22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#384 mondd már el akkor te lécci :DDDDD
te ezek szerint minden játékot éltetsz ? :DDDDDDD
nem létezik, hogy nincs, amit te ne fikáznál, de amugy biztosan ugy van, ahogy mondod :DDDDDDDD
-
#383 fu ez utos eletfelfogas na itt latszik az eletkor -
#382 Amit írtál... Mi nem abból élünk, hogy játékokat fejlesszünk... Nekik ez a munkájuk, lehet fikázni a művüket... Anyámat is lebaszom ha nincs itthon semmi normális kaja, mégse én vásárolok/főzök.... XDD -
#381 mit? -
#380 hát ezt remélem te se gondoltad komolyan xDDDDDD -
#379 olyan feleslegessen vitaztok itt,aki szereti az szeretni is fogja aki meg utalja az utalni is fogja,de irtam mar a lehetoseg mindenki szamara adott az fikazza aki tud jobbat csinalni,mas munkajat mindig konnyebb fikazni,rajta csinaljatok jobbat -
#378 Az a baj a mostani NFS-ekkel, hogy a célközönségük ugyan az, mint a matchboxoknak..
=( -
#377 szerintem érveket is mutattunk az nfs ellen, nem csak fikáztunk... -
#376 nem figyeltetek jól "büntiponttal jutalmaznám az olyanokat akik CSAK fikázni és fújjogni jönnek ide..." -.- -
#375 Mé akkor most mondjam, hogy hű de király lesz stb??? Nekem egyszerűen ez a véleményem és kész... Nem kötelező rá reagálni... Különben meg ez nem fikázás hanem negatív kritika.. Legalább veszem a fáradságot és leírom mi nem teccik.. Vannak olyanok, akik csak beokádják valahova, hogy ez a játék szar... Na az télleg parasztság.. -
#374 nem csaj fikázni jövök, ettől ne félj
ami nem tetszik, ugys kinyilvánítom... -
#373 Ez egy fórum, ahál saját véleményt lehet leirni. SZABADON!
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére." -
#372 a fórum pont azért fórum, vita, érvelés, jelen esetben az nfs ellen, és mellett -
#371 én személyszerint büntiponttal jutalmaznám az olyanokat akik csak fikázni és fújjogni jönnek ide... -
#370 jaja, rosszabb lesz, ííííííígy van... -
#369 én nem várom -
#368 hát azis tök felesleges,pl én beletörődök a dologba és igenis nagyon várom a játékot.hiába rinyáljátok tele a topikot akkor se olyan lesz a játék amilyet ti akartok.és amúgy és sok az OFF! -.- -
#367 Most Wanted-et előtte is, utána is fikáztam... erről ennyit... -
#366 Ja, de abban van vmi, hog ybármien lesz, várja mindenki, és játszik is majd vele... -
#365 Komoly fikázás még nemvolt, csak szintkeveslés... -
#364 inkább ez a feltevés a lol, nem az, hogy mindenki fikázza -
#363 pfff...LOL!ezt úgy bírom mindenki fikázza a játékot mint az állat de a megjelenés után meg mindenki rágja a körmét hogy mikor lesz már warez meg mikor lesz boltba és amikor megjelenik akkor mindenki húú de jó gém ez nagyon fasza lett meg ilyenek.szal nem értem ezt a tömérdek negatív véleményt... -
#362 nyja :CCCC -
#361 csakhát nem neked, meg annak a kissebbségnek csinálnak játékot, aki még az igazi játékokkal játszik, hanem a nagyátlagnak, sajnos...
De kár ezen agonizálni, ez van... -
#360 nekem is,de nem működik!:D nem fogok offolni, itt levan írva a probléma! #304-től! -
#359 PU most is fent van a gépemen ;) -
#358 ennyi, leirtál mindent ami lényeg
NFS nem a régi, pedig 1000x jobban bejönne nekem egy High Stakes felturbózott változat, az a rész tetszett az egyik legjobban és máig itt van a szekrényben :)) -
#357 Wow, most nézemcsak lesz új NFS? :D
Hát végülis lassan itt a z október ::D
Minden évben akkor kell kiadni ::D -
Régi szééép idők... -
#355 igen! :) -
#354 Tudom azzal játszottam... :D Az a PU nem?? -
LeePí17 #353 és itt ki beszélt az nba-ról?
konkrétan az nfs brigádja van tálcán sztem.
de ne vitázzunk ezen.
majd meglátjuk.. -
#352 #349 -
Dave9214 #351 mááá bocs, de az NBA 06 ba Busta rhymes For The Nasty, és Black eyd pas egyik száma bennevan EA azis:D és midenkettő nagy rapper, hip-hop.... -
LeePí17 #350 sztem se :D -
#349 jó szerintem ne csináljunk zenei ismereteket a topikból!:) -
LeePí17 #348 igaz ismert..
de ismertem/ ismerek olyat aki nem.
attol h én,te (és mág sokan mások) ismerjük őket..lehet hogy más nem. -
#347 MW-ben volt prodigy, az azért elég nagy név nem??? -
#346 Az NFS:SE a legjobb. Hihetetlen h azóta mennyit esett a színvonal.. -
#345 szerintem szerezd be a 4-et,meg az 5-t is! mind2 részben lehet tuningolni,pedig egyátalán nem a tuningról szól!:D