Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
9-kor még az is tele volt, most 2 perc várakozás volt rá, de már nem állok neki fél 11-kor játszani (sluszpoén, hogy a társaim meg a Castoron vannak)...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MeoH
Ma lottek fel 1 Eu Eng szervert Kahrun neven. Siman be lehetett ra jutni este 8kor is.

fuck mmo's..i.,

Zomil
sok mmo-t kirpobáltam már fizetöset/ingyeneset, de eddig messze ez nyujtja a legnagyobb élményt az SWG után :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[NST]Cifu
Figyelembe véve, hogy ennyi idõ alatt 0 (nulla) új európai szervert állítottak csatasorba (és 1 (egy) amerikait, amit hatalmas hírként közöltek, igaz ha jól olvasom, egybõl betelt az is), illetve a hivatalos oldalon/fórumban is inkább hónapokban, mint hetekben ígérik a helyzet javulását, ez engem annyira nem vigasztal.

Ha meg az ígérgetéseknek tudnék hinni, még mindig a Hellgate elõtt ülnék... :)

most pár napig,max 1-2 hétig lesz ez még,aztán nem lesz ilyen hogy sorbanállás,és szerintem ennyit megér ez a game,ugyanis messze ver mindent!én is ideges vagyok és anyázok is néha hogy mekkora buzik,de tudom hogy ezt a kis idõt míg helyreáll a rend,megéri kivárni!
[NST]Cifu
Hát szó mi szó, a "kész" játékkal eddig pontosan 0 perc játékidõm volt, holott immár három napja megvan. Most is 1 óra 48 percrõl kezdõdik a sorbanállás, de mivel nem kocka vagyok, csak egy kis szórakozásra vágytam a játéktól, ma se jutok ennél közelebb hozzá.

Eddig határozottam állítom, hogy a leggyengébb MMO, amihez szerencsém volt (lehet, hogy létezik még ennél is rosszabb játékélményt/idõ játék, de azzal még nem vertem magam), ennél több játékélményem volt még a WoW EU/Ragnaros rémálom lagzós, esténkénti 800 soros idõszakában is, az AoC pedig a játszhatóság és a játékélmény ikonja ezek után számomra...

Fizikailag biztos lenne rá mód, de tegnap például kb tízszer mentem körbe Eltnen közelében, mire 6 quest itemet kiköhögtem a mobokból, és így is úgy sikerült, hogy szegény tankomnak 2kezes kardot adtam, ezáltal néhány bénább sorcit meg gladit túl tudtam dps-elni. 11 után ritkul a nép, de még mindig érezhetõ, hogy nehézkes a haladás. Ha erre rászabadulna még a sorban álló 2-3 ezer ember hirtelen, hát lehet sírva fakadnék. Maradtak a hétvége délelõttök questelés céljára. Természetesen havonta két szabad délelõttöm van kb hétvégén...

ha már most tankhiány van, mi lesz szerinted késõbb? :)

Pyotr
Azért az megnyugtató, hogy szó szerint leszarják az embert és nem csinálnak semmit a forumokon irják a problémákat sorra de rá se bagóznak:P
Én is megvettem a dobozos verziót és pachelés után kell rájönnie az embernek hogy kibaszott koreai változat adnak ki és még ehez kel letölteni az updatet vagy mi a szart!
Ezután már csak az lesz a fasza amikor elkezdik a hackerek lenyulni sorra az acc-okat mint a wow-ban csak hát itt a support olyan mintha nem is lenne<#szomoru1>

&#9608;&#9608;

Krinyo
sztem nincs rá mód, mert akkor mégtöbb ember jönne és a bõvítés korlátolt

STREEX
Arra van esély hogy az újjabb és újjabb szerverek nyitása helyett valamilyen módon a jelenlegi fullosokat bõvítsék ki?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Anti-AFK: http://www.youtube.com/watch?v=E3uoh15wn6s
WoWon modellezi, de univerzális :-)

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Krinyo
elég az ugrásra is :D

0Fritz0
Na jó, holnap reggel beröffentem a notit, belogolok és ráteszek egy nehezéket a W gombra. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gordis2k
viszont legalább már nem korlátozták a várolistát 2000re:P 2897dik vagyok lol:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zsoltika 007
Bazze 2 óra 30 percrõl lementem 25-re erre kilép minden ok nélkül. ^^ Most meg mehet 3 óráról...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Prody
Van új ENG szerver, én oda mentem most

Aha, persze! Nekem 26 óra 9 percet írt ki a DC után és még mindig 9óránál tart... <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Krinyo
ja igen :D

Krinyo
Mi történt spatalossal? csak 26perces a sor :D

Force Launch <#hehe> és már persze sor is van...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Belton
o.O Már megint Dc :O
És most meg a game se indul el <#duhos2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Zaylka
Értem, akkor marad a grind. Nem undorodom tõle, hiszen tudom, hogy milyen játék, csak gondoltam megkérdezem itt az okosakat, hátha tudnak valamit amit én nem, és nem szivok fölöslegesen szimpla mobokkal. Az ismételhetõ küldikkel meg annyi a bajom, hogy déltõl dugig van és mikor találok egy eldugott helyet ölök fél óráig és rájönnek a nyakamra, ráadásul én szeretek mana takarékosan ölni és nincs ínyemre ha versenyeznem kell a mobért és nem a megszokott skillrotát használom! :)

A grafikai problémára meg annyit, hogy akkor kapják be. Ha azt nem tudják megoldani, hogy picit enyhítsenek a tolongáson, vajmi kevés esélyt látok arra, hogy kiadnak valami fixet...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Na milyen ott official on az Aion? :)

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

semo1
Szevasz<#wave>most nézem te is itt tolod.
Bitang-ot + Guggert nem beszéled rá,hogy jöjjenek?<#buck>

Zsoltika 007
Gondolom mert a chaten látta hogy majdnem mindenhová tankot keresnek.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MrStokes
Ezt mibol gondolod? Nem cukkolaskent, komolyan erdekel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Strahd_
23 percrol felugrott nalam 8 ora 47 percre :) uj rekord... pedig ma direkt hamarabb hazajottem

Snomag
amikor nem enged sorbaallni, ra ko tenyerelni az enterre es par sec probalkozas utan mar sorban is all az ember

Mármint hogy milyenek? :) Teli vannak az új kivételével, már du sor van. Vagy ha az érdekel hogy lag meg ilyenek, akkor olyan sosem volt, 20.-án start-tol mennek 21:04-tõl, összesen asszem 4 lagspike volt összesen, amikor birizgálták a sorokat meg kézzel dobták ki a private shop-osokat. Nincs melee lag mint War-ban, a képességek instantok a harc folyamatos, nagy tömeget is lazán viszi már közepes géppel is.

Na nincs ez a gond a sorokkal, akkor kb ez lehetett volna a legsimább mmo start eddig. Illetve az is volt, csak ezt úgyse nyugtat meg senkit aki épp pár órája sorban áll vagy ami durvább hogy olyan hosszú a sor hogy már be se tud állni :(
milyenek most a szerverek?
*Mondatot. Nekem írnom kell megtanulni...

Sehogy. Aztán majd ha megtanultál olvasni, ajánlom figyelmedbe a fenti mondatod, miszerint tört szerverrõl ne itt keress infót.

mármint a tört szervernél
hi all....azt szeretném tudni hogy hogy kell szervert választani?
elõre is kösz

ahogy nézem a chat-et, itt is tankot éri majd meg kezdeni a késõbbiek folyamán :D

Pyotr
Valóban kaptam egy linket
Download the game installer from NCsoft (355 kb):
http://aion.patcher.ncsoft.com/liteinstaller/aion.exe
és most ez komolyan leszed 6.8gb-ot?

&#9608;&#9608;

Emailben kapsz egy linket az eu klienshez,azt szedd le ,tedd fel es maris angol nyelvu lesz a game<#alien>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Az jo, ha csapatban kell menni. Nekem speciel az nem tetszik, hogy pl. bemegyunk egy kis faluba, es esz nelkul olunk mindent, mert az XP. Es ezt ismetelgetjuk sokszor. :) Egy kis "koritessel" "izletesebb" lenne a dolog. De nem panaszkodom, a sorbanallastol eltekintve elvezem a jatekot. :)

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Sáska
amugy sztem jo, hogy kell grindelni benne, mert valahol "csapatepito" jellege van.
Ha csak questekkel eleg lenne fejlodni, akkor nem lennel rakenyszeritve, hogy mas emberekkel egyutt jatssz, hanem a jatek nagy reszet solo questelessel kiporgethetned (mint egy masik mmo-ban).
Igy viszont, hogy kell grindelni, keresel mas embereket, akikkel egyutt nekivagtok a farmolasnak, hiszen tobben kevesbe unalmas, s hatekonyabb is.

ATI kartyasok panaszkodnak emiatt. Talan lesz majd valami fix, de teny, hogy az ATI driverek is olyanok, amilyenek.

Mas. Sajnos ilyen a jatek, nem lesz mindig annyi kuldetes, hogy csak azokkal fejlodni tudj. Grindelni kell, grouppal elite mobokat, vagy ismetelehto questeket soloban. :/

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

MrStokes
Elso honapot kvazi ingyen kapod, benne van a jatek araban ugymond...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ez mind szép és jó, de ha nekem délután 5 töl van idõm játszani mondjuk 8 ig, azért jussak már be a szerverre, hogy kapjak valamit a pénzemért, én értem amit szeretnének meg minden, de akkor az elsõ honapot számlázzák ingyen azoknak akik eddig beregeltek és fizetnek, mert igy szinte játszhatatlan a játék...

és ugy hiszem, hogy mikor megvettem nem közölte velem a kutya sem az ilyen dolgokat...

Pyotr
Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot,accountot megcsináltam telepitetttem de launcer inditásánál Aion(north america)-t ir majd a játék elinditásánál a bejelentkezésnél koreai vagy tököm tudja milyen nyelv van:P
Segitsetek légyszi hol a hiba?

&#9608;&#9608;

Itt azt nem merik valamiért bevezetni. De szerintem is etikusabb lenne, a jelen körülmények között meg pláne.

Értem. De ha ezt elõre közlik, talán nem kell senkinek egy 20-30as karit maga mögött hagynia, hogy az új szeróra menjen, ahol nincs sor... Úgyhogy röföghetnének valamit a tervükrõl, ha azaz amire tippelsz.

Sáska
Morheimben a fel lehet venni 2 coin questet, amit egesz gyorsan lehet farmolni, s jol jon belole az xp (az egyiknel kristalyt kell gyujteni, a masiknal meg oldosni 3 fajta mobot). Ha kicsit lejjebb mesz az uton, a gombakkal egesz jol lehet farmolni.
Nem tudom, hogy probaltal-e Morheimbol elmenni? El tudsz teleportalni egy masik szigetre is, aminek nem jut eszembe a neve most, de ott is van par quest, amit fel tudsz venni.
ha meg a crafting skilleket nem huztad fel, akkor barmelyik felhuzasaval (mondjuk 0rol 150re) fejlodhetsz nehany barnyit.

De teny, hogy grindelni is kell azert valamennyit.

Nézd én értem hogy ez szar, nekem is szar, én csak leírtam hogy szerintem mi az oka annak hogy így csinálják, és van benne logika, de kemény húzás az biztos és fájdalmas.
Amúgy nyilván nem lesz a végtelenségig így, mert van egy fix szám amennyi érdeklõdõ van, ha mindig kezdenek egy szervert amikor a meglévõkön 2k sor van, akkor elõbb utóbb eljutnak abba az állapotba, hogy már nem kell több szervert kezdeni + a meglévõkrõl is abbahagyja vagy 1k ember (vagy mégis új karit kezd) így hosszú távon helyreáll a rend, és minden szerver teli lesz, minimális sorral. Szerintem ez a tervük, és elég következetesen csinálják, csak éppen ez olyan mint a foghúzás, tudod hogy hosszú távon jobb lesz mégis qva szar. Mármint ha nem adnak érzéstelenítõt, és ncsoft bizony anélkül húzza :D
Sáska
Olyan fizetesi modot kellett volna alkalmazniuk, mint Kinaban, ahol a tenylegesen eltoltott jatekidoert fizetsz.
Nekem mondjuk nem igen volt gondom, mert mult heten szabin voltam, s kb delutan 1-2 oraig barmelyik szerverre be lehet lepni sorbanallas nelkul.
Erre a hetre mar viszont telefonos segitseget kell kerjek, s mar elkezdenek nekem logolni delutan 4kor, hogy estere szabad legyen a palya.

Zaylka
Lenne 2 kérdésem!

Az egyik, hogy elõfordult már nállatok, hogy a játék egyszerûen kilép? Általában akkor fordul elõ mikor nagy tömeg van. Úgy voltam vele, biztos nem bírja a gépem így kikapcsoltam minden pluszt, low grafikára húztam mindent, játékban legnagyobb tömegben minimális lagg sincs és levág a játék és vmi cry.dll vagy mi a szösszel van a gondja. Olvasgattam fórumot, és olyannak is van ezzel gondja akinek (túlságosan nem értek a gépekhez) de ránézésre is ezerszer jobb gépe van, tehát akkor ezek szerint nem azért crashel a kliens, mert nem bírná a gépem, hanem valami típushiba? Nem tudtok errõl esetleg valamit? Elég idegesítõ ha folyton levág egy nagyobb tömegbe...

Más: Elkezdtem 20-ason a 3. területen fejlõdni. Most ott tartok, hogy 22, de csak 23 fölötti küldijeim vannak. Ennek így kell mûködnie vagy valamit én szúrok el nagyon, hogy mindig van egy olyan pont amikor nincs szintbeli questem? Van valami 23-as campaign, de a kövi meg már 25. Ti, hogy csináltátok ezeket a szinteket? Próbáltam, hogy nekiállok csinálni az ismételheti küldiket, de hát azzal agyrém lesz szintet lépni, mert a reward egy nagy semmi. Már most ennyire grindelõs lett a játék, mert sejtettem, hogy az lesz de hát még a max szint felénél se járok...Esetleg hasznos tanácsok?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc