22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#18667 Charger-nek hívják :)
Egyébként nekem is tetszett de nem olyan jó... -
#18666 szia . valaki megmondaná hogy vannak boltok carbonba?
-
BIZ0906 #18665 oh shit, thx -
#18664 Nem, mert nincsen LAN... -
#18663 mi? -
trialkornel #18662 Na ja itt beszólogat!!! Én is imádom az Evo-t meg a Skyline-t!!! Még a régi Challenger a kedvencem!!! Most ezeket várom! Már 69%-nál vok de még alig kaptam kocsit:( És a legjobbak még visszavannak!! -
BIZ0906 #18661 hamachin lehet nyomatni mert én is beregeltem de serial nélkül és már nyomtam egy-két versenyt, na hamachin lehet? -
#18660 hehe -
trialkornel #18659 Nekem is szar volt a Razoros! Most a HKZondással tolom és ez is kilépett párszor de akkor visszaállítottam angolra felvettem Samsont a csapatba, visszanyomtam a magyart és most jó!!! -
Szabi1991 #18658 nekem hegyen egycsuszás volt 560ezer..
(végigcsusztam a hegyen :) -
Szabi1991 #18656 pl. most ? :)
drifter szabi vagyok... -
#18655 elnyertem ennek a wolf gyereknek az aston martinját, alapból pedig az alfát választottam. elég ütős kis autó, mégis jólesne futni pár kört a nyereményemmel. viszont ha a kocsiválasztásra megyek, és még csak megjeleníteni akarom astont, máris kilép a gáma :((( angolul tolom, szal a magyarítás nem okozhat gondot. razorom van, más gondom nem született még vele. kérdésem az, h a FAQ-ban található Maxi-image megoldja-e ezt ? esetleg van vlki aki hasonlóképp járt ? igazán nem mozgat az aston de félő, h későbbi autóválasztásoknál is ez lesz.
van 1 raklap pontom amiből akár 2 másik autót is fel lehetne építeni, de én az evot, és a skylinet várom, valamint a porsche gt3 az amire a fogam fáj. -
Samthek #18654 VÁÁÁ! befejeznétek már ezt a "nekem megy, "nekem nem megy" rizsát,mást se olvasok itt csak ezeket a sz*rokat.Majd lesz Patch aztán no problemo.addíg meg legyen már kuss ebben a témában -
#18653 nekem megy a motion blur pedig csak ati 9600 pro-m van! -
#18651 Nekem a legnagyobb DRIFTEM egyhúzásra 122e volt nem tom hogy csináltam -
BIZ0906 #18650 törölt hozzászólás -
#18649 Mákod van, örülj neki. -
#18648 ment a privi
-
20x os drift
ha nem hiszitek hogy én csináltam
szívesen elküldöm MSn-be az egész képet
csak ez a kakk
csak 20kb lehet -
#18646 Hi!
Nyomathatnánk 1-et csak az a baj h nekem 50% hogy ma meglesz a gáme.
Mi az msn-ed mert ha meglesz akkor tolhatnánk.!
-
RiM #18644 Nekem az angollal több bajom volt mint a magyarral... az angolnál amikro kiléptem lefagyott a game meg néha ledobott tálcára.
Amikro magyarosítottam minden probléma megszűnt! nem fayg ki, nem dob le. -
#18643 Ma valamikor egy csoprotos online game? -
#18642 NEM TUDOM MI A FASZ BAJOTOK VAN A MAGYARRAL NEKEM SEMMI BAJOM KIVITTEM ÉS EGYSZER SEM LÉPETT KI SEMMIEN OKBÓL KIFOLYÓLAG!!!!!!!! -
#18641 Nah mióta nem irtam elég sok üzi jött azért pezseg itt az élet :D -
mardal #18640 És evoval az előtte lévő 3másik főnökkel a versenyek nem voltak nehezek? -
#18639 hol tudom átállítani a nyelvet angolra? full magyar verzióm van. -
#18638 en evo val nyertem -
#18637 igen,izom ,tuning ,exotik -
#18636 pedig az rx7 jol megy -
#18635 már megvan a válasz, köszi. -
#18634 Állítsd át a nyelvet angolra, és akkor nem dob ki csapatszerkesztésnél! (FAQ) Bocs!!!!!!!! EZ DJ TOTO- nak ment!!!
-
mardal #18633 Valaki tud nekem segíteni hogy melyik kocsival lehet megverni a végén az audis csávót?Nekem a ford gt van, de azzal az utolsó canyon versenyen mindig kikapok. -
Toroco #18632 ya a 3 osztály váltogatására gondolt -
#18631 nekem is mindig kilép az első nagy ember után. legyőzőm azt a nőt, a 21th street crew-ből, elmegyek ahhoz az emberhez, aki be akar állni a csapatomba, és kilép. azt mondja az nfs hibát észlelt. -
Szabi1991 #18629 ma jőtt ki az amerikai demó... -
Toroco #18628 mintha azt olvastam volna egyik nap, hogy azért lép ki mert magyar. állitsd visza angolra és ugy próbáld kirugni, aztán vissza magyarra. talán bejön. -
#18627 Állítsd át a nyelvet angolra, és akkor nem dob ki csapatszerkesztésnél! (FAQ) -
#18626 ezt hogy érted??? a géposztályokra gondolsz? -
Toroco #18625 Hát most nem tudom melyik autó lesz a kedvencem. RX8 bejön, de már az első versenyháborúban alul marad. 18%-nál tartok, RX7el tolom most jól megy de a külseje nem jön be. hondat akarok!
ebbe a játékba nem csinálnak autókat mint a GTAnál? -
Dj Toto #18624 vki nem tudja hogy amikor ki kell rugnom gy társat hogy a másik a helyére kerüljön miért lép ki folyamatosan windowsba? mert utána megint meg kell vernem az egyik fömajmot..pls help