24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
sziasztok
Megfejtettem a titkot. Azert nez ki mashogy a kedes ranger kolega mert asmo armort huzott a sajatjara. Mar csak arra a kerdesre kell valaszt talalnom honnan a busbol szerzek elyos oldalon asmo armort hogy redesign az enyem.
-
Cence #11648 én is, de erre is használom :D -
Zarachi #11647 3.0 lesz a kovi csak nalunk mas a szomozasa a patchnek :/ amit mi 1.6-nak hivunk az jelenleg 2.? odakint szoval van is meg nincs is 2.0 xD mert nalunk 1.6 lesz helyette :DD -
Valszeg lesz 2.0 is. A 3,0as video csak tavoli tervek, nem hiaba "vision" a cime, vmi olyasmit terveznek addigra. -
koocos #11645 Csak nekem tűnt fel, h 3.0nak hívjak a következő részt, és 2.0 nincs, vagy ez így direkt?:D -
En a kozepsovel beszelek ventrilon/mumbleben :) -
Cence #11643 én középső egér gombot használva forgatom ilyen szituációban a kamerát és kényelmes, nem kell nyulkálnom ide oda, szóval nekem ezzel sincs gondom :p -
Psychedelic #11642 Az egérgörgövel kattintsatok és megfordul a kamera és vissza mindenhol, de akar másra is lehet bindelni de elvileg ez van alapból, mert ezt nem állítgattam. -
kakimakika #11641 igazából csak azért gondoltam arra h nem véletlenül van így,mert elejétől kezdve a legelső verzióban is ez volt,és nehezen tudom elképzelni ,hogy ha akarták volna nemcsinálták volna másmilyenre,de aztán lehet tényleg csak egy "bug" :D majd az idő megmondja,ha 3.0-ra nemjavítják ki,akkor ez nem véletlen..:D na de ennyi,engem sem zavar amúgy:) -
Csenky #11640 Ekkora fasz csak nem lehetek, ezt amint hazaértem este, sűrgősen tesztelem. Azért én is eltöltöttem már jónéhány órát abyssban, és egyáltalán nem figyeltem fel a jelenségre.
Persze hozzátenném, életemben nem néztem körbe a bal gombbal. A jobbal fordulok, ha pedig nézelődni akarok, arra a középsőt használom.
kaki, ne szarakodj. :) Kicsit komolyabban: lehet, hogy nem érdekli őket, mert nem fontos, de azért kétlem, hogy valakinek egyszercsak eszébe jutott, hogy dejó lenne ezt így kivitelezni... xD -
kakimakika #11639 nincsen ebben semmi különös,programozásügyileg megcsinálnak egy Aiont.és pont azt nemtudnák megoldani...:D ráadásul biztosan másnak is feltünt már egy év alatt!!De aztán fenetudja,ha nem direkt hagyták így,akkor mást nemtudok elképzelni,de szerintem ha sokan sírnak érte úgy is "kijavítják" elöbb utóbb -
lol -
Koszi, ezen jot nevettem :) -
kakimakika #11636 Vagy netán direkt csinálták ilyenre az eszedbe sem jutott?1 éve megy az Aion,kijött már pár kieg stb,és nemváltoztattak rajta,lehet direkt van ez így..?? -
meow leírta..:-)
elég sok időt töltök abyssba, én inkább bekapcsoltam, mert dühítő alentebb leírt dolog és inkább hátrányát érzem ha nem használom mintha használom..:-) -
Azert bonyolult, mert 25 szint alatt megszokod, hogy repules kozben meg egyebkent a bal gombbal tudsz korbenezni. Namost a remek programozoi munka kereteben ezt ugy sikerult elkurniuk, hogy Abyssban csak akkor tudsz bal gombbal korbenezni, ha valami tereptargyon all a kurzor, ha az 'eg'-en van, akkor nem mukodik a balgombos korbenezes, helyette shift + jobbgomb (ha jol emlekszem) ami mukodik. Brrrrrrrrrrrrrr. -
Csenky #11633 Ezt sokan írják, mégsem értem. Mi is olyan bonyolult a kameramozgatáson abyssban? És miért nem tűnik fel nekem?
Másik dologra meg.. Persze, szubjektív, nem azt írtam, hogy baromság, csak Wildor hőbörgésére reagáltam annyit, hogy egyáltalán nem nélkülözhetetlen a click to move használata. -
ez szubjektív dolog, te használod én nem, a lényeg megvan rá a lehetőség..
Én is templar vagyok, nekem bizonyos szituációkba hasznos, ízlés kérdése..de ezt írtam korábban is.. -
lol messziről jött ember vagy, ennek megfelelően nem érted mi vabn, csak következtetéseket vonsz le
én sem click to move-l mozgok, normál wasd-l tolom, de néha igen hasznos tud lenni és mivel itt úgy is tud működni a dolog, hogy wasd-l irányítasz mozgosz stb, de mellette ha távolba klikkel egy pontra akkor elindul arra, így már konrántsem szaros a dolog.
Igazából menekülésnél szoktam használni, akkor igen is jól jön, mivel a kameraforgatás abyss-ba elég nehézkes, így tudok hátrafele csekkolni..
-
Cence #11630 uj acc kell kaka? xD -
Csenky #11629 Templarkent egyaltalan nem hasznalom. Es nem erzem hianyat, pedig megjegyzem, L2-ztem evekig. -
WiLDoR #11628 hűt ha pvp-hez akár melee-ként akárhogy máshogy click-to-move-ot kell használni, az qrvanagy epic fail szvsz a fejlesztő részéről.
ennyi erővel lehet ülni a villamos vasút mellett, mert ahhoz is kb. egál skill kell :S
click-to-move, omg, ezen most nem kicsit akadtam le...visszafejlődés rulez -.- -
MaRee #11627 rányomsz hogy delete :) -
Latom itt adogatjak az account-okat ....
En vennek a Kahrun-on Elyos oldalon ha eppen valaki elszeretne adni . -
kakimakika #11625 Betti ha ezt olvasod írj már rám pls,nemtudlak elérni és biznisz van:D -
repastam #11624 még csak annyit hogy hogy tudom kitörölni az ő kariját ,hogy én választhassak oldalt? -
MaRee #11623 Eladó accountom van, akit érdekel írjon pivit. -
repastam #11622 átírtam ,megcsináltam ,Köszönöm ! :) -
Van mar valami hir a kari transfer-rol ?? -
Itt be logolsz : http://us.ncsoft.com/en/aion/
És ird át instant az email cimet + az osszes pwt amit tudsz minnel hamarabb. -
Cence #11619 kérd el a sráctól az ncsoft master accountot, azon tudsz jelszót állitani illetve azon keresztül tudsz fizetni ill kodot hozzá adni is, anélkül olyan átveréses a dolog... -
repastam #11618 Hali vettem a neten egy "használt" fémdobozos Aion-t ,megadta a belépési és felhasználó nevét ,hogy tudom ezt megváltoztatni ,az Aion oldalán nem enged evvel belépni a játékba kell ? illetve vettem egy feltöltő kártyát is azt hogy tudom ,ehhez az acc-hoz aktiválni ? -
krisz073 #11617 Sziasztok.
Eladnám az 1-ik accountomat,sajna 2 accountal nincs időm játszani. Spatalos szerveren asmo oldalon lvl 50 Sorcerer + van még pár száz ezer Kina is a karinál.
Az account 2010 Jan 30-ig van befizetve.
Az ára 13k (digitális CE verzio) -
hol lehet megtalalni ezeket az npc-ket??? -
a jo cuccok dragak . Ezert tenyleg elgondolkodtato hogy megeri e foglalkozni vele ...... Eleg koltseges . Minden esteben ugrik az az armor amirol skinelunk???? -
Cence #11614 igen de azt a mintát tartalmazza jelenlegi armorod igy a minta "megmarad" ha késöbb is kellene :p -
A nagyobb szivas az, hogy a redesign utan a mintat el is veszted ;) -
nem szívás az,ráadásul ritka npc-nél van jó cucc,az kéne még hogy mindenki jól nézzen ki... -
Jatekosoknal valtozok a Physical Defense , Evasion , Shield Defense ertekek amik sokkal alacsonyabbak egy egyszeru mobnal . Ez valtozik a Boss eseteben aminel nem tudsz akkora dmg bevinni. Nekem a max. crit 2400 korul van , elitek eseten ez lecsokken akar a 10%-ra. -
koszi ... megtalaltam a redesigner-t . Eleg szivas hogy meg kell lenni annak a cuccnak amilyenre szeretned skinelni .
Ennek a festes dolognak holnap utanna nezek .