Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mikor lehet repülni az aionban?
Mikortól lehet repülni az Aionban?
Mikor megvásároljuk a képességet
Mikor karakterünk az újjászületése után megkapja a szárnyait
Mikor karakterünk isteni lénnyé változik és megkapja a szárnyait
2 kérdés:2. Mit jelent pontosan a csak erre a játékra jellemzõ PvPvE kifejezés?
Három közösen harcoló frakcióból kettõt játékosok irányítanak
Három egymás ellen harcoló frakcióból kettõt játékosok irányítanak
Három harcoló frakcióból két játékos egymással van
pls help jöhet priviben is.
A helyzet nem egyedi. Nekem vadi új Ati 4850 kártáyval héha kiakad a kép, színes függõleges csíkos, VGA venti pörög, mint állat. Tegnap klánból többen jkelezték, hasonlóval küzdenek. Nekem régebben azt javasolta a gariszervíz, 9.4 drivert próbáljam ki CCC nélkül.
Eddig mûködik.
Más: ha nem a game vág ki, hanem a géped fagy/resetel ki, akkor a szerveren a karid még benn tartózkodik. Gondoljatok bele, hogy ha a csomagok akadnak a hálózaton, és késve jönnek-mennek az adatok, attól a szerver még úgy tekinti, hogy fenn vagytok, csak éppen lagggggggg miatt veritek az asztalt valahol. Szóval ha gyorsan tudtok újra bootolni, akkor a szerver még úgy tekinti, hogy mindig be vagytok lépve, ezért nem rak a sor végére. Ha odarak, akkor már a szerver is kivágta a karit.
Egyes pvp játékoknál ezt a force login-logoutot használták arra, hogy ha a karit betámadták, és látszott, hogy nem fogja bírni a csatát, de ilyenkor ugye kilépni, meg teleportálni sem tud, akkor egy másik ablakban újra ráindították a gamét, és ismét próbáltak belépni, amire a szerver nem tudta, mit csináljon, és forcelogouttal kivágta a karit pvp közben. A támadók meg bosszankodtak, hogy ugrott a pvp kill.
Itt viszont a beragadt karira újra logolsz, akkor egyszerûen táveszi az új loginnal a szerveren lévõ karit. Remélem érthetõ.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Próbáld meg a hivatalos címen, azaz http://uk.aiononline.com-ot :-)
De a kocsmában többször fogok sorban állni, Csenky kontójára. Majd Krisz pedig hazavisz ;)
Lógósok vagytok mindketten, fórumozni napközben.
Szal mikor iszunk?
mondjuk tegnap hamar feladtam a party keresest a black claw reszbe ;)
Gyere már spatira, adok egy setet meg fizetek egy sört. ;)
Amúgy hogy on is legyek, hun chatrõl nem tudok.
msn-en vagyok most is :p
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Sose vagy msn. Keress meg ingame valamelyik este, ha van türelmed a spatalosra kivárni a sort! :)
Treasure Hunter's Itemeket dob ha leverik :)))
practitioner of the forbidden arts of death
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
nem azt akartad kérdezni hogy mennyi eljutni addig?
lvl50, de mért kérdezted?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Más: Tegnap az ATI probléma már addig fajult, hogy hacsak beléptem a városba egybõl levágott, és bár a kapuba álltam, 5 dc kellett mire ki tudtam mászni nyílt terepre, aztán órákkal késõbb megint bementem, ekkor már teleporttal azonnal levágott és még csak a játékot sem volt hajlandó elindítani amíg nem toltam egy restartot, aztán inkább megkértem külföldi havert lépjen be a karimmal és vigye ki városból. Azért ez már durva, eddig olyan 10-15 percet el tudtam mászkálni városba dc nélkül, most azonnal levág. 22-es vagyok és a várost egyáltalán nem ismerem. Ez azért durva, egyáltalán fognak kiadni valami javítást?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Gyártom a potikat, árulom a cuccokat és valahogy olyan kevés pénzem van, a postaládában meg semmi, gondolom egybõl elküldi hozzám.
Aztán nézem az AH-ban, hogy eladott Itemek... Egybõl beesett több, mint 200K. :D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem véletlenül ugrott hirtelen az MMO játékosok létszáma a WoW-al, mert az játékélményt nyújtott, nem unalmas grind festet :)
EQ2-ben is utáltam, hogy csapatba vergõdve mentünk útszéli mobokat öldösni, és minden grp után azt lestük mennyit mozdult az XP csík ... pff.
Ebben még nem tartok ott, hogy ilyen dolgokat minõsítsek, de nagyon remélem, hogy nem kell csak XP-ért órákat egy helyben mobozni mindenféle körítés nélkül, mert nálam akkor ez a játék kuka.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"