Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
És megdumcsizzuk
Respect
R
Pont ezért is írtam be!
Ha online vagy írjál rám vagy küldjé el levelet az ingame nevem Chichizachi !!!
Respect
R
Klant keresek a Spataloson .
-14 tankom van eleg jo ruhaban,jo fegyverrel :)
ha kellek vki irjon pls:)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Be bugzott az NPC k meg a portok nem lehetett használni õket ,elkezdtem GM után kiabálni ,sehol senki ,3 relog után se mûködött.Majd gondoltam irok 1 bug riportot ,erefõl egy automata üzi azt irja ha egy lehetetlen helyen beragadtam nyomjam meg a return , mert este 5 óra és reggel 8 között nincs support .Hát ez aztán IGAZÁN LOL ,egy MMO ban NINCS 24 órás support . Hát én ilyet még nem láttam .Ekkora lámákat <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Respect
R
ayase twitter-jén :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mindenki tele flameli a fórumot hirtelen lesz plusz 50 bejegyzés és a hirdetést már a kutya se fogja olvasni , nyugi nem fogom 5 percenként beírni , de szeretném ha felkeltené 1-2 ember érdeklõdését a hirdetés ,ennyi .Ha meg zavar ne olvasd el :P <#hawaii>#hawaii>
Respect
R
Inglourious Basterds magyar légió felvételt hírdet a Spatalos szerver Elyos oldalára ,jelenleg tagfelvételek vannak ,minden kasztból van felvétel , PVP orientált embereket keresünk.
Akit érdekel az keressen meg a játékba (Chichizachi) priviben.
Respect
R
Figyi amiket én END contentre írtam azok csak példák voltak.Engem elsõsorban a PVP mótivál és az RVR rész
a 2 nép egymás közötti háborúja ,az instákat csak példának hoztam fel ,ugymond mint felsorolást.
Amúgy meg má WOW oztam és hamar lefutott ,gagyi játék az, kis pöcsösöknek , szines gömb gyûjtögetõs óvi MMO ,szóval olvass a sorok között .
Eddig pozitív véleménnyel vagyok a gémrõl , meglepõen komplex játékot kaptam az elvártakhoz képest és így reménykedem ,hogy hosszútávú kikapcsolódást fog nyújtani.
Respect
R<#vigyor3>#vigyor3>
practitioner of the forbidden arts of death
http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Rifts
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bocs, ha nagyon egyszerû a kérdés ...
Kösz
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
cence:a hiba a te készülékedben van,szenvedsz már mittomén mióta a szintezéssel,pedig olyan egyszerû minden...
Respect
R
Respect
R
Köszi!
Engem ami aggaszt hogy 2 het alatt el lehet erni a max lvlt. (Nem sikerult tul hosszura).
9 napja megy az egesz es mar 41-42 es karik rohangaltak ma is Pandemoniumba :S
Ok hogy vannak olyan no liferek akik azota nem is aludtak de ez akkor is nevetseges pl az L2 höz nézve hamár cégen belul maradunk.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Már 95%
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Köszi!
ha igen akkor emailban megkapod a linket amit állitólag le kell szedni és azt telepiteni!Igaz én 2 napja ezzel szopok ,este elinditottam mondván reggelre (leszedi)installálja erre mikor inditani akarom ma, ujra elkezdte leszedni:P
██
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Inglourious Basterds magyar légió felvételt hírdet a Spatalos szerver Elyos oldalára ,jelenleg tagfelvételek vannak ,minden kasztból van felvétel , PVP orientált embereket keresünk.
Akit érdekel az keressen meg a játékba (Chichizachi) priviben.
Respect
R
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com