Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa ird mi az ingame neved

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

belepek par perc
Witcher
Bent vagy most a játékban?Ha igen a karim neve Kronosz.

Okes holnap este rad irok remelem h olyan 17.00 utan leszek mar:)
Hellóka rád is érvényes amit Witchernek írtam ,keressél meg a játékban .
És megdumcsizzuk
Respect
R

köszi
Pont ezért is írtam be!
Ha online vagy írjál rám vagy küldjé el levelet az ingame nevem Chichizachi !!!
Respect
R

Witcher
Az enyémet speciel felkeltette,lol pont ezért kell 5 óránként beírni!

hali

Klant keresek a Spataloson .
-14 tankom van eleg jo ruhaban,jo fegyverrel :)

ha kellek vki irjon pls:)
Zomil
hehe :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sáska
Remlem az lesz a kerdes, h orultunk-e az imenti server down-nak<#ravasz1>

Tiszta lol
Be bugzott az NPC k meg a portok nem lehetett használni õket ,elkezdtem GM után kiabálni ,sehol senki ,3 relog után se mûködött.Majd gondoltam irok 1 bug riportot ,erefõl egy automata üzi azt irja ha egy lehetetlen helyen beragadtam nyomjam meg a return , mert este 5 óra és reggel 8 között nincs support .Hát ez aztán IGAZÁN LOL ,egy MMO ban NINCS 24 órás support . Hát én ilyet még nem láttam .Ekkora lámákat <#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#worship><#worship><#worship>
Respect
R

Zomil
"Keep your eyes open: We're very soon launching a survey in-game to get your opinion on Private Stores."

ayase twitter-jén :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Te figyi ez miért zavar ?
Mindenki tele flameli a fórumot hirtelen lesz plusz 50 bejegyzés és a hirdetést már a kutya se fogja olvasni , nyugi nem fogom 5 percenként beírni , de szeretném ha felkeltené 1-2 ember érdeklõdését a hirdetés ,ennyi .Ha meg zavar ne olvasd el :P <#hawaii>
Respect
R

Zomil
nem kell 5óránként beirni -.-

Ismét megragadnám az alkalmat :
Inglourious Basterds magyar légió felvételt hírdet a Spatalos szerver Elyos oldalára ,jelenleg tagfelvételek vannak ,minden kasztból van felvétel , PVP orientált embereket keresünk.
Akit érdekel az keressen meg a játékba (Chichizachi) priviben.
Respect
R

Csákó

Figyi amiket én END contentre írtam azok csak példák voltak.Engem elsõsorban a PVP mótivál és az RVR rész
a 2 nép egymás közötti háborúja ,az instákat csak példának hoztam fel ,ugymond mint felsorolást.
Amúgy meg má WOW oztam és hamar lefutott ,gagyi játék az, kis pöcsösöknek , szines gömb gyûjtögetõs óvi MMO ,szóval olvass a sorok között .
Eddig pozitív véleménnyel vagyok a gémrõl , meglepõen komplex játékot kaptam az elvártakhoz képest és így reménykedem ,hogy hosszútávú kikapcsolódást fog nyújtani.
Respect
R<#vigyor3>

Frosty01
nabazki <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
hát ha csak azt vesszük alapul hogy egy a szintemhez illõ group quest leírása szívrohamot idéz elõ nálam olyan erõs helyre küld, és full party kell a daráláshoz, akkor bele se merek gondolni milyen instákat találtak ki.... <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

mert aionban nincsen egyáltalán komoly insta mi??olvastad milyen,mennyi,mekkora insták vannak aionban,és miket kell bennük teljesíteni?mert van pár kemény ha utánnaolvasol,szal ezek föleg lvl 50esek
http://aionblog.hu/hir/Rift-beszivargas-az-ellenseges-vonalak-moge/

http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Rifts

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elmentem arra a helyre de nem találtam meg ...fenn a levegõben van egy teleport ? vagy egy emberke teleportál ? Mit kell pontosan keresni ?
Bocs, ha nagyon egyszerû a kérdés ...
Kösz

Strahd_
meg 1 ora... kivancsi vagyok felugrik e majd

Zaylka
Hát ha komolyabb kihívással rendelkezõ instát keresel azt tuti nem ebben a játékban fogod megtalálni. Nem véletlen az a furcsa kifejezés, PvPvE, õk is mondták nem abba az irányba mennek el, hanem kicsit ebbõl is kicsit abból is, szerintem ez amolyan köztes gém. Most majdnem mondtam, hogy menj WoW-ozni ha instázni szeretnél de hagyjuk, mert az óvodás is végigtolja az ott levõket is. :) Én bízok benne, hogy nem fogok csalódni a játék "végét" illetõen, csak csinálják meg ezt a tömegtõl való kidczést, mert rohadt érdekes lesz így a csoportos pvp! :D Vagy max shift+F12-vel nyomom, TAB-bal fogok targetelni. :P

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

botról biztosan hallottál már...amúgy meg ha valakinek az a végcélja hogy lvl 50 legyen,akkor annak grat,mennyen inkább cabalozni,abban nincsen end game,csak szintezés non stop hogy jöjjön az exp a szinthez.itt gyorsban feltolod magad 50re,aztán kezdõdhet a moka!
cence:a hiba a te készülékedben van,szenvedsz már mittomén mióta a szintezéssel,pedig olyan egyszerû minden...
Még a no liferek se fogjak 2 het alatt elérni az 50-et, olyan nagysagban nö a szükséges xp 36-37-re 19 milla xp kelett most 38hoz 26, aszem 39-hez mar 38 milla kell, bár ott még nem tartok, 45 utan pedig sokkal jobban megnö a szükséges xp mennyiség. Csak azok a karik vannak 40 felett akik 24/7 bent vannak mert mondjuk több ember huzza a karit. Egy atlagos player napi 4-6 ora jatekkal sztem 2 honap mulva se lesz 50-es. Kell majd még itt grindolnia mindenkinek eleget. :P
Ha az égen van ilyen örvény, akkor van nyitott, meg ha portolsz a helyre, akkor kiírja chat ablakban.

grat nekik, nekem most kb 9 orája csinálom a lvl 24 et és még mindig nincs meg (only questelek...)

Bocsika a helyesírási hibákért ,de siettem egy kicsit.
Respect
R

Hát ez elég erõs szerintem ,hogy nem fogják befizetni a gémet . Eltekintve a no liferektõl szerintem kényelmesen egy hétköznapi ember 1 hónap alatt eléri a maxok de az egy dolog , gyakorlatilag ott kezdõdik a gém a másik meg az ,hogy aki nem rohangál össze vissza és elolvassa a storyt meg végignéz a videókat nagyon feelinges a gém,sokat dolgoztak rajta a srácok , én most 26 os vagyok nem rohangálok és nagyon élvezem a gémet , tényleg igényes az egész és most hogy már nem csak Eltenben PVP zek és jobban belekostól az ember a PVP be elég izgalmas a gém.A lényeges kérdés szerintem nem az ,hogy könnyû vagy nem könnyû elérni az 50-et ,hanem az ,hogy milyen minõségû atz END CONTENT ,mert ott szoktak elvérezni az új MMO k ,ha itt hosszútávú és minõségi a játékélmény 50 en ,értem itt a komolya kihívással rendelkezõ insták ,szinvonaas kidolgozott PVP , craft ,stb... akkor ez a játék nem csak a szokásos 1 hónapos gém lesz.Maximum azért nem fogják befizetni a gémet szvsz ,mert a szervereket nem bõvítik ,sok lesz a várakozási idõ és lagos lesz a dolog .Mondjuk én nem sirok ,mert atomerõmûvem van ,de egy kicsi szerver oldali azé szokott lenni ,amirõl ugye nem tehet az ember ,a másik meg 1-2x azé kidobál kamu error -ral szóval kicsit még patchelni kell,de eddig igen pozitív véleménnyel vagyok a játékról ugy az egészét tekintve.
Respect
R

Krinyo
ha nehéz elérni az a baj (L2), ha könnyû elérni az a baj, van sapka nincs sapka...

Vannak a rift helyek, honnan lehet tudni, hogy nyitva vannak, illetve hogy lehet átjutni ?
Köszi!

42-50 már keményebb, fõleg h nincs is q.

Belton
Ez majd jöv hónaptol változik mert sokan nem fizetik be majd.
Engem ami aggaszt hogy 2 het alatt el lehet erni a max lvlt. (Nem sikerult tul hosszura).
9 napja megy az egesz es mar 41-42 es karik rohangaltak ma is Pandemoniumba :S
Ok hogy vannak olyan no liferek akik azota nem is aludtak de ez akkor is nevetseges pl az L2 höz nézve hamár cégen belul maradunk.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Zaylka
Figy, voltam a koreai verzión, voltam open bétán, soha az életbe nem volt gondom a tömeggel, lehet szaggatott de soha nem vágott ki. Most meg amióta megvettem a játékot és elkezdtem vele játszani állandóan ez van. És oké, 3 éves a gépem, lehet elavult, meg csak 2G RAM van ami mai szempontból kevés, de ha a csúcsgéppel rendelkezõket szintén kivágja akkor valószínûleg nem a gépem teljesítményében kell a hibát keresni. Én elhiszem, hogy nem a legjobb gép ehhez a játékhoz, de mint mondtam, se koreai verzión, se bétán nem volt gondom, és nekem ne mondja senki, hogy teszem azt ezeken sokkal kevesebb ember volt, mint mondjuk most délelõttönként, mert délelõtt ugyanúgy levág, mint esti csúcsforgalomba...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Heffi
A launcherrel töltöm..
Már 95%

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Tatyla
Warehouse,minden városban és nagyobb táborban van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az anyagokat(materialokat)amit gyûjtünk alapból a hátizsákba teszi.De olvastam arról, hogy ezeket vhogy el lehet különíteni, hogy ne foglalja a helyet a batyuban.Vki tudja hogyan lehet ?
Köszi!

Pyotr
Hogy érted? koreai a login vagy mi?
ha igen akkor emailban megkapod a linket amit állitólag le kell szedni és azt telepiteni!Igaz én 2 napja ezzel szopok ,este elinditottam mondván reggelre (leszedi)installálja erre mikor inditani akarom ma, ujra elkezdte leszedni:P

&#9608;&#9608;

attyspocak
Kicsit bõvebben: Ha hozzá jutsz ingyen egy telepítõ fájlhoz és telepíted, még mindíg kellene egy sorozatszám és egy game account. Szóval ezeket meg csak a game áráért kapod meg. Igaz abban egy havi (+7) játékidõ is van.

Zomil
Destiny Elyos légió tagokat keres a Spataloson

Volt már ? Érdekes dal ^^

Witcher
Valaki tudna dobni egy linket az angol nyelvi update-hez?

triplet
ez hogy jön ide?

0Fritz0
Bocs, mellé :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Megragadnám az alkalmat :
Inglourious Basterds magyar légió felvételt hírdet a Spatalos szerver Elyos oldalára ,jelenleg tagfelvételek vannak ,minden kasztból van felvétel , PVP orientált embereket keresünk.
Akit érdekel az keressen meg a játékba (Chichizachi) priviben.
Respect
R

triplet
honnan szeded?

Heffi
75% lentvan már :)

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

triplet
szojjá ha sikerült:)

Heffi
Majd én megoldom :P