22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• MikX
    miértis?
  • Paranoia
    A városi versenyek most a kanyon kanyargós útjain folytatódnak....

Nah ettől kezdve már nemis nagyon izgat:S
  • alakulat
    http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200607&id=19
  • SötétBarom
    -.-
  • ZsirosKenyer
    omg
  • Csori
    A Sehun Bt. megkezdte az új níd for szpíd forgalmazását, kizárólag Evogordon kívánságának megfelelően. Óriási ütemben fejlesztik a játékot, napi frissítések jelennek meg hozzá. Mind a játék, mind a napi frissítések ingyenesen letölthetőek a www.nyet-net.et honlapról.
    Sok boldog percet kívánnak a játékhoz, mindaddig amíg november magasságában meg nem jeleni az EA NFS Carbon elnevezésű játéka.
  • DJ Skyline
    ezt már elsütötted 1x! nem,tegnap délelőtt 10 óta még nem jött ki
  • Evogordon
    kijött már az új níd for szpíd?
  • SLICK
    mint általában minden NFS -.-
  • Dave9214
    aha
  • Crazy Mate
    Novemberben jön?
  • SiteDisagner
  • iambg
    Az a helyzet, hogy örültem, hogy van NFS Carbonos topic, reméltem, hogy lehet értelmesen beszélgetni róla. Bár, visszaolvasva a hozzászólásokat, hatalmasat csalódtam. Itt csak egymást baszkuráljátok és fikáztok egy játékot, amiről lófaszt se lehet még tudni. Az az érzésem, hogy már reflexszerűen fikáztok mindent.
    Akinek nem tetszett a NFSMW, az inkább reménykedjen, hogy a Carbon jobb lesz. Akinek meg tetszett, az várja a novembert.

Vagy rosszul látom?
  • Dave9214
    tök jo lesz....
    A régi szép emlékek az NFS esetében valóban a múlt egy töredékét alkotják. Akiknek megadatott a szerencse, hogy az NFS2-vel ügyeskedjenek számítógépükön (hol volt még akkor ennyi platform...), azok bizonyára emlékeznek a 2 egész versenymódra: Circuit, Knock out. Az Underground 2 óta azonban versenymódok kisebb csapata szállja meg a játékot, s örömünkre mindig újulnak és újulnak. Akárcsak a novemberre ígért Carbon esetében - a defaultnak számító módozatok mellé vadonatújak is bekerültek.

Larry LaPierre egy vele készült interjúban ismertette a rajongókkal, hogy milyen nevezetű versenyeken lesz lehetőségü(n)k a kormányt tekergetni. Az nfsplanet.com-on megjelent interjútöredék szerint a szokásos Circuit, Sprint mellett ismét lesz Speedtrap, Time Trial és visszatér a TCM-videózók garmadáját megihlető Drift is.

A játékhelyszín kanyon-része sem marad kihasználatlanul. Canyon Duel, Canyon Drift és Canyon Race szerepel a tervek között - s LaPierre egy párat még el sem árult nekünk! Amennyiben a "Canyon Duel" hasonlítani fog az NFS4 Duel módjára, akkor ott alighanem egymás autóit (pénzét, felszerelését) nyerhetjük majd el. Izgalmasnak ígérkezik!

• bongo1
    De amugy nem erről szól a Topic ... Szoval most elég Én is leállok meg Ti is !
  • bongo1
    Na most mi lessz hogy nem írok helyesen :( HMMMM PFFF
  • DJ Skyline
  • reaper4
    nálad is vannak helyesírási hibák..... legalább akkor te ne mondj ilyeneket :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ne is mond! Tényleg elég gáz a helyesírása... :D
  • bongo1
    pfff Én nem kemény vagyok csak nektek sírt a szátok hogy sok idiota tönkre teszi a forumot :( sajnálatos dolgok szoltam Adminoknak hogy lépjenek . Ebbe nem tom mi a keménység LOL ennyit tok erre mondani
  • icespeakyy
    Jajj...de kemény valaki...
  • SiteDisagner
    Hutyyutyu de mekkora "arc"-al van dolgunk...
  • bongo1
    Hmmmmmmmm elnézést kérek hogy nem helyesen írok.... :( Nagyon sajnálom komolyan mondom leég az arcomról a bőr ! !! Arrol meg nem tehetek hogy sok idiota idejár rontani a levegőt :( nagyon sajnálom már intézkedtem ez ügy érdekébe .... szoval megtettem a lépéseket
  • bongo1
    Jó lenne ha mindenki vissza térne a Témáhóz amiröl ez a Forum szól azaz a Need For Speed : Carbon-hóz !!!!!!!!Attol függetlenül Dave tényleg a haverom , de mindenki moderálja magát ......
  • ngcsnet
    elvileg te dolgod lenne visszatartani az offot, már bocs, de én úgy látom hogy nem igazán figyelsz a topicodra...és a helyesírásra sem
  • bongo1
    Jó lenne ha mindenki vissza térne a Témáhóz amiröl ez a Forum szól azaz a Need For Speed : Carbon-hóz !!!!!!!!
  • ngcsnet
    nem hát, főleg hogy ő említette hogy nem oylan kocka hogy olyan gyakran nézze a topicot, ide meg olyan "kocka" kell, aki gyakran nézi a topicot-,-

2 éve jársz ide??? félrebeszélsz, Regisztráció időpontja: 2006. 03. 24.
  • ngcsnet
    csak???
  • SLICK
    az nem úgy megy h majd te leszel az mert azt akarod, hanem aki elvállalná mert van ideje és aki meg is felel e célra az jelentkezik. ha többen is akadnak akkor az idejáró fórumozók választják meg és majd írni kell a moderátoroknak, bár ha 8 bant kaptál akkor sztem esélyed nem lesz h majd egy moderátor neked házigazda jogot ad
    nah én csak ennyit fűztem ehhez a dologhoz és mostmár no spam -.-
  • DJ Skyline
    hallod ez itt nem így megy...ez nem valami pub,hogy spanom a kidobó,csapos,tulaj,és akkor minden ingyen,meg mindent elintéznek nekem!
  • SiteDisagner
    Dave te nem kapsz! Szét OFFoltad a topikot és egy kis éretlen vagy még hozzá.. bocs már de az "unalmad" tükrözte ezt!
  • Dave9214
    bongo a haverom, majd ő elintézi nekem
  • SLICK
    akkor ne csodálkozz ha nem is kapsz házigazdaságot ha vhova kérsz
  • SLICK
    azért az MW az nem volt semmi, amúgy msot van korlátlan netem, időm is van szal én mostmár tudok tisztogatni -.-
  • Dave9214
    hát bazd 2 éve járok errea helyre, csak azota 8 bant kaptam
  • SLICK
    uhh inkább ne
  • DJ Skyline

majd ha már 1 éve itt vagy
    "a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált "
  • DJ Skyline
    én nem tudom...MW topikot terelgettem egy ideig,mikor megjelent a játék,meg demo,de hogy itt mi lesz,ha már most ez van!:DD
  • Dave9214
    én elválalom!
  • SLICK
    hát lál mi van itt :\ lassan házigazda kell ide aki takarít :D
    [elvállalná] -.-