Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
nem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

triplet
am eztet nem lehet úgy megoldani hogy leszedem ingyen hivatalos oldalról vagy valahonnan és csak a feltöltõ kártyáért perkálok?

triplet
valami olyasmiXD

Krinyo
akkor te is elõször lõssz aztán kérdezel? :D

triplet
nem:D
am már megoldottam segített a a magyar rajongói oldal:D

Krinyo
miénk lehet a fele? <#vigyor3>

triplet
plíz segítsetek. a gamekapocson van egy nyeremény játék és aiont lehet nyerni. csak van 2 kérdés a háromból amit nem tudok.
Mikor lehet repülni az aionban?

Mikortól lehet repülni az Aionban?

Mikor megvásároljuk a képességet
Mikor karakterünk az újjászületése után megkapja a szárnyait
Mikor karakterünk isteni lénnyé változik és megkapja a szárnyait

2 kérdés:2. Mit jelent pontosan a csak erre a játékra jellemzõ PvPvE kifejezés?

Három közösen harcoló frakcióból kettõt játékosok irányítanak
Három egymás ellen harcoló frakcióból kettõt játékosok irányítanak
Három harcoló frakcióból két játékos egymással van

pls help jöhet priviben is.

VGA problémásoknak:
A helyzet nem egyedi. Nekem vadi új Ati 4850 kártáyval héha kiakad a kép, színes függõleges csíkos, VGA venti pörög, mint állat. Tegnap klánból többen jkelezték, hasonlóval küzdenek. Nekem régebben azt javasolta a gariszervíz, 9.4 drivert próbáljam ki CCC nélkül.
Eddig mûködik.

Más: ha nem a game vág ki, hanem a géped fagy/resetel ki, akkor a szerveren a karid még benn tartózkodik. Gondoljatok bele, hogy ha a csomagok akadnak a hálózaton, és késve jönnek-mennek az adatok, attól a szerver még úgy tekinti, hogy fenn vagytok, csak éppen lagggggggg miatt veritek az asztalt valahol. Szóval ha gyorsan tudtok újra bootolni, akkor a szerver még úgy tekinti, hogy mindig be vagytok lépve, ezért nem rak a sor végére. Ha odarak, akkor már a szerver is kivágta a karit.

Egyes pvp játékoknál ezt a force login-logoutot használták arra, hogy ha a karit betámadták, és látszott, hogy nem fogja bírni a csatát, de ilyenkor ugye kilépni, meg teleportálni sem tud, akkor egy másik ablakban újra ráindították a gamét, és ismét próbáltak belépni, amire a szerver nem tudta, mit csináljon, és forcelogouttal kivágta a karit pvp közben. A támadók meg bosszankodtak, hogy ugrott a pvp kill.
Itt viszont a beragadt karira újra logolsz, akkor egyszerûen táveszi az új loginnal a szerveren lévõ karit. Remélem érthetõ.

Mert úgyis át lehet színezni. :)

Zomil
azt áruljátok már el, h a craftolt ruhák 90%-a miért alapbol hello kitty rozsaszin? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hala Angyalai tagokat keres spatalos server - asmo oldal.
Jelentkezni az alábbi linken.

-Link-

Így könnyebb, köszi. Esküdni mertem volna, hogy eu... Mondjuk mellékesen szivatás, hogy a google csak az usa oldalt dobta...

Hát õõõõ. Ilyen címen nincs AION oldal o.O

Próbáld meg a hivatalos címen, azaz http://uk.aiononline.com-ot :-)

Most csak én vagyok a béna, hogy nem találom a live statust, meg alapvetõen az eu.aiononline.com-ot? Az usa szervereken tudok csak karit keresni. o.O

Trixtan
Csenki léci küld el pm-ben a karinevedet.

Trixtan
Aham, szivesen hazavinnélek de tudod.... :(((

cece
Nézzétek a jó oldalát a dolognak, egy emberrel kevesebbet kell kivárni a sorban míg nem szánom rá magam.
De a kocsmában többször fogok sorban állni, Csenky kontójára. Majd Krisz pedig hazavisz ;)

Trixtan
Nah, jah a Kahrun-os karik rumot kapnak :P

Jaja, 10 szintenként fizetek egy rundot, spatalosos kariknak! :)

Trixtan
Hehe, sört csak az kap aki loginol Aion :P

cece
Akár lehetne két sör is...
Lógósok vagytok mindketten, fórumozni napközben.
Szal mikor iszunk?

Strahd_
:) hat a healerbol en nem latom a hianyt ;P bar lehet mind az en szintemen mozog.. dps es tank annal inkabb... :P

mondjuk tegnap hamar feladtam a party keresest a black claw reszbe ;)

LSC
én nem játszok még aiont, de anno WAR-ban meg az volt a "hiba" telenyomták szerverrel és 1 hónap után minden szerver 25%-on pangott és a rengeteg pvp kontentre nem volt ember. Persze erõsen beleszólt a wotlk kijövetel is. Ez a hype tuti csökkenni fog kis idõvel mert sokan ott fogják hagyni fõleg ha ilyen a supoort meg a reagálás sebessége dolgokra. Az új emberek nagyrésze úgyis odamegy ahol jelenleg nincs sor, ahol meg nagy sor van az csak csökkenni fog szerintem.

LSC
mmo-ban mindig tank és healer hiány van megszokhattuk volna már:)

Najólvan, de én melóból nem tudok msn, csak otthonról. :p
Gyere már spatira, adok egy setet meg fizetek egy sört. ;)

Amúgy hogy on is legyek, hun chatrõl nem tudok.

capaszabi
azt nem értem, miért nem tükrözik a top szervereket, mint warhammerben. zseniálisan egyszerü és tökéletes megoldás lenne.

Trixtan
Kahrun serveren kezdtem tegnap, sorbanállás nélkül, nem hiszem, hogy átmegyek :)
msn-en vagyok most is :p

MrStokes
Jo, ez valahogy nem tunt fel amikor a kepet neztem. Na de, no para, mert alapbol temlart inditottam :D Legalabb is jelenlegi allas szerint o a main.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Csáááá!!! =)

Sose vagy msn. Keress meg ingame valamelyik este, ha van türelmed a spatalosra kivárni a sort! :)

Trixtan
chat* így már érthetõ?

Sáska
mi nem cheatelunk<#miaz>

Frosty01
Idun's Lake, boss szerûség, csak 1et lehet beleverni :)

Treasure Hunter's Itemeket dob ha leverik :)))

practitioner of the forbidden arts of death

Witcher
Miért buta a kérdés?Gondolom azért kérdeztem meg mert nem tudtam.Lehetne 80,vagy akár 100 is nemde?

Trixtan
Van valami közös Magyar cheat channel ingame?

Running
Áhá, köszi, megint okosabb lettem.<#hehe>

miután 5 percig "bent maradsz" a serveren, ezért volt ez így. ha nekem is valami gebasz van és ki kell lépnem, akkor inkább ctrl alt del és kilövöm a progit, reboot és bent vagyok

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Running
Tegnap 16:30 körül, Spatalosra 23 perc volt bejutni. Este nyolckor valami grafikai hiba miatt, újra kellett indítanom a gépet. Mondtam is többieknek, na szevasztok, ma már nem jutok be. Megnéztem azért, mennyi a sor, a következõ láttam: 0/2490. vagyok majd villanás és kari választás. Szal tulajdonképpen olyan voltam mint egy nagybömbis, betolakodtam elõre.<#vigyor> Azóta se értem hogy a fenébe volt ez.

Ams
ez olyan buta kérdés.
nem azt akartad kérdezni hogy mennyi eljutni addig?

lvl50, de mért kérdezted?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Witcher
Üvdv!Meg tudjátok mondani hogy mennyi a végállomás lvl?

Ams
Szép a játék :)

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

0Fritz0
Elég a fizikai/virtuális memóriád?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zaylka
Igen, én is potikból gazdagodok meg, ugyanis a nagy grindfüggõk nem akarják huzni az extract skilleket, mert az idõpocséklás, inkább minél hamarabb maxosak akarnak lenni, így inkább kiadják rá a pénzt, hogy folyamatosan tudjanak ölni, mintsem nekiálljanak matsokat gyûjteni. :) Én meg ráérõsem midnen szir-szart összeszedek, mûltkor pl Morheimben árultam a fákat a questet adó csóka elõl és vagy 100k-t szedtem össze csúcsidõben kb fél óra farmolás után. Inkább kiadnak érte több 10k goldot mintsem kinlodjanak a farmolással, én viszont felfedezõ vagyok és olyan helyeken farmolom ezeket ahol sehol senki kb... :) Már 22 megvettem az új setem, pedig nem volt olcsó, mert kevés volt a brokernél, mégis több 100k-m van. :) Azt sajnálom, hogy nem 30+os vagyok, ott mégjobban jönne a zsé a grindfüggõk kihasználásával, hehe!

Más: Tegnap az ATI probléma már addig fajult, hogy hacsak beléptem a városba egybõl levágott, és bár a kapuba álltam, 5 dc kellett mire ki tudtam mászni nyílt terepre, aztán órákkal késõbb megint bementem, ekkor már teleporttal azonnal levágott és még csak a játékot sem volt hajlandó elindítani amíg nem toltam egy restartot, aztán inkább megkértem külföldi havert lépjen be a karimmal és vigye ki városból. Azért ez már durva, eddig olyan 10-15 percet el tudtam mászkálni városba dc nélkül, most azonnal levág. 22-es vagyok és a várost egyáltalán nem ismerem. Ez azért durva, egyáltalán fognak kiadni valami javítást?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

0Fritz0
Apám, tudok még alkotni.
Gyártom a potikat, árulom a cuccokat és valahogy olyan kevés pénzem van, a postaládában meg semmi, gondolom egybõl elküldi hozzám.
Aztán nézem az AH-ban, hogy eladott Itemek... Egybõl beesett több, mint 200K. :D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lineage 2-ben valóban gáz volt, hogy semmi quest lehetõség nem volt, de nekem mégis sokkal nagyobb élményt nyújtott, mint a wow. Nincs olyan nagy baj a grinddel, ha látható eredménye van (jön közben az xp, dagad az inventory, pottyan egy méregdrága stigma), L2-t sztem ne hasonlítsd ide, mert abban 1x rate-ben se xp, se drop nem jött, és még a spoil is szánalmas volt. :) De Aionban néha kifejezetten jól esik ledarálni 30-40 mobot egy spoton, mert egyszerûren látványos, lehet tanulgatni a kombókat a skillekkel, és jön a crafthoz a cumó. :) Jóformán majdnem olyan király a harc Aionban, mint a God of Warban ps-en, csak a targetelés miatt más. ;>

azt tudja valaki x firen h a fenében lehet fellöni a gamet, 1 videot már elbuktam emiatt... :S

Sáska
Gugger jatszik:)<#integet2>

Laza
Pont a grindelés sok MMO rákfenéje. Hogy csak egyet említsek a sok közül, és hogy ne menjek messzire, pl Lineage2.
Nem véletlenül ugrott hirtelen az MMO játékosok létszáma a WoW-al, mert az játékélményt nyújtott, nem unalmas grind festet :)

EQ2-ben is utáltam, hogy csapatba vergõdve mentünk útszéli mobokat öldösni, és minden grp után azt lestük mennyit mozdult az XP csík ... pff.

Ebben még nem tartok ott, hogy ilyen dolgokat minõsítsek, de nagyon remélem, hogy nem kell csak XP-ért órákat egy helyben mobozni mindenféle körítés nélkül, mert nálam akkor ez a játék kuka.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Krinyo
az ön készülékében van a hiba, sok sikert a darához :D

Srácok, sok elõttem szóló már elmondta, amit érdemes tudni errõl a full szerveresdirõl. Most 1-2 hétig szidják a fejlesztõket, hogy "nem azért fizetek, hogy soban álljak", de ezzel ugyanakkor kiküszöbölik azt, hogy késõbb esetleg több órai játék után sem találkozol ellenséges játékossal, ami szerintem egy PVP orientált játékban még a sobanállásnál is nagyobb katasztrófa. A lentebb leírtakat szerintem az übereli, mikor 10 perces hátralévõ várakozási idõnél a gépem egyszercsak újraindul....és nem egyszer, hanem kétszer csinálta meg ugyanezt ma....szóval ahelyett, hogy kivágnám szegény öreg masinámat az ablakon inkább belogolok a WoW-ba és bedarálom a napikveszteket....349-edszer is<#idiota>

Zomil
ma nyilt 1 francia és 1 angol szervert és 3napja egy németet

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"