22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SiteDisagner
  • Dave9214
    lol, nah jovan, bocs az OFF-oké,de megnyitota magam topikját
  • bertino
    legyen mit kérdezned
  • Dave9214
    amugy miért van bertino hsz je után egy vékony piros vonal?
  • SiteDisagner
    Nem találom a legmegfelelőbb szót, ide a szánalmas igen kevés...
  • bertino
    ujreg, mit foglalkozol vele ?
  • Dave9214
    télleg, köszi
  • DJ Skyline
    de ez nem teszt / unaloműző topik,ha annyira szórakozni akarsz,akkor nyiss a sajátban magadnak egyet,és senkit nem fog zavarni!
  • Dave9214
    America's got a thing for this gangsta's shit, they love me
    Black Chucks, black skullies, leather Pelle-Pelle
    I take spills over raymo shit, I'ma fan
    Got through the silver duck tape on my trait old handle
    The women on my life bring confusion shit
    SO like Nino from New Jack, I'll have to cancel that bitch
    Look at me, this is the life I chose
    Niggaz around me so cold, man my heart dun froze up
    I build an empire on the low the narc's don't know
    I'm the weatherman, I take that coco leaf and make that snow
    Sit back, watch it turn to dope, watch it go out the door
    O after O, you know, homey I'm just triple beam, dreamin
    Niggaz be schemin, I'm fiendin to live a good life
    The fiends just fiendin
    Conceal my weapon nice and easy so you can't see
    The penitentiary is definitely out the question for me

. :D elvok most, azé nem kéne bünti pontot adni, most vettem 400 ft ért vip jogot,nem kéne le hurrogni
  • DJ Skyline
    szerintem nem soká bővül a nick logód mellett lévő terület pár sárga alapon lévő fekete felkiálltójellel!
  • SiteDisagner
    Ennyire nem kéne OFF-olni... Nyissál BK tápigot, vagy irjál oda ha van...
  • Dave9214
    I got the magic stick
    I know if I can hit once, I can hit twice
    I hit the baddest chicks
    Shorty don't believe me, then come with me tonight
    And I'll show you maaagic
    (What? What?) Maaagic
    I got the magic stick
  • Dave9214
    nem tom :D
  • I.C.ram
    Az volt pedig a beszteszt!!
  • Kandurex
  • Gabor1990
    Ez hogy jött ide? Amugy sztem nem:P
  • DJ Skyline
  • Dave9214
    szerintetek Miki meghalt a Barátok köztbe? mert megfenygették és toni kapot egy gyász jelentést róla!
    Remélem nem ölik meg
  • SötétBarom
    Hamár eccer lehet, mér ne legyen neon? Én se szeretem, de jó érzés hogy van (nem kötelező).. Legyen nappal-éjszaka váltás, belső nézet, autóra legalább picit emlékeztető fizika, karakter.. Ehelyett nemkapunk lóf*szt se, csak egy MW-t ami ezúttal éjjel játszódik.. pf.ÉS VAN KANYON! MEKKORA ÖTLET! KANYON! AZTAKURVA HIHETETLEN KREATIV GYEREKEK EZEK AZ EA-nél..

OMg..
  • SiteDisagner
    A neon szar primitiv sufni tuning. Igy is elég karácsonyfa lesz a kocsi anélkul is. Nem kell az! PFujJjJ!!
  • Dave9214
    amit eddig az összes képről és viedeóról hiányolok, azok a neonok......
    Dh vhogy jobban is néznek ki annélkül
  • SLICK
    hát a karakter generálás az sztem nagyon jó ötlet lenne, meghát a belső nézet az nekem is hiányzik :(
  • DJ Skyline
    belsőnézet, karaktergenerálás már volt...belsőnézet minden részben az U1-ig asszem,karaktergenerálás meg a Porschés részben volt...lehetett választani xy ember közül...na nem sims féle karaktergenerálás,hanem megvoltak az adott emberek és kész,de lehetett menni fekával,meg csajjal is
  • bertino
    belső nézetet ezek már elfelejtették :(((((
  • SiteDisagner
    Nem grafikai húzásra gondoltam elsödlegesen. Valami ötletes dologra. Pl: belsőnézet, karaktergenerálás, bővebb tuning, hangolható kipufogó, ne csak body kitek legyenek már, vagy ha igen akkor több kéne, mert azt a 3at hamar meguntam... persze ne értsetek félre, nem izélni akarok, mert még nemtudni, hogy benne lesznek-e, csak én ilyen fejlesztésre gondoltam személy szerint.
  • bertino
    megvan a szint ? melyik szint ?
    az a szint, amely a gyorsulás és Underground világát tükrözi ? hát ja, az a szint még tényleg megvan, tekintve, hogy évek óta ott tart ez a rakás fos...
  • SLICK
    ott a pont ;)
  • DJ Skyline
    mire gondolsz? jobb grafikára? van géped hozzá? nem kell ide nagy újítás,csak a régi bevállt dolgokat visszahozni!
  • Csori
    Sztem a 21 pálya alatt valami olyan dolog lehet, mint az MW-ben 15 volt a blacklist ... itt vlmi hasonló lesz monnyuk 20 + 1 a canyon versenyek.
    Nem hiszem h versenypálya lenne összesen 21 mert az már elég gáz. Létrehoznak 1 böhöm várost amiben lehet tekeregni, versenyezni, és mindössz 21 varriációban tolható az összes verseny. ha összeadogatjuk akkor minden versenystílusra marad 3 pálya. Szal ... nevezzük a jó öreg blacklistnek ... sztem az lesz 20as és 1 a canyon, v 21 blacklist és azon felül a canyon.

Nem készpénznek venni ... én se vok okosabb mint aki a cikket írta, csak végigolvasva ez jutott eszembe.
  • SiteDisagner
    Az oké ha megvan az a szint ami eddig.. nagyjából okéé... de haladni kéne a korral, nem csak naptár szerinti idöben...
  • SLICK
    amúgy szerintem menyugodhattok, így visszaolvasva ritka kevés infó van a gameval kapcsolatban, ti meg úgy aggódtok h namég :D
    sztem semmivel ne mlesz rossza bmint az előző részek... amúyg nekem bejött az összes NFS az Underground 1-től kezdve.
    a régi NFS-ek közzül az NFS 3 Hot Pursuit-el és az NFS-el játszottam meg a Hot Pursuit 2vel a többi részt még ne mvolt szerencsém látni :\
  • SötétBarom
    Sztem a 21 pálya azok a kanyonok.. Volt itt beszúrva egy térkép, és a város körüli hegyen volt egy csomó sárga pötty..
  • ngcsnet
    miért, szerinted lesz benne 21 különböző pálya? kétlem...max más neve lesz a városnak...de majd meglátjuk..
  • Dave9214
    azt városrésznek hivják
  • ngcsnet
    hm...kínai negyed, belváros, canyon, driftmap, bevásárlónegyed, üzletinegyed stb...
  • Bandi 18
    abból a 70-ből a végén marad megint 32-40...De mi az hogy 21 pálya?
  • SiteDisagner
    Igen...de érdekes idáig ugy volt h 100 autó lesz minimum...
  • alakulat
    hi

ezt olvastáták már?
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=45668
  • DJ Skyline
    a képek alapján az lesz a gépigénye mint a Most Wantednak
  • Prince of Máté
    egygépigényt?esetleg De sztem ezt is PS2őn fogom tolni...