Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
fuck mmo's..i.,
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha meg az ígérgetéseknek tudnék hinni, még mindig a Hellgate elõtt ülnék... :)
Eddig határozottam állítom, hogy a leggyengébb MMO, amihez szerencsém volt (lehet, hogy létezik még ennél is rosszabb játékélményt/idõ játék, de azzal még nem vertem magam), ennél több játékélményem volt még a WoW EU/Ragnaros rémálom lagzós, esténkénti 800 soros idõszakában is, az AoC pedig a játszhatóság és a játékélmény ikonja ezek után számomra...
Én is megvettem a dobozos verziót és pachelés után kell rájönnie az embernek hogy kibaszott koreai változat adnak ki és még ehez kel letölteni az updatet vagy mi a szart!
Ezután már csak az lesz a fasza amikor elkezdik a hackerek lenyulni sorra az acc-okat mint a wow-ban csak hát itt a support olyan mintha nem is lenne<#szomoru1>#szomoru1>
██
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
WoWon modellezi, de univerzális :-)
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
És most meg a game se indul el <#duhos2>#duhos2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
A grafikai problémára meg annyit, hogy akkor kapják be. Ha azt nem tudják megoldani, hogy picit enyhítsenek a tolongáson, vajmi kevés esélyt látok arra, hogy kiadnak valami fixet...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
Bitang-ot + Guggert nem beszéled rá,hogy jöjjenek?<#buck>#buck>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Na nincs ez a gond a sorokkal, akkor kb ez lehetett volna a legsimább mmo start eddig. Illetve az is volt, csak ezt úgyse nyugtat meg senkit aki épp pár órája sorban áll vagy ami durvább hogy olyan hosszú a sor hogy már be se tud állni :(
elõre is kösz
Download the game installer from NCsoft (355 kb):
http://aion.patcher.ncsoft.com/liteinstaller/aion.exe
és most ez komolyan leszed 6.8gb-ot?
██
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ha csak questekkel eleg lenne fejlodni, akkor nem lennel rakenyszeritve, hogy mas emberekkel egyutt jatssz, hanem a jatek nagy reszet solo questelessel kiporgethetned (mint egy masik mmo-ban).
Igy viszont, hogy kell grindelni, keresel mas embereket, akikkel egyutt nekivagtok a farmolasnak, hiszen tobben kevesbe unalmas, s hatekonyabb is.
Mas. Sajnos ilyen a jatek, nem lesz mindig annyi kuldetes, hogy csak azokkal fejlodni tudj. Grindelni kell, grouppal elite mobokat, vagy ismetelehto questeket soloban. :/
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
és ugy hiszem, hogy mikor megvettem nem közölte velem a kutya sem az ilyen dolgokat...
Ma vettem meg a játékot,accountot megcsináltam telepitetttem de launcer inditásánál Aion(north america)-t ir majd a játék elinditásánál a bejelentkezésnél koreai vagy tököm tudja milyen nyelv van:P
Segitsetek légyszi hol a hiba?
██
Nem tudom, hogy probaltal-e Morheimbol elmenni? El tudsz teleportalni egy masik szigetre is, aminek nem jut eszembe a neve most, de ott is van par quest, amit fel tudsz venni.
ha meg a crafting skilleket nem huztad fel, akkor barmelyik felhuzasaval (mondjuk 0rol 150re) fejlodhetsz nehany barnyit.
De teny, hogy grindelni is kell azert valamennyit.
Amúgy nyilván nem lesz a végtelenségig így, mert van egy fix szám amennyi érdeklõdõ van, ha mindig kezdenek egy szervert amikor a meglévõkön 2k sor van, akkor elõbb utóbb eljutnak abba az állapotba, hogy már nem kell több szervert kezdeni + a meglévõkrõl is abbahagyja vagy 1k ember (vagy mégis új karit kezd) így hosszú távon helyreáll a rend, és minden szerver teli lesz, minimális sorral. Szerintem ez a tervük, és elég következetesen csinálják, csak éppen ez olyan mint a foghúzás, tudod hogy hosszú távon jobb lesz mégis qva szar. Mármint ha nem adnak érzéstelenítõt, és ncsoft bizony anélkül húzza :D
Nekem mondjuk nem igen volt gondom, mert mult heten szabin voltam, s kb delutan 1-2 oraig barmelyik szerverre be lehet lepni sorbanallas nelkul.
Erre a hetre mar viszont telefonos segitseget kell kerjek, s mar elkezdenek nekem logolni delutan 4kor, hogy estere szabad legyen a palya.
Az egyik, hogy elõfordult már nállatok, hogy a játék egyszerûen kilép? Általában akkor fordul elõ mikor nagy tömeg van. Úgy voltam vele, biztos nem bírja a gépem így kikapcsoltam minden pluszt, low grafikára húztam mindent, játékban legnagyobb tömegben minimális lagg sincs és levág a játék és vmi cry.dll vagy mi a szösszel van a gondja. Olvasgattam fórumot, és olyannak is van ezzel gondja akinek (túlságosan nem értek a gépekhez) de ránézésre is ezerszer jobb gépe van, tehát akkor ezek szerint nem azért crashel a kliens, mert nem bírná a gépem, hanem valami típushiba? Nem tudtok errõl esetleg valamit? Elég idegesítõ ha folyton levág egy nagyobb tömegbe...
Más: Elkezdtem 20-ason a 3. területen fejlõdni. Most ott tartok, hogy 22, de csak 23 fölötti küldijeim vannak. Ennek így kell mûködnie vagy valamit én szúrok el nagyon, hogy mindig van egy olyan pont amikor nincs szintbeli questem? Van valami 23-as campaign, de a kövi meg már 25. Ti, hogy csináltátok ezeket a szinteket? Próbáltam, hogy nekiállok csinálni az ismételheti küldiket, de hát azzal agyrém lesz szintet lépni, mert a reward egy nagy semmi. Már most ennyire grindelõs lett a játék, mert sejtettem, hogy az lesz de hát még a max szint felénél se járok...Esetleg hasznos tanácsok?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc