Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te meg ki a f**** érdekelsz?😊

4.jére csak kiesett ^^

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

s0n1c
Mert rizikós, más a keleti és más az eu mmo piac! Egyébként anno a warhammer is az év mmoja lett...
én sem értem ezt a sorbanálósdit,a game az év játéka lett,ahol megjelent tarolt,hatalams siker,és nem számítottak arra hogy ennyien fognak vele gamelni EU/US ban????az odáig rendben van hogy ki lesz javítva a hiba,kínain is ez volt,utánna megcsinálták hogy fasza legyen,de nemértem miért nemlehet biztonságos szerverparkal nekiindulni,mondjuk EUban olyan 30szero simán elkellene,és akkor nemlenne ez a baszakodás,de ezek olyanok mint a pöcsöm.mert ok én olyan vagyok hogy megvárom míg jó lesz,mivel nincsen más normális cucc,de ez akkor faszság!
Frosty01
mi egy Gigantic Box-ot vertünk le

enyém lett belõle 2 item: Treasure Dagger meg Treasure Sword asszem, bár nem vok biztos a nevekben... amugy elég jó kis kezdõ zöld cumók, lvl 16osak, de lazán veri a korabelieket 😄

ja igen, és kb 1 óráig vertük .... 1eket sebzett mindenki 😄

practitioner of the forbidden arts of death

ja ezt én is beszívtam anno mikor a bétát szedtem 😄 asszem ha simán a close-ra nyomtam, akkor folytatta, ha csak az ablakot zártam be akkor szoppantás volt... persze nem tudom, hogy ezt is miért ne mlehetett megoldani, ha lotroban vagy wowban baltával kapcsoltam ki a gépet, és újraindítottam a játékot, onnan szedte a cuccot ahol megszakadt 😊 muhuhuh
werkfilm
pve noob

Heffi
Egy kérdés.
Ha leakarom állítani a Launchert hogy ne töltse le tovább a játékot, azt hogy tehetem meg úgy hogy mondjuk másnap ugyan onnan folytassa a letöltést?
Mert tegnap ez nem jött össze és most újra tölhettem..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

... és nem hinném, hogy ncsoft ne tudta volna hogy ekkora hype-ban kicsivel több szervert kéne indítani, mert ne mvicces, hogy órák óta csak azt a szart kapom, hogy hú de sokan gamelnak, koccolj a picsába. Na jól van, végülis nem ezen múlik az életem, csak mégis bosszantó. minden mmo kezdésnél vannak nehézségek, de olyannal, hogy ne tudjak belogolni ilyen szinten, még nem találkozatm 😄
Jó neked.

Én reggel játszottam, akkor minden rendben volt, aztán elmentem a haverokkal kajálni, dumálni, most este meg ez van...

79 SE/77 BD Naia

Engem kifagyás után naygon hamar beenged.
Kétszer is leállt aion kliens. Mikor inditottam, kiirta, hogy too many players, cant connect, bla-bla. nyomkodtam az ok-t és a server választást, kb. fél perc múlva (gondolom ekkor esett ki valójában a karim a szerverrõl vagy ilyesmi) már a karakterválasztó képernyõn voltam, mégcsak nem is queueba rakott, úgyhogy már léphettem is vissza.😊

Mitõl lenne lazább?

Most jött ki a játék, és akkora hype volt, hogy még most is ezrek vásárolják, és aktiválják accountjaikat. Én is pénteken vettem meg a játékot.

Most kellene lépni az NC-nek, különben egy rakás játékos otthagyja az egészet, és akkor az üres szerverektõl való félelmük önbeteljesítõ jóslat lesz.

79 SE/77 BD Naia

Frosty01
hát igen... :/
jövõ hónap lazább lesz

Másfél órás sor, a Castorra.... A többin sorba se engedett állni. Lol

79 SE/77 BD Naia

még jó hogy most beálltunk farmolni 😄

2,5 órája várok a sorban, majd visszajövök a géphez. Az utolsó 11 percbe már mondom elkezdem számolni a perceket, egyszer csak boom kifagy a gép, bekapcsolt a képernyõ védõ vagy mit tudom én, mondom ok. Restart, megyek vissza minden szerver full, és már a sorba se enged beállni az is FULL.

Utána meg, rá 1 percre meg a játékból is disconectel, magyarul kitessékeltek- és mert jó pofák, még be is jön az aion oldala (optinsba pedig kikapcsoltam), hogy pörögjön kicsit az oldaluk látogatottsága biztos, ami biztos. Itt a mese vége… <#csodalk><#csodalk>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Nem rossz cucc <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hekate örült ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lol mi esett😄

Frosty01
basszus kifagytam és most még a várólistára se tesz fel O_o

VipJoco
Nem tudom mennyi idõ kell nekik, hogy felfogják és feldolgozák a problémát, de valamit csinálhatnának igazán!

JethroHUN
<#gonosz3>Jó szánalmas, ezt kapjuk a pénzünkért, vagy ez vmi új e-mailes mmo?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez mind szep es jo is,de az uj szeroknak csak akkor lenne erteme ha ingyen at lehetne vinni a karikat(mondjuk elozetes bejelentes utan 2-3 napig).
Strahd_
es ez alapjan meg boven lenne hely...

http://uk.aiononline.com/promotion/preselection/

Strahd_
De .) en levelezek veluk , de csak bullshit megy.

Hello,

Thank you for contacting NCsoft Support.

Due the popularity of certain servers a server you are interested in may be full, and as a result you may be placed in a waiting queue. This is to ensure stable game play. If you are having difficulty with the wait time, you may want to consider playing on a server with less of a load and thus less of a wait time.

An official announcement was recently made at http://na.aiononline.com/board/notices/view?articleID=111&page= which details some of the measures being taken to reduce queue wait times. This includes increasing player count per server, and adding new servers.

You can find more information and provide feedback to the production team here: http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/61780-message-ayase-3.html#post1356447

Please understand that resolving this issue is a priority of ours and we appreciate your patience.

Please let us know if you have any other questions.

Regards,
NCsoft Support

igen, ezt én is így gondolom, örülök neki, hogy mndenki aionozik, haló porában is, de belökhettek volna még pár szervert, mert tényleg idegesítõ ez a várakozás, sõt még most sorba állni sem enged... inkább utólag lõjenek ki 2-3 szervert, mint ne tudj játszani... ez nem vall nagy okosságra
SM-eknek hátha jól jön: http://spiritcalculator.bravehost.com/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Valaki nem kozolte meg az NcSoft-os "szakertokkel",hogy nem azert fizetett az ember,hogy hosszu orakat varakozzon?(Sajnos az en angol tudasom nem eleg ehhez.)
Strahd_
De rossz otlet volt kilogolni vacsorazni 😊 2000+ os Q

Belton
Szerintem meg marhára kevés a serveren ként 20.000Slot + 2000 Sorban allo slot ,jelenleg igy van de ez akkor is nevetseges.
És az egy nagy marhaság hogy nem számitottak arra hogy enyien lesznek fõleg hogy 400.000 + pre orderes vásárlo volt .
Szimplán csak alacsonyabb költségvetésbõl akarják kihozni az egészet, ami nem New a mostani világban.<#schmoll2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Tatyla
Aki tudja a parancssort az anti afk jump makróhoz írja le pls,én elég sokat felugrálok a géptõl a lányaim miatt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Belton
Ncszaftot nem érdekli 😊 csak fizess ki esik 1-2-3 sok ember jon helyette megtöbb.
Am meg ami el keserit 6 nap után mar 40+ os karik vannak 😞
Mondjuk nicns GG szal mehet a bot ezerel de akkor is...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Jockey
uj ficsor, mostmar sorba se allhatsz, egyszeruen kiirja tul sokan vannak a szerveren..de egyik angol szerverre sem allit sorba, azt hiszem ez kezd eros lenni...itt mar nem 1 szerverrol, az osszes angol szerveren nemtlok belepni es fizettem lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

kisfigi
Igen sajnos ettõl féltem <#sir> De akkor igy tehetetlen vagyok...😄 Neten, hivatalos fórumokon keresgéltem, nem csak nekem van ilyen problémám úgy tínik, igaz nem sok embernek de azért van még aki ezzel küzd. Csak az a baj hogy sehol semmi megoldást nem irnak rá, csak h nekik is ez van😄D Hát csak azért sajnálom mert amúgy nagyon bejön a játék...<#szomoru1>

Destiny. The design is clearly ancient.

a gond csak az, lehet hogy már változott, de mikor én csináltam karit castorra, csak elyos oldalra engedett, mert fullon volt asmo oldal😞

Zsoltika 007
Spatalos 2 óra 40 perces sor. Nem igazán alakul ez. <#szomoru2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Frosty01
spataloson mindenhol, de az a server televan, castoron meg asmodian oldalon van sok magyar, meg magyar légió.

Prody
Miért nem jön be az eu honlap?

Csak, hogy a betévedõk ne csak szöveget lássanak.
Sikerült rájönnöm h az AH-ban keressem a wind spiritet😊

A végén még lesz belõle vmi...

ma delelott 11, semmi queue, azonnal beengedett. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Heffi
Na ez marha vicces...
Tegnap letöltödött vagy 1 giga a launcherrel, erre ma mikor beleléptem elkezdte újra az ELEJÉRÖL tölteni a játékot!

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Tárgytalan.Hülye voltam.<#falbav><#wilting><#ticking><#wow3><#nevetes1>

Zomil
sajnos csak azt tudom mondani, h a hiba a te készülékedben van

én torrentezni is szoktam néha és még ugy se laggol be, iszonyat kicsit a sávszél igénye a játéknak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok, ma fogom megvenni a játékot és az lenne a kérdésem hogy melyik az a szerver ahol sok magyar van és ott melyik oldalon? Elõre is köszi!
Pici paypal-os segítséget kérnék.Elég rég nem voltam fenn a paypal oldalán,nem használtam.Most próbálnék belépni a régi adataimmal,nem enged.Létezik ez?

MeoH
Lag nekem csak akkor van mikor a kedves invitel szarakodik es elveszit par csomagot... Na akkor meg all a kep 2-3mpra ugy kb 5percenkent.

fuck mmo's..i.,

nagyon nagy ez a jatek
<#eljen>

anti hero

kisfigi
Én mondtam, és még mindig ez az álláspontom, mert ugyan úgy csinálja most reggel is mint tegnap este, de érdekes mert várakozás nélkül beengedett...

Destiny. The design is clearly ancient.

Titan
Játszok béta óta, de tagnap volt az elsõ olyan élményem, hogy nem jutottam be mert összeomlott a login szerver... Igaz nem a spatoloson játszom..😊 A játékban eddig még sose volt lagom...

Titan
Ha nincs ncsoft accountod, akkor "create Account" egyet! Utána a Profile managerben add hozzá a játékot "Use a serial code"! Megjelenik a Game account alatt egy aion profil, ahol nevet és passt kell megadni! Majd arra katt és válaszd az aktiválást és kövesd a lépéseket! Az aktiválás után ki kell választani, egy fizetés módot, bankkártya, paypal vagy ncsoft gamecard...
Ha bankkártyával fizetsz, akkor 1 eurot levesz a kártyáról és az alap 30 nap(ami a megvett játék árában benne van) lesz látható! Ha pl. 30 napos gamecard-ot választod, akkor az idõ hozzá adódik így 60 napig játszhatsz...
El se lehet rontani...😊