22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• MaverickSXT
    en szemely szerint raknek bele rendes cocpitet mint ahogy az az elso nfsekben volt is es kicsit lehetne otletesebb is a game ennel az egykaptafas tuningoljuk orba szajba az autot nal,meg azt is utalom benne hogy akkor van mar meg minden cucc a verdahoz mikor vege a jateknak,akkor meg mar minek
  • MaverickSXT
    ez egy ertelmetlen vita ugyanis az EA-t nagyon nem erdekli hogy mi itt mirol folytatunk eszmecseret,en is tudnek mit valtoztatni a gamen ,hogy jobb legyen de oszinten ez kit erdekel ,az EA-t biztos nem
  • ngcsnet
    nem rád értettem, ezért mondtam hogy tisztelet az igazi fanoknak
  • LeePí17
    de most úgy őszintén..értelme van tuningolni a Murcit?
    600 lovacska van a motorháztető alatt..
    6.2 Liter V12 motor hova kell ettől több? aszfalt szaggató így is.
    az NFS 4 High Takest kellene csicsásítani..sztem zsír lenne:D
  • MaverickSXT
    hat ez azert talan elkapkodott velemeny volt egy kicsit nem gondolod,nezd nekem full mindegy ki mit mond en szeretem az nfs reszeket az elso resz ota ami akkor jelent meg amikor itt jo par ember meg azt se tudta,hogy van gep es en akarom megtapasztalni,hogy milyen es nem par fikabajnok alapjan fogok donteni TEK
  • SiteDisagner
    Egyedüli ok, amiért kezdeti siker lesz elsö pár napjában, mert lehet tuningolni. Ha ez nem lenne, már totális csőd lett volna...
  • LeePí17
    ebben igazat mondtál.
    vannak fanatikusok..
    és nem fanatikusok :D
  • ngcsnet
    azt azért tudd hogy az nfs rajongótábora nagyrészt tudatlan hülyékből áll, akik nem értenek hozzá, csakmert a haverok ajánlották nekik hogy milyen jó gém, és akkor húú megveszik, és nem tudják hogy van jobb is.
    tisztelet a kivételnek
  • LeePí17
    Ez pl engem zavar h a vaskos Murcival ( 600 paci körül) menjek már keresztben és szedjek össze x mennyiségü pontot / zsetont.
    nemhogy kimennék x hosszúságú 1enes szakaszra..és gyorsulnék párat.
    biztos vagyok hogy köze lesz a Tokio drift-hez.nemsok de lesz.
    de majd év végén kiderül :D
    addig meg csak találgatunk..és nézzük a photoshoppos tuning verdákat :D

bocs az offért :D
  • MaverickSXT
    mibol gondolod hogy ismerni akarom,amugy a valasz egyszeru nem kell vele jatszani masreszt meg azt kezd el fikazni aminel jobbat tudsz villantani,az nfs-nek nagyon nagy a rajongo tabora es mindig az elen van megjeleneskor,meg nem igazan vagom neked mit jelent a sinen autozas,az nfsu volt a sinen autozas mert kotott palyan mentel az utana kovetkezok mar nem azok voltak mivel szabadon lehetett kocsikazni a varosba, tehat akkor mit is jelent neked a sinen autozas?
  • SZilaJMaGGoT
    Nem ismeritek ti őt... Ő szedné le elsőnek a warezt?? Ne röhögtessél már... :D Először kérdezd meg, hogy mikkel szokott játszani... Ez is sínen autózás lesz, csak lebutított driftel, meg lamboval... Kell még több egy 11 éves amerikai kis pöcsnek??
  • LeePí17
    NFS U: sinen autózás
    NFS U2: szép de lenne mit még változtatni.
    NFS MW: "sinen autózás élmény"+ ha padlógázal indulok 20 percig csk áll a kerék 1helyben.
    nem voltak rosszak..mert kipörgettem őket..
    de most 12346 ennyiből megállapítja h ilyen lessz? na nemá :D
  • MaverickSXT
    mire vagy kivancsi?
  • ngcsnet
    4 ugyanolyan részt kiadnak, mind ugyanolyan, itt már nem lesz változás...
  • ngcsnet
    miért is?
  • LeePí17
    fiam..a játék ki sem jött..és te már tudod hogy milyen lesz?..
    most te szvsz 4-5 képből+ 1 trailerből megállapítod hogy milyen lesz a game..
    pl a MWre is nagyon fain trailer + képek készültek..erre kiderült h arcadeos lett..
    nekem nem igazán teccet..de kipörgettem..
    majd októberben/ novemberben megtucc többet a gaméről.addig csak találgatni lehet.
    píc
  • MaverickSXT
    oregem te beteg vagy,ha te tudsz jobb gamet irni akkor a lehetoseg adott,rosszul vagyok az ilyen emberektol,de allitom az elsok kozt leszel aki leszedi a warezt
  • 12346
    most lestem csak, hogy tényleg lesz ilyen retek, nem csak szóbeszéd:C parasztjáték:/ durva, hogy a legigénytelenebb játékok készítőinek van a legnagyobb anyagi hátterük, na 8.
  • Dave9214
    tod nem vok gépbuzi hogy percenként nézem ki ir ide, és visza olvassak 100 üzenetet..., elmondtama véleményem....
  • Lack
    A képek alapján nam sok újdonság lesz a játékban. Ezt a gyorsulós, tuningolós mókát már az Underground 2-nél meguntam, úgyhogy csinálhatna is valamit az EA.
  • SiteDisagner
    Dave faca vagy, mindez le volt már írva eddig is...
  • Dave9214
    2006.novmeber 17-én a PS3 világpremier napján.....
    Sztem a TCM a legjobb nfs oldal amit edig láttam, minden rajta van amit tudni kell!
    Igaz eddig annyihibát találtam, hogy a szerkesztő azt irta hogy a nfsC
    oldalán ugy látta hogy PC-CD és akkor szerinte CD_n jelenik meg!
    De az MW oldalán is ugyvolt feltüntetve mégis DVD-n jelent meg, egyéb hibát nem találtam!
    Naon jo kis oldal!
    Igy tovább.....
  • Qweter
    Köszi szépen!!!
  • SiteDisagner
    17 talán
  • SNAKE01
    November valahanyadikán... -.-
  • Qweter
    Bocs hogy megkérdem de mikor jön ki a Carbon?:DTudom hülye kérdes de nem tudom:P
  • SiteDisagner
    lehetséges, csak te egy olyan oldalt csinaltal, ami más formában létezik. Ismerem azt az érzést mikor az ember alkotni akar, nekem ezzel semmi gondom, csak most az az oldal egy lett a tucat között.
  • DjDano
    Az az oldal minden NFS-el foglalkozik, és a Carbon-ról sok olyan infót is tartalmaz ami nem több találgatásnál... ami szerintem szükségtelen
  • SZilaJMaGGoT
    Vannak free php portal rendszerek, a gportal is hasonló csak tök igénytelen... A többinél annyi a plusz munka, hogy telepítened kell a mysql-t... Ha ügyes vagy akkor meg css-el egész könnyen megbuherálhatod a skint és kész... Nem kell ide gportal..
  • SiteDisagner
    JÓ hát igen, de ezt .html-be nem lehet tökeletesen, szenvedésmentesen megcsinalni, és lehet h a srác nem vágja a .php-t De az ott található anyagok jók.
  • ngcsnet
    jó oldal, csak kár hogy gportalra rakták-,-
  • SiteDisagner
    ez az oldal többet mond számomra felkészültség terén...
  • DJ Skyline
    nem megyek,kösz
  • ngcsnet
    szerintem minden hír linkelve van a fórumban is
  • DjDano
    gyertek erre az oldalra, mindig friss hírek NFS carbon-ról:

http://nfscarbon.atw.hu/
  • SiteDisagner
    képek alapjan semmi uj nagy dobbantasra nem kell szamitani, én teljesen kivoltam mikor megtudtam, h lesz új, de mostmar teljesen hidegen hagy, kösz nfs, jó barát voltal!!! Csssss...
  • bgabor
    Reméljük nem lesz olyan tré,mint a MW volt.
  • Sland
    De kiadják pcre...
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem majd ha kiadják...
  • mike0013
    várhatóan mikor jelenik meg a játék?