Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4.jére csak kiesett ^^

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
enyém lett belõle 2 item: Treasure Dagger meg Treasure Sword asszem, bár nem vok biztos a nevekben... amugy elég jó kis kezdõ zöld cumók, lvl 16osak, de lazán veri a korabelieket 😄
ja igen, és kb 1 óráig vertük .... 1eket sebzett mindenki 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Ha leakarom állítani a Launchert hogy ne töltse le tovább a játékot, azt hogy tehetem meg úgy hogy mondjuk másnap ugyan onnan folytassa a letöltést?
Mert tegnap ez nem jött össze és most újra tölhettem..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Én reggel játszottam, akkor minden rendben volt, aztán elmentem a haverokkal kajálni, dumálni, most este meg ez van...
79 SE/77 BD Naia
Kétszer is leállt aion kliens. Mikor inditottam, kiirta, hogy too many players, cant connect, bla-bla. nyomkodtam az ok-t és a server választást, kb. fél perc múlva (gondolom ekkor esett ki valójában a karim a szerverrõl vagy ilyesmi) már a karakterválasztó képernyõn voltam, mégcsak nem is queueba rakott, úgyhogy már léphettem is vissza.😊
Most jött ki a játék, és akkora hype volt, hogy még most is ezrek vásárolják, és aktiválják accountjaikat. Én is pénteken vettem meg a játékot.
Most kellene lépni az NC-nek, különben egy rakás játékos otthagyja az egészet, és akkor az üres szerverektõl való félelmük önbeteljesítõ jóslat lesz.
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
Utána meg, rá 1 percre meg a játékból is disconectel, magyarul kitessékeltek- és mert jó pofák, még be is jön az aion oldala (optinsba pedig kikapcsoltam), hogy pörögjön kicsit az oldaluk látogatottsága biztos, ami biztos. Itt a mese vége… <#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lol mi esett😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hello,
Thank you for contacting NCsoft Support.
Due the popularity of certain servers a server you are interested in may be full, and as a result you may be placed in a waiting queue. This is to ensure stable game play. If you are having difficulty with the wait time, you may want to consider playing on a server with less of a load and thus less of a wait time.
An official announcement was recently made at http://na.aiononline.com/board/notices/view?articleID=111&page= which details some of the measures being taken to reduce queue wait times. This includes increasing player count per server, and adding new servers.
You can find more information and provide feedback to the production team here: http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/61780-message-ayase-3.html#post1356447
Please understand that resolving this issue is a priority of ours and we appreciate your patience.
Please let us know if you have any other questions.
Regards,
NCsoft Support
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És az egy nagy marhaság hogy nem számitottak arra hogy enyien lesznek fõleg hogy 400.000 + pre orderes vásárlo volt .
Szimplán csak alacsonyabb költségvetésbõl akarják kihozni az egészet, ami nem New a mostani világban.<#schmoll2>#schmoll2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Am meg ami el keserit 6 nap után mar 40+ os karik vannak 😞
Mondjuk nicns GG szal mehet a bot ezerel de akkor is...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Destiny. The design is clearly ancient.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sikerült rájönnöm h az AH-ban keressem a wind spiritet😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Tegnap letöltödött vagy 1 giga a launcherrel, erre ma mikor beleléptem elkezdte újra az ELEJÉRÖL tölteni a játékot!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
én torrentezni is szoktam néha és még ugy se laggol be, iszonyat kicsit a sávszél igénye a játéknak 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
fuck mmo's..i.,
<#eljen>#eljen>
anti hero
Destiny. The design is clearly ancient.
Ha bankkártyával fizetsz, akkor 1 eurot levesz a kártyáról és az alap 30 nap(ami a megvett játék árában benne van) lesz látható! Ha pl. 30 napos gamecard-ot választod, akkor az idõ hozzá adódik így 60 napig játszhatsz...
El se lehet rontani...😊