben ezt is javítottad. -
Hát, az biztos, hogy az itt fórumozó Spatalos-os Ely-k mostantól oda fognak járni gankelni. :) -
chefshift #11427 Aion accountot vennék karakterek a Spatalos serveren legyenek (mindegy melyik faj). Minél magasabb a kari annál jobb. Akinek van eladó az írjon nekem privátban. -
Cence #11426 hmmm, hol írtam olyat, hogy mindig zöldre critel?
a fehér recept alapjáraton fehér itemet csinál, tegyük fel az item neve Szalma kalap. (fehér recept tehát az item fehér lesz) HA CSAK nem jön be a 10% azaz nem procol be, mert akkor zöld lesz és a neve Noble Szalma kalap lesz. (én így tudom) javíts ki ha tévedek.
A zöld recept alapjáraton zöld cuccot csinál (Worthy (ill sima)Szalma kalap) és ha ez becrittel akkor csinálhat Worthy Noble Szalma kalapot ami már kék (nem kell hozzá über mati vagy bármi ilyesmi, lvl 23 as settet már lehet tailoringal kékre procoltatni...
avagy ha nem Worthy a neve tehát 1 sima item akkor a zöld item is procolhat egy jobb zöldre (lásd Sulfur Tome-> Noble Sulfur Tome)
remélem világos, bár a crit v proc esély 10%, mint már mondtam tehát nem 100%
és teljes mértékben igazad van, csinálni kell, hogy megtanulja az ember, megtudja mi hogyan van. De így első lépésben hátha segített neki valamit.
Ne mentem órára pás.
-
Hala az Afternoon Delight-nak Spatalos serveren az Asteria Fortress Upper Abyssban mar napok ota asmodian kezen van. A fortressben van egy NPC aki ad egy ismetelheto questet, amit igen erdemes farmolni lvl32-35 magassagaban szerintem. Mindossze annyit kell tenni, hogy felveszed a questet, kirepulsz a fortressbol, s young trico-kat kell oldosni (ezek a kis ponilo szeru lenyek). Kiszamoltam, mert unatkoztam, hogy itt jobban megeri xp szempontjabol kopogtatni, mint FT-ben. FT-ben egy kor kb 40 perc, s 33-as szinten olyan 600k xp jon egy korbol.
Az ismetlo quest 10 perc/kor, s a kovetkezoket hozza alapbol quest rewardkent: 102k xp, 100AP, 6800Kinah; plussz ehez meg szamoljuk hozza a megolt mobokert jaro ap-t s xp-t. Egy FT kor ideje alatt osszejon kb 1kk xp, 700-900 AP, plussz meg a penz. Tegnap esett meg egy Expert Major Weapon Flux is, ami elment 700k-ert.
Szoval aki 32 szint kornyeken van, es xp/ap-t akar farmolni, szerintem ez az egyik legjobb hely, felteve ah nincs nagy elyos aktivitas.
Ha tudtok meg mas hasonlo helyeket, akkor osszatok meg :) -
Csenky #11424 Nagyon érdekes dolgokat tudsz kihozni ebből.
A fehér reci mindig zöldre crittel.
Zöld reci crittelhet zöldre (ezekhez különböző worlddrop matik kellenek, manduri fur pl) vagy kékre is, ez recepttől függ. A worthy-k crittelnek kékre, de ezek alapbol worthy recik, nem "worthy-re crittel"...
A kék recik (expert cuccok) aranyra crittelnek.
A szívás a fegyó és ékszer, mert a fehér critteljen zöldre és a zöldből lehet craftolni worthyt, ami talán crittel kékre... De legalább jó ára van.
Amúgy nem egyszerű így összefoglalni, csinálni kell azt 1-2 hét alatt beletanul az ember. -
szabi34 #11423 Hát szerintem nyugodtan vedd meg a Win7-es laptopot. Nekem is az van fent és simán megy. Win7 gépigény kb egyenlő a vistáével, de lehet még picit vistával jobb gép kell, mint a W7-el. Szóval ha a Vistás gépigényed megvan akkor menni fog W7-el is.
-
Van vagy 15 receptem .... mind zold . Raszanok 1-2 napot hogy kitanuljam ezt is ... -
Akkor kell a recept ,a receptben felsorolt dolgok . Ezen kivul kell valami skill v. vitality magasabb szintje??( gondolom latni a recepten de abban nem vagyok biztos hogy az az ertek a vitality-re utal ... nekem csak 65p ) -
Cence #11420 weapon armor más tészta, ha a receptre ráviszed a kurzort kidobja, mit készithet belöle és mi lehet a jobb ami lehet belöle, HA proccol, ha valami már zöldre sikerült akkor azt már nem tudod kékre késziteni (asszem a jobb kimenetre 10% esély van amit nem személyre ad hanem valami máshogy számol) másrészt ahogy én tudom fehér recik Noble ra procolhatnak be azaz zöldre (max) a zöld receptek Worthy re (bár ez mind1 is) szoval a zöld receptek kékre, a kék receptek aranyra (én igy tudom de nem biztos h igy is van)
-
Az lesz .....
Akkor hogy van ez a zold kek armor weapon kraft . Mibol hogyan lehet varazsolni zold kek weapon-t armor-t.
Elore is koszi az okitast :-) -
koocos #11418 Gamestaron a gépigényt illetően csak xp meg vista van...mit szól a játék a win7hez? Laptopot készülök venni, és amit kinéztem win7es:S -
Csenky #11417 General goods merchant - extraction tools.
Ezel szétszedsz egy cuccot, így lesz enchant stone.
Ezt egy nála kisebb szintű cuccra x eséllyel rá tudod tenni, siker +1 fail -1.
Szerintem nem éri meg megfelelő pénzmag nélkül szórakozni vele.
Nekem lv30 óta (37-es szintig) 3 fehér weapon esett, amik 100k+ért mentek vendorra. Ékszerek/armorok meg jóval több, darabja 20-40k. De az igazi bevétel az extract vitalityből, 2-3 expert fluxból, meg a folyamatosan jövő misc itemekből van. -
Cence #11416 37 es vagyok, 10 szint ota ott vagyuk (persze questelek de több 100 runon voltam) eddig mindössze 2 arany cucc esett (mindig az éppen idegen embernek) már ott tartok, hogy hányok bemenni is... de még kelleni fog legalább 1x mert questem van oda :( :D -
Cence #11415 ez véletlen nem az Enchantolás lenne?
Extraction Tool t veszel general goodsosnál (asszem jol irtam a nevét)
egy fegyver v armor ami nem kell és be akarod törni, betöröd asszem x% eséllyel ad valamilyen enchant stonet (lehet h nem ad!)
azt pedig beletudod rakni a ruhába (de mindennek megvan a maga szintje) ill még a szinttel is van rá esély h nem sikerül belerakni, olyankor ha pl +2 es a ruhád és nem sikerül belerakni asszem visszavágja +0 ra (v csak 1 szintet vesz el belöle, nem igazán tudom mert nem enchantoltam még nagyon)
ha ezt kérdezted, én konkrétan ennyit tudok a dologról -
Xinaf RF #11414 Kahrun Asmo oldal- Angry Honey Collectors full magyar légio keresd Eatmyarrow vagy Bidaro -
koocos #11413 És hol/hogyan vettél 5400ft-ért gamecardot? nálunk tótországban 26euró 60 napra... -
Info : Perfect place to Farm
Tipp nagyagyuknak :-) Ha a Kahrun-on valaki benevez erre a ride-ra meghivhatna ........ -
Barmikor .... szivesen segitek.
De jo lenne ha mar nekem is segitene valaki :-( #11406 -
Cence #11410 igy van :) -
RaSzTaH #11409 Költői kérdés volt tőlem :P megkaptad a választ benne azt hiszem -
Cence #11408 bocsimár hogy megkérdeztem?!!!
visszatérve kösz a választ :)
és lehet élek majd a lehetöséggel gurubefree-nél :)