22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SZilaJMaGGoT
    Olyan nfs rész úgy se lesz amibe minden jót beleraknak...
  • SötétBarom
    Engem irrritál Hawaii..
  • SiteDisagner
    /OFF Aszem átpártolok ide! EZ ESZMÉLETLEN!!!!! DE MILYEN BELSŐNÉZET!! Hát én kiakadtam teeeeeljes mértékbeee...

ON\
  • SötétBarom
    mondomén :)
  • SiteDisagner
    Néztem Offical siteot! Lesz PC-re jááááj akkor ez nagyszerű :D:D:D
  • SötétBarom
    TDU elvileg valamikor lecc PC-re is..
  • SiteDisagner
    Ilyen játék már van:P Csak sajnos PC-re nem adják ki (pedig verné a Carbont jelen állás szerint, GK pontozás 10/10, - az MW 10/5 volt)
    A neve pedig Test Drive Unlimited

Amugy 3 új kép a Carbonból! (Nemsok új információval látnak el)...

Azon gondolkodtam, ha nem tették volna bele ezeket a muscle carokat, akkor nem is érdekelne senkit a játék, mert ugyanaz mint az MW... ez igy tök tré, kezdek kijózanodni
  • SötétBarom
    Valahogy ötvözni kéne a GTA-val a NFS-t.. Sokkal faszább lenne, h az éjszakai versenyeket valami feka taggal kéne lezsírozni egy shopban, utána kisétálni és elmenni a helyre, aztán mikor jönnek a zsekák akkor elbújni egy sikátorban és sétálni haza..
  • SiteDisagner
    /OFF Épp most MW-ztem, és keresztul csaptam a plázán, majd felhajtottam a buszok tetejére... ott álltam egeszen az 5ös körözésig..

/ON Okosabb rendörök kellenek, mert abbol állt az egesz percekig, hogy csapkodták alattam az oszlopot...
  • SiteDisagner
    Nyugi! :P Pár év mulva ugy is elöveszi az NFS ezeket amiket betett UG2be... olyan mint a retro divat, mindig mikor kicsit elfeledjuk, eszunkbe juttatják!
  • ngcsnet
    + ugyanolyan az egész város
    , merítsenek ötletet, nfs4-ből, 5-ből, 6-ból, szép hegyi utakat, esetleg sivatagot, satöbbit csináljanak:D
  • SötétBarom
    Ha mindezt megcsinálnák véget érne a sorozat..
  • ngcsnet
    ug2 jó volt, escaladevel lowridereztem jókat
  • SiteDisagner
    Na igen! Az zsir volt! Mondjuk egy lambóra nem dobnám rá a szettet de egy széthangtechnikázott fekete hummerrel elpattognék az utcákon. Erröl jut eszembe, reálisabb város kéne, pl nem ugy mint az UG2-be h éles kanyarok, meg ugratok a sztráda közepén... teljesen irreélis dolgok voltak. Meg kéne egy középátmenet, legyen nappal is meg éjszaka is, gyönyörűen csillogjanak a felhőkarcolok ablakai, vagy hasonló. Hatalmas feeling lenne!!
  • ngcsnet
    lowrider funkciók? ug2-ben volt, de asszem MW-ben már kihagyták...
  • SiteDisagner
    Demot sztem 2 héttel hamarabb kivágnak, tht Szept. legvége (szvsz), a Most Wanted demo kb. 12/11/2005-ben dobódott ki, a full pedig 2005.11.28.

Azér remélem hamarabb is belekóstolhatunk. Ja egyébként TCM-ről származó kívánságokbol rakok ide párat!

-Legyen újra Skyline és 350z. Sokkal részletesebb tuning. Több neon felhasználási lehetőség(pl. a rendszám tábla mögé neon). Az autópályára több jármű. Ne csaljon a játék (pl.: Fiat vs Lamborghini, a Fiatnak semmi esélye se lenne és mégis nyer). A rendőrök ne csak minket hanem a több versenyzős is üldözze. Sokkal okosabb rendőrőket.
    -Belsőnézet
    -A beltér teljes testreszabhatósága. Pl.: kilincsek, ülés huzatok, kormány
    -Kipufogóhangolás
    -Saját karakter kialakítása
    -Nehézségi fok állítása
  • Sland
    :D Okés köszi!
  • DJ Skyline
    1 videó,és nem tudom hány kép,de a 2 kezeden megtudod számolni,szal nem sok
  • Sland
    Eddig összesen hány videó és sreenshot van?

+fav
  • zolo
    Én ps1-en nyomtam a high stakes-sel.Annó nagyon tetszett.És nagyon dühös voltam,hogy a pc-s verzióban volt belső nézet is műszerfallal(!!)
  • DJ Skyline
    nekem nem megy a Porsche...ma néztem meg, akadozik, fél éve még jó volt,most meg már...
  • ngcsnet
    azelöttiekből is csak a warez szaraxik xp-vel
  • bertino
    porsche gond nélkül megy, azelőttiek oké, ami utána van, annak már köze sincs NFShez, erről ennyit...
  • WiZZaRD
    a high stakes, meg au unleashed szerintem nagyon jo volt. Sajna mindkettot eleg nehez bebuzzenteni xp alatt:(.
  • bertino
    miért, mikor volt olyan sok ?
  • WiZZaRD
    ha ugy valositjak meg a driftet, mint az nfsu-ban, akkor eleg keveske lesz egy autos gamenak az uj nfs...
  • ngcsnet
  • dj peaty
    az a need for speed a legújab mert én még nemhallottam róla
  • VRSDM
    visszatérve, ez az EA nak csak egy nagy faxsága, hogy nemengedik a gyártok hogy törjed... a gyártó ugy telibeszarja hogyha törik, elkéri a 3x árat a jogokért és kakukk

az EA köcsög volt régen is mostis nemis lesz más... nemis baj

és régebben bármilyen furcsa törtek az NFS-be az autok, jo akkor nem gallardo volt hanem 360modena mind1 az... szoval szerintem ennyi az nfs-ek nálam a 4.résztől lettek a 2hetes játékok listjára téve... visszatérek karácsonykor
  • SötétBarom
    azt csinájják amit a pórnép eszik és nem street legal 2-t...
  • DJ Skyline
    "ne a drift legyen fókuszban"...ezt majd a készítők eldöntik,sok beleszólásunk nincsen,azt kapjuk amit ők főznek...mint egy menzán! aztán mindenki eldönti,hogy megeszi-e amit eléraktak,vagy nem! nekem sem tetszik,hogy már 4x-re is tuningolós játék jön,de hiába verem a falat,hogy ne-ne-ne ezt nem kéne,azt nem kéne,túlzottan nem érdekli a készítőket...belekell törődni,hogy itt ebben a játékban Lamboval is lehet driftelni,ennyi...biztos nem a régi készítőgárda van már a játék körül sajnos...de nem is akészítőkön múlik szerintem,hiszen ők azt csinálják,amit a "nagyok" mondanak nekik...vagy nem?
  • Paranoia
    jaja.1értek az elöttem szolóval
  • SZilaJMaGGoT
    Ez két teljesen különböző téma... Alapból nem zavar ha exotikus gépekkel versenyeznek, de akkor az ne egy street racing/tuning game legyen, és ne a drift legyen fókuszban... :\
  • ngcsnet
    és a drift?
  • DJ Skyline
    nem értelek...nem lehet luxusgépekkel (lamorghini,stb) utcán versenyezni? csak villogni malibuban,hogy ilyen kocsim van? vagy az zavar,hogy tuningolni is lehet egy Lambot' a játékban?
  • Paranoia
    inkább exotikus autók akkor
  • Akey
    Egyértelműen DB9. Persze aki GT-t néz annak. Amúgy a GT bajnokságból az MW-ben volt Corvette, Viper, Murcielago, DBR9, 911, Elise. Már csak 550 meg Saleen S7 kéne.
  • ngcsnet
    gallardo, aston...
  • SötétBarom
    (nekem már az evo is az..)
  • SötétBarom
    Mi számít luxusautónak?